Turkije: meer dan 400 vrouwen in de gevangenis verkracht en misbruikt

Screenshot_63

Gisteren op Internationale Vrouwendag leverde de EU-toetredingskandidaat Turkije opnieuw enkele toepasselijke krantenkoppen. Volgens de krant “Hürriyet” werden de afgelopen 16 jaar in Turkse gevangenissen 83 vrouwen het slachtoffer van verkrachting, 366 werden tijdens hun gevangenschap seksueel misbruikt, 45 van de slachtoffers waren tussen 10 en 18 jaar oud.

Dit vond vooral plaats in gevangenissen in het zuidoosten en oosten van Turkije, de daders waren politiemensen en andere ambtenaren. Natuurlijk gaat het bij deze cijfers slechts om het topje van de ijsberg. De meeste vrouwen zwijgen, omdat ze anders het slachtoffer worden van “eermoord”! Volledig EU-compatibel, dat islamitische land daarginds!

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/03/turkei-uber-400-frauen-im-knast-misbraucht/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Mensenrechten, Turkije. Bookmark de permalink .

18 reacties op Turkije: meer dan 400 vrouwen in de gevangenis verkracht en misbruikt

 1. Seculiere zegt:

  Zuid Oosten van Turken meerderheid zijn Koerden….
  In de USA gevanissen zullen er meer verkrachtingen zijn

  Like

 2. Seculiere zegt:

  En dat een Turkse krant dit in hun krant zet betekent meer europees dan je denkt

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Prima dat een Turkse krant het lef heeft dit te publiceren. Wat is dat voor een land waar meisjes van 10 t/m 15 jaar in de gevangenis kunnen belanden. Turkije heeft nog een lange weg te gaan. Zodra de islam massaal door de bevolking verworpen wordt “”niet eerder”” kan licht aan de horizon verschijnen. Niet alleen in Turkije maar in de gehele islamitische wereld kan humaitiet alleen tot ontwikkeling komen als het kadaver islam is weggerot. De islam is het het probleem, niet de Turk, niet de Koerd en niet de Palestijn. Niet Israel boycotten maar de islam als geheel boycotten. Laat de hele islamitische zooi maar imploderen. Laat ze elkaar maar uitmoorden. Niet mee bemoeien op gegeven moment zal de moslim in alle ellende begrijpen wat aan de hand is. Hoe meer subsidies we naar dit soort landen sturen,hoe meer we met de maffiose islamitische leiders samenwerken hoe langer het kanker gezwel islam blijft woekeren. Islam heeft met religie geen fuck te maken maar alles met overheersing, onderwerping en maatschappelijke tweespalt. Niet alleen het avondland lijdt onder deze walgelijke ideologie ook miljoenen moslims. Respect zal hun niet helpen enkel totale mondiale verachting kan hun wakker schudden.

  Like

  • Seculiere zegt:

   Het protest groeit met de dag tegen Erdogan zelfs de kranten keren tegen hem terwijl meeste journalisten in de Turkse gevangenissen zitten.neenee Erdogan zal de Turkse bevolking niet klein krijgen

   Like

   • Seculiere zegt:

    @Bart

    Je zegt de naam Turk spreekt voor zich uit,Het “Turk” is een uitvinding om juist van de islam verlost te zijn,Musta Kemal AtaTURK….
    Ik geef Erdogan nog maximaal 5 jaar en dan zullen de tijden weer veranderen geloof mij!

    Like

   • oogenhand zegt:

    Alleen moeten ze niet wéér in fout vallen de moslimradicalen zich ongehinderd te laten voortplanten. Aangezien de Antifa geen democratische rechten aan rechtse krachten gunt, zie ik niet in waarom moslimradicalen wèl reproductieve rechten zouden hebben.
    Wèl is het zo dat, omdat in een seculiere staat de geboortecijfers lager liggen, de nieuwe seculiere staat als eerste euthanasie moet legalizeren.

    Like

  • HET HELE MIDDEN OOSTEN VERKRACHEN KINDEREN DAT IS DAAR HEEL GEWOON
   EN BIJ LANDEN ALS AFRIKA OOK IK HEB VRIENDEN IN DE ANTILLEN ALS ZIJ 30 ZIJN ,ZIJN ZE AL OPA ZIJ IS 15 KRIJGT KIND EN ALS ZIJ 30 IS IS ZIJ OMA ZO GAAT HET IN DIE LANDEN ERGER DAN KONIJNEN EIGENLIJK .
   DAT ALS VOORBEELD……………..

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  ik bemerk dat zonder mijn weten het woord horizon in mijn posting veranderd is in een link. Raar maar waar. Ik snap er niks van.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig de links verdwenen! Hij linkte naar een of andere game.

  Like

 6. Comment verwijderd i.v.m. blogregel nr. 3

  Like

 7. Trucker zegt:

  Zaterdag, ik dacht vandaag eens niet reageren want ik ben moe van het vele werken in de week (jaja ik weet de zondag is de Dag Des Heren kan ik voluit rusten) maar… lees ik commentaar van een linkse multikuller die hier niet thuis hoort.

  Piepeltje Seculiere schrijft : “…In de USA gevanissen zullen er meer verkrachtingen zijn…”

  Best mogelijk maar met één wezenlijk verschil GEEN kinderen van tussen de 10 (TIEN) en 18 jaar, verkrachtingen onder misdadigers zijn daar gewoonlijke zaak maar ik heb geen weet van kinderen zoals het wel zeer gebruikelijk is bij de islamieten om KINDEREN te “consumeren”.

  Piepeltje Seculiere schrijft ook : “En dat een Turkse krant dit in hun krant zet betekent meer europees dan je denkt”

  Dit is echt nieuw voor mij als het in de krant komt (in een woestijnland) betekend dit dat het europees is….Moet ik nu effen nadenken want in pakweg eender welke bananenrepubliek in afrika lezen ze ook kranten waar over alles en nog wat wordt gepubliceerd, dus volgens de logica van dit piepeltje zijn het ook europees denkenden daar en, mogen ze daarvan in het verlengde gelijk een aanvraag indienen bij President PROZAC of zijn hulpjes om tot eurabia toegelaten te worden.
  Onzin lezen op een zaterdagmorgen hoort er nu eenmaal ook bij.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  De enige redding voor Turkije kan er pas zijn, als het Turkse Leger, getrouw aan het testament van ATATÜRK een staatsgreep pleegt, en de islamisten van Erdogan wegvaagt, eerder niet!

  Like

  • Seculiere zegt:

   @Tom

   Je snