De waardeloze wegwerpvrouwen uit Pakistan, India of Bangladesh

Screenshot_20Hoe mooi ze ook is, ze heeft niets in haar hoofd, is voor weinig nuttige dingen geschikt en is goedkoop te krijgen. Als de Aziatische prins met een Europees of Canadees paspoort zat van haar is, kan hij haar weer dumpen en een nieuwe kopen.

De mens is in veel culturen van Azië een goedkoop wegwerpproduct, vooral als het vrouwelijk is. Een artikel over de wegwerpvrouwen uit Zuid-Azië toont ons zeer duidelijk wat deze (overwegend islamitische) culturen van begrippen als “mens” en “mensenrechten” vinden. Ze weten heel goed van ons voor henzelf zulke rechten op te eisen, tegelijkertijd echter behandelen ze hun eigen families als wegwerpspullen, of als lastig afval:

Voor veel vrouwen uit India en Pakistan betekent een huwelijk met een buitenlandse man en de mogelijkheid om naar het Westen te emigreren de realisatie van een droom. Maar vaak is de realiteit heel anders.

Een buitenlandse man met Aziatische wortels wordt in India en Pakistan als een grote vangst beschouwd. De families krijgen daardoor meer aanzien in de maatschappij. En de vrouwen dromen van feeënsprookjes in Engeland en in de VS.

Voor zover het om vrouwen uit armoedige omstandigheden gaat, is het huwelijk met een man die een westers paspoort heeft een ticket naar een beter leven. In werkelijkheid wordt voor veel vrouwen zo´n huwelijk een nachtmerrie.

Eigenlijk kun je ook bij Sabatina James nalezen wat de Pakistaanse mannen met zulke vrouwen doen, met wie ze daar getrouwd zijn en hier naartoe hebben gehaald.

“We gingen naar India op onderzoek en kwamen er achter dat mannen met Britse en Canadese paspoorten steeds vaker hun vrouwen in India, vooral in de Punjab, verwijderen”, zegt Bilkhu. “Al deze vrouwen reisden op huwelijksvisa naar het Westen. Zodra de echtgenoot besluit dat hij geen zin meer heeft in het huwelijk worden de visa weer ingetrokken.”

Op een bepaalde manier wil de Deutsche Welle ons hier wijsmaken dat dit een onrecht zou zijn. Ze wil suggereren dat deze vrouwen een fundamenteel recht zouden hebben om in het Westen te leven en dat de echtgenoot hen een fundamenteel recht onthoudt – wat ook duidelijk wordt in de voorbeelden waar de een of andere verstoten vrouw het toch nog gelukt is naar het Westen te komen. Omdat ze niet meer door de echtgenoot onderhouden wordt, leeft zij en haar islamitische kinderen volledig op kosten van de westerse belastingbetalers. Dat beschouwt de Deutsche Welle uiteraard als een “gelukkige weg”. Wij zouden ze moeten respecteren en onderhouden. In hun eigen landen, bij hun eigen families, worden ze echter als een lastige, waardeloze last beschouwd, want ze presteren niet datgene meer wat men van ze gehoopt had: materiële promotie, visa voor de hele familie, deuropener naar het Westen:

Deze vrouwen worden tot paria´s in hun eigen land. “Vanwege de maatschappelijke stigma´s, die gepaard gaan met eer en schande, willen de vrouwen het niet aan de grote klok hangen. Ze denken dat hun echtgenoten misschien toch nog zullen terugkomen”, zegt Bilkhu.

Deutsche Welle

Screenshot_21Juist dit gedrag toont aan dat het interculturele huwelijk waardeloos is en dat het in de huidige wegwerpmaatschappij niet meer zou moeten kunnen om een huwelijkspartner een nieuw staatsburgerschap te bezorgen. Pas de huwelijken op katholieke wijze zonder scheiding en met een echte familiebinding tot aan het levenseinde zou de noodzakelijke garantie kunnen leveren dat zulke mannen het huwelijk eerlijk menen. Maar zoiets bestaat niet meer. En veel medeburgers misbruiken onze huwelijkswetten zelfs om aan mensenhandel te doen, om prostituees en huishoudslaven uit goedkope landen te importeren. Slim als ze zijn, laten ze vaak zulke “echtgenotes” werken als prostituees (zonder loon) en vangen voor hen zelfs een sociale uitkering!

Onze “humanistische” wetten begunstigen dat. Daar in de landen van herkomst worden de mensen ertoe aangemoedigd om constant nieuwe goederen te baren als ze zien dat daar geld mee te verdienen valt.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/02/die-wertlosen-wegwerfehefrauen-aus-pakistan-indien-oder-bangladesh/#more-42854

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bangladesh, Criminaliteit, Hypocrisie, India, Islam, Pakistan. Bookmark de permalink .

13 reacties op De waardeloze wegwerpvrouwen uit Pakistan, India of Bangladesh

 1. Martien Pennings zegt:

  Ik moet ooit nog eens alle manieren van islamisering van het Westen in kategorieën vangen en opsommen.
  Maar de manieren waarop de asiel- en immigratie-industrie geld aftapt van de werkende belastingbetalers in het Westen zou ook een kategorisering waard zijn.

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Ik denk dat ik ook ineens die neusring met kettinkje van de dame op de foto snap: het is een geleidekettinkje voor de baas en als je tegenstribbelt doet het natuurlijk verrekte pijn.

  Like

 3. Jan zegt:

  Ook dit is Bangladesh. Hoe over leven binnen de islam wordt gedacht: de politie (zogenaamd)

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Wat je op dat filmpje ziet, Jan, zou door onze Alexander Pechtold in alle redelijkheid sterk afgekeurd worden.
   Hoe krijg je die godverdommese idioten toch tot realiteitszin?
   Hoe krijg je die hedonistische hansworsten tot volwassen bezinning?
   Oriana Fallaci heeft ergens een groeps-executie beschreven in een stadion in Bangla Desh.
   Ik heb de aard van de executie verdrongen, maar met wat er daarna gebeurde ging dat niet.
   Ze beschreef hoe de toeschouwers van de tribunes kwamen en de op het veld liggende lijken begonnen te vertrappen tot een er niks anders meer was dan pulp.
   Maar het was geeneens woede, maar een vrij rustige processie van tienduizenden voeten.
   Ik weet ook niet meer waarvan de geëxecuteerden beschuldigd waren: zal wel een zonde tegen de islam geweest zijn, dus een goed daad.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Iedereen die geinteresseerd is hoe de uitwerking van de islam op een land kan zijn, ( Pakistan ) MOET toch beslist het boek van Betsy Udink lezen::Allah & Eva

  Betsy Udink
  In het nieuwste boek van Betsy Udink ‘Allah & Eva’, schrijft ze over haar ervaringen in Pakistan. Het boek is deze maand uitgekomen maar is direct al een bestseller en is inmiddels al aan zijn 5e druk toe.
  Aangezien mevrouw Udink zelf ook een zelfstandige vrouw is en niet helemaal voldoet aan het beeld van een typische ambassadeurs vrouw, is het niet meer dan logisch dat ze ook ruim aandacht besteed aan de positie van de vrouw in Pakistan. Zo laat ze ons kennis maken met de praktijk van “karo kari”, de eermoorden die massaal plaats vinden in Pakistan en die daar dagelijks in de kranten worden beschreven. Maar als je leest wat eermoord nu eigenlijk is dan kan je niet anders dan concluderen dat eermoord eigenlijk nog een te mooi woord is voor dit barbaarse gebeuren. Ook neemt Udink ons mee op bezoek naar een vrouwen gevangenis waar vrouwen onder mens onterende omstandigheden zijn opgesloten omdat ze verdacht worden van islamitische zedendelicten. Een zedendelict pleeg je als vrouw nog al snel in Pakistan. Het komt er eigenlijk op neer dat je gewoon moet doen wat je man wil en zelfs dan kan je nog pech hebben. Het feit dat een vrouw minder waard is, blijkt ook wel uit het feit, dat Pakistan relatief weinig vrouwen heeft. Er zijn miljoenen vrouwen ‘verdwenen’. Overigens moet je niet denken dat het simpelweg de schuld van de mannen is. Zo bezoekt Udink ook een ‘vrouwen’ conferentie en treft daar massa’s vrouwen aan die zich fanatiek en kritiekloos inzetten voor een systeem dat al deze vrouw onvriendelijke uitwassen voortbrengt.

  WAT IS HET TOCH JAMMER DAT JE ZO IEMAND ( VROUW VAN AMBASSADEUR IN DIVERSE MOSLIM-LANDEN ) , niet vaker in de media hoort.

  Ze werd ooit eens bij P & W uitzending gevraagd::::…………………… IS HET NOU ECHT ALLEMAAL ZO ZWART WIT ZOALS U DAT VERTELD
  ??????????????
  TJA, wat valt er verder nog te zeggen………….
  .

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   In mijn essay van oktober 2010 “Nazisme, Islam, Israël: de islam is een nazisme avant, pendant et après la lettre” http://bit.ly/AsTQMc staat de volgend passage:

   Het rancunisme (structureel ressentiment) en de onmogelijkheid tot zelfkritiek leidt tot steeds intensere islamisering. Marcel Kurpershoek, vroeger ambassadeur in Saoedie Arabië, daarna in Pakistan en vervolgens in Turkije, echtgenoot van Betsy Udink, die zelf ook wel eens een onthullend boek over de islam heeft geschreven, zoals “Allah en Eva”, deze Kurpershoek dan, heeft in 2003 een mooi opstel geschreven onder de titel “Uitpakken”. In de bespreking door Martin Sommer in de Volkskrant van 26 januari 2007 wordt de essentie goed samengevat van wat deze in islamibus bij uitstek deskundige te zeggen had. Ik citeer Sommer:

