Allahs haat tegen de moslims: Bijbelse sprinkhanenplagen over Egypte

Screenshot_48

Egyptische sprinkhaan

Allah laat steeds opnieuw heel duidelijk zien hoe hij deze islam en zijn aanhangers haat. Nauwelijks hebben de Egyptenaren zich – door democratische verkiezingen! – uitgesproken voor een hardcore-islam en de Moslimbroederschap aan de macht geholpen of prompt toont Allah hier weer zijn mening over door een Bijbelse plaag naar de hoofdstad Cairo te sturen:

Egypte: “farao” Morsi en de nieuwe tien plagen.

Sprinkhanen, graantekorten, benzinecrisis en totale politieke blokkade: het land aan de Nijl glijdt steeds meer af naar chaos. De president komt steeds hulpelozer over.

Welnu, de titel is verkeerd gekozen. Ook al noemen de Egyptische journalisten Morsi af en toe zo, hij mag niet vergeleken worden met de Antieke farao´s. Deze hadden hun continuïteit na de dood van Cleopatra in de Koptische patriarchen, omdat ze zich tot het christendom bekeerden. Morsi echter is de opvolger van de Omajjaden-kaliefen. En daarom ook zulke straffen, die Allah consequent over alle islamitische samenlevingen pleegt te sturen zodra ze de harde koers van de islamisering kiezen:

Screenshot_49

Alsof Egypte al niet genoeg geplaagd zou zijn: nu dreigen in het zuiden van het land ook nog de sprinkhanen – net zoals negen jaar geleden, toen ze ruim een derde deel van de oogst opvraten en hun zwermen zelfs de hoofdstad Cairo binnenvielen. Ondanks enorme sproeicampagnes met insekticiden rukken volgens informatie van de autoriteiten steeds meer zwermen op langs de Rode Zee.

Screenshot_47Nee, genoeg is het niet. De Egyptenaren hebben het volledig verdiend. Misschien werkt nu de vloek van de geschonden Koptische christenen? De vele vermoorde christenen komen nu uit hun graven tevoorschijn om met de verdomde moslims af te rekenen? – wie echter niet houdt van zulke literaire voorstellingen, wie niet in de straf van God gelooft, tegen hen wordt in de koude taal van het verstand gezegd: de natuur kent geen genade. Als men de wetten van de natuur overtreedt, komt op een gegeven moment altijd de afrekening. En de islam is de enige, eeuwig durende overtreding tegen de wetten van de natuur.

De VN-Voedsel- en Landbouworganisatie FAO waarschuwde al dat men de komende weken met nog meer verwoestingen rekening zou moeten houden – een Bijbelse gesel, die voor Egypte niet op een ongunstiger moment zou hebben kunnen komen. Want economische crisis en gebrek aan deviezen hebben in eerste instantie ook invloed op de graanimport. Vorig jaar oktober waren de reserves in de silo´s nog voldoende voor zeven maanden, intussen is er nog maar een voorraad voor drie maanden. Het aantal vrachtboten, dat aanlegt in Egyptische havens, is in januari in vergelijking met vorig jaar met de helft gedaald, de geleverde tonnage zelfs met twee derde deel.

Die Presse

We hadden al een keer geschreven over de situatie van Egypte, zodat iedereen er een goed idee van kan krijgen wat de doodzonde van de Egyptische samenleving tegen de natuur is.

En we hebben nog wat nieuws. De prognose, die 2 weken geleden in “Die Presse” werd verkondigd, is uitgekomen en rukt nu op naar Cairo. Aldus deze Israëlische nieuwssite:

Sprinkhanenplaag treft Egypte.

Een zwerm van Bijbelse omvang “verrast” de lokale autoriteiten en bedekt alles in de buurt van Gizeh (verrassing – na wekenlang gewaarschuwd te zijn!).

Hartelijke gelukwensen aan de vroomste moslims. En: de hel wacht al.

Screenshot_50

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/03/allahs-has-auf-die-muslime-biblische-heuschreckenplage-uber-agypten/#more-42879

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Egypte, Islam. Bookmark de permalink .

13 reacties op Allahs haat tegen de moslims: Bijbelse sprinkhanenplagen over Egypte

 1. Robbert zegt:

  Allah is niet in staat om maar wát te doen omdat hij.zij/het niks kan doen zonder dat God dat toelaat. Bovendien ís en blijft het een raar afgodje dat nog geen deuk in een pakje boter kan slaan. Ook zijn/haar aanhangers kunnen dat niet. Het enige wat kunnen is imtideren, en terroriseren.

  te doen dat kan hij/zij/het beter aan God overlaten.

