One Law for All

Screenshot_8

Misschien herinner je je het woord voor woord beroemd geworden stuk(documentaire-achtige dans- theaterproductie) van Lloyd Newson  ‘Can We Talk About This?‘, Die onder andere een succesvolle periode in het Londense National Theatre en Sydney Opera House heeft genoten. Het stuk richt zich op de terughoudendheid van de media en de politieke figuren om openlijk te discussiëren over de gevaren van het islamisme en de sharia.

Met toespraken en interviews met leidende figuren uit het hele politieke en culturele spectrum, waaronder Maryam Namazie en Anne Marie Waters van ‘One Law for All’, verkende het stuk kwesties van vrijheid van meningsuiting, censuur en geweld, evenals de invloed van belangrijke gebeurtenissen, zoals de ‘Rushdie-affaire’, de moord op de Nederlandse cineast Theo van Gogh, en de Mohammed-cartoons.

‘Can We Talk About This?’ kreeg lovende kritieken over de hele wereld en won verschillende belangrijke ‘awards’, waaronder ‘Best Dance of Ballet’ (Helpmann Awards, Australië 2012) en de ‘Productie van het Jaar’ voor dansen (Duitsland, 2011/12).

Channel 4 besloot geen toestemming te geven om het stuk uit te brengen als gevolg van het ‘huidige klimaat’, hoewel de laatste film van Lloyd Newson, ‘the Cost of Living’ door Channel 4 werd uitgebracht en 17 internationale prijzen won, waaronder de Prix Italia en de felbegeerde Rose D’or. Ook de BBC, die vorige films van Newson had uitgezonden, weigerde het stuk te filmen, terwijl ze ‘Jerry Springer – The Opera’ (waar Jezus Christus in een luier de hoofdrol heeft) wel uitzonden. Tot zover de vermeende ‘moed’ van Channel 4 en de ‘onpartijdigheid’ van de BBC als het gaat om de islam!

Deze wetmatigheid gericht tegen godslastering, die in het geniep wordt uitgevoerd, moet worden bestreden. ‘One Law for All’ maakt hevig bezwaar tegen het klimaat van censuur en angst als het gaat om de islam en doet een beroep op de verdedigers van de vrijheid van meningsuiting om druk uit te oefenen op de Britse omroepen om dit zeer succesvolle en relevante stuk op film uit de brengen. We moeten eisen dat er een einde aan de censuur komt in het bijzonder voor de velen die lijden onder de sharia en islamisering over de hele wereld en die worden geconfronteerd met bedreigingen, gevangenschap en de doodstraf enkel en alleen omdat ze hun menig geven.

Bron:

http://www.onelawforall.org.uk/oppose-channel-4-and-bbcs-censorship-when-it-comes-to-islam/

Door:Maryam Namazie (woordvoerster “One Law for All”)

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, democratie, Dhimmitude, Elite, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Justitie, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Overheid, politici, sharia. Bookmark de permalink .

4 reacties op One Law for All

 1. oogenhand zegt:

  Maar, maar, de islam is een onderdrukte minderheid. Daar moet begrip voor zijn. Volgens de Joods-Christelijke waarden staat de onderdrukte altijd in het gelijk.

  Like

 2. Avidia zegt:

  Dar moet helemaal geen begrip voor zijn, geef je ze een vinger, nemen ze je hele hand!!!!

  Like

  • oogenhand zegt:

   Herken sarcasme. Overigens, als we strikt vasthouden aan de “keer de andere wang toe”-interpretatie, dan hadden de Amerikanen en de Britten ook niet Nazi-Duitsland mogen bombarderen. Moslims zijn de Nazi’s van de éénentwintigste eeuw.

   Like

 3. Wachteres zegt:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Maryam_Namazie

  Wat meer informatie over Maryam Namazie, een ex-moslima.

  In 1966 geboren in Iran. Ze vluchtte in 1980 met haar familie uit Iran naar de UK.

  Ze is o.m. politiek activiste, journaliste en programmamaakster.

  Door heel Europa houdt zij lezingen. Op internet zijn filmpjes van haar toespraken te vinden.

  Ze zet zich o.m. in voor “One Law for All’, een organisatie die zich verzet tegen meer invloed van de sharia in de Engelse wetgeving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s