Criminele bondskanselier?

Screenshot_18

De Duitse bondskanselier Dr. Angela Merkel 

CDU, SPD, Groenen en FDP vormen in feite een eenheidspartij, nadat de CDU-partijvoorzitter Dr. Angela Merkel de neomarxistische ideologie van de Groenen heeft overgenomen. Mevrouw Merkel propageert nu ook de met de christelijke ethiek onverenigbare homogamie en doet haar best voor de EU-toetreding van Turkije. Het doel van het neomarxisme is de afschaffing van Duitsland.

De politieke beslissingen van mevrouw Merkel moeten in meerdere opzichten crimineel genoemd worden:

 • Mevrouw Merkel streeft naar de afschaffing van Duitsland als soevereine staat en diens opname in een Europese federale staat. Dat is ongrondwettig. Artikel 20 van de Duitse grondwet roept op tot verzet.
 • De deskundige op het gebied van het staatsrecht Prof. Schachtschneider heeft in zijn boek “De wetsovertreding van de Euro-reddingspolitiek” bewezen dat mevrouw Merkel het Europese recht overtreedt.
 • Het Duitse constitutionele hof heeft vastgesteld dat mevrouw Merkel politieke beslissingen van grote draagwijdte neemt zonder het parlement voldoende te informeren.
 • De zonder rationele motivering door mevrouw Merkel opgedragen vernietiging van de kerncentrales vormt een illegale gedwongen onteigening.
 • Omdat kooldioxide geen schadelijke stof is, ontbreekt voor de energieommekeer iedere rationele motivering. Mevrouw Merkel investeert meer dan 1 biljoen euro om onze energieverzorging te vernietigen.
 • Mevrouw Merkel heeft de ongrondwettige islam tot bestanddeel van Duitsland verklaard. Daarmee opent ze de poorten voor de islamisering van Duitsland.
 • Er moet rekening mee worden gehouden dat mevrouw Merkel ook na de Duitse parlementsverkiezingen in september aan de macht blijft en met de SPD een coalitieregering vormt.

Nog slechts de helft van de burgers beschouwt stemmen nog als zinvol. De tegenstanders van de bovengenoemde eenheidspartij zijn sterk versplinterd. De vestiging van een bruikbare oppositiepartij in het nieuwe parlement is vermoedelijk alleen dan mogelijk wanneer de verantwoordelijkheidsbewuste burgers zich aaneensluiten en op de Republikaner stemmen. Een andere partij met de kans om over de 5%-drempel heen te komen, is niet in zicht.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/03/kriminelle-kanzlerin/#more-309279

Auteur: Dr. Hans Penner

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Duitsland. Bookmark de permalink .

9 reacties op Criminele bondskanselier?

 1. luckybee zegt:

  Waaaat de ideen van Daniel Cohn Bendit wordt door Merkel overgenomen?Dat is heel erg slecht.

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Die kerncentrales moeten natuurlijk weg vanwege de olielanden. Maar die zullen de rekening gepresenteerd krijgen. Europa zal zijn invloed uitbreiden in het Midden-Oosten.

  Like

 3. De enige optie om deze criminelen eruit te schoppen is weg met de de hele EU(SSR)!
  Teken: http://www.burgerforumeu.nl/ (als uw leven u lief is!)

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Zou ze dit wel weten??????
  ‘Turkije zit militairen Patriot-
  missie dwars’
  Duitse militairen van de Patriot-missie in Turkije klagen over de manier waarop het gastland ze behandelt. Dat zegt de ombudsman van het Duitse leger.
  De samenwerking met de Turken wordt „overwegend als problematisch ervaren”, aldus Hellmut Königshaus zaterdag in de krant Süddeutsche Zeitung. Hij rapporteert een waslijst aan incidenten.
  Ook zouden Duitse militairen dagenlang zijn tegenhouden toen ze de kazerne wilden verlaten. Post voor Duitse militairen wordt dagen en soms zelfs weken opgehouden.
  De ombudsman noemt de toestand van de sanitaire voorzieningen voor de Duitsers „onhoudbaar”. In kantoren zouden de muren zijn beschimmeld. De Duitsers beklagen zich er bovendien over dat Turkse militairen zwerfhonden op het terrein doodschieten maar niet opruimen.
  Volgens de Duitse militairen gaat het Turkse leger contact tussen Duitse en Turkse collega’s systematisch tegen. Turkse militairen die wel contact opnemen zouden straf krijgen.

  Like

 5. Is Merkel de vrouwelijke Hitler?

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Merkel, deze STASI adept, heeft haar rode denkwijze altijd gekoesterd. Geinfiltreerd in de christelijke CDU en deze deskundig ingepalmd. In Duitsland, net als in Nederland en de rest van europa, zijn de socialisten erin geslaagd, in 40 jaar tijd, overal te infiltreren, en op veel sleutelposten “hun mensen”, benoemd te krijgen!

  Like

 7. WE ZIJN ER BIJNA! Nog maar 1500 stemmen nodig en we hebben het Bindend referendum!
  http://www.burgerforumeu.nl/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s