Geen enkel europrobleem uit de wereld geholpen

Screenshot_52

Italië staat op dit moment weliswaar volop in de schijnwerpers, desondanks heerst er een bedrieglijke rust wat betreft de euro. Daarbij is er geen enkel probleem uit de wereld geholpen. Andere eurolanden zoals Cyprus hebben miljarden van ons nodig, van ons, Duitsland, met zelf 2,5 biljoen schuld. De Grieken bedriegen de boel nog steeds, noch Spanje, noch Portugal, noch Duitsland bezuinigt. Noch de Italianen, noch de Fransen noch wie dan ook heeft de wil om te bezuinigen.

En de door de EU-bandieten geïnstalleerde bandiet Mario Draghi (foto boven), chef van de ECB, drukt dagelijks nieuw geld of laat het op zijn computer d.m.v. één toetsaanslag ontstaan. Steeds wanneer een euroland via staatsleningen meer schulden maakt en de markten kopen de troep niet, grijpt hij zonder limiet in.

En de “markten” geloven in hem of doen net alsof ze in hem zouden geloven. Terwijl Draghi geen cent in de ECB heeft, alleen waardeloze papieren als zekerheden en waardeloze elektronische rekeningafschriften in de kluis. Dat is het hele geheim van de huidige situatie met haar bedrieglijke rust.

Er bestaat geen economisch paradijs op aarde, waar economische analfabeten zoals Merkel en Hollande slechts een paar beslissingen moeten nemen waarna alles in orde is. Men werkt alleen nog maar een paar uur of helemaal niet, maar voor alles wordt gezorgd. Gratis gezondheidszorg rondom de klok, een minimumloon van € 20,- per uur wereldwijd, geen mens meer die honger heeft, zelfs de armsten kun je geen paardelasagna aandoen, de infrastructuur is geweldig en op de allereerste plaats: de landen van Europa kunnen zoveel schulden maken als ze willen, dat speelt geen rol meer. Ze hebben probleem- en grenzeloze kredieten van biljoenen. Fantastische planeconomie in plaats van markteconomie!

Wie in deze sprookjes gelooft, zal nog verbaasd staan hoe snel de situatie kan veranderen. Er bestaan geen grenzeloze kredieten, er bestaat geen eindeloze schuldeneconomie, anders zouden anderen voor Barroso, Hollande, Schäuble en al die eurocraten daar wel op gekomen zijn. Hoe kun je geloven dat die in de 21e eeuw het paradijs op aarde, het ei van Columbus zouden hebben uitgevonden?

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/03/kein-einziges-euro-problem-beseitigt/

Auteur: kewil

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Elite, EU, Eurocrisis, Europa, EUSSR, Graaien, Naïviteit. Bookmark de permalink .

14 reacties op Geen enkel europrobleem uit de wereld geholpen

 1. bobzelf zegt:

  Mooi verhaal , maar met deze rasklootzak op deze foto, deze volledig onbetrouwbare
  schele italiaan , is het EURO zooitje begonnen , deze droplul is de veroorzaker dat griekenland in de Eu is gekomen , ONDANKS ALLE WAARSCHUWINGEN !!!
  DIT WAS DE MAN , deze grote oplichter , TOEN HIJ NOG BIJ GOLDMAN SACHS
  zat , voor 300 miljoen Euro de griekse papieren vervalst heeft !!!
  Deze geweldenaar dus , die nu het geld in het rond strooit , wat dus ook OFFICIEEL
  volgens de EU regels ( welke eigenlijk ?? ) verboden is, dus meneer pleegt ook nog voor de WET een strafbaar feit, want de landen Bailouts zijn n.l. niet toegestaan !!
  HOORT U RUTTE , onze Pinokkio , dan wel Zwamsam al reageren ???
  Nee , hij is tenslotte met mevrouw Bilderberg 1 daagje mee geweest , naar de vergadering van DIT GAJUS !!

  Like

  • Lucie zegt:

   Kan het niet beter verwoorden,wat zijn we kwaad op dat gajes.
   Konden we dat tuig maar voor een rechter slepen,hoop dat het ooit zal gebeuren.

   Ze horen zwaar gestraft,allemaal,Rutte,Samson,Pechtold,Kok,Balkie,Bos,enz.
   En tevens hun bankrekeningen plunderen,geld wat ze van ons gestolen hebben.

   I have a dream!!

   Like

 2. peterselie1 zegt:

  Geen bereidheid economie te stimuleren!

