Frans proces: driejarige “Jihad” met “Ik ben een bom”-T-shirt

Screenshot_55

Een Française zou vanwege de kleding van haar zoon de gevangenis in kunnen gaan: ze had hem met een T-shirt met het opschrift “Ik ben een bom” naar de peuterspeelzaal gestuurd. Ook haar broer werd aangeklaagd. Hij had het shirt gekocht, dat nog een andere boodschap bevat.

Avignon – Omdat zij haar 3-jarig zoontje genaamd “Jihad” met een T-shirt met het opschrift “Ik ben een bom” naar de peuterspeelzaal stuurde, heeft een vrouw in Zuid-Frankrijk zich voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Voor de rechtbank in Avignon werd woensdag ook de broer van de moeder aangeklaagd, die het T-shirt had gekocht. Op de achterkant stond ook nog het opschrift “Jihad, geboren op 11 september”. De aanklacht luidt “verheerlijking van misdaden”.

De aangeklaagden dreigen gevangenisstraffen van tot vijf jaar en een geldboete van tot  45.000 euro. Voor de rechtbank in Avignon bezwoeren de beschuldigden dat ze geenszins zouden hebben willen provoceren. Hij zou “geen enkele zaak” hebben willen vertegenwoordigen, zei de oom van de kleine jongen. De moeder, die als secretaresse werkt, zei dat ze hem het T-shirt zou hebben aangetrokken zonder erbij na te denken.

Haar advocate zei dat de 35-jarige moeder zich elke dag moest redden om haar kind op te voeden. Ze zou wel wat anders te doen hebben dan misdaden verheerlijken.

Officier van justitie Olivier Couvignon was niet echt overtuigd van deze argumenten. Niemand zou tegenwoordig kunnen beweren dat de opschriften op het T-shirt geen “rechtstreekse en schandalige toespeling op het terrorisme” geweest zouden zijn.

Radicaalislamitische strijders, die aanslagen op het World Trade Center in New York pleegden op 11 september 2001,  worden Jihadisten genoemd. De kleine jongen zou op een “laffe manier naar het front van de van haat vervulde plekken gestuurd zijn”, zei Couvignon. Het vonnis zal op 10 april worden uitgesproken.

Bron:

http://www.spiegel.de/panorama/justiz/dreijaehriger-jihad-traegt-ich-bin-eine-bombe-shirt-a-887335.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Criminaliteit, Cultuurstrijd, Eurabië, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Frans proces: driejarige “Jihad” met “Ik ben een bom”-T-shirt

 1. luckybee zegt:

  Het is wel een feit dat mensen met beschadigde Chromozooms gemakkelijk voor de jihad tehebben zijn.Egaal wat voor opvoeding ze gehad hebben.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En het gaat maar door, met deze volgelingen van de ideologie van de HAAT. Met de dag meer en meer incidenten, door deze volgelingen van de “cultuur van de dood”.

  Like

 3. Alleen al het feit dat zij hun zoon de naam Jihad hebben genoemd toont al hun voorliefde aan! Je noemt je kind toch ook geen Hitler of Nazi ?

  Like

 4. die ‘moeder’ is niet meer dan een broedmachine v jihad strijders! Die weet precies wat ze doet en deed en wie weet werd ze wel gedwongen ook door haar broer, maar wat kan t schelen verder? Die lui liegen (taquiiah) dat t gedrukt staat en dat blijkt wel weer eens dat die advocaat en die rechter en al die andere nitwits NIET op de hoogte zijn van hoe die lui denken en doen! Onmiddellijk het land uitzetten, met àlle verdere familieleden tot in de verste graad en niet nog meer kosten maken aan deze leugenachtige misdadigers in naam v hun smerige pedofiele massamoordenaar!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  realpredictor 16.00. uur. Nou, de salafisten zouden best in staat moeten worden geacht om een kind van hun Hitler te noemen. Tenslotte was de GROOTMOEFTI een dikke KAMERAAD van Adolf Hitler!

  Like

 6. Jan zegt:

  Israeli bombshell:

  Like

 7. delamontagne zegt:

  In ieder geval doen ze er in Fr iets TEGEN ::://///

  Nu moet de moeder zich net als haar broer (die het T-shirt liet bedrukken) verantwoorden voor de rechtbank wegens het verheerlijken van een misdaad. Daarop staan in Frankrijk celstraffen tot vijf jaar en boetes tot 45.000 euro.//

  Wat voor STRAF zou er in NL volgen????

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Niet te geloven………al die leugens die erbij gehaald worden om het wangedrag van de moeder te relativeren cq, goed te praten.
  Dat het niet haar bedoeling was om te provoceren en zij wel wat anders te doen had dan misdaden te verheerlijken………….. wie gelooft die doorzichtige leugens nog.
  Ze doen er juist alles aan OM ons te provoceren.

  Like

 9. DonnaDolce zegt:

  Mensen die dit flikken zouden geen kinderen mogen krijgen.

  Like

 10. Hoezo straf in Nederland? Hier krijgen ze van de multicul-justitie een aai over de bol,..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s