Antwerpse schepen Marinower wil actieplan tegen groeiend moslim-antisemitisme

Screenshot_18

De Antwerpse schepen van Onderwijs, Claude Marinower (Open VLD), wil samen met de scholen een actieplan opzetten om het onrustwekkende antisemitisme bij moslimjongeren in de stad aan te pakken. Dat zegt Marinower deze week in de jongste editie van Joods Actueel.

Bij een recent onderzoek van het Jeugdonderzoeksplatform, kortweg JOP, bleek dat tot driekwart van de jonge moslims zich akkoord of deels akkoord verklaard met anti-Joodse stereotypen zoals “Joden zijn de schuld van de oorlogen in de wereld” of “Joden hebben teveel invloed en macht”.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, België, Moslims. Bookmark de permalink .

4 reacties op Antwerpse schepen Marinower wil actieplan tegen groeiend moslim-antisemitisme

 1. En die mossels VERPLICHTEN aanwezig te zijn, ècht te luisteren, vragen aan hen stellen en hèn tot antwoorden verplichten!
  Bij anti semitisch gedrag, paspoort afpakken en met de hele familie vanaf de 1e graad tot in de allerlaatste graad, onze landen uitzetten!
  Geen discussie mogelijk!

  Niet dat ik ook maar een seconde verwacht dat het zoden aan de dijk zal zetten want deze ‘mensen’ zijn zo vergiftigd c.q. gehersenspoeld dat ze niet in staat zijn tot een eigen mening te vormen waarover dan ook!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Moslims en onze beschaafde wereld, gaat NOOIT samen. Alleen de leipe linksen en de gutmenschen blijven anders beweren. Moslims kunnen beter terug naar hun moslimlanden.

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Marinower is een Jood van de dommere soort. Dat bestáát! Zo heb ik wel eens gehoord dat-ie geen leden van het Vlaams Belang een hand wil geven, zelfs niet die met een bewezen staat van dienst als verdedigers van Israël. Ja, dan ben je niet alleen dom, maar erger: Gutmenschlich links. In Israël heb je er hele volksstammen van: idiote Joden. Laatst heb ik nog eens een portret geschilderd van zo’n idiote Jood: http://bit.ly/121L8Fa: “Maurits van Zuiden (Jood te Jeruzalem): brutale Joden moeten hun plaats weten”. Marinower lijdt, net als de zojuist genoemd van Zuiden, aan de geestes-ziekte waaraan ook een Alexander Pechtold of een Femke Halsema . . . . nou ja . . . . héél Westerse Links lijdt: kosmopolitische waanvoorstellingen. Dat wil zeggen, ze projecteren Redelijkheid in een cultuur waarin dat een geheel onbekend begrip is: de islam. Het moet een neurologisch dingetje zijn: “De man die zijn vrouw voor een hoed hield”: http://amzn.to/3rjxHY. Zoiets als een Hollandse Koe voor een Zionistische Slang aanzien. Ik begin toch wel langzaam te denken aan de mogelijkheden van politieke psychiatrische detentie.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 04.24. uur. Hierop zeg ik voluit AMEN, volledig de waarheid Martien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s