Het Obama/Hagel plan

Screenshot_24

Hagel heeft dit waanzinnige plan niet alleen bedacht, maar hij was er bij betrokken en hij is degene wiens nominatie tot Minister van Defensie op de agenda staat. Het plan is gericht op een bezetting van delen van Israël in een nog niet vaststaande omvang. Een NAVO-onderzoek gaat bij de realisatie van het plan uit van een 10 tot 15 jaar durende bezetting met ongeveer 60.000 man bezettingstroepen, waarbij de kosten rondom de 160 miljard dollar zullen bedragen. En dat is nog niet alles.

Het bericht duidt verder aan dat een internationalisering van Jeruzalem wordt gepland – iets, waarvan de mensen uit de anti-Israël hoek al lange tijd bezeten zijn – en daarbij komen nog speciale voorschriften voor vliegzones.

Een van de meest absurde aspecten van dit bericht is dat het in het jaar 2009 werd gepresenteerd, op een moment toen de VS in Afghanistan en in Irak grotere verplichtingen hadden. En nog merkwaardiger is het punt dat deze internationale bezettingsmacht grote aantallen islamitische troepen onder leiding van de NAVO binnen Israël zou inzetten.

Het plan begint met de oproep aan de Amerikaanse president Barack Obama om zijn eigen oplossing betreffende de Midden-Oostenkwestie aan beide zijden op te leggen, deze oplossing door veiligheidsgaranties te ondersteunen, die d.m.v. internationale troepen in stand moeten worden gehouden.

Dat alles lijkt heel erg op een invasie en bezetting.

Jeruzalem moet verdeeld worden. Er moet een gedeeltelijk recht op terugkeer komen. En de hele zaak dient door een soort monster van Frankenstein gecontroleerd te worden, Coalitie van VN/NAVO/Regionale vredestroepen genaamd. En dat is nog niet het ergste.

Screenshot_26

Het voorstel tot het plan omvat een verdrag met Assad – opm. vertaler: verlangd wordt de volledige terugtrekking van Israël uit de Golanhoogten – en bovendien een verdrag met Hamas. “Kort gezegd, het doel van de VS moet niet meer zijn om Hamas uit te sluiten, maar haar gedrag te matigen, opdat door aanmoediging de gematigde elementen bij Hamas de boventoon gaan voeren, en er moet gestopt worden met het afhouden van derden van contacten met Hamas, zodat deze ertoe bijdraagt de opvattingen van de beweging duidelijk te maken en haar gedrag in te schatten.”

Het plan verwacht van Obama dat hij in de VS een zogenaamde zionistische samenzwering tegenhoudt. “Er bestaan joods-Amerikaanse en en christelijk-zionistische groeperingen die er plezier in scheppen luidkeels voor de standpunten van die Israëlische politici op te komen die vijandig tegenover moeilijke compromissen en pijnlijke concessies staan. De Amerikaanse regering kan tijdelijk opvattingen moeten vertegenwoordigen die gemaakt zijn in afspraak met een Israëlische minister-president, die om politieke redenen in eigen land niet in staat is zijn of haar handlangerschap toe te geven.”

Het bericht stelt voor dat de islamitische Palestijnse Autoriteit de christelijke heilige plaatsen in Jeruzalem beheert. De christelijke exodus uit Bethlehem moet er in voldoende mate aan herinneren wat hiervan het uiteindelijke gevolg zou kunnen zijn.

De invoering van het plan in de realiteit zou betekenen dat de VS zich in het gunstigste geval zouden terugvinden in een ander Irak en in het ergste geval midden in een regionale oorlog. Om islamitische legers binnen Israël in te zetten, zou een catastrofe zijn. Het Island of Peace bloedbad zou er aan moeten herinneren wat er gebeurt als islamitische beroepssoldaten ook maar op gezichtsafstand van joodse burgers zijn. Een serie terroristische aanvallen zou de situatie doen escaleren en ertoe leiden dat de VS nog meer troepen zouden stationeren om het geweld te stoppen.

Dat is geen vredesplan. Het is een plan dat een oorlog voorbereidt.

