Angst voor de eigen burgers. EU wil in heel Europa systeem van blokhoofden en bespioneren invoeren

Screenshot_50

De kritiek op de Europese Unie en haar ondemocratische ontwikkeling neemt toe. De eurocraten zijn kennelijk bang voor het groeiende verzet vanuit de bevolking en willen nu ook blokhoofden inzetten om verdachte burgers te bespioneren. Phillip Wolfgang Beyer, plaatsvervangend voorzitter van de Duitse partij “Die Freiheit”: “We kennen zoiets immers nog uit het jongere Duitse verleden. Niemand zou zoiets nog een keer in Duitsland willen. ´Die Freiheit´ wil dat verhinderen.”

De Europese Commissie is kennelijk juist nu bang voor haar bestaan. Daarom willen de Brusselse bureaucraten voorzorgsmaatregelen nemen en de muren verhogen. Overal loeren gevaren. Het aantal mensen dat zich door de kunstmatig gevormde “staat Europa” niet langer in eigen aangelegenheden wil laten betuttelen, neemt toe. Op de toenemende anti-Europese instelling van de burgers reageert de EU echter niet met verstandige burgervriendelijke politiek of innovatieve ideeën, maar met politieachtige bewakingsmethodes die herinneren aan de laatste Duitse dictatuur…De Zweedse EU-commissaris Cecilia Malmström stelde onlangs duidelijk vast dat er nog nooit zoveel “extreme” partijen in de parlementen van de EU zouden hebben gezeten. Daar zou iets tegen moeten worden ondernomen. Daarom moeten de burgers van de EU helpen om al diegenen die op zulke partijen stemmen of deze ondersteunen te identificeren. De EU verlangt moderne blokhoofden.

Phillip Wolgang Beyer: “De EU wil graag dat de brave Europese goedmenschen hun vrijheidslievende medeburgers zwartmaken, die populistische of zogenaamd “rechtse” partijen ondersteunen, er voorstander van zijn of erop stemmen. Populistische en rechtse partijen zijn voor de EU al die partijen die de nationale belangen op de voorgrond plaatsen, aldus Beyer verder.

Screenshot_52

Burgers bespioneren burgers – bekend uit het Derde Rijk en de DDR

Een blokhoofd in het Derde Rijk werd geschoold door de Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP). Zijn taken werden als volgt omschreven: De ambtsdrager moet zich overal mee bezighouden. Hij moet alles ervaren. Hij moet zichzelf overal inschakelen! Het blokhoofd leidde tot politieke controle van een begrotingsregister, noteerde ontevreden uitlatingen over de staat en het systeem, gaf referenties af en was aanspreekpartner voor aanbrengingen. In de plannen van de EU ter controle van de ondersteuners van en stemmers op rechtse partijen, die al sinds 2011 bestaat, heet deze actie RAN, Radicalisation Awareness Network. Naast de bewakingsprojecten “INSIGHT” en “INDECT ” is dit de derde poging waarmee de EU het doen en laten van haar burgers en vooral van haar critici zou willen controleren. Phillip Wolfgang Beyer vat het kort samen: “Met deze bewakingsmaatregelen wil de EU data verzamelen. Ieder verdacht moment, dat door een spion gemeld wordt, levert veelomvattende informatie over het individuen de bevolking op. Met deze maatregelen wil de EU echter niet de Europese burgers beschermen, maar zichzelf. En wel tegen de burgers!

EU ontwikkelt zich tot soft dictatuur

Het oproepen tot onderlinge controle in de EU is echter slecht de ene kant van de medaille. Zo bestaan er in de Europese Commissie ook plannen om zogenaamde “onafhankelijke” mediaraden in het leven te roepen, een soort adviesgroep, die het werk van de media controleert. Zogenaamd dient zodoende de kwaliteit en verscheidenheid bevorderd te worden en behouden te blijven. “Als je deze voorstellen onder de loep neemt”, zegt Beyer, “herken je echter dat het er in de eerste plaats om gaat om onze vrije media op te voeden tot EU-conforme berichtgeving.” Stap voor stap ontwikkelt de EU zich tot een Europese soft dictatuur. “´Die Freiheit´ zet zich in voor het behoud van onze waardevolle vrijheidsrechten. We willen van de EU weer maken waarvoor ze ooit werd opgericht. Tot een goed functionerende economische gemeenschap, die zich niet zo onuitstaanbaar met de aangelegenheden van de burgers in haar lidstaten bemoeit, dat zj hen voorschrijft wanneer en waar ze mogen roken, welke gloeilamp ze mogen gebruiken en welke normgrootte hun condooms hebben.”

