Marokkaanse organisaties, het Thuisgevoel en Democratie

Screenshot_12(Door: Blondemevrouw)

Bijna 90 Marokkaanse organisaties hebben samen een brief opgesteld en aan de Tweede Kamer gestuurd. Saamhorigheid alom, ten einde het Marokkanendebat te beïnvloeden. Of liever nog;  om te voorkomen dat een inhoudelijk debat over het mohammedanismeprobleem plaatsvindt. De Marokkaanse organisaties willen met het voorkomen van het debat, ‘waarborgen dat alle delen van de samenleving zich kunnen herkennen in het centrum van de democratie’. Kennelijk hoort het deel dat erkent dat er sprake is van een Marokkanen- en mohammedanismeprobleem, niet bij de samenleving (die we met zijn allen aan het maken zijn), in de optiek van de Marokkaanse organisaties. Ook is in hun optiek het voorkomen van een debat, blijkbaar het onderstrepen van democratie. Hiermee bevestigend, dat vanuit het mohammedanisme het begrip democratie wordt geaccepteerd noch begrepen.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Marokkanen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Marokkaanse organisaties, het Thuisgevoel en Democratie

 1. Tom Hendrix zegt:

  Kots, en kotsmisselijk ben ik van dat eeuwige misleiden, bedriegen en beliegen van met name deze bevolkingsgroep. Ga terug naar marokko, als U het hier niet bevalt!

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  Als eerste vind ik het beangstigend te zien hoeveel islam-gerelateerde organisaties er al zijn………de sluipende islamisering.

  Ten tweede moest ik wel een beetje lachen om de poging ( in de brief) de ontspoorde jongens, die als zielig en gediscrimineerd werden voorgesteld, een “strenge militaire” aanpak te geven door sommige een rijbewijs te laten halen ( dit als beloning natuurlijk na de “harde”aanpak uit het voorbeeld van Nordholt toen in Amsterdam met de Antillianen).

  Ten derde dat men in de brief nog steeds refereert naar de Marokkaanse Nederlander

  Ten vierde dat men denkt geïntegreerd te zijn als men bepaalde beroepen uitoefent of opleiding geniet. Daar vergeet men o.a. te melden dat zowel in het onderwijs als in de beroepen steeds meer geëist wordt van deze Marokkaanse Nederlanders o.a. ( geen holocaust meer onderwijzen, aparte bid ruimtes en , apart zwemmen, toestaan een Nikab te dragen ( ook in functies als o.a.thuiszorg, ambtsdragers, winkels: its in your face !!!)

  Zo zullen er ongetwijfeld veel meer dingen zijn die de apartheid die ze zelf eisen notabene tweedeling veroorzaken en criminaliteit en onaangepastheid. Het is geen kwestie van militaire harde aanpak met als toetje een rijbewijs, kortom nog meer knuffelgehalte, het is de onwil van islam en al zijn vertegenwoordigers zich te schikken naar de waarden en normen van het land wat ze voed en huisvest.

  Ik spreek schande over u allen en adviseer u per direct te verkassen naar een Land dat uw intolerante gewoonte en criminele gedragingen als gewoon zien. Pluk daar dan maar van de vrijheden van democratie………………

  Like

 3. Makropoelos zegt:

  De meesten hebben twee paspoorten. Dan is het bij het vernieuwen van het Nederlandse eenvoudig,, niet meer verlengen en daarvoor in de plaats een uitreisvisum. En daar de meesten een uitkering hebben, krijgen zij deze doorbetaald aangepast aan het land van terugkeer. Waar ze dan zonder de minste problemen hun islamitische gedachetn waar kunnen maken. Tevens is Nederland niet ongenegen om hun met ontwikkelingshulp bij te staan om hun land op te bouwen zo als het behoord. De ontwikkelingdhulp wordt niet in Euro`s op de bank gestort, maar die wordt in praktische vorm aangeboden. V.b een Nederlandse Bouwondernemer komt om behuizing te bouwen. Gelden worden besteed waar ze voor bedoeld zijn, namelijk behuizing.

  WE LATEN ONS IN NEDERLAND NIET MEER RINGELOREN DOOR EEN MINDERHEID. EN ALS DE INSTANTIES NIET MEEWERKEN DAN GAAN ZIJ OOK ONDERVINDEN DAT WE AAN HET EIND VAN ONS GEDULD ZIJN.

  Like

 4. Turul zegt:

  ben benieuwd of deze “brief” invloed heeft in Den Haag…..en wie zich openlijk verzet tegen dit gedrag uit de marokkaanse groep.

  Zoals de geschiedenis en dus de menselijke natuur leert, elke bevolkingsgroep kiest voor de eigen belangen en kunnen daarom niet binnen één natie samenleven…

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Gelukkig ben ik weer op de hoogte van de wensen van bijna 90 marokkaanse ORGANISATIES.
  Nu gaan we bekijken hoe we zo goed mogelijk hun wensen kunnen voldoen zonder op hun tenen te trappen.
  Ze zouden het eens verkeerd kunnen begrijpen.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Turul 17.03. uur. Den Haag Turul? Onze 2e slaapkamer? Whoehahaha, zeker niet, de gevestigde partijen, zullen om de PVV te treiteren, doorgaan met het pamperen van de moslims!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s