De VS zouden zichzelf terug kunnen vinden in de frontlijn van een nieuwe terroristische oorlog. Het plan zou de ergst denkbare stap zijn. En het feit dat Hagel dit plan mede ondertekend heeft, werpt zwaarwegende vragen met het oog op zijn oordeelsvermogen op.

Screenshot_25

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/02/der-obama-hagel-plan/

Vertaling: Renate S.

Bron oorspronkelijk artikel:

http://tinyurl.com/d7xlct9

Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Westbank", Israël, Jeruzalem, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

19 reacties op Het Obama/Hagel plan

 1. baksteen zegt:

  Hoessein Obama, lijkt me duidelijk, net zo’n rat als alle buren van Israel.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Och de renegaat en oppermuzelman, en moslim mol OBAMA. Ik verwacht van deze verrader helemaal NIETS!

  Like

 3. Jan zegt:

  In 2002 had gestoorde Samantha Power het al over het binnenvallen van Israël.

  Like

 4. Jan zegt:

  Dit noemt zich president:

  Like

 5. Pingback: BOINNK!!! | De snode plannen van Obama

 6. Niek Verheyen zegt:

  Als dit doorgaat betreft het verraad van de allerhoogste orde. We wisten dat we in de 2e termijn van B Hussein Obama van alles konden verwachten maar maar dit doet naar adem happen. In welke geschifte wereld zijn we toch in godsnaam terecht gekomen. B Hussein Obama levert de gehele westelijke wereld binnen de kortste keren uit aan zijn mohammedaanse vriendjes. Zijn arrogante arglistige blik is daarbij niet meer om aan te zien, de duivel in hoogst eigen persoon.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Niek Verheyen 00.08. uur. En dat doet deze verrader Obama, samen met de bonzen van de EUSSR en de BILDERBERG KLIEK, waar onze Bea von Amsberg, en haar zoon W.A. lid van zijn!

  Like

 8. ScubaMan zegt:

  Laat mij niet lachen!… Geen enkel Israëlisch kan of wil internationalisering van Jeruzalem… Dat gaat heus niet gebeuren!… Arabische troepen (wel of niet onder leiding van de NAVO) op Israëlisch grondgebied gaat ook niet gebeuren!…

  De ENIGE manier waarop dat wel kan gebeuren is via een Amerikaanse invasie en bezetting… Israel is niet Afghanistan of Iraq… Dat zal heel wat kosten aan de Amerikaanse kant… En, de Amerikaanse militairen zullen zo wie zo niet veel zin hebben in zo’n invasie…

  Ik zie het echt niet gebeuren… Dit scenario is hooguit iets dat Obama & Co willen gebruiken om druk op Israël te zetten… Maar dan zij ze wel op een te hoge boom geklommen want iedereen kan inzien dat dit scenario volkomen ongeloofwaardig is…

  Like

 9. Robbert zegt:

  Niek deze moslim vergeet dat God er ook nog is en Die is niet zomaar uit te vlakken. Hij kan daar 1000 allah’s of hoe ze ook maar heten tegenover stellen maar kan het nooit winnen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Moet je die huigelachtige MOSBAMA zien staan, het staat op z’n gezicht te lezen dat hij de boel belazerd !!

  Like

 11. Henk der Niederländer zegt:

  @ ScubaMan

  Vergis je niet in de Navo.
  Die hebben al meer dergelijke fouten gemaakt waarvan een goed voorbeeld Joegoslavie en voor dat debacle lopen ze zichzelf zelfs nu nog op de borst te kloppen.
  Als dit artikel werkelijk klopt zal Obama zichzelf heftig in zijn vingers snijden want zijn partij heeft namelijk de Joodse lobby heel erg hard nodig en daarom denk Ik dat dit weer zo’n inkoppertje zal zijn van die moslim.

  Like

 12. Jan zegt:

  J-Street, Amerikaanse versie van EAJG, dolgelukkig met benoeming van Hagel

  JStreet Cheers Hagel Confirmation
  The radically leftist JStreet lobby welcomed the confirmation of former Sen. Chuck Hagel as incoming U.S. Secretary of Defense.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/165744#.UTB9vpZtD6o

  Like

 13. Pieter zegt:

  Shalom;
  ……….en Hij zeide: “Ik zag de satan als barack obama vallen……”.

  barack= lichtflits/bliksem
  obama/ovama= uit de hoogte
  Shawua Tov en Shabbath shalom.