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  haha op een dergelijk moment denk ik okeeee alaaahilalllaaah mooi toch dat je je huurmoordenaars een paar plagen stuurt!
  Hopelijk zorgt die denkbeeldige illlaaalaaaahhhh ontsproten aan het brein van een drugsverslaafde pedofiele massamoordenaar annex woestijnrover, voor nog veel meer plagen zodat alle mossels de dood vinden! Lijkt me een geweldig goed plan! inchallaaah uiteraard en anders toch maar!

  Like

 3. Robbert zegt:

  Sorry Bert dat ging een beetje fout. Dit is de juiste tekst:

  Allah is niet in staat om maar wát te doen omdat hij.zij/het niks kan doen als God dat niet toelaat. Bovendien ís en blijft het een raar afgodje dat nog geen deuk in een pakje boter kan slaan. Ook zijn/haar aanhangers kunnen dat niet. Het enige wat ze kunnen is intimideren, terroriseren en criminele feiten plegen

  .

  Like

 4. Rufol zegt:

  Fout!
  Deze sprinkhanenplaag is geen actie van allah (hoofdletter echt niet verdiend) maar is – uiteraard zou ik bijna zeggen – door de Israëli´s veroorzaakt, wie anders. Dekselse Joden toch.
  Overigens, net als die aanvallen door haaien een tijdje geleden. Allemaal Joodse streken.

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Fijn om te zien dat men hier meer openstaat voor religieuze ideeën.

  Like

 6. Jade zegt:

  Goed voor ze, zo`n sprinkhanenplaag.
  De zwerm kan mij niet groot genoeg zijn…

  Like

 7. s breget zegt:

  Beter als de jihadplaag zal ik maar zeggen die is trouwen wat pijnlijker dan de beschaafde natuurplaag.

  Like

 8. rian zegt:

  Laat die zwerm van Bijbelse omvang maar alle mohammedanen opslorpen , liefst ook hier in Europa.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Hebben de moslims annex zandpiloten Geert nog niet de schuld gegeven. Dat hebben ze namelijk gemeen met de onnozele linksen, Geert overal de schuld van geven whoehahahaha! Nou, kunnen de haatbaarden laten zien wat hun maangod kan, maar ik vrees dat er NIKS van TERECHT komt.
  Lache mensen! @Rian 19.38. uur. Lijkt mij ook een strak plan!

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Als die israelis er toch al me bezig zijn kunnen ze die sprinkhanan een beetje genetisch modificeren zodat ze ook moslims lusten.

  Like

 11. Jan zegt:

  De situatie in Egypte was ideaal voor een sprinkhanenplaag omdat het veel heeft geregend eind vorig jaar en begin 2013. Eitjes worden in het zand gelegd en vervolgens doet de warmte en het vocht in het zand de rest. gevolg is een sprinkhanenplaag.
  Het zou mij niet verwonderen dat zich straks sterftevallen voordoen als Egyptenaren meel binnenkrijgen dat besmet is met uitwerpselen van sprinkhanen.

  Like

 12. Adriaan zegt:

  Ik smeek jullie….we zijn bezig ze uit te roeien, maar help ons het moet sneller.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Adriaan, stel dat Allah, in plaats van deze zwermen sprinkhanen, nou eens reusachtige gemuteerde bidsprinkhanen op de moslimextremisten zou afsturen dan zouden deze roofdieren hen allemaal allang hebben verslonden! Alleen denk ik dat bidsprinkhanen niet erg favoriet zijn bij moslims omdat de vrouwtjes (net als bij spinnen) tijdens de seks hun mannetjes opeten!
   Zo was het heel toepasselijk dat Thijs de Bokkerijder, uit de strip van Suske en Wiske (1948), als bijnaam eveneens ‘De Sprinkhaan’ had om zijn lichaam dat de vorm van een wandelende tak had en het feit dat Thijs ten tijde van de Bokkerijders in de 18de eeuw zeer roofzuchtig was en hij overal zilveren kerksieraden stal om deze in een zilveren bok te veranderen. En nadat hij tot leven was gekomen zei de Zilveren Bok al eens: “Wat dijn is zal mijn zijn! en tijdens een mislukte overval op een belastinginspecteur (!) was zijn commentaar: “Het is wreed ende criminineel! Een officiele dienst voor het op- ende afpakken van centen!”
   Wat mij betreft vreten al deze sprinkhanen daar in die moslimlanden de extremisten helemaal arm opdat ze weten dat ze de naam van Allah niet mogen misbruiken!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s