Moslims publiceren met steun van Obama een dodenlijst van top islamcritici

Screenshot_17

De moslims kondigen met de zojuist gepubliceerde dodenlijst een nieuwe fase in de globale Jihad aan. Het programma en het einddoel is – waartoe Mohammed destijds al opdracht had gegeven – om de hele wereld te islamiseren en de “ongelovigen” uit te roeien of te onderwerpen. Met deze nieuwe fase wordt een stijging van het gebruik van geweld ingeleid. Ze willen doelgericht individuele prominente islamcritici en afvalligen van de islam vermoorden om daarmee het noodzakelijke schrikbeeld aan de grote massa van de moslims, maar ook aan de vele “ongelovigen” te sturen.

Ze hebben bewust de verkiezingsleuze van Obama gekozen en ze bewijzen daarmee dat de islamitische wereld van de zwarte islamitisch opgevoede president van de VS Barack Obama en zijn zegetocht door de Amerikaanse politiek als een president van de moslims en een zegetocht van de islam beschouwt. De slogan van de moordlustige moslims is de slogan van Obama: “Yes, we can”.

“Yes We Can: een kogel per dag houdt de ongelovigen op afstand.”

De laatste editie van de Engelstalige nieuwszender van Al Qaida “Inspire” werd gepubliceerd. Een digitale kopie bij Memri toont op pagina 10 een lijst van “Wanted: Dead or Alive”.

“Wanted: Dead or Alive vanwege misdaden tegen de islam”, staat er op de site. Op de lijst staan: Molly Norris, Ayaan Hirsi Ali, Flemming Rose, Morris Swadiq, Salman Rushdie, Girt Wilders [sic], Lars Vilks, Stephanie Charbonnie, Carsten Luste, Terry Jones en Kurt Westergaard.

Jihad Watch

Dat zulke oproepen tegenwoordig serieus moeten worden genomen, bewijst de aanslag op Lars Hedegaard onlangs.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/02/muslime-veroffentlichen-in-anlehnung-auf-obama-eine-todesliste-der-top-islamkritiker/#more-42848

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamofascisme, Moslims, Obama, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

21 reacties op Moslims publiceren met steun van Obama een dodenlijst van top islamcritici

 1. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende, gloeiende vinketering, dat stuk ongeluk van OBAMA is dus werkelijk een ISLAMITISCHE MOL. We hadden het al gedacht reageerders, maar het wordt met de dag duidelijker. Volgens mij is hij zelfs de ANTI-CHRIST, ofwel SATAN!

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Ongetwijfeld zijn deze bedreigingen serieus bedoeld en ga er maar rustig van uit dat die ook effect sorteren, zeker in de politiek correcte hoek.
  “”Zie je wel, dat je deze mensen niet onnodig tegen je in het harnas moet jagen?’Je moet ze met vriendelijkheid , begrip en respect tegemoet treden.”
  Wij moeten net zoveel respect hebben voor hen als zij voor ons.
  En zo is het natuurlijk ook, want zo lang je je kritiek voor je houdt en je hen niet kwetst zullen ze jullie niets doen.
  Gewoon er aan wennen dat je je precies aan hun regels houdt.
  Elke dag komen er een paar eisen bij.Maar dat is niet erg.
  We moeten wennen aan elkaar.Steeds samen door één deur kunnen.Zij wat meer, wij wat minder.
  Maar alles went.Je moet er mee leren leven.
  Zo houd je je luiers het langste schoon.
  Een geweldige godsdienst eigenlijk, die kan gaan heersen, omdat de niet gelovige meer en meer angst wordt ingeboezemd..
  Een geweldige basis voor een fijne multiculturele samenleving.
  Islam, een religie van vrede, die met geweld en dood dreigt, totdat elke tegenstem DOODstil is geworden..
  O gezegende rust van het kerkhof.

  MAAR WIJ ZULLEN NIET ZWIJGEN!

