Buurtwerker Urnhüm duikt onder voor Jodenhaters

Screenshot_47

“Onderduiken” en “Joden”. Woorden die we graag alleen in geschiedenisboekjes nog in één zin zouden willen lezen, maar helaas. Welkom in Nederland, 2013, waar Mehmet Şahin heeft moeten onderduiken omdat hij tegenover een roedel antisemitische Turken die Hitler een held vinden Joden verdedigde. Hee. Kijk nou. Daar staat het dan toch, onderduiken anno 2013, omdat je vindt dat joodse baby´s en vrouwen slachten slecht is. Wij brachten dit filmpje onder de aandacht van de nationale en internationale *schaam* mediaas, waarop de Arnhemse Hitlerfanboys niet door de gemeenschap hardhandig werden gecorrigeerd.

Nope, Jodenvriend Mehmet was zijn leven niet meer zeker. Mehmet werd opgejaagd, bedreigd en zijn buurt uit getreiterd. De hele buurt blijkt een enclave van diepgeworteld antisemitisme. Dit keer islamitisch geïnspireerd maar verder kunnen we alles 1 op 1 doorGodwinnen: een progrom, een onderduik, laffe wegkijkmensen en nog veel meer stilzwijgend goedkeuren van de lokale goegemeente. De verrotting zit diep, de haat is groot en de dreiging van geweld is kennelijk reëel: burgemeester Krikke heeft persoonlijk het gezin Şahin achter een draaibare boekenkast opgeborgen. Zet de schijnwerper van de media op zomaar een wijk ergens in Nederland en zie hoe de kakkerlakken krioelen en hun ware aard tonen. Dit zit overal dicht onder de oppervlakte. Gaskamerliefhebbers zijn veilig, de mensen die zich daar niet bij neerleggen zijn vogelvrij. Wij zijn een eng land.

Door:

A. Nanninga (GeenStijl, 8 maart 2013)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", antisemitisme, islamofascisme, Jodenhaat, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

13 reacties op Buurtwerker Urnhüm duikt onder voor Jodenhaters

 1. marijke zegt:

  Hier kookt mijn bloed van .Het is toch niet tegeloven en de omgekeerde wereld.Uit zoeken wie die bedreigingen doen en met kop en kont het land uit donderen.Schande gewoon weg.Dit land gaat helemaal naar de k.Foei foei.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  SCHOP DEZE KAMEELPILOTEN EINDELIJK EENS HET LAND UIT. Ik heb het heeeelemaal gehad met deze volgelingen van de waanzinnige, gestoorde pedofiele kleuterneuker mohammed.
  Terug naar hun zandbak en naar hun fijne middeleeuwen, en neem de RODE HONDEN van de PEE VEE DEE AA ook maar gelijk mee. Wat zou dat een droom zijn!

  Like

 3. Julia Schut zegt:

  En de goegemeente maar wegkijken en zich onderdompelen in voetbal, wielrennen en feestvieren. De vrijheid is al om zeep geholpen zonder dat men het merkt. Het is al bijna te laat om te ontsnappen aan onderdrukking.

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Dit is een heel mooi stukje van mejuffrouw Nanninga.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Het enige wat die smerige Moslimjongeren kunnen uitkramen is; respect, respect man, en Allah akbar ! Waar gaat dit naartoe met Nederland, waar het hele gezag incluis de rechtbanken, de politie, alsmede het koningshuis verworden zijn tot Moslim lovers. Die Islam schoften weten waar ze mee bezig zijn, want hun acties worden gedoogd door de Wet. Modern heet dat, dat gedogen.
  Ons hele land verwordt zo tot een bananen republiek waar het recht van de sterkste geld. In dit geval word dat automatisch de Sharia. En anders zorgt onze – democratie – daar wel voor. Dit alles is nog een grotere horror dan de engste griezelfilm. En in deze tijd worden wij gedwongen om dit alles te ondergaan !

  Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Het antwoord is, nieuwe verkiesingen. Uit de Europese Unie. Grenzen dicht en alle muzelmanne terug naar hun woestijn. Dit is de enige redding van ons land. Laten we dit forseren, voor dat het te laat is en wij en onze kinderen tenondergaan in deze islamitietise oorlog.

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Inderdaad Peter Klaasing. Om te beginnen moet de PVV, de Karel Martel Partij, hier in de Tweede Kamer maar ook tijdens hun tour door het land veel tamtam over maken. Er moet ook over nagedacht worden of we dit wel op democratische wijze opgelost krijgen. Zo niet, dan …….. ja, vul maar in. De tijd tikt en het wordt met de seconde erger. We hebben nu nog het internet als wapen en als begaanbare weg maar hoe lang nog. Als de blokhoofden straks over onze schouder meekijken bij wat we intikken dan duurt het niet lang meer voordat we opgepakt worden.

    Like

   • oogenhand zegt:

    Verkiezingen? Je kunt beter de taal leren van de indringers. Weet je beter wat ze uitspoken.

    Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Ik hoop zo vurig dat ik geen gelijk krijg. Dit is slechts het begin van wat Nederland te wachten staat. Na de Jood komt de christen aan de buurt en wee hem die voor de christen in de bres springt.

  Like

 7. treintrien zegt:

  Die mevrouw Nanninga schrijft altijd heel netjes op wat ik in veel onnettere woorden denk.
  Bizar is dat. Ik ben het noooooit zo vaak met iemand eens.

  En ze schrijft fantastisch, vind ik.
  Ik mag het daar niet meer zeggen dus ben blij dat ik het hier eens kwijt mag. 😉

  Like

 8. Nunc aut nunquam zegt:

  De tijd van passief toekijken is nagenoeg voorbij. Wat ons rest is verzet waarbij ook het uiterste middel gerechtvaardigd is.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Nunc aut nunquam 09.44. uur. Inderdaad, de tijd van theedrinken, en ouwehoeren moet maar over zijn. Ik ben het gedoe van deze ZANDMOSSELS inmiddels meer dan zat. Voor mij tiefen ze nu nog in een keer op. En VERZET kan zeker gerechtvaardigd zijn, daar onze ROVERHEID ons gewoon heeft OVERGELEVERD aan DE ISLAM. KAREL MARTEL kom er maar in!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s