De EU financiert Syrische radicale islamieten; de VS leidt ze militair op

Screenshot_55

Zoals het lijkt hebben de leiders van de EU en de VS zich al voor de volle 100% overgeleverd aan de bevordering en verbreiding van de radicale islam, die vorm van de islamitische heilige oorlog die de “ongelovigen” op de hele wereld wil vernietigen.

Een artikel op de Russische nieuwssite Ria Novosti verschaft ons informatie over de activiteit van de VS. De regering van Obama heeft zich al overgeleverd aan de radicale islam. De VS leiden die moorddadige radicale islamieten op die bij iedere moord “Allahu Akbar” schreeuwen – en niet zelden rechtstreeks van Al Qaida komen:

Amerikaanse militairen trainden de gewapende rebellen in Syrië.

De opleiders van de Amerikaanse Special Forces trainen de gewapende oppositionele groeperingen die tegen de Assad-regering in Syrië vechten, aldus berichtte de Syrische nieuwssite Sana zondag.

De Amerikaanse commandanten trainen de rebellen van het zogenaamde Syrische Bevrijdingsleger in militaire kampen op Jordaans grondgebied, aldus het bericht van Sana.

Het Amerikaanse leger voert vanuit Jordanië en Libanon verkenningsacties naar Syrië uit en ook acties ter voorbereiding en ondersteuning van terreuraanslagen, aldus Sana verder onder verwijzing naar de Franse krant Le Figaro.

Ria Novosti

Nu zullen enkele lezers beweren dat dit “Russische propaganda” zou zijn. Maar Ria Novosti beroept zich op Le Figaro en de Sunday Times.

In een interview met de Sunday Times beschuldigde Assad de Britse regering ervan dat zij de terroristen in Syrië zou bewapenen en ondersteunen.

Veel lezers zullen beweren dat dit echter alleen Assads uitspraak zou zijn. Maar tegen zulke sceptische lezers dient gezegd te worden dat “Der Spiegel” ook bericht over onversierde ondersteuning van terrorisme – deze keer vanuit Brussel: dat wil hetzelfde doen met dezelfde “rebellen”:

Ondersteuning in de burgeroorlog: EU wil Syrische rebellen met militaire opleiders helpen.

Nieuwe wending in het Syrië-conflict: de EU is het er volgens informatie van “Der Spiegel” intern over eens geworden de rebellen niet alleen technische ondersteuning aan te bieden – maar ook hulp door militaire opleiders. Maar de opstandelingen zijn verdeeld.

Der Spiegel

Hier wordt met ondersteuning van de EU en de VS een nieuwe radicaalislamitische regering aan de macht geholpen, net zoals in Egypte. En deze zal ook een radicaalislamitische schrikbewind installeren, net zoals de Moslimbroederschap in Egypte. Wie deze “rebellen” zijn? Ze zijn terroristen; bloedzuigers; christenmoordenaars; Al Qaida; kinderverkrachters – kortom: de belichaming van datgene dat slecht is in de islam.

Assad is niet goed. Maar hij is honderdmaal beter dan datgene dat deze mensen met de ondersteuning van het Westen zullen brengen, net zoals Moebarak honderdmaal beter was dan de huidige radicale islamieten.

Screenshot_54

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/03/die-eu-finanzieren-syrische-islamisten-die-usa-bilden-sie-militarisch-aus/#more-42884

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamofascisme, Syrië, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

17 reacties op De EU financiert Syrische radicale islamieten; de VS leidt ze militair op

 1. Petrossa zegt:

  Echt helemaal niets geleerd van Afghanistan. Dus ze trainen nu een nieuwe troep jihadis die als ze klaar zijn met Syrie uitzwermen over het continent waa rdan de fransen ze weer kunnen bevechten in Mali,Nigera enz.

  Hoe dom mag een ‘leider’ zijn voordat hij standrechtelijk geexecuteerd kan worden voor hoogverraad?

  Like

 2. Niek Verheyen zegt:

  Petrossa,

  Uiteindelijk zullen deze jihadis dus ook in Europa arriveren. Waarmee we dan dus definitief in de islamitische aap gelogeerd zijn. Deze terreurgroepen, rebellen, Al Qaida of hoe ze verder ook mogen heten zijn in feite natuurlijk de reguliere islamitische legers, in hun door de koran verordonneerde opdracht tot vestiging van de wereldwijde umah, gefinancierd met oliegelden uit de rijke olieproducerende islamitische landen en (indirect) helaas dus ook met gelden uit westerse landen.

  Like

 3. s breget zegt:

  Gaat straks de tweede wereld oorlog in Europa verder met de door de Amerikaans opgeleiden moordenaars ,gefinancierd uit onze eigen portemonnee waar we geen moer meer over hebben te vertellen mede door Brussel ,onze heilige biechtvader Balkenende en de JA knikkende Rutte die maar niet kan kiezen tussen links,rechts en zeker niet voor de burgers .

