Zwitserland: Turkse taxichauffeur verkracht twee vrouwelijke passagiers

Screenshot_1

Zoals bekend knikken de Turken en Grieken anders met hun hoofd als ze “ja” of “nee” bedoelen. Van boven naar beneden betekent voor hen “nee”, van rechts naar links betekent echter “ja”. Wellicht ligt het aan zulke semantische moeilijkheden dat de Turken bedoelen dat alle westerse vrouwen erop gebrand zouden zijn om seks met hen te hebben. Want ook deze verkrachter beweert op typisch Turkse wijze dat zijn slachtoffers zich “het ermee eens waren” om zich door hem te laten verkrachten.

Een taxichauffeur uit St. Gallen, die twee vrouwen verkracht zou hebben, krijgt een gevangenisstraf van vijf jaar en zes maanden. De 43-jarige Turk had voor het kantongerecht vrijspraak geëist. Hij sprak van seks “in goed overleg”.

Het kantongerecht heeft een eerder vonnis naast zich neer gelegd en de straf van vijf jaar naar vijf jaar en zes maanden verhoogd. Volgens de woensdag gepubliceerde beslissing heeft de taxichauffeur zich schuldig gemaakt aan vrijheidsberoving, ontvoering, verkrachting en seksuele dwang.

Hij mag vijf jaar lang zijn beroep niet meer uitoefenen. De aangeklaagde moet aan de beide slachtoffers een schadevergoeding van omgerekend ruim € 12.000,- respectievelijk  € 16.000,- betalen. Totdat het vonnis rechtsgeldig is, blijft de man in verzekerde bewaring.

Tagblatt

En het is toch zo eenvoudig: alleen gedragsgestoorde vrouwen met sterke identiteitsproblemen gaan in op geslachtsverkeer met moslims. Dit is bijvoorbeeld van toepassing op de volledige groep van de moslima´s en net zo goed op de “ongelovige” vrouwen. Daarom worden de moslims zo relatief vaak verkrachters.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/01/schweiz-turkischer-taxifahrer-vergewaltigt-zwei-weibliche-fahrgaste/#more-42823

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Islam, Turken, Zwitserland. Bookmark de permalink .

2 reacties op Zwitserland: Turkse taxichauffeur verkracht twee vrouwelijke passagiers

  1. Tom Hendrix zegt:

    Ies koeltoer van oens moezelmannen, annex zandpiloten. Tja, dat krijg je als de koran het leidboek voor je leven is, want dan mag je van dat boek, en van mo de kleuterneuker elke vrouw aanranden, verkrachten, bezitten en slaan. En dat volk hebben we nu massaal binnengehaald bij ons! Bedankt linkse-en gutmensch politici, maar NIET ECHT!

    Like

  2. oogenhand zegt:

    Eindelijk iets dat op een straf lijkt. Moslims zeuren dat ze gediscrimineerd worden, maar ze willen zèlf discrimineren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s