   “Wanneer er iets misgaat, is de islam niet goed toegepast, en de gevolgtrekking is dan ook altijd dat de islam zuiverder moet worden nagevolgd. Zodra er ergens een islamitisch bewind komt, verdwijnen reclameborden van de straat, gaan de vrouwen gesluierd, wordt de alcohol afgeschaft en krijgen de mollahs vrij baan. Dat helpt natuurlijk allemaal niet, waarna een volgende ronde wordt ingezet van nog meer zuiverheid. De onontkoombaarheid van de politieke islam wordt nog versterkt door twee ideeën, de overwinning en het martelaarschap. ( . . .) hoe dan ook, de islam zal uiteindelijk zegevieren. En omdat het martelaarschap het hoogst haalbare is voor een gelovige, draagt elke nederlaag automatisch óók bij aan de overwinning. Zo wordt armoede rijkdom, achterlijkheid wetenschap, discriminatie rechtvaardigheid, wreedheid erbarmen, en uiteindelijk wordt waanzin verstand. Deze ideeën worden door vele miljoenen aangehangen, en hebben door Bin Laden nog een extra impuls gekregen. Kurpershoek kan het niet laten schampere regels te wijden aan de ‘arrogant bescheiden, hooggestemde bruggenbouwers’ in Europa die in werkelijkheid vooral bijdragen aan het verdoezelen van groeiende problemen. Overheden doen onder druk van Amerika mee aan de jacht op terroristen, terwijl het politieke debat in Europa beschuldiging op verwijt stapelt, gericht aan de Verenigde Staten. ‘Maar het is beter de feiten onder ogen te zien.’ Dit alles schrijft niet een opgewonden ‘islamofobe’ columnist, maar Harer Majesteits vertegenwoordiger, tot voor kort standplaats Islamabad, tegenwoordig Ankara.”

   Tot zover Kurpershoek in de samenvatting van Sommer. De oorzaak van de wrede onleefbaarheid van de islam – (behalve misschien voor de sjeik in zijn harem) – de ideologie zelf, wordt dus steeds opnieuw versterkt. Maar dat wordt natuurlijk niet ingezien in islamitische landen en de individuele “moslim”die het inziet en het ook nog zegt kan rekenen op genadeloze vervolging.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Dit alles schrijft niet een opgewonden ‘islamofobe’ columnist, maar Harer Majesteits vertegenwoordiger///////////////// ( Uw woorden ) =

    Geen wonder dat ZE deze kritische arabist liever niet meer in een moslim-land wilden hebben. Hij is nu ambassadeur in Polen ?? niet veel van doen met moslims.
    Op een van deze “sites” staat/stond die afbeelding van de koningin bij haar bezoek aan een van die “paradijsjes”, zoals zij dat vorige jaar noemde. Helemaal omzwachteld met doeken en zelfs zwarte handschoenen aan. Ik heb er elke keer met WALCHING naar gekeken. Hoe kan iemand, die toch beter zou moeten weten zich zo uitlaten.( het had met minder gekund, zoals Queen Elisabeth van England eerder.)
    Ik vond de reactie van Wilders hierop jammer genoeg niet doeltreffend en de kranten reageerden dan weer erg laatdunkend op Wilders, zoals gewoonlijk.
    Zou de reactie van Betsy Udink daarop weleens willen weten, maar die zal het zwijgen wel zijn opgelegd.

    Like

 5. luckybee zegt:

  Dat moeten we eigenlijk wel weten, andere culturen andere zeden; het is even zo en niet anders.
  De verwijzing naar de Barmhartige Samaritaan , is een leugen;in dit verhaal zijn door Jezus Christus niet een vreemdeling genoemd.(Bayloniers , Assyriers,Macedoniers,Grieken of Romeinen, worden niet genoemd hoewel ze wel bij de Joden bekend waren.)

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En waar zijn nu “de rooie vrouwen”, en de linksen en de gutmenschen om een woord van protest tegen deze gang van zaken te laten horen…..o, wacht, het gaat over de islam en muzelmannen, daar mag NIKS van GEZEGD WORDEN, op BEVEL van de “LINKSE KERK”.

  Like

 7. Jan zegt:

  Geen Concert voor Bangladesh

  Bangladeh anno 2013

  Like

  • star zegt:

   Wat mankeren deze mensen
   Hoe kan iemand dit doen of zelfs kijken.
   Me hart staat stil als k zie hoe ze op mensen inslaan als of het nix is.
   Waar gaat t heen met ons en onze wereld.
   Onze schepper zal zich schamen voor ons wie die ook is.
   Bah….

   Like

 8. Leon zegt:

  Deze vrouwen zijn heel vaak knap om te zien. In tegenstelling tot vrouwen uit bijv. Indonesie of china, Korea die hebben vaak platte neuzen en bredere kaaklijnen.

  Like

 9. Leon zegt:

  Wat jammer is dat veel aziatische vrouwen plastische chirurgie laten doen en dan is alles so fake als maar kan. Ik las laatst dat zij graag westers willen lijken, waarom verloochent iemand in dit geval haar afkomst !???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s