Het waren de rijke Joden die de arme Joden naar de gaskamers stuurden

Gedeelte uit een interview met professor Hassan Jouni van de Libanese Universiteit, op 17 februari 2013 uitgezonden op de Libanese TV zender Al-Manar TV. Tekst: Brabosh, 4 maart 2013.

Het wordt hoog tijd dat in het Westen wat meer aandacht wordt geschonken aan het Islamitisch antisemitisme want in de moslimwereld loopt het echt de spuigaten uit en dat tot op de hoogste niveaus.

In de bijgaande videoclip is de Libanese professor Hassan Jouni te zien, die internationaal recht doceert aan de Universiteit van Libanon. Hij legt de “zogenaamde Holocaust” op de Joden tijdens het nazitijdperk 1933-1945 uit. Volgens de professor waren het “de rijke Joden die de arme Joden naar de gaskamers hebben gezonden, nadat de Zionisten het eerder op een akkoordje hadden gegooid met Reichsführer Adolf Hitler in ruil voor hun vertrek uit Duitsland.”

De antisemitische litanie van deze Libanese professor werd op 17 februari 2013 uitgezonden op de Libanese TV zender Al-Manar TV. Ongelooflijk toch dat zoiets kan worden uitgezonden door de openbare omroep van Libanon. Zoiets is alleen mogelijk als dit soort troep vanuit de Libanese regering zélf wordt aangemoedigd en gefinancierd, net zoals dat het geval is in de Gazastrook met Hamas dat Al Aqsa TV dirigeert en Al Fatah op de West Bank de TV van de Palestijnse Autoriteit controleert.

Professor Hassan Jouni van de Libanese Universiteit:

“De Zionisten gooiden het op een akkoord met Hitler. Natuurlijk hebben zij hem aan de macht geholpen en volgens dat akkoord kwamen de rijke, goed opgeleide Joden samen [om Duitsland te verlaten], en werden in ruil de arme Joden, de linksen, de communisten en anderen geëxecuteerd.

Het waren de armen onder de Joden die getroffen werden door de zogenaamde “Holocaust” en [het waren] meer bepaald de linksen en de communisten, die de nazi ideologie verwierpen.”

Bron:

http://likud.nl/2013/03/het-waren-de-rijke-joden-die-de-arme-joden-naar-de-gaskamers-stuurden/

LIKOED

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Jodenhaat, Libanon. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het waren de rijke Joden die de arme Joden naar de gaskamers stuurden

 1. Robbert zegt:

  Wat een KLINKLARE ONZIN maar ja dat kan men verwachten van die graslims. De geschiedenis vervalsen daarin zijn ze ook een ster

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Eens met Robbert. Misselijk ben ik van de HAATBAARDEN met hun pedo profeet.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  @Likud.nl: hebben jullie nou echt niks in de gaten..??? Waar zitten jullie met je gedachten?
  Niet in de gaten dat de waanzin-argumentatie van deze van de pot gerukte Hassan Jouni
  niets anders is dan het zoveelste voorbeeld van taqiyya? En dattie ook nog hoopt dat de hele wereld erin stinkt? Dat kan die LUL wat mij betreft op z’n ongewassen pens schrijven.
  http://tinyurl.com/3mepfoc http://tinyurl.com/czda7bs http://tinyurl.com/c7s2gv3
  Zo, kunnen jullie voorlopig weer vooruit.

  Like

 4. R.A.F zegt:

  Het is zomaar een vraag , maar waren de opa,s van cohen en ascher niet opgepakt op verdenking van dit soort praktijken toen ze voor de joodsche raad werkten .??

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  HAATBAARDEN/SOEPJURKEN mogen van het HAATBOEK KORAN misleiden, liegen en bedriegen, alles om het wereldkalifaat te vestigen. Sind 11 september 2001, ben ik zeer wantrouwend geworden ten aanzien van deze mensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s