De Palmaffia’s gooien hun eigen kinderen in het vuur om de Israëlhaat op te stoken

Screenshot_29

(Door: Roelf-Jan Wentholt)

Ik ben geïnspireerd geraakt door een stuk op BBC-Watch, de site die de islamofilie, het Palestijnen-knuffelen en de Israël-haat van de officiële Britse omroep monitort.  BBC-Watch meldt dat de BBC nog steeds een verhaal aan het uitmelken is over een “Palestijns” kind dat door een Israëlisch bombardement zou zijn gedood.

Hoe zei Golda Meir dat ook weer? “Er zal vrede kom als de Palestijnen meer van hun eigen kinderen gaan houden dan ze de onze haten.”  Ze zei ook dat ze niet het ergste vond dat de Palmaffia’s Joodse kinderen doodden, maar dat de Palmaffia’s de Joodse kinderen dwongen de Palestijnse kinderen te doden.

Ik zeg het graag zo:Palestijnen gooien hun eigen kinderen in het vuur om daarna met de lijkjes te gaan lopen pronken bij de Westerse pers die daar gretig en dankbaar gebruik van maakt om mooie dramatische plaatjes te schieten. Zie de winnaar van de laatste World Press Photo:

Screenshot_30

En zie ook onderstaande foto van een vader die het lijk toont van zijn kind. Dat kind, zo beweerden alle media, kwam om door een Israëlische raket.

Screenshot_31

Nu blijkt het kindje gedood te zijn door een Palestijnse raket.

De vader die zo mooi voor de foto poseert met die schreeuw van verdriet, vertrouw ik voor geen cent. Ik ben benieuwd hoe vaak ze die foto opnieuw genomen hebben. Ik ben benieuwd hoe lang die vader met zijn dode kind in de armen op de fotograaf heeft staan wachten.

Ik houd het zelfs voor mogelijk dat het allemaal nog erger is. Kijk, het staat vast dat “Palestijnen” tot iedere leugen bereid zijn. En tot iedere wandaad. Zoals het omgorden met een zelfmoordbom van hun eigen kinderen. Om dit kind zich dan te laten opblazen te midden van onschuldige burgers. Mensen die tot zoiets in staat zijn, zijn tot alles in staat.

Die vader van het gedode kind werkte voor de BBC. In Gaza. Niemand kan in Gaza voor de Westerse pers werken zonder speciale toestemming van Hamas. Niemand. Daarom zijn alle Palestijnse medewerkers van de internationale pers regelrechte verlengstukken van Hamas. Toen deze vader van Hamas de toestemming of de opdracht kreeg voor de BBC te gaan werken, zagen de Palestijnen een mooi kans. Nu ga ik speculeren: de kans die Hamas zag, was om dit kind te offeren voor de propagandaoorlog. Als goede Palestijn had de vader hier geen bezwaar tegen. De afspraak was dat het kind te zijner tijd gedood zou worden om er vervolgens mee te gaan pronken voor de BBC. En als de BBC het verhaal eenmaal zou hebben gebracht, zou de rest van de pers maar al te graag volgen. En zo ging het ook.

Is dit een uitzinnige speculatie? Zijn de Hamas-Palestijnen tot zoiets walgelijks in staat? Op die vraag weet ik het antwoord en dat antwoord is geen speculatie: de Hamas Palestijnen en de hele rest van de Palmaffia’s zijn tot de ergst denkbare wandaden in staat.

De internationale pers doet aan alle propaganda opzetjes van de Palestijnen van harte en blindelings mee. Zij maken zich daarmee handlanger van de ergste en meest genadeloze beulen die de wereld sinds het Nazisme op de aarde gezien heeft.

Met voorop Monique van Hoogstraten van het NOS journaal. Zij is helemaal verliefd op de Palestijnse beulen. Zij houdt kennelijk  bijzonder veel van mensen die martelen en doden.  Zij heult met de moordenaars. Ik vind dat dit handelen haar medeplichtig maakt.
________________________

Door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Gazastrook, Hamas, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

11 reacties op De Palmaffia’s gooien hun eigen kinderen in het vuur om de Israëlhaat op te stoken

 1. Makropoelos zegt:

  Zijn wij nog mensen ?

  Like

 2. Banderes zegt:

  Ja helemaal raak Roelf-Jan! Het zou mij geenszins verbazen als het idd zo walgelijk is als jij speculeert: “…de kans die Hamas zag, was om dit kind te offeren voor de propagandaoorlog. Als goede Palestijn had de vader hier geen bezwaar tegen. De afspraak was dat het kind te zijner tijd gedood zou worden om er vervolgens mee te gaan pronken voor de BBC.”

