PVV is Karel Martel Partij

Screenshot_13

25 oktober 732: slag bij Poitiers

In Nederland hebben we gelukkig de PVV. Vrijwel iedereen in Nederland weet van het bestaan van de PVV. Wie over de PVV praat heeft het over Wilders. Wilders wordt door velen gezien als een held omdat hij bewaakt wordt en omdat hij met de dood wordt bedreigd en toch doorgaat met zijn werk.

Toch is niet voldoende duidelijk waar de PVV en waar Wilders voor staan. Zij zijn TEGEN het bestaan van de ISLAM. Zij zijn TEGEN een herhaling van de gruwelijke massamoorden, zoals die in de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers in de vernietigingskampen zijn uitgevoerd. De ISLAM is net zo mensonterend crimineel als de NAZI-partij van HITLER. Overal ter wereld vinden aanslagen plaats van moslims op ONGELOVIGEN. We zien dat met open ogen gebeuren en geloven nog steeds niet dat het nodig is om met z’n allen TEGEN de ISLAM in het geweer te komen.

HITLER streefde naar de uitroeiing van de JODEN. Met de HOLOCAUST werd daar uitvoering aan gegeven. De ISLAM is tegen iedereen die geen MOSLIM is. Volgens hun dogma, dat duidelijk uitgespeld wordt in de Koran moeten ALLE ONGELOVIGEN, dat wil zeggen ALLE NIET-MOSLIMS, gedood worden. Dat staat u en mij te wachten.

Niet-moslims, u en ik dus, hebben respect voor het leven. Wij streven niet naar het doden van andere mensen, Wij streven zelfs niet naar het doden van MOSLIMS. Vreemd omdat dat andersom wel het geval is.
Bij de ISLAM is het lezen van de KORAN een verplichting. De Koran is een chaotisch, onsamenhangend en gruwelijk boek. Uit het feit dat generatie na generatie moslims hun nageslacht dwingen om de Koran te lezen, blijkt dat deze hele moslimgemeenschap verblind is en door deze eeuwenlange dwang een crimineel karakter heeft gekregen.

Ik heb een gelijksoortig verzoek aan u. Niet om de Koran te lezen maar een ander boek dat voor voldoende tegengif zorgt: Het is een dik boek, dikker dan de Koran maar het is duizenden keren meer waard dan de Koran. Het heet: de islam, kritische essays over een politieke religie. Een groot aantal verstandige mensen heeft daarin uitgelegd waarom de Islam een criminele bende is. Het is een waardevolle investering om dat boek aan te schaffen.

Met name het hoofdstuk van Michiel Hegener: “Islam, afvalligheid en mensenrechten”,  verdient de aandacht. Vooral pagina 345. Wij zijn van mening dat vrijheid van geloof een goede zaak is. Die vrijheid houdt volgens ons in om ergens bij te horen maar ook om er voor te kiezen ergens niet bij te willen horen. Bij de Islam staat op afvalligheid, dus de keus er niet bij te willen horen, de DOODSTRAF.

Tenslotte wil ik er voor pleiten de PVV een tweede naam te geven: Karel Martelpartij. Karel Martel staat symbool voor het verdrijven van de moslims. Lees in de geschiedenisboeken wat hij in het verleden heeft gedaan bij Poitiers in Frankrijk. Dat vereist navolging. De ISLAM heeft de duidelijke kenmerken van een gewelddadige moordenaarsbende. Die moeten we niet langer in ons midden dulden. Op bedrieglijke wijze heeft deze gemeenschap zich in ons midden genesteld. Men streeft naar de invoering van de sharia. Volgens de Koran en de sharia wacht ons slechts de dood door het afsnijden van de hals.

In het Midden-Oosten wordt openlijk gebruld dat de Joden de Middellandse Zee in gedreven moeten worden. Zelfs de huidige president van Egypte roept openlijk op tot een mars naar Jeruzalem en daarbij de Joden uit te roeien. In Afrika worden aan de lopende band Christelijke gemeenschappen uitgemoord. Toch zijn de overwegende links-geaarde,  politiek correcte, zogenaamd vooruitstrevende partijen in Nederland bereid de islam de hand boven het hoofd te houden. Ze zijn stekeblind voor wat er om ons heen in de wereld aan de gang is.

Het bovenstaande is voldoende aanleiding om onze mening ten opzichte van deze bende te bepalen. Alle moslims Nederland en Europa uit. Daartoe moeten we ons allemaal bij de PVV, de Karel Martelpartij scharen. Niet morgen, maar vandaag nog.

Leve de PVV, DE KAREL MARTEL PARTIJ !

Screenshot_14

Door:

Th. M. van Baarle

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, PVV, Vrijheid, Wilders. Bookmark de permalink .

16 reacties op PVV is Karel Martel Partij

 1. Cor Stoker zegt:

  Dat velen het mogen lezen en vooral BEGRIJPEN !!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Th.M.van Baarle, ik kan een behoorlijk stuk met U meegaan! Ook Wenen, is gered in 1683 van de TURKSE BENDEN, en wel door Jan Sobieski, koning van Polen. Iedereen die met ons staat voor onze VRIJHEID, en de TRIAS POLITICAS, verdient onze steun. Verder ben ook ik van mening dat de RODEN vuile ZAAK maken met de ISLAM!

