Feministes verzwijgen herkomst van gevaarlijke seksdaders

Screenshot_53

Feministes beweren o.a. dat seksisme zou voortkomen uit “de natuur van de man” of uit “de patriarchale samenleving”. Ze thematiseren niet dat de echt gevaarlijke vorm van seksisme – verkrachting inclusief het risico daarbij vermoord te worden – buitensporig vaak bij mannen “met een migratieachtergrond” werd bewezen. Wie dat verzwijgt, bedoelt het niet eerlijk met de bescherming van ons vrouwen.

Enkele cijfers: in Oslo werden bij de politie tussen 2006 en 2010 int totaal 86 seksuele overvallen en verkrachtingen gemeld. In 83 van deze gevallen werd de dader als “niet-westers” omschreven (Bron: brochure van de politie van Oslo, mei 2011).

In Berlijn bedraagt het aantal niet-Duitsers op de woonbevolking 13,7%. Hun aandeel in de delictgroep “verkrachtiging en seksuele dwang” was echter volgens de statistiek van de politie van Berlijn in 2011 bijna driemaal zo hoog, namelijk 36,7%. Daarbij dient rekening gehouden te worden met het feit dat ingeburgerde Turken, Arabieren enz. in deze officiële statistiek helemaal niet onder het begrip “niet-Duitser” vallen.

Vermoedelijk moet men dus het percentage verdubbelen als je personen met een Duits paspoort, maar “met migratieachtergrond” meerekent. Dit wordt helaas niet meegenomen in de statistiek van de Berlijnse politie betreffende verkrachtingsdelicten. Maar er bestaat een algemeen overzicht van verdachten in de groep onder de 21 jaar. Daar maken niet-Duitsers een aandeel van 27,8% uit en Duitsers “met migratieachtergrond” een aandeel van nog eens 25,1%. Samen dus 52,9%. Ik zou hier graag de landelijke cijfers aan toe hebben gevoegd. Maar uit de gepubliceerde criminele statistiek van het Ministerie van Binnenlandse Zaken voor het jaar 2011 is het buitenlander- en migrantenaandeel bij verkrachtingen niet af te lezen. Wie heeft hier baat bij?

Interessant is de vergelijking met Japan, waar ik sinds vier maanden werk. Ik heb een vergelijkend overzicht gevonden. Volgens dit overzicht vonden er in het jaar 2009 in Noorwegen 19,8 verkrachtingen per 100.000 inwoners plaats, in Duitsland was dit 8.9 – in Japan echter slechts 1,2. Waarom is in Japan het gevaar om verkracht te worden meer dan zeven maal zo laag als in Duitsland? Zou het ermee te maken kunnen hebben dat het eilandenvolk – in tegenstelling tot ons Europeanen – etnisch buitengewoon homogeen en de immigratie strikt beperkt is? In het jaar 2001 bedroeg het aantal buitenlanders maar 1,4%, voor het overgrote deel uit andere Aziatische landen. Enkele van de meest spectaculaire verkrachtingen van de afgelopen jaren werden gepleegd door Amerikaanse soldaten die op Okinawa waren gestationeerd.

Dat het mannengeweld in Duitsland (en alle Westerse landen) bovengemiddeld vaak buitenlandergeweld is – dat is een waarheid die niet bestaat in de wereld van de politieke correctheid.

(passage uit een artikel van Katerina Stavrapolous in het nieuwe Compact-Magazin, maart 2013).

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/03/katerina-stavrapoulos-feministinnen-verschweigen-herkunft-gefahrlicher-sextater/#more-309355

Auteur: kewil

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in migrantengeweld, Westen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Feministes verzwijgen herkomst van gevaarlijke seksdaders

 1. oogenhand zegt:

  Volgens linkse logica zijn de daders slachtoffer van het racisme van blanke mannen, en zo zijn uiteindelijk toch weer de blanke mannen de schuldigen. Waarom niet andersom geredeneerd, en uitgelegd aan immigranten-mannen dat blanke vrouwen het slachtoffer zijn van het seksisme van blanke mannen en dus met rust gelaten moeten worden? Het cultuur-“marxisme” is een niet-falsificeerbare samenzweringstheorie.
  Evengoed kunnen we beweren dat het downloaden van kinderporno het gevolg is van het Turks/Marokkaans privilege van Turkse en Marokkaanse mannen die zonder baard en jurk toch zonder lastige vragen een moskee kunnen in lopen.