Screenshot_51

Bron:

http://diefreiheit.org/home/2013/03/angst-vor-den-eigenen-burgern-eu-will-europaweites-blockwartsystem-und-bespitzelungssystem-einfuhren/

Auteur: Phillip Wolfgang Beyer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Communisme, EUSSR, nazisme, nieuw fascisme, socialisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Angst voor de eigen burgers. EU wil in heel Europa systeem van blokhoofden en bespioneren invoeren

 1. wim van rooy zegt:

  Het is precies wegens dit soort politiestaatmaatregelen dat iemand als de Russische ex-dissident Vladimir Bukovsky zoveel herkent van zijn eigen belevenissen in de vroegere Sovjet-Unie en daarover zijn afschuw uitspreekt. We zouden beter naar hem luisteren

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  En al deze ellend is langzaam aan en stiekum opgebouwd. Eerst heel onschuldig via de Europese Gemeenschap van kolen en staal, en via de EEG naar het einddoel, de dictatuur van de E.U. We zijn voor niets bevrijd na de tweede Wereldoorlog, en verzetten ons niet tegen een nieuwe dictatuur. We vinden vrede maar heel normaal, en laten de E.U. en de Islam hier in Nederland zijn werk doen. Tijdens verkiezingen stemt bijna heel Nederland op Eurofiele Islamvriendelijke partijen, en komt de PVV helaas geen streep verder. Ook niet in een toekomstig kabinet, daar ook de Eerste Kamer dwars kan gaan liggen. Ik zei het ooit eerder; Nederland is het land waar de gekken wonen. En daar spinnen de E.U. alsmede de Islam garen bij !

  Like

 3. Trucker zegt:

  De Zweedse EU-commissaris Cecilia Malmström is zo ’n relikwie uit het sovjert tijdperk.
  Dus dat vrouwmens, als ik me niet vergis is zo ook tegen de vrijheid van meningsuiting als haar vriendjes de islamieten in opspraak komen, wil (hoe kan ik zo iemand heten zonder in schelden te vervallen, heb het nog altijd moeilijk met SOORTEN die onze vrijheid wil afpakken) naar analogie met e sovjets een verklikkers netwerk uitbouwen.
  Voor dat iniatief zal ze zekers niet de hulp van de communiste merkel nodig hebben want als ik eens vlug reken hoeveel idoten op pvda en andere linkse clubjes stemmen zullen de kandidaten in de rij staan aan het eurabia bureel van de “commisaris” (dit op zichzelf is een sovjet functie) om hun medemensen die verstandig kiezen én denken (dus per definitie Rechts en islamofoob) aaan de galg te praten voor enkel zilverlingen.
  De geschiedenis herhaalt zich is ook een wetmatigheid in het aardse bestaan, ik zeg altijd God heeft zijn cijfer nodig.

  Like

 4. Marcel zegt:

  En dit waar nu over gepraat word zijn nieuwe maatregelen.

  Reken maar dat de unie de mogelijkheden die er nu al zijn voor dit soort controle (of zijn die er nu soms nog niet ? ) in kaart heeft gebracht en dat de subsidiestroom naar de uitvoerders ervan reeds aanzwelt.

  Like

 5. treintrien zegt:

  Lezen! De Stasi kinderen, van Ruth Hoffmann.

  Die hadden net zo een systeem, in de DDR.

  Ik was het aan het lezen toen ze met dat idee over internetcontrole kwamen.
  Er zat iets van herkenning in dat verhaal. Je kunt er nu al beter niet al te erg mee te koop lopen dat je ‘andersdenkend’ bent. En de betuttelzucht wordt steeds erger. En dan dit nog: De STEUSI in oprichting?

