Turkse man ondergedoken na kritiek op antisemieten

Screenshot_32

De inwoner van de Arnhemse wijk Broek die vorige week openlijk afstand nam van antisemitische uitspraken van Turkse jongeren, heeft deze week enige tijd ondergedoken gezeten. Dit hebben verschillende bronnen bevestigd aan het NTR-programma De Halve Maan.

Mehmet Şahin, die de Turks-Nederlandse jongeren uit de wijk onder meer huiswerkbegeleiding gaf, ging in het NTR-programma Onbevoegd Gezag openlijk in tegen de anti-joodse sentimenten die de jongeren uitten. De jongeren zeiden dat ‘Hitler goed werk had gedaan’ en dat het vermoorden van vrouwen en baby’s goed was als het om joden ging.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Holocaust, Jodenhaat, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Turken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Turkse man ondergedoken na kritiek op antisemieten

 1. Dit is een duidelijk voorbeeld van wat voormalige of nog steeds belijdende Islam gelovigen te wachten staat als ze kritiek hebben. We hebben er vaak over hoe het komt dat er geen kritische geluiden uit de islamitische samenleving komt. Zij die kritiek durven te geven zullen we eigen lijk zeer moeten respecteren. Vraag me af hoe de pro islam/pro palestijnen op dit bericht reageren

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Maar gelukkig mag er vanaf heden overal in Nederland via kattengejank elke dag opgeroepen worden tot gebed in het Huis van de Religie van de Vrede:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/03/moskee_mag_dagelijks_jengelen.html
  Ze zullen niet rusten, onze nep-elites, tot West-Europa grondig kapot en versnipperd is en in een permanente staat van burgeroorlog

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 17.10. uur. Helemaal waar, ik heb me geel en groen zitten ergeren, nota bene een zogenaamde liberale wethouder, die dit gekrijs van HAATJURKEN in Deventer mogelijk maakt.
  En de zandkamelen weten dat als ze maar aan het dreigen, zeiken enn intimideren blijven, de hele verraders van de politieke partijen van PVDA t/m CDA en alles wat er tussen zit, de KROMZWAARDACROBATEN tegemoet zullen komen. O ja, behalve de PVV en de SGP. Ere die ere toekomt.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Het is toch geweldig een heel continent moslims binnen je samenleving te hebben. Wanneer dringt het tot de boven ons gestelden door dat Islam en antisemitisme inherent aan elkaar is. Het antisemitisme is een van de belangrijkste dogma’s zo niet het belangrijkste dogma binnen deze pseudo religieuze mohammedaanse ideologie. Elke moslim die niet antisemitisch is en hier openlijk voor uit durft te komen brengt zichzelf ernstig in gevaar. Geloof me, binnen de islamitische meute zijn altijd een paar fanatici die de daad bij het woord voegen. De islam is erop ontworpen fanatici te kweken. Het gebazel van dhr. Marcouch die op T.V. komt zeggen dat hij kamer vragen gaat stellen is slechts voor de show en je reinste islamitische misleiding tactiek. Dhr. Marcouch wilde in het verleden de islamitsche voorspreker Qaradawi uitnodigen in Nederland. Dezelfde Qaradawi die ooit voor een miljoenen publiek op de TV zender Al Jazeera uitsprak dat hij nog vanuit zijn rolstoel “”als hij daar ooit in kwam”” mee zou doen aan het massaal afslachten van Joden. Nederland is absoluut niet mooier geworden met de inmiddels 1 miljoen moslims in ons midden. Als je de utopische gedachte aanhangt dat slechts 10% van deze moslims antisemitisch is dan betekent dit voor Nederland dat er 100.000 verachtelijke antisemieten in Nederland rondwaren. De Islam heeft ons tot nu enkel hoofdbrekens bezorgd en ik vrees dat het in de toekomst niet beter zal worden. Dhr. Mehmet Şahin is in elk geval een held maar helaas behoort hij tot aan een zeer kleine minderheid binnen de Nederlandse moslim populatie en zal zijn correcte manier van denken en handelen geen invloed hebben op het geheel.