  Like

 14. Trucker zegt:

  Is volgens mij een broodje aap verhaal, ik zie niet in welke macht ter wereld (ook geen moslimbroeder HUSSEIN barack als opperbevelhebber van de strijdkrachten) om het meest vervolge volk ter wereld te tiraniseren.
  Werkt gewoon niet, wie in alle ernst denkt dat Israel ook maar één vreemde mogendheid op hun territorium zou toelaten als bezettingmacht is niet goed wijs in de bovenkamer.
  Het IDF en de jongens en meisjes van de Mossad zouden in dit geval ter voorkoming overuren maken.
  Dat de moslimbroeder HUSSEIN barack een rabiate antisemiet en haatbaarden opvrijer als minister van defensie aanstelt betekend niet dat Israel zich de les zal laten lezen, ze kunnen zelfstandig opereren hebben het in het verleden bewezen en zouden zelfs zonder toestemming of instemming van moslimbroeder HUSSEIN barack acties ondernemen.

  Like

 15. Martien Pennings zegt:

  Ik was dat “incident” vergeten en heb het op Wikipedia opgezocht: http://en.wikipedia.org/wiki/Island_of_Peace_massacre

  “The Island of Peace massacre was a Mass murder attack that occurred at the Island of Peace site in Naharayim on March 13, 1997 in which a Jordanian soldier opened fire at a large group of Israeli schoolgirls from the AMIT Fuerst School in Beit Shemesh who were on a class field trip, killing seven of them and injuring six others. On Thursday, March 13, 1997, 80 seventh and eighth grade schoolgirls from the Feurst School in Beit Shemesh, west of Jerusalem, were on a field trip to the Jordan Valley and the Golan Heights. Part of the trip was to Naharayim, visiting the “Island of Peace”, a joint Israeli-Jordanian tourist resort under Jordanian rule. During the afternoon, the class reached the “Island of Peace” site, the girls got off the bus. As the girls were heading towards the observatory a Jordanian soldier stationed at the site, opened fire on the group with an M-16 rifle. The perpetrator killed seven schoolgirls and wounded five others and a teacher before his rifle jammed and the Jordanian soldiers seized him.”

  Like

 16. Jan zegt:

  Obama plans to extract timetable for Israeli pullout from West Bank

  Israeli sources said Obama, scheduled to arrive in Israel on March 20,
  wants a detailed Israeli withdrawal plan from Prime Minister Benjamin
  Netanyahu during the president’s visit. The sources said the Israeli plan
  would be considered in what could be an imminent U.S. initiative to
  establish a Palestinian state in the West Bank in 2014.
  http://www.worldtribune.com/2013/03/03/obama-plans-to-extract-timetable-for-israeli-pullout-from-west-bank/

  Like

 17. Jan zegt:

  Antisemiet Obama bezoekt straks Israël. Obama: “Die Joden zijn totaal niet geïnteresseerd in vrede.”
  http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/source-obama-says-he-s-not-bringing-peace-plan-because-israeli-gov-t-uninterested.premium-1.509907
  En dus gaat deze nul dineren met miss Israël, want die is zwart. Zij echter heeft al gezgd dat zij aan hem zal vragen waarom hij Pollard nog steeds gevangen houdt en dat zal hem niet bevallen.

  Bibi moet het vliegtuig met die gek tegenhouden en onder escorte van gevechtsvliegtuigen over de grens begeleiden of het vliegtuig gewoon afschieten met een drone. Vuilnis moet opgeruimd worden.
  2x asociaal gedrag voor een moordenaar Benghazi), crimineel (wapenhandel Fast and Furious), racist (lid van racisten’kerk’), blankenhater, antisemiet, oplichter (zijn villa), dief (belastinggeld voor persoonlijk gebruik), leugenaar, psychopaat:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s