  Je slaat één andere mogelijkheid over, Roelf-Jan: Het zou ook zomaar kunnen zijn dat de “vader” in dat propagandafilmpje een acteur is die dat kind voor het eerst zag en beet had, speciaal voor dat BBC-minuutje. We hebben uit de richting van de Palmaffia’s nu al zóveel doorgestoken kaarten gezien dat ik bij het zien van dergelijke scenes altijd meteen denk: ” Dit is natuurlijk weer Just-Another-Act…” Idem dito bij de laatste World Press Photo!

  Banderes

  Like

 3. wim van rooy zegt:

  Mensen die hun kinderen tijdens Israëlische bombardementen (altijd als reactie!) op ‘gevoelige’ plaatsen posteren (scholen, ziekenhuizen), zijn inderdaad tot alles in staat. Zij vieren de cultus van de dood, terwijl wij het leven en de libido vieren, bijvoorbeeld de libido sciendi, de drang tot weten. Dat hebben die kerels in hun grote zandbakken niet. Die kunnen niet eens hun eigen olie oppompen. Die zijn oblomovistisch geboren.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Beste Roelf-Jan Wentholt, ik ben het helemaal met U eens! Deze palestijnen/muzelmannen hebben de opdracht vanuit het haatboek de koran, om hun vuile plannen “te vuur en te zwaard”, te verwezenlijken. En wat ons nationaal staatsjournaal betreft, mijn eega en ik kijken al jaren niet meer naar de ROOD FASCISTISCHE OMROEPEN van nederland. Buiten van Hoogstraten, gaan mijn gedachten ook uit naar de volgende jodenhaters, demente DRIES van AGT, het meulenpaard ANJA MEULENBELT, de heks GRETTA DUIZENDBERG, en natuurlijk HARRY HAMAS van BOMMEL.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Alle geboren moslims en allen die bekeerd zijn tot de islam zijn soldaten voor de islam en van Allah. De islam maakt “”als het om strijders voor het ware geloof gaat”” geen onderscheid in leeftijd, geslacht, handicap, ras of wat ook. Je kunt actief als soldaat ingezet worden en je kunt passief als soldaat ingezet worden. Als de islam ermee gediend is bestaat er binnen de islam geen ondergrens aan gewetenloosheid en laagheid in denken en gedrag. Het sneuvelen in de strijd voor Allah en de islam is het hoogste wat een moslim kan bereiken. Hem zal alle eer toekomen in het ondermaanse en in het paradijs. Het offeren van een kind heeft zelfs een dubbele opbrengst in eer en beloning. De eer die het geofferde kind zal toevallen zal ook toekomen aan de ouders die hun kind ter beschikking hebben gesteld. De islam is doordrenkt met geweld. De islam is wortel van geweld, de islam is continu brandstof van geweld en de islam is het tastbare product van geweld. Zonder de wil en de legitimatie van geweld was de islam eeuwen terug als een sintel uitgedoofd en verdwenen in de vergetelheid van het menselijk geheugen. Elke moslim weet vanaf hij kan lopen en praten dat geweld noodzakelijk is voor het levend houden van de islam. Wij west Europeanen zullen dit opnieuw gaan leren omdat de we in het recente verleden de fout hebben gemaakt het mohammedanisme te zien als een religie. Een religie die het in de kern van haar zijn niet is. Niet is: ten 1ste omdat ze meedogenloos is voor niet moslims. Ten 2de omdat ze de mensheid moreel niet verheft en ten 3de omdat ze de moslim niet de vrijheid verleent de islam te verlaten.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Wie kent niet die gevallen waar Moslim kinderen met een bom om hun middel erop uitgestuurd worden om dood en verderf te zaaien. Dood en verderf. Het handelsmerk van de ideologie Islam.
  een geloof is het dus niet, zie hier onder. In enkele soera’s van de Koran staat dat alle Islamieten na hun dood naar de Hel gaan, en dat degenen met positieve punten eruit gehaald worden en naar de Hemel gaan. Allah zou zich niet in de Hemel bevinden, maar ergens anders. Men moet behoorlijk naief zijn om niet te weten dat Allah de Duivel zelve is, en dat zijn woonoord de Hel is. We hebben dus te maken met de gevaarlijkste variant van een Duivelskerk, wiens leden de opdracht gekregen hebben om de hele wereld aan Satan te onderwerpen !

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @GuusVelraeds 22.18. uur, op 8/3. Goed gesproken Guus Velraeds. En o ja, de PISLAM vergeef mij de uitdrukking, is volledig strijdig met zowel artikel 1 alsook artikel 18 van: De UNIVERSELE VERKLARING VAN DE RECHTEN VAN DE MENS’, aangenomen door de VN in 1948, toen ze nog niet de VERENIGDE NAZIES en kontlikkers van de MOEZELMANNEN waren!

  Like

 8. Jan zegt:

  Oorlogsporno, maar iemand als Meulenbelt lust er pap van. Necrofiele wijf.

  Like

 9. Jan zegt:

  Palestinian children taught to anticipate the end of Israel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s