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat de Moslimbroederschap in alle West-Europese landen doden-lijsten bijhoudt van islam-kritici die na de verhoopte machtsovername gebruikt gaan worden.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   t Zou me ook niets verbazen als daar hulpvaardige dhimmies aan mee helpen om de namen voor die lijsten door te geven….

   Like

  • Peter Rissing zegt:

   Helemaal met je eens Martien, en het zou mij niet verbazen indien jij met je magistrale schandpaalpen -waarmee je vaak, duidelijk en goed onderbouwt aantoont dat deze zogenaamde religie op een machtsovername in het Westen uit is- hoog op zo een lijst zou staan.
   Een droevig complement.

   Like

 4. Pingback: BOINNK!!! | Moslims publiceren met steun van Obama een dodenlijst van top islamcritici

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik hoop echt dat Geert Wilders dit serieus neemt want hij heeft ook een ‘uitnodiging om tot de islam toe te treden’ gekregen,net als overigens koning albert v België en ik vraag me af of er gerealiseerd wordt dat een NIET ingaan op de uitnodiging ook gelijk betekent dat je dan in oorlog bent met de islam en vanaf die uitnodiging iedere moslim de PLICHT heeft diegene te doden die de uitnodiging heeft afgeslagen!

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Het is zo simpel als een glas water, Wilders doorkruist met zijn ideologie de plannen van Obama, we kunnen nog herinneren hoe Pim Fortuyn vermoord werd om zijn uitgesproken visie dat hij tegen de aanschaf van de super dure gevechtsvliegtuigen de Joint Strike Fighter was, en het kwam Bush Jr goed uit dat de kogel van links kwam.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Blijf ons niets anders als terug te keren naar Karel Martel, die de laatste umayaden Khalief, Abdulrachman al Sidiqi in de slagt bij Poitiers gedood heeft,en de Arabische Islam,hun macht niet alleen in Europa verloren hebben maar ook in het MO ,ze konden niets doe toen de Mongolen onder de leiding van Jenghis khan, Baghdad en Damascus plunderede en ransackte, tot dat ze ontdekte dat in Hindustan en China meer buit kunnen halen was, en het MO aan de Turkmenen overliet, die de kruimeltjes dat ze overlieten mogen oppikken.En sinds dien regeert de Turkse Sultan in Istanbul, over de hele islamistische wereld.Eigenlijk tot op de dag van vandaag.

  Like

 8. Jan zegt:

  Het blad kan online gelezen worden. In dit recente nummer wordt advies gegeven hoe Al Qaida de steden zal terroriseren, namelijk door overal auto’s in brand te steken. Een handleiding staat er bij (pagina 51 en op pag.52 hoe je iemands voeten kunt verminken).
  Of de dhimmies wakker worden is nog maar de vraag. Ik vrees van niet. Die gaan van hun cryogene slaap regelrecht over in de eeuwige slaap
  http://blazingcatfur.blogspot.nl/2013/03/way-better-than-cover-of-rolling-stone.html

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Dit is de schuld van Christen-terroristen uit de jaren negentig, die abortusklinieken opbliezen in plaats van moskeeën. Terrorisme is natuurlijk altijd verkeerd, maar het opblazen van abortusklinieken is nòg erger dan het opblazen van moskeeën. De Christelijke strijd tegen abortus heeft in de jaren negentig abortus buiten de moslimlanden gehouden (bevolkingsconferentie van Caïro, 1994). Om deze reden zijn moslims moreel verplicht net zo geweldloos te zijn als Christenen.
  Christen-terroristen namen het de aborteurs vooral kwalijk dat ze Afro-Amerikaanse embryo’s opruimden, dezelfde Afro-Amerikanen die massaal Obama stemden. Kwaad straft zichzelf gelukkig.