  Blerch!

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Willens en wetens willen die zwakbegaafde E.U. leiders ons overdragen aan de islam. Waarom willen die landverraders toch dat die moslims dood en verderf komen zaaien. Waarom willen ze ons terug hebben naar de vroege Middeleeuwen. Gaan ze ons nu echt dwingen om zelf in te grijpen? Moeten hun koppen net als die NSB spionnen gaan rollen? Ik begrijp die mentaal gestoorde klootzakken niet. Ze dwingen de vreedzame bevolking tot geweld. Wat mij betreft kunnen ze het krijgen. We zijn al genoeg getergd door die hopeloze mindfuckers.

  Like

 7. Jade zegt:

  Steengoed, dat plaatje “evil inside”…!!!
  Mogen wij dat a.u.b. niet verspreiden in hogere resolutie ??? (1600 x 900)

  Like

 8. Wij wisten dit al lang, Alleen niet dat dit in zo’n sneltreinvaart zou escaleren! Ze zijn bezig met een massale volkscontrole (vernietiging). De ouderen merken het al: een rustige oude dag is verleden tijd, het wordt zo snel mogelijk afserveren!!!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Trucker 23.11. uur, op 8/3. Die MAFDOOS MALMSTRÖM, beste Trucker dat idiote leipwijf, dat vindt dat Nederland en Europa “de hele wereld aan het vreten dient te houden”, ofwel vindt dat de hele wereld wel naar Europa toe kan komen. EEN GEKKENGESTICHT IS ER NIETS BIJ!

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Als de weerlicht uit de EU weg. Het wordt steeds erger, reken daar maar op.

  Like

 11. daiyu-ninja zegt:

  Als ze zo bang zijn voor de bevolking dat ze deze maatregels willen nemen, dan geven ze daarmee aan dat ze donders goed weten dat ze heel erg fout bezig zijn.
  Anders hoef je niet bang voor het volk te zijn.

  Like

 12. Jan zegt:

  De EU is in geldnood en gaat belasting op plasticzakken invoeren

  Eine Umweltsteuer soll den Kunststoffabfall in der EU reduzieren und zu neuen Innovationen beitragen. Besonders Plastiktüten sind der EU zufolge gefährlich. Die Steuer auf Plastik spielt jedoch auch gleichzeitig wieder frisches Geld in die sich schnell leerenden EU-Kassen.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/03/08/bruessel-in-geldnot-eu-will-steuer-fuer-plastiktueten-einfuehren/

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Ik zou wel eens willen weten of en hoe Nederlandse Euro-parlementariërs hier op reageren. Gaan hier vragen over gesteld worden?

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ik had onderstaande reactie hier al eerder geplaatst, maar ik zag hem niet staan dus ik probeer het opnieuw. Misschien is er iets mis gegaan.
  ______________________________________

  “In einem System der Macht ist nichts privat.”
  “In einem System der Abhängigkeit ist Freiheit Ironie.”

  Like

 15. jowitteroos zegt:

  De nazi achtergronden van de EU te Brussel. Alles online te lezen of te downloaden
  Door Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki, Matthias Rath en August Kowalczyk

  http://www.relay-of-life.org/nl/chapter.html

  Like

 16. friki zegt:

  Was het niet Neelie Kroes die een commissie oprichtte met het doel tot een controle op de journalistiek te komen? Alleen EU promotie is goed!. Of ben ik abuis? Van alle kanten pogingen om het ideaal te kunnen uitvoeren: een politiestaat.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  De EU bekend kleur………bruin dus, zoals we allemaal allang vermoeden, nu halen ze de EuroGestapo van stal.

  Like

 18. Jan zegt:

  Politie wil meeloeren in telefoon particulier

  ‘Politie wil ongeregistreerde prepaid-telefoons verbieden’
  Voortaan zouden prepaid-toestellen pas moeten werken als de koper zich aangemeld heeft bij een provider, stelt de politie voor. Providers zouden verplicht moeten worden een telefoon pas aan te sluiten als de gegevens van de eigenaar bekend zijn.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3780337/2014/10/31/Politie-wil-ongeregistreerde-prepaid-telefoons-verbieden.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s