  Like

 2. Rick zegt:

  Die zogenaamde feministes blijken per saldo een stelletje ultiem egoïstische schijtlijsters!!
  Oh,oh. Wat hadden zij in de jaren ’60 ’70 en een restje ’80 hun grote (over-geëmancipeerde) mond vol van ál hún vermeende “rechten” (en vooral ook weinig plichten). Was achteraf bezien allemaal voor hun eigen gewin op dát moment. Hoofdzakelijk carrière en natuurlijk de beloning daarvan!! Moet het zo ongeveer wel geweest zijn, want toen er dus écht schrijnende “vrouwen kwesties” gingen spelen zoals deze voortkomen uit de islam; heb ik helemaal niets meer van die vermeende “voorvechtsters” gehoord en/of vernomen. Láát staan; op de barricades gezien!!
  Blijkt dat “feminisme” achteraf tóch ook weer zo’n (s)linkse, geldverslindende, hobby te zijn geweest. Meen ik te mogen concluderen aan de hand van het feit; Dat de misstanden structureel verzwegen worden terwijl er, hoe traditioneel inmiddels, (s)links weggekeken wordt.
  Tja. Wélk persóónlijk vóórdeel valt er, zeker bij het onderwerp islam, nog te behalen voor deze autochtone “voorvechtsters” (proest) van gelijkheid voor vrouwen?

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Rick en zoals je al zegt zijn die feministes links en aangezien islam en links 2 handen op een buik zijn bijten ze elkaar niet.
   Kijk tevens maar naar de palestijnse hongerstaker in Israel die na 200 dagen door een ongeluk gestorven is en waarbij v.Agt op t.v. bijna zat te huilen over het onrecht hem aangedaan en de palestijn die stierf in een palestijnse gevangenis t.g.v. martelingen waar geen hond in de msm naar kraait.

   Like

  • oogenhand zegt:

   Uiteraard. Officiële feministen zien allochtone vrouwen en jonge autochtone vrouwen als sexueel-reproductieve concurrenten. Toch is het niet handig om als man te razen tegen “feminisme”. Je wordt neergezet als een sukkel met een klein geslachtsdeel. De strijd tegen het officiële “feminisme” kan beter gevoerd worden door vrouwen:

   http://femininemystiquetwra.wordpress.com/2013/02/20/are-western-feminist-egalitarian-women-human-toilets/

   Er zijn zeer geniepige manieren voor mannen om de officiële “feministen” onderuit te halen. Zet je in voor de abortusrechten van mannen, of de abortusrechten van jonge vrouwen.

   Like

   • Rick zegt:

    “Je wordt neergezet als een sukkel met een klein geslachtsdeel.”
    Oh. Die opmerking is regelmatig tegen mij gemaakt. Zit daar echter
    absoluut niet mee. Mijn weder veronderstelling is dan simpelweg:
    “Ja….Of jouw k*t is gewoon veel te groot” Moet je die smoelen zien.

    Like

 3. Rufol zegt:

  Ach, wat betreft bedoelde feministes (en ander loslopend links politiek correct volk) is de enige `genoegdoening´ dat ze zelf ook aan de beurt komen als de islamisering voldoende gestalte heeft gekregen. Pas dan zullen de schellen van hun ogen vallen. Te laat natuurlijk, maar zeker niet eerder zal het gebeuren.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Rick 20.10. uur op 3/3. Inderdaad Rick, in die tijd- ik was toen zelf ook links- waren de “rooie vrouwen”, een zeer luid onderdeel van de PvdA. Toen ze zgn. alles binnen gehengeld hadden, de huichelaarsters, hoorde men deze “dames”, niet meer, zeker vanaf ca. 1985 waren ze muisstil!
  Gelukkig ben ik al meer dan 20 jaar van de linkse bacil genezen, maar ik heb nog spijt dat ik me daarvoor heb ingezet.