  Like

 10. Rick zegt:

  Praatjes voorkomen geen Kalifaatjes.
  Er zou eigenlijk een soort van “Kristalnacht” moeten ontstaan;
  deze keer natúúrlijk niet tegen de Joden, maar tegen de haters
  van hen. Met de legio Fora vol pennen gaan “we” het écht niet
  meer redden. Zoals ik al eens eerder schreef: het op de Fora je
  hart luchten en de frustratie van je af schrijven heeft juist een
  averechts effect. Denk eigenlijk, dat de politici best blij zijn met
  al die Fora…..Houdt de ontevreden mens lekker van de straat af.
  Komt nog bij, dat indien de ontevredenen acties via het internet
  proberen te organiseren; zij dus direct in de smiezen lopen als
  gevolg van de vele filters van de vele veiligheidsdiensten.
  Als u begrijpt wat ik bedoel.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Dat is zonder meer zo. Veel mensen zijn nog steeds bang dat als “we” klaar zijn met de moslims, de Joden aan de beurt zijn. Het is echter goed mogelijk dat juist (niet-moslim)anti-zionisten en andere antisemieten als volgende aan de beurt zijn. Zal op het einde der tijden iedere steen uit roepen: “O, islamofoob! Er zit een antisemiet achter mij!”?

   Like

 11. Jan zegt:

  In Pakistan voert Al Qaida terreur tegen sporters en kinderen: Cricket bat bommen en bommen verstopt tussen snoep gericht tegen meisjes om die er aan te hinderen naar school te gaan.
  http://centralasiaonline.com/en_GB/articles/caii/features/pakistan/main/2013/02/06/feature-02
  http://centralasiaonline.com/en_GB/articles/caii/features/pakistan/main/2012/05/16/feature-01

  Like

 12. Jan zegt:

  Obama: “Al Qaida is defeated and Osama Bin Laden is dead”

  The question becomes, is he a compulsive liar or a sociopath?
  http://www.americanthinker.com/2012/03/the_pants-on-fire_president.html

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Taquiiah is hier het antwoord denk ik, liegen alsof het gedrukt staat als het de islam ten goede komt en dààr is ie druk mee bezig….

   Like

 13. Ik zou ook graag op de lijst van Al Quaida willen staan. Ik ben ermee bezig. Als de media maar een beetje zou willen meewerken!

  Like

 14. Jan zegt:

  Jack Terrible : dan zou je hier ’n bekende radicale haatzaaier ook net als ’n varken moeten afslachten zoals Mo Bouyeri dat bij Theo van Gogh deed … zeker weten en geheid haal je dan de media. Die minder gematigde islam maakt zich zo bepaald niet geliefd , de goede worden er ook op aangekeken en met mekaar vraagt ’t zo gewoon om problemen die ze dan ongetwijfeld ook zal krijgen want ik denk echt niet dat dit maar eindeloos gepikt wordt.. van ’n stel doorgedraaide exoten uit oosterse zandbakken , geestelijk behoorlijk gemankeerden met wel heel grote waffels en wat teveel eisen. Verdeel en heers …maar kan je niet ongestraft eindeloos mee doorgaan , ook niet met enkel hersenspoelen van de massa ..Die wil behalve spelen ook brood en dat brood wordt wel steeds duurder . Zet dus ook maar een mooie prijs op de koppen van radicale islamieten en hun linkse politieke vriendjes ..Durf te wedden dat ook zo’n ‘fatwa’ wel helpt om wat linkse hamaslovers en lawaaischoppers hier ook wat te laten dimmen. En anders doen wat flinke stenen door de ruiten met wat vuurwerk er achteraan dat mss al wel ..Voor wat hoort wat ..zo simpels is het en zal het blijven ook .Verkloot iemand mijn leven en cultuur , zal ie het verdomme merken ook
  ….net zo hard

  Like

 15. Jan zegt:

  En als een willekeurige gematigde moslim op mijn schrijven ook maar wat heeft , want natuurlijk kritiek op z’n god en/of pedofeet , spreekt ie daar eerst maar mooi z’n eigen fijne geloofsgenoten maar op aan : die paar radicale idioten die zich echt nergens aan willen of zullen passen .
  .Ze ruimen dus mooi eerst hun eigen geloofsafval maar ’s op ..praten we dan wel weer verder.

  Like

 16. Jan zegt:

  Rick o 2 maart 2013 om 18:20 : helemaal eens 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s