Belgische parlementariërs eisen: geen radicaalislamitische politici meer toelaten

Screenshot_12

BELGIË: nieuwe vertegenwoordigers van de partij “ISLAM” zeggen: “We zijn allemaal islamisten”. Dat is een onvermijdelijk fenomeen, dat we jaren geleden al zagen aankomen en ook voorspelden: onder invloed van de immigratie en islamisering (Oriëntalisering van de samenleving) zullen we enkele van de vrijheden, die we de afgelopen decennia sinds de Tweede Wereldoorlog hebben bevochten en waarop we zo trots zijn in het Avondland, sterk moeten beperken.

En we zullen terug moeten roeien naar de “nauwere” samenleving van de vroegere waarden. Het andere alternatief is alleen maar: hun waarden overnemen, die nog “nauwer”, nog brutaler en nog verder terug liggen op de as van de culturele ontwikkeling van de mensheid. Zulke beperkingen komen bijvoorbeeld automatisch bij de vrijheden voor vrouwen voor; bij de misdaadbestrijding; bij het sociale verdrag (omdat wij anders door het sociale stelsel alleen maar de melkkoeien van de Oriëntalen zijn); misdaadbestrijding – en zoals uit dit geval blijkt ook een stuk democratievrijheid.

Wij kennen al lang de basisdefinitie van de islamitische democratie: als de moslims het recht krijgen om te kiezen en gekozen te worden, kiezen ze de radicale islam – en schaffen ze daarmee de democratie af.

Tot hetzelfde besef moeten nu de Belgische politici zijn gekomen – via de empirische weg. Daarom eisen ze:

Belgische politici hebben een voorstel ingediend om de invloed van islamitische extremisten, die aan de macht zijn, te beperken respectievelijk hen uit hun ambt te zetten. De parlementariërs vrezen dat islamitische politici vrouwen geen hand meer zullen geven en een afgescheiden gemeenschap vormen.

Alain Destexche, een liberaal lid van de Federatie Wallonië-Brussel en de viceburgemeester van Koekelberg, Philippe Pivin, dienden woensdag een verzoek in het Belgische parlement in om extremistische partijen van een serie gemeentelijke functies uit te sluiten.

Het verzoek kan op dit moment ondertekend worden door alle afgevaardigden in het parlement.

“De leden van de partij ´ISLAM´ willen zich niet met anderen in openbare verkeersmiddelen en op andere openbare plaatsen mengen”, citeerden de lokale media Alain Destexche, “ze zijn voor het huwelijk en de versluiering van 12-jarigen op basis van het islamitische recht.”

Europe News

Precies zo zal het fundamentele recht op “vrije uitoefening van de religie” naar de Filistijnen gaan. Sowieso. Of we verbieden vele religies of ze nemen ons over en verbieden ze allemaal, behalve eentje! Logisch toch? En daarbij zal er automatisch nog een heilige koe geslacht worden – ja, die is nu al ten dode opgeschreven: artikel 4 van de Duitse grondwet (de vrijheid van geloof, van geweten en van de religieuze en wereldbeschouwelijke bekentenissen zijn onschendbaar. De ongestoorde religie-uitoefening wordt gegarandeerd.). Treurig, maar zo is het. Zulke vrijheden kunnen alleen maar overleven in een vrije wereld. Onder invloed van Oriëntaalse immigratie zullen we echter vele deuren en ramen naar deze geliefde vrijheden moeten sluiten. Spijtig, zéér spijtig.

Screenshot_13

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/02/belgien-parlamentarier-fordern-keine-radikalmuslimische-politiker-mehr-zulassen/#more-42840

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islamisering. Bookmark de permalink .

5 reacties op Belgische parlementariërs eisen: geen radicaalislamitische politici meer toelaten

 1. hirihiri123 zegt:

  Goed zo. Moeten ze hier ook maar doen. Moslims/islamiten beslist GEEN functie’s meer laten bekleden in de top.Niet in de 2e kamer, niet op belangrijke functie’s ( COA Albayrak !!!)
  Ook niet op gemeentehuizen.
  Kortom : Nergens die gasten een functie geven.
  En als ze dat WEL willen: terug naar het land waar de roots liggen!!!!!

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Het is de hoogste tijd dat er orde op zaken wordt gesteld. Ik ben benieuwd welke andere partij in Nederland de PVV hierin steunt..

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Intolerant tegen de intoleranten, voor mij zijn de intoleranten de moslims! Zij zullen zich NOOIT AANPASSEN, ze willen OVERHEERSEN, en die strategie heerst al ca. 1400 jaar!

  Like

 4. Turul zegt:

  “De ongestoorde religie-uitoefening wordt gegarandeerd.). Treurig, maar zo is het. Zulke vrijheden kunnen alleen maar overleven in een vrije wereld. Onder invloed van Oriëntaalse immigratie zullen we echter vele deuren en ramen naar deze geliefde vrijheden moeten sluiten. ”

  Het is zeker spijtig maar de enige weg willen wij als etnische groepen met onze cultuur overleven in Europa! Wij hebben te maken met een situatie die om zulke maatregelen vraagt. Nemen wij die niet dan zal dat onze ondergang en onderwerping betekenen,

  Het is alleen jammer dat velen nog steeds niet door hebben dat wij in nu al deze omstandigheid bevinden (door verraders) en dat onze eigen cultuur (van vrijheden) tegen ons gebruikt word.

  Like

 5. Jan zegt:

  Belg vier maanden in cel omdat hij een kopie van het haatboek verscheurde voor ogen van ‘ontzette’ muzelmannen
  http://www.rtl.be/info/belgique/faitsdivers/985711/ostende-arne-prend-4-mois-fermes-pour-avoir-dechire-le-coran-devant-des-musulmans

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s