  Like

  • Rick zegt:

   Wat mij altijd aan die “gelijke rechten” eisende manwijven heeft geergerd is; Dat zij nooit het recht op dienstplicht ter sprake brachten. Zo uitgekookt waren ze wel. Louter de lusten. Kwamen er lasten; dan was men ineens weer “vrouw”.
   En Tom….Sterkte met je verwerkingsproces ;<))

   Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Ach, lees nog eens mijn prachtkollumpje: “Albert Heijn, de integratie, de hoofddoek en de lesbienne”: https://ejbron.wordpress.com/2012/12/15/albert-heijn-de-integratie-de-hoofddoek-en-de-lesbienne/

  En dan was er die pot met die eendenkuif, hoofdredactrice van “Opzij”, die als welkomstcadeau aan nieuwe abonnesseuses die leuk-humane koranbewerking van die zeiksnor van de Volkskrant cadeau deed. Dan ben je toch geschift?

  Dáár heb ik heb nou nooit een vinger achter kunnen krijgen, achter de kut-psychologie van dat soort wijven. Ik bedoel: afgezien van het gewóne linkse ziektebeeld: zelfmanifestatie, hedonisme, narcisme, better-than-thou, het morele krukje en gebrek aan echte kennis en competentie. Ik herinner me feestjes in de jaren 1980.Gesprekken met dames met halve hoofdkussens als schoudervulling in de carriére-jasjes: power-dressing. En als je dan iets kritisch’ zei over de islam of over de cultuur van moslimse migranten, dan keken ze je aan of je vanonder een steen was komen kruipen. Iemand zei hier boven dat het erom ging dat ze tenslotte toch de blanke man de schuld wilden geven. Daar zit iets in.

  Ik herinner me uit de jaren 1990 een gesprek met een dame, een vroege veertiger, die heel erg tekeer ging tegen Bush. Het ging over de oorlog in Irak. Ze vond Bush “patriarchaal”, zei ze. Ik vroeg aan haar of ze Saddam Hoessein niet ook best wel een beetje pariarchaaltjes vond. Dat drong gewoon niet tot haar door. Ik zweer je dat ze in totale verwarring was. Ik denk niet dat ze er ooit aan gedacht had die mannen met een kleurtje als volwaardige individuen te beschouwen, die je ergens verantwoordelijk voor kon maken. Betuttelracisme, noem je dat.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  @ Tom Hendrix 7.50u.

  Ach Tom, je bent niet de enige; vraag maar eens aan E.J.Bron ….. 😀

  Like

 7. Rick zegt:

  Ha Martien. Denk ook dat de reaguurders op dit en vergelijkbare Fora inderdaad tot de categorie der Dinosaurus behoort, Qua opvattingen. Maar daarom zijn wij nog niet slecht. Bij al die politiek geëngageerde provocateurs en -trices valt het mij altijd op, dat zij één rigide versie van hun eigen gelijk in hun hoofd hebben. Er door herhalen en herhalen “ingestampt”. Zoals vroeger op school. Zodra je, zoals in jouw voorbeeld een vraag stelt en/of opmerking maakt, die niet in het “programma” voorkomt; raken zij in totale verwarring. Het merendeel is namelijk te stom om zelfstandig te denken en moet zich daardoor aan de doctrine houden. BTW. Frappant. Nu ik dit zo gezapig zit te typen; realiseer ik mij, dat bovenstaande beschrijving eigenlijk ook naadloos aansluit bij het gros der ambtenaren ;<)) Bij dat lapzwansen gilde moet je ook niet aankloppen met iets dat buiten het boekje valt. Stel je voor; Dan zouden ze zelfstandig moeten dénken. Als ze dat hadden gewild en of gekund……waren zij uiteraard geen ambtenaar geworden!! OK. 'kDwaal af.

  Like

 8. E.J. Bron zegt:

  E.J. is NOOIT links geweest en heeft ook NOOIT links gestemd!! (dan zijn er wel anderen….) 😉

  Like

 9. Wachteres zegt:

  @ E.J.Bron …… Dat bedoel ik …. 😆

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Beste Rick en Wachteres bedankt voor jullie steun. Nou, moet ik zelfs gaan uitkijken dat ik niet doorsla naar de andere kant, maar ja ik kan natuurlijk als niets meer helpt tegen de linkse gekte, nog vluchten naar de huidige gekkengestichten, waar nu volgens mij de normalen opgesloten zitten.
  Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jullie steken los hebben. mvgr. Tom.

  Like

  • Rick zegt:

   Nou Tom. Ik zal je snel uit de ‘droom” helpen. De huidige “gekkengestichten” zijn inmiddels totaal geïnfiltreerd door Gutmenschen en de daarbij behorende linkse opvattingen. De hoofddoek en daarbij behorende politieke correctheid vieren hoogtij binnen dit soort instellingen. Helaas moet ik het die (S)linkse gluiperds na geven; In de afgelopen 50 jaar hebben zij op alle niveaus en geledingen van de samenleving kardinale sleutelposities weten te bemachtigen. De ‘verovering” van het onderwijs is natuurlijk de mooiste overwinning. Hierdoor kan de indoctrinatie al in de peuterzaal beginnen. Tevens kan dan, door aanpassingen in de schoolboeken, de geschiedenisvervalsing en/of manipulatie daarvan beginnen. Resultaat: de huidige generatie jonger dan 35 jaar is absoluut niet geïnteresseerd in politiek en de daaruit voortvloeiende misstanden; zij weten niet beter én zijn met islamitische klasgenootjes opgegroeid. Voor de meesten telt maar één ding: hun Smartphone en het daarin opgeslagen “Sociale Netwerk”. Voor het overige huldigen zij de stelling: “If you can’t beat them….Join them”. Is de makkelijkste weg met de grote, inmiddels traditionele, niet zelfstandig nadenk discipline. En Tom. Ik sta mijzelf gelukkig toe om een “losse steek” te hebben.

   Like

 11. Martien Pennings zegt:

  Ik zie dat er al eerder een mooi stukkie – (van Theodor Dalrymple) – over “Het zwijgen van de feministes” is verschenen op deze site: https://ejbron.wordpress.com/2012/12/17/het-zwijgen-van-de-feministes/

  Like

  • oogenhand zegt:

   Wederom, dat heeft voor de hand liggende redenen. Het elimineren van sexueel-reproductieve concurrentie, EN het gegeven dat Marokkaanse mannen bereid zijn Nederlandse vrouwen zwanger te maken en de kinderen Marokkaans op te voeden, terwijl Nederlandse mannen niet bereid zijn Marokkaanse vrouwen zwanger te maken en de kinderen Nederlands op te voeden, althans, dit wordt krachtig tegengewerkt door bepaalde extreem-“rechtse” clubjes.

   Like

 12. Martien Pennings zegt:

  Het is off-topic maar dat moet maar.
  Alhoewel: het gaat over verzwijgen.

  Moet ik tegenwoordig zulke berichten bij het POW-nieuws vandaan halen?
  Ik weet dat ze bij het NOS-journaal én incompetent én provinciaal én antisemitisch én islamofiel zijn . . . . . . maar zó erg dat ze dit soort fundamtenele berichten niet meer brengen?
  Ik kijk altijd even naar het 6-uur-journaal: geen wóórd hierover.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2013/03/militaire_acties_tegen_iran_ge.html

  “MILITAIRE ACTIES TEGEN IRAN GEEN BLUF”

  De Amerikaanse president Barack Obama speelt geen spelletjes, als hij zegt dat de VS er alles aan zullen doen om Iran ervan te weerhouden een kernwapen in handen te krijgen. Het land wil het liefst een vreedzame oplossing voor de mogelijke dreiging uit het Midden-Oosten, maar militaire acties worden niet uitgesloten. Dat heeft vicepresident Joe Biden verteld in een speech bij de American Israel Public Affairs Committee (AIPAC).

  “De president van de Verenigde Staten bluft niet. We proberen geen oorlog te starten”, aldus Biden, “We zijn bereid om op een vreedzame manier te onderhandelen, maar alle opties zijn mogelijk, waaronder het inzetten van militairen. We geloven dat er nog altijd tijd en ruimte is voor diplomatie, maar het moet niet meer te lang op zich laten wachten.”

  De vicepresident sloot zijn toespraak, onder luid applaus, af door erop te wijzen dat het ieders plicht is de dreiging uit Iran te stoppen. “We hebben een gezamenlijke verplichting. Ik zal duidelijk zeggen wat die verplichting is: Iran ervan weerhouden om een nucleair wapen in handen te krijgen. Punt.”

  Like

 13. Rick zegt:

  Ach Martien: Deze Westerse retoriek wordt al zo’n 20 jaar gebezigd. En al nét zo lang heeft Iran hier dus a-b-s-o-l-ú-ú-t schijt aan. Zij weten namelijk, dat pas ná de totale vernietiging van Israël; het Westen héél misschien in actie zal komen. Tot die tijd durft het Westen het écht niet aan om het gehele Midden-Oosten in vuur en vlam te zetten. Daarvoor zijn de belangen veel te groot. Je weet wel; het zwarte kleverige spul dat ze aldaar in overvloed hebben…..Olie !! De olie waarvan het Westen afhankelijk is; als een junk van zijn drugs.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Rick 23.51. uur, op 4/3. Goed gezien Rick. Het gaat de gore politiek in de USA en Europa om 3 zaken, te weten: MACHT,GRONDSTOFFEN en OLIE!

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Rick 19.07. uur op 4/3. Beste Rick, ook dat is maar al te waar. Als ik hierover praat met dochter en schoonzoon, dan kunnen ze het niet geloven, of willen ze het niet. Toen ik hen een paar keer, de blog van onze gewaardeerde Hr. Bron doorstuurde, was de reactie, ach pap stuur ons dat niet door. Ik geef om hen, maar op dat gebied is het moeilijk om met ze te conserveren. Helaas!

  Like

  • Rick zegt:

   Ha Tom. Ja dat is een vreemd verschijnsel. Als ik in het bijzijn van m’n eigen dochter (33) over sociale-, culturele- of politieke misstanden praat; hoef ik echt niet op enige bijval te rekenen. Sterker nog. Er wordt mij de mond “gesnoerd” met opmerkingen zoals: “Ja. En zullen we het nu dan over leukere dingen gaan hebben”. Je zult begrijpen; dat ik mijn kinderen uiterst “racistisch” heb opgevoed ;<)) (vanaf links bekeken). Desalniettemin lijken ook zij het liever structureel dood te zwijgen. Zoiets als: als je het niet ziet, dan is het er ook niet….Dus als je het er niet over hebt, bestaat het óók niet. Struisvogelpolitiek. Al met al is het mij ook nog stééds niet gelukt om mijn kinderen te conserveren ;<)) Groet, Rick

   Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Rick 10.36. uur. Beste Rick zo is dat. Helaas, zijn vele nederlanders, door LINKS in slaap gewiegd. Je mag een mening verkondigen, ja ja, als het maar een LINKSE MENING is. Ik hoor de gore KLOOTZAK RIESSEN nog zeggen, dat PVV kiezers gedeporteerd MOETEN WORDEN. En deze vent is daarvoor NOOIT AANGEPAKT door onze D666 rechters, en rode officieren van justitie.
  Bij deze rechters moet ik aan de NAZI RECHTER FREISLER denken, de beul van Sofie Scholl en haar broer, en aan christian Probst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s