VIDEO (Engels ondertiteld): Noorse tv toont de opvoeding van Palestijnse kinderen tot Jodenhaat

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO (Engels ondertiteld): Noorse tv toont de opvoeding van Palestijnse kinderen tot Jodenhaat

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Het is te hopen dat er in Noorwegen ogen open gaan. In dat filmpje zien ze een meisje hartstochtelijk zeggen dat Israël de Satan is met een staart. Welllicht begrijpen de Noren dan wie de echte Satan met een staart is.
  Ook de interviews in de café’s tonen totaal misleide mensen. Elke Noor die bij zijn volle verstand is kan dan ook begrijpen hoe ze door hun eigen linkse landgenoten op het verkeerde been zijn gezet.
  Sterkte Noren, jullie hebben nog wat goed te maken tegenover Israël.

  Like

 2. Jan zegt:

  Tussen al het slechte nieuws ook goed nieuws: Nasrallah heeft kanker, dus de vlag kan uit.
  http://news.walla.co.il/?w=/90/2620383

  Like

 3. Jan zegt:

  O? En is de Noorse TV daar ook trots op ? Van de pot gerukt , die Noren ..Positief of negatief ..aandacht is aandacht ..

  Like

 4. Palestijnen willen nooit en nimmer vreden sluiten en dat is al sinds vn het begin al zo die jezusverlogen heeft krijgt voor eeuwig zelfs tot in zijn graf de schuld ..
  Komt nooit goed daar Alleen een atoombom er op kan het tij keren.

  Like

 5. Jan zegt:

  En dat de Noren voor de Palestijnse zaak ook jaarlijks nog zoveel geld over hebben zal ze vast ook ooit een keer gaan berouwen 🙂

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Op YouTube staat ook een trans-script: http://bit.ly/YAmXp1

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Overal zijn het de RODEN, deze achterlijke COMMUNISTEN die de meest achterlijke IDEOLOGIE de PERFIDE ISLAM steunen. Ik kan niet begrijpen, dat er nog mensen in ons land op een landverraders- en joden hatende partij als de PvdA stemmen. Overal zijn de RODEN bezig ons te verraden met medewerking van de EUSSR te Brussel!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Niet alleen in Noorwegen, ook onze linksen zijn pro Palestinenser. Ik geloof ze hebben allemaal ouders met verkeerde bloed, die toch met elkaar paren.Dan krijg je het kinderen die Lichaam en geestelijk invalide zijn.

  Like

 9. Roni Thome zegt:

  Ach mijn hemel!…What is met de Noren toch aan de hand? Is dit bericht een signaal dat Noorwegen nadert het ‘Einde der dagen’? Of het begin van de tijd beschreven in het boek ‘De Openbaring van Johannes’ (NT). Het ziet er naar uit, dat de Noren worden nu wakker na een lange ‘politiek-correcte’ winterslaap. Een soort bewustzijn die ze niet capabel maakte de realiteit op ooghoogte in te zien. De Noorse ‘Schijnelite van de Valse Munters’ heeft tot nu toe de Derde Wereld beschouwd als een plaats waar uitsluitend arme heiligen wonen. De zagen (misschien nog steeds?) de Palestijnen als de dierbaarste mensen op onze planeet. Niemand van de groen rode bende van premier Jens Stoltenberg interesseert zich voor de ontelbaar Noorse vrouwen en meisjes (sommigen nog kinderen) die door ‘Islamitische heiligen’ zijn verkracht. Men houdt zich in Noorwegen over zulke zaken afzijdig. De nieuwkomers mogen al de gulp van hun broek openen; terwijl het vliegtuig nog boven Oslo rondcirkelt.

  Bob Dylen zong in de lang vergeten dagen van de jaren ’60 “Times they are a Changing’. Dat geldt, misschien, nu ook voor Noorwegen. Het is een goed teken dat de Noren nu kwaad zijn op de Palestijnen op de wijze waarin zij ‘zuurverdiend Noors geld’ gebruiken voor haat propaganda tegen anderen.

  Like

 10. friki zegt:

  En de schoolboekjes met de teksten om joden te doden waar je ze maar kunt vinden etc.etc.daar groeien de kindertjes mee op, haat, haat ,haat, moord en doodslag. En de” beschaafde wereld “steekt de kop in het zand. Het woord taqqia heeft ook nog niemand van gehoord, om te huilen. Hoop met deze video dat meer ogen open gaan, daar in Noorwegen en in de rest van de EU.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Friki 12.30. uur. Inderdaad friki, ook voor mij is de definitie der islam als volgt:
  1. HAATBOEK,
  2.HAATHUT= MOSKEET
  3. HAATBAARD, de verkondigers van deze achterlijkheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s