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Ik heb die mejuffrouw Nanninga van GeenStijl wel eens hard aangepakt:
  http://www.amsterdampost.nl/geen-stijl-breekt-alle-corpsballengebralrecords/
  Maar sinds die tijd heb ik haar niet meer op fouten kunnen betrappen.
  Integendeel zelfs.
  En ook het stukkie dat ze heeft geschreven over de ondergedoken Mehmet Şahin mag er wezen:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/03/onderduiken_voor_jodenhaat.html

  Like

 6. Interessant zijn de slotwoorden van Mehmet Şahin uit het filmpje.
  “Ik denk dat ik meer tijd nodig heb met deze jongeren.
  De haat is niet beperkt tot antisemitisme, soms hoor ik van Turkse migranten hier dat ze een enorme woede hebben tegenover de Nederlanders.
  Ik heb gemerkt dat onwetendheid de haat bevorderd, de bewoners in Broek mogen wat mij betreft meer kennis te hebben, kennis zou hen in staat stellen om anders te kijken naar de wereld, om meer contact te hebben met de medemens.”

  Brave woorden van de heer Şahin, maar zo leeg.
  Want aan hun taalgebruik te horen hebben deze jonge medelanders wel een aantal jaren op NL-se scholen door gebracht en daar het voorgeschreven curriculum gevolgd.
  Ze weten dus van de NL-se geschiedenis gedurende de 2e WO (mag ik aannemen).
  Maar ze hebben meer geleerd, ze hebben Jodenhaat geleerd, en zo te horen past die kennis bij het curriculum van de islam.
  Ze hebben dus meer kennis opgedaan, heer Şahin, en juist dat lijkt de haat bevorderd te hebben, niet onwetendheid.
  Want waar komt die mening vandaan, heer Şahin, de mening dat “Hitler goed werk had gedaan en dat het vermoorden van vrouwen en baby’s goed was als het om joden ging”.
  Dat hebben ze in NL niet op school geleerd, dus waar wel ?
  Waar komt de brutaliteit van uw ‘buurtbewoners’ vandaan om uw vrijheid van meningsuiting in te perken door u doodsbedreigingen te sturen, en (of het de gewoonste zaak van de wereld is) u om uw uitspraken met een handtekeningenactie tot verhuizing te dwingen ?
  Zijn die ‘buurtbewoners’ alleen die jongeren die aan ‘onwetendheid’ lijden, of ook volwassen zelfverklaarde racistische moslims ?
  Waar hebben ze de “enorme woede tegenover de Nederlanders”, dus onze Westerse beschaving, geleerd ?
  ( http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index6112.html?pagina=11289 )
  Meer kennis heer Şahin ?
  Met minder of ten minste objectieve kennis van de islam zouden de contacten van de ‘buurtbewoners’ met hun joodse medemensen een stuk beter verlopen.
  Mocht uw willen reageren op mijn (retorische) vragen heer Şahin, verneem ik ook graag van u waar volgens ú de grens tussen gematigde en fundamentalistische moslims legt.

  Like

 7. Pingback: Buurtwerker Urnhüm duikt onder voor Jodenhaters | E.J. Bron

 8. BigLJohn zegt:

  Waar vaak niet bij nagedacht wordt is het feit dat zo langzaamaan de Islamieten in Nederland een staat in de staat aan het worden zijn. Met hun eigen wetten en bevelen die ook aan ons gedicteerd worden. Steeds meer stadsbuurten worden – eigendom – van de Islamieten. Buurten waar de politie niet meer durft te komen. Die islamitische jongeren, Turken in dit geval. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Welke toekomst ? Die van onderdrukking en horror !

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Iets voor Onderzoekscommité Turks Extreem-Rechts. Of durft die alleen tegen de redelijk seculiere Grijze Wolven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s