Leve de duistere krachten die internet weet op te roepen

Screenshot_47

(Door: Elma Drayer)

“Een racistisch antisemitisch lasterend achterlijk dom wijf is @elmadrayer. Mag dit los rondlopen?”

“Het gezeur over antisemitisme hangt mij mijlenver de keel uit. De wandaden van de Joodse staat gaan maar door.”

“Ze zit klaarblijkelijk zo vol haat dat ze niet schroomt om de slachtoffers van de Holocaust postuum in hun reet te naaien door ze te instrumentaliseren voor haar fascistische antimoslimagitatie.”

Zie hier een bloemlezing uit de hartverwarmende reacties op mijn column van vorige week (maar dan discreet ontdaan van spelfouten). Die ging over twee recente gevallen van antisemitisme: het ene van een clubje moslimjongeren dat gaarne alsnog ‘alle Joden’ zag afgeslacht, het andere van een blogger die plannen van Lodewijk Asscher losjes in verband bracht met de Neurenberger rassenwetten.

Bovenstaande reacties, het zal u niet verbazen, kwamen tot mij via internet. Maar wees gerust, dit wordt niet de zoveelste klaagzang over de duistere krachten die het wereldwijde web weet los te maken. Ik ben er juist blij mee.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Leve de duistere krachten die internet weet op te roepen

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Leuke info voor de regio Amsterdam en zo… Paal voor de zoveelste HAATcentrale annex terrorisme-BROEINEST kan de grond in.
  http://www.at5.nl/artikelen/97948/eerste-paal-westermoskee-kan-volgende-week-de-grond-in
  Lees deze ook nog maar even: http://tinyurl.com/aabztxd

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Gerrit ik was afgelopen weekend in Utrecht en toen ik het C.S.uitliep keek ik tegen de bouw van een nieuwe grote moskee aan.
  Toch wel even een raar gevoel na zoveel jaren zonder bezoek aan Nederland.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Eens met Gerrit en Louis. Christenen zouden eens moeten proberen een kerk te bouwen, in een moslimland! Reken maar, dat de vragers ” gelijk een kopje kleiner”, zouden worden gemaakt. Maar de RODEN, de LINKS LIBERALEN en de POLICOR POLITIEK in NEDERLAND legt deze islamisering geen strobreed in de weg. De haathutten rijzen overal op, en de gemeenten in ons land “bukken en buigen”, voor de perverse ideologie islam. Trouwens ISLAMAMSTERDAM lijkt al verloren. Ik moet steeds denken aan Professor Pim Fortuyn- vermoord op last der RODEN- toen hij zei: ” DIT LAND IS HET ZAT C ” EST CA!

  Like

 4. oogenhand zegt:

  Er zijn nog steeds mensen bang dat na de moslims de Joden aan de beurt zijn. Misschien zijn juist de (andere) Jodenhaters aan de beurt. Ook heeft Hitler nooit geprobeerd Joodse vrouwen van hun geloof te trekken en zwanger te maken, iets wat veel niet-moslimmannen wel met moslimvrouwen proberen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Niets nieuws onder de zon. De haat in Europa houdt gelijke tred met die in de VS wat uitschelden door links betreft. geen dag gaat voorbij of een socialist van de Obama-sekte wenst een conservatief de dood toe of hoopt dat diens vrouw en kinderen verkracht worden. Wie kritiek uit op Obama’s Hooveriaanse economische politiek is een racist en wil hen ‘op de plantage’ houden, als slaaf.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 18.36. uur. Ik ben zo kwaad, dat ik de muzelman obamadrama een ritje naar Dallas gun, met dezelfde afloop als in 1963, toen Kennedy deze plaats bezocht. Normaal ben ik zo zachtmoedig als wat, maar bij dit soort mensen krijg ik een rode waas voor de ogen!

  Like

 7. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  7 maart 2013 om 18:45

  Amerika gaat volledig kapot maar het interesseert die lamstraal niets. Een stuitend, lamlendige parasiet, maar dat is geheel naar de traditie van die sociopaat die tijdens zijn studie anderen wijsmaakte dat hij van adel was. Ivy Leage droplul.
  As America Burns Preparations Underway For Obama Vacation On Martha’s Vineyard
  http://patdollard.com/2013/03/as-america-burns-preparations-underway-for-obama-vacation-on-marthas-vineyard/

  Like

 8. Pingback: “Trouw” duwt antisemitisch bloggersduo om | E.J. Bron

 9. Jan zegt:

  Beroepsantisemiet over Elma Drayer

  Elma Drayer zou zich diep moeten schamen
  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2013/03/elma-drayer-zou-zich-diep-moeten-schamen.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s