  De Europese bankiers hebben de 1.000 miljard zéér goedkope euro’s die zij in december 2011 en februari 2012 kregen toegestopt door de president van de Europese Centrale Bank, Mario Draghi, hoofdzakelijk gebruikt om hun eigen balansen op te vijzelen, en niet om de Europese economieën weer vlot te trekken. “Super” Mario Draghi had de bankiers geen voorwaarden opgelegd voor de besteding van dit ‘zo goed als gratis’ geld, zodat de de banken dit naar eigen goeddunken konden besteden. In plaats van dit geld te laten renderen door de broodnodige kredieten te verstrekken aan het bedrijfsleven, met name aan het midden- en kleinbedrijf, stalden de bankiers deze euro’s liever terug bij de bij de ECB dan dat zij de risico’s zouden lopen die nou eenmaal horen bij het uitlenen van geld. Zodoende werd het grootste gedeelte van de ‘cadeautjes’ van Mario Draghi, ‘dood’ kapitaal met als resultaat een positieve balans voor de banken , maar een nekslag voor de Europese economie.

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/02/vetgemeste-bankiers-houden-goedkoop-geld-voor-zichzelf/

  Like

 3. We hebben nog maar 2700 stemmen nodig dat is het referendum met 40.000 stemmen geldig!
  http://www.burgerforumeu.nl/

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Bobzelf 15.37. uur. Helemaal eens. De smeerlap, oplichter en crimineel Draghi, speelt een levensgevaarlijk spel, namelijk GELD MAKEN uit het NIETS! De doodsteek voor 500 miljoen burgers in europa, en de andere lamzakken uit Brussel: BAROSSO,van RAMPUI, KAPO SCHULTZ en verrader VERHOFSTAD, vinden het allemaal GEWELDIG, evenals onze nationale dropveter RUTTE!

  Like

 5. bobzelf zegt:

  realpredictor !!!!!!!!! , ja heerlijk toch , zo zijn er toch ook weer leuke dingen in het leven
  en kijk allemaal nog even via ” google ” naar Nigel Farage , na de winst in Engeland
  terecht is hij heel blij , !!!
  Jezus , die man is werkelijk sinds 2004 voor alles en nog wat uitgemaakt !!

  DUS LATEN WE VOORAL , DOOR BLIJVEN GAAN MET STOKEN IN ONS REGERINGS HUWELIJK !!

  DE AANHOUDERS SCHIJNEN TOCH TE WINNEN !!

  dus kom op allemaal , stuur nog effe , naar je collega’s , je vrienden , je vijanden , je kennisen http://www.burgerforumeu.nl , want

  SOMMIGE MENSEN MOET JE ECHT WAKKER SLAAN , GELOOF IK , NOU LATEN WE DAT DAN MAAR DOEN OOK !!

  Like

 6. Avidia zegt:

  Je zou willen dat je meerdere malen kunt stemmen, ik verwacht hier niet veel van, Nederland is veranderd door de import, mensen laten zich misleiden, vooral de linksen. als ik iets zeg krijg ik meteen bagger over mij heen, ze worden hemelhoog opgeblazen, en wat krijgen wij er voor terug??? Hogere belastingen, hogere bijdrage aan de gemeentelijke belastingen, het moet ergens vandaan komen, dus van ons. Al die mensen die nooit van hun leven iets zullen bijdragen krijgen alles gratis, woedend word ik daarover en waarom?????????????????? Waar worden wij voor gestraft??? Wat hebben zij in gedachten, vragen, vragen!!!!

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  De europroblemen worden alleen maar groter en zijn al volledig onbeheersbaar.
  De enige oplossing zal de totale ineenstorting van onze economie zijn en dat zie ik ook gebeuren.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Het gaat gebeuren, dat is zeker.
   Ook zeker is dat het de redding van Europa wordt, de mensen worden wakker geschud en hebben trek in Vrijheid. De vooruitgang; eigen volk eerst zal de doorslag gaan geven. Bij gebrek aan leiders zal het nog een hele strijd worden en misschien wel bloedig ook, niemand zit daarop te wachten.
   Gezien de situatie in het Midden Oosten is alles mogelijk, aangestuurd door wie ???????

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik heb getekend op burgerforumeu, en vorig jaar nog op een petitie tegen het esm verdrag. Mensen ik HOOP dat het wat uithaalt!

  Like

 9. Jan zegt:

  Verwacht niet dat de economie zich binnen 30 jaar hersteld.
  Obama maakt van de VS een communistische staat en de EU van Europa. Bovendien krijgen wij te maken met verder toenemende moslimterreur. In Parijs en andere grote steden lopen militairen rond alsof een oorlog aan de gang is.
  De recessie van 1929 duurde tot ver na de Tweede Wereldoorlog wegens de bemoeienis van Hoover en Roosevelt met de staat en de economie. Voor de bemoeienis (regelrechte terreur en diefstal tegen en van particulieren en bedrijven, inzet van knokploegen en vakbonden) hoefde zelfs Stalin zich niet te schamen.
  The Disaster Called the New Deal
  http://mises.org/daily/3234