  Like

 3. Tommie zegt:

  Draag een t-shirt van Génération Identitaire met het opschrift GENERATION 732 – ON NE RECULE PAS. Het duurt even voordat het bezorgd wordt, maat het komt.
  N.B. 732 = Charles Martel (= Karel de Hamer) verslaat in 732 AD bij Poitiers een islamitisch leger onder emir Abd el Rahman.
  http://www.generation-identitaire.com/boutique/

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik heb al zo,n T-shirt van hen, maar ,t is nu nog, (zelfs hier ) ,te koud om het te dragen.
   Moet ik er wel in de “grote” stad mee paraderen, want de “paysan simple” hier weet nauwelijk wat moslim betekent.( laat staan overheersing door hen .)

   Like

  • luckybee zegt:

   Sorry maar Abd el Rachman al Sidiqi is geen Emir maar de allerlaatste Omayaden Kalief aller moslims.De heer van Alhambra.Toen hij in de slag bij Tours sneuvelde hebben de Arabieren hun macht voorgoed aan de Mongolen, onder leiding van Jinghis Khan verloren.Door de Turkmenen overgenomen, en nooit meer afgegeven.Sinds dien waren de Sultanen van de Turken de baas in dar al Islam.

   Like

 4. rian zegt:

  Tommie ,eerst zou ik toch moeten weten wat generation 732 betekent.

  Like

 5. Jade zegt:

  Een buitengewoon goed stukje…
  Vandaag m`n poster geheel gratis binnengekregen…
  Eén ding is wel duidelijk, we krijgen er nog een enorm zware dobber aan.
  https://www.opendoors.nl/contact/aanvraagformulier/

  Like

 6. Wachteres zegt:

  IK moest even heel goed denken waar ik de naam Van Baarle van kende.

  Maar nu weet ik het weer. Ik krijg af en toe post uit het buitenland.

  Een goed stuk, trouwens… En ik stem al op de PVV

  Like

 7. Makropoelos zegt:

  Jade, het gaat zeker nog een harde dobber worden om onze vrijheid te verdedigen.

  Maar een mens die niet in vrijheid kan leven, is geen mens !!!

  SAMEN ZIJN WE STERK !!!!

  Like

 8. Makropoelos zegt:

  Tom Hendrix,

  De Roden en het gespuis in Brussel zullen er zeker niet voor terugdeinzen om de islam te ondersteunen om de chaos in Europa nog te versterken.

  Het is dus zaak ons met hand en tand te verzetten tegen EU infiltranten en de infiltranten van de islam.

  SAMEN ZIJN WE STERK !!!

  Like

 9. Pingback: BOINNK!!! | Naar de mens en de ‘rede’ gesproken heeft deze schrijver gelijk, maar of de Schepper van het al het óók zo ziet?

 10. Martha N zegt:

  MAL Sion, dat is een goed stuk.!
  Maar dat niet alleen, tevens zijn zeer goed vergelijkbaar met de strijd die Wilders voert.
  Velen kennen de geschiedenis van Karel Martel niet.
  Zijn kleinzoon was Karel de Grote
  Kom er nog op terug.

  Like

 11. Schitterend artikel van Th. M. van Baarle. Het was niet de eerste keer dat de Arabieren werden verslagen door de Franken. Hun machtscentrum vestigden ze in de stad Doornik..
  De Franken zijn via de Salische (Toxandrie – Brabant) en Ripuarische Franken van origine Nederlands. Voor de oorlogen tegen de Arabieren vochten onze Franken – net als onze noordelijker Friezen – tegen de legioenen van de Romeinen.
  Uit het Frankisch heeft zich het Nederlands onderscheidenlijk van het Duits afgesplitst.
  Met een (de) omschakeling van islam oil naar shale gas door Amerika zal voor 2020 veel van de financien voor Al Qaeda meer uit India en China komen.
  Europa is dan mogelijk weer uit elkaar gevallen en de Republiek der Verenigde 17 Nederlanden op het grondgebied van het vroeg Frankische rijk hersteld.
  https://sites.google.com/site/ncfaktueel/nazi-nederland

  Like

 12. Makropoelos zegt:

  Theo Prinse, bedankt vooR website:”Benlux gekaapt voor voortzetting derde rijk”. Kreeg bevestigt wat ik intuitief aanvoelde.
  Heel Nederland en de rest van Europa zou dit moeten weten!! Het gevaar dat de nazi`s hun werk af kunnen maken is te groot. Zij zochten onder Hitler steun bij de islam en dat GAAT weer gebeuren.

  In ieder geval: SAMEN ZIJN WE STERK.

  Like

 13. oogenhand zegt:

  Een ander Karel, Karel de Grote, liet duizenden heidense Saksers onthoofden. Misschien een idee voor de NVU en andere Jodenhaters?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s