Ook dit kabinet zegt: islamisering bestaat niet

Screenshot_23(Door: Bas Paternotte)

Verslaggever dezes houdt sinds 2009 bij hoe het nu zit met de door de PVV beweerde islamisering van ons land en de kabinetsreactie daarop. Ook het nieuwe kabinet is van mening dat het fenomeen niet bestaat. Waren het eerder Ella Vogelaar (PvdA) en Piet Hein Donner (CDA) die dit aan het parlement mochten mededelen, nu valt de eer te beurt aan Ivo Opstelten (VVD). In tegenstelling tot zijn voorgangers heeft hij aan één zin genoeg: “Ik deel niet de mening dat er sprake is van islamisering van ons land.”

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Nederland. Bookmark de permalink .

24 reacties op Ook dit kabinet zegt: islamisering bestaat niet

 1. G.Deckzeijl zegt:

  O nee? De opmars van die verzonnen ideologie van vrouwenhaat, geweld en apartheid zou niet bestaan?? Opstelten verdient een pak op z’n lazer! Lees 8 en de rest ook!
  http://www.amsterdampost.nl/integratie-nederlandse-moslimjongeren-gaat-uitstekend/#comment-92053

  Like

 2. Jade zegt:

  Bij de politiek gaan de ogen pas open, als we allemaal onder de grond liggen…
  (Met uitzondering van de PVV natuurlijk.)
  Het lijkt ook ijdele hoop te denken dat de moslima`s de islam wel zullen aanpakken.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21359379/__Moslima_s_bereid_tot_geweld__.html

  Like

 3. Jade zegt:

  Sorry G.Deckzeijl, u was mij voor zag ik, mijn excuses…

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Goed artikel en onderbouwd!
  Zolang het bestuurlijk systeem kan blijven doorbeuken in ontkenning, zullen oude sukkels zoals ik, ziek en uiteindelijk van het toneel verdwijnen terwijl de meerderheid geen gelegenheid heeft te lezen van wat op Bron-site wordt aangeboden!
  Ik moet eerlijk schrijven, hoewel de tijd het mij vergunt, het me te vaak misselijkmakend teveel is.

  Like

  • Henk.V zegt:

   U doet uw naam eer aan, Predictor 🙂

   Nederland is, net als net hele westen, al lang zwanger gemaakt door de islam.
   Maar al wordt de lijst van de symptomen een kilometer lang, politiek correct zal steeds blijven spreken van een schijnzwangerschap.

   Daarom sprak Martin Bosma van de PVV, verwijzend naar dit soort lieden, destijds al van een ”schijn elite”
   Niet meer serieus te nemen.Rijp voor de sloop.

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @ Aegolius cs 17.03. uur. Ook ik moet lichtelijk braken, van de moslim streken van het HORRORKABINET RUTTE, liegen zit ingebakken, en om zijn post veilig te stellen LIEGT PINOKKIO RUTTE alles wat LOS en VAST zit bij elkaar. Ik heb nog NOOIT zo een waardeloze regering meegemaakt als de huidige. MUZELMANNEN en de EUSSR kontlikken KOTS.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Die kerels die de hele dag zo met hun kont omhoog liggen zoals op de foto boven dit artikel, moeten in deze houding toch enorme winden laten? Lekkere atmosfeer in zo’n moskee!

  Like

 7. benny zegt:

  “Ik deel niet de mening dat er sprake is van islamisering van ons land.”dan is deze persoon dringend toe aan een bezoek bij de oogarts!

  Like

 8. Robbert zegt:

  Benny die lui lopen met een enorm blok beton voor hun hoofd en ja dan zie je geen hoofddoeken, halalvoer, minaretten, koranscholen, jodenhaat, crimineel gedrag enzovoorts enzovoorts….

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  De islamisering is inmiddels zo overweldigend aanwezig in Nederland en Europa dat het niet eens meer opvalt. Maar geloof me op mijn woord. Allen die aangeven dat er geen sprake is van islamisering in Nederland doen dat willens en wetens ter kwade trouw. Ze kunnen en willen niet ruiterlijk toegeven dat de instroom van inmiddels ruim een miljoen moslims in Nederland de grootste vergissing ooit is geweest in de Nederlandse en Europese geschiedenis

  http://politiekincorrectblog.blogspot.nl/2011/08/bassie-faal-islamisering-bestaat-niet.html

  Like

 10. Robbert zegt:

  Gelukkig neemt het verzet ook toe: http://afrikanervolksparty.org/index.php?option=com_content&view=article&id=5361%3Adis-ons-plig-dat-ons-jeug-weet-wat-die-multikulti-en-die-islam-ideologie-werkilik-inhou&catid=160%3Aartikels&Itemid=284&lang=af

  Ik zal de titel vertalen: DE ZEGENINGEN’ VAN DE REGENBOOGNATIE (20) DIT IS ONZE PLICHT DAT ONZE JEUGD WEET WAT DE MULTIKULTI EN DE ISLAM IDEOLOGIE WERKELIJK INHOUDT

  Like

 11. Robbert zegt:

  Ik was nog wat vergeten te vertalen: “ONS MOET ONS VERSET TEEN DIE REËNBOOGNASIE” = we moeten ons verzetten tegen de regenboognatie. REGENBOOGNATIE BETEKENT EIGENLIJK DE MULTICULTURELE SAMENLEVING

  Like

 12. oogenhand zegt:

  Het kabinet beweert met gemak dat twee plus twee vijf is.

  Like

 13. @guusvelraeds, ik denk niet dat het een vergissing is maar gewoon uitvoering van hun geheime agenda! In de media staat: “CDA probeert ook een wit voetje te halen bij de moslims om stemmen te werven!”

  Like

 14. friki zegt:

  Het is van begin af aan de bedoeling geweest Europa te islamiseren, alles voor de olie. Nu schijnt er geen terugweg meer mogelijk te zijn. En de NWO?

  Like

  • oogenhand zegt:

   En waarom hebben de moslims niet in 1973 gezegd: “Shahada, of de oliekraan blijft dicht!” Overigens is islamisering een bijkomend gevolg van het feit dat de euthanasierechten geen gelijke tred hebben gehouden met de abortusrechten.

   Like

 15. Dat de islam Europa wil overheersen is bij iedereen met onbeschadigde hersencellen wel duidelijk! Dit zegt toch alles over de geestelijke vermogens van onze “bestuurders” en degenen die voor hen hebben gekozen!

  Like

 16. Jan zegt:

  Militairen oefenen multiculti in Amsterdamse wijken
  Militairen trekken volgende week de Amsterdamse wijken West en Nieuw-West in om hun gesprekstechnieken in een multiculturele samenleving te oefenen. Met het oog op toekomstige uitzendingen vindt defensie het belangrijk dat soldaten van het bataljon dat zich richt op de communicatie met de lokale bevolking tijdens missies, trainen in een zogenoemde ‘live environment’.
  http://www.parool.nl/parool/nl/4055/AMSTERDAM-WEST/article/detail/3458788/2013/06/14/Militairen-oefenen-multiculti-in-Amsterdamse-wijken.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s