  Like

 4. luckybee zegt:

  En wij zijn dan schuldigd als in Syrie de Alewiten en de Chrstenen en de drusen uitgeroeid worden.Het wordt erger als wat er in Lybie gebeurde.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De EU en VS leiders zijn volslagen krankzinnig, ze helpen en leiden onze toekomstige moordenaars op.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met de strekking van het artikel. Het is toch niet te geloven zeg, de EUSSR aan het handje van de OPPERMUZELMAN OBAMA steunt de rebellen in Syrië. Met de dag lijkt het meer luguber te worden. Een schande is het, dat wij verdomme MOETEN INLEVEREN door de EUSSR, en deze RODEN tegelijk haatbaarden financieren. Ik walg van RUTTE en zijn lakei SAMSOM!

  Like

 7. koloth zegt:

  Idd. het is duidelijk de EU steunt de radicale Moslims/Islam en is dus tegen het eigen volk (de Christenen). Dit is al vaker gebleken en ook hier in Europa zichtbaar, maar waarom ?
  Is het de NWO theorie ? Of is het de Satan die toch wel bestaat en de overhand krijgt ?
  Onze regering is met deze standpunten volkomen ontoerekeningsvatbaar en moet onder curatele gesteld worden met dit zelfmoord beleid. Mijn vraag is waarom ? Wat steekt hier achter ?

  Like

  • Harry zegt:

   Ben het helemaal met je eens dat het moeilijk wordt om hier niet die NWO doctrine in te herkennen . Het wordt steeds duidelijker .
   Ben helemaal geen complotdenker , maar je kunt er haast niet meer omheen .

   Wat de intentie nou is , om ons in aantal te decimeren of tot slaaf te maken is me nog niet duidelijk . Maar als ze de slavernij willen implementeren dan zullen ze toch op de moslims een beroep moeten doen om ons te onderdrukken , terwijl die gekken nooit of te nimmer zich neer zullen leggen bij een andere leider dan hun achterlijke ideologie .
   Als ze ons uit willen dunnen zullen ze ook op de moslims een beroep moeten doen .
   Maar wie gaat het werk dan doen ? Wie gaat het geld verdienen ?
   Dat die klootzakken daar niet toe in staat zijn blijkt wel uit de hooguit middeleeuwse welvaart die ze in hun eigen landen hebben weten te bereiken .
   Benieuwd wat ze daar op verzonnen hebben .

   Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Ik dacht dat sinterklaas op 5 december is.
  Maar zo te zien is het nu het hele jaar door sinterklaas.
  Andermans economie uit het slob halen. Maar de economie in het eigen land naar de verdommenis helpen.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21348601/__VS_geeft_Egypte_190_mln.__.html

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Idd. medefinancieren wij onze eigen ondergang en ook hoe smerig kunnen en mogen politici zijn met barack hoessein voorop????

  Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  De westerse lijders hebben de inheemse bevolking ontmenselijkt.
  Wij mogen niet van ons land/cultuur houden en er niet voor opkomen, dan ben je een egoistische nationalist.
  Ook mogen wij niet opkomen voor onze veiligheid. Wij moeten ons in elkaar laten rammen door crimineel tuig en ons door hen laten bestelen. Want ach, zij willen ook zo graag Nikes en een mooi horloge hebben.

  Politici zien ons niet als mensen , maar als wandelende portemonnees en werkezels.
  Zolang ze van ons kunnen plukken mogen we leven.
  Ben je oud en versleten en breng je niks meer op, dan kan je wat hun betreft een kist gaan uitzoeken.
  Hebzucht en gewetenloosheid regeren.

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Er zijn nog steeds maar weinig Europeanen die met deze situatie op de hoogte zijn. De vrije wereld heeft zijn journaille behoorlijk in de tang, ook zijn er mensen die het niet willen weten, is in het verleden vaker gebeurd. Uiteindelijk zijn ze zelf aan de beurt.
  Voor je vrijheid moet je te vechten, zie de heer Wilders, die steekt wel zijn nek uit, nu meer dan de helft van Nederland nog. Dat zal lang wachten worden, lijkt me.
  Wat ik mij doorlopend afvraag WAT WETEN DE GEKOZENEN HIER VAN, of houden die net zo als de meeste Nederlanders van het domme.

  Like

 12. friki zegt:

  Het is allemaal zo onbegrijpelijk dat je met zekerheid kunt concluderen dat er een gestructureerd plan achter zit. Stap voor stap worden we de ellende ingevoerd. NWO? Het begint vorm te krijgen.!!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Friki 15.31. uur. Ook ik heb de vaste overtuiging inmiddels, dat het een wereldwijd complot is, tegen de mensheid algemeen. Ze willen ons degadreren tot slaven! En daar steekt heel duidelijk een bedoeling achter, kijk maar naar de OPPERMOSLIM OBAMADRAMA!

  Like

 14. Joop Klepzeiker zegt:

  Begin eens met het lezen over agenda 21 van de vn.

  Dan worden een aantal zaken best wel duidelijker.

  Like

 15. Jan zegt:

  Dankbare holbewoonster die wapens krijgt van de VS roept op tot oorlog tegen de VS
  http://www.liveleak.com/view?i=1e8_1371185806

  Like

 16. Pingback: Syrische rebellen keren terug naar Assad | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s