“Trouw” duwt antisemitisch bloggersduo om

Screenshot_27Frontaal Naakt, het meest geraffineerde haatblog van Nederland, stopt ermee. Dat heeft hoofdredacteur Peter Breedveld (foto) gisteravond bekend gemaakt. Samen met zijn mollige muze Hassnae Bouazza (de minder getalenteerde “zus van”) bestierde hij het aanmatigende, antisemitische en islamapologetische blog in zijn vrije tijd. In het dagelijks leven werkt hij als schoolkrantredacteur aan de VU Amsterdam, en zij aan tafel in programma´s van de NPO. Beiden doen dat werk doorgaans schreeuwend en rood aangelopen, en zo vulden zij ook hun blog. Een column van Elma Drayer in “Trouw”, waarin zij Breedveld en Bouazza ontmaskert als antisemieten, heeft het bloggersduo het laatste duwtje gegeven.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Trouw” duwt antisemitisch bloggersduo om

 1. Martien Pennings zegt:

  Je moet echt dat filmpje uit juni 2011 even bekijken waarin Rutger Castricum bij Breedveld op bezoek gaat “op zijn werk”, dat is dus op de redactieburelen van “Ad Valvas” aan de VU.
  http://www.dumpert.nl/mediabase/1546971/2d8a14f6/pownews_klassieker_peter_breedveld.html
  Wat een bang en kleinburgerlijk lulletje!
  Breedveld dus.
  Ik had toch nét ietsje meer persoonlijkheid verwacht.
  Maar het is 23 miljoen keer niks.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Het was deze onbenul en halvegare, die van mening was dat PVV stemmers moesten worden geexecuteerd. Goed dat hij opgelazerd is, deze RODE ACHTERLIJKE!

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Ik vermoed dat rommel dat best jammer vindt. Als hij depressief of nijdig was, dan reageerde hij zich daar af.

  Zelfs mijn naam (wachteres) schijnt daar wel eens genoemd te zijn.Jammer dus, dat hij ermee stopt, anders was ik misschien nog tot grote hoogte gestegen.

  @ Martien, jij ziet er precies zo uit als ik me had voorgesteld, met van die felle oogjes enzo…

  En je hebt heel wat meer persoonlijkheid ….. 😛

  Like

 4. Maja zegt:

  Als PVV-stemmer mag ik zeggen dat ik Breedveld een laffe hond vind. Wat het filmpje betreft: die Fin vond de uitspraak van Breedveld wel “grappig”. Hij moest eens weten wat ik (en velen met mij) “grappig” zou vinden. WAT zeg ik: “grappig”? Ik kan mij een situatie voorstellen waardoor ik DOLGELUKKIG zou worden! Maar helaas ligt dat nog in de – niet meer zo verre – toekomst. En zodra die situatie werkelijkheid wordt – en dat gaat zéker gebeuren (!) – tappen die Fin en al zijn soortgenoten uit een heel ander vaatje.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 12.31. uur. Ik heb even gekeken via de link die je had gegeven Martien. Wat een walgelijke lafaard zeg, zo leer je de RODEN wel kennen, het grootste UITSCHOT wat er bestaat. Bah, deze LAFAARD moet zich maar verenigen met de LAFAARD HFD.COMMISSARIS RIESSEN, die dezelde RODE FASCISTISCHE IDEEËN erop na houdt. Met de dag groeit mijn WEERZIN tegen alles wat LINKS is, de grootste LANDVERRADERS!

  Like

 6. topsporter zegt:

  Breedveld is inderdaad een mug zonder ruggeraat. Wel begrijp ik, dat hij zijn vriendin probeert te steunen. Als mug heb je nu eenmaal niet zoveel keus bij het vinden van een partner en dan ontstaat soms een extreem verschijnsel: een mug, die moordadig gedrag propa-Geert.
  Stuur hem in een zak naar de Antillen, nee Marokko.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Hoera die kleine walgvolgel stopt er mee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Mijn comment mbt de link naar Drayer van eerder vandaag verdwenen, zie ik.

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  @Deckzeijl
  Correct, aangezien ik de tweede link in het artikel heb gerepareerd. Nu werkt hij wel. (nog bedankt dat je me er op wees!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s