  How FDR’s New Deal Harmed Millions of Poor People
  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1048166/posts

  The Roosevelt Myth; John T. Flynn
  Citaat: The NRA [National Recovery Administration] was discovering it could not enforce its rules. Black markets grew up. Only the most violent police methods could procure enforcement. In Sidney Hillman’s garment industry the code authority employed enforcement police. They roamed through the garment district like storm troopers. They could enter a man’s factory, send him out, line up his employees, subject them to minute interrogation, take over his books on the instant. Night work was forbidden. Flying squadrons of these private coat-and-suit police went through the district at night, battering down doors with axes looking for men who were committing the crime of sewing together a pair of pants at night. But without these harsh methods many code authorities said there could be no compliance because the public was not back of it.

  Citaat: “One morning, FDR told the group he was thinking of raising the gold price by twenty-one cents. Why that figure? his entourage asked. “It’s a lucky number,” Roosevelt said. “because it’s three times seven.” As Morgenthau later wrote, “If anybody knew how we really set the gold price through a combination of lucky numbers, etc., I think they would be frightened.”
  (New Deal or Raw Deal?: How FDR’s Economic Legacy Has Damaged America; Burton W. Folsom Jr.)

  Citaat: “…we are fashioning an instrument of unimagined power for the establishment of a morally better world.”
  (Franklin D. Roosevelt; Second Inaugural Address; http://historymatters.gmu.edu/d/5105 )

  Een voorbeeld hoe onder de terreur van Roosevelt bedrijven geruïneerd werden, werknemers hun baan verloren en in armoede terecht kwamen.
  Affaire Carl Pharis. Pharis-autobanden ging failliet omdat het bedrijf verplicht was banden tegen een vaste prijs te verkopen wat niet mogelijk was tegen gigantische bedrijven als Firestone of Goodyear.
  (New Deal or Raw Deal?)
  Affaire Jacob Maged

  Hoe over Roosevelt werd geoordeeld door zijn directe omgeving:
  “FDR’s economic vision and understanding of finance was so awful that his good friend and Woodrow Wilson’s Secretary of the Interior Franklin Lane concluded, “Roosevelt knows nothing about finance, but he doesn’t know he doesn’t know.” FDR’s own VP Henry Wallace stated, “I reached the conclusion that I would under no circumstances, ever have any business dealings with him.” About his education, career and work ethic, one of his college professors Jackson Reynolds said, “Franklin Roosevelt was not much of a student and nothing of a lawyer afterwards. He didn’t appear to have any aptitude for law, and made no effort to overcome that handicap by hard work. He was not a worker and he flunked.” The senior partner of the law firm FDR worked at referred to him as “utterly worthless”.
  http://theswash.com/entertainment-2/food-beverage/the-five-developmental-stages-of-the-progressive-beast-part-iii-franklin-d-roosevelt-and-the-new-deal

  Niet overbodig om te vermelden: FDR kwam uit een schatrijke familie, rijk geworden door de opiumhandel.

  De loosers: http://robrimes.files.wordpress.com/2011/04/mount-rushmore.jpg

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @ Jan 17.52. uur. Klopt helemaal. Het ergste is gebeurd, toen de staat zelf geld ging drukken, ik dacht dat het onder een Amerikaanse President is begonnen Jan, misschien weet jij nog wanneer.
  In ieder geval, ieder onderlegd verstandig mens weet, dat papiergeld op zich NIETS WAARD is, tenzij het gedekt wordt door een edelmetaal als GOUD, of andere MIDDELEN die een gegarandeerde WAARDE vertegenwoordigen. De hele creatie van GELD UIT HET NIETS, is de GROOTSTE MISDAAD uit de menselijke geschiedenis, en het ergste is dat het maar door blijft gaan.
  De GANGSTER DRAGHI, eerst GOLDMAN SACHS, nu een BENDECHEF van de ECB, gaat de GELDPERSEN aanzetten, nou dan gaan we helemaal naar de kloten. Mag je straks voor een brood 100 euro betalen, en het kan NOG ERGER komen, herinnert U zich maar de Republiek van WEIMAR na Wereldoorlog 1, waar de mensen miljoenen reichsmarken moesten betalen voor een stuk brood. We worden belogen, bedrogen, en verraden door de hele gore politiek!

  Like

 11. Joop Klepzeiker zegt:

  imf en bretton woods.

  Like

 12. Jan zegt:

  Helmut Kohl: “Ik gedroeg mij als een dictator bij de invoering van de Euro”

  Kohl geeft toe dat hij de Duitsers de Euro door de strot duwde omdat hij wist dat hij zou verliezen als er een referendum over zou worden gehouden
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/9981932/Helmut-Kohl-I-acted-like-a-dictator-to-bring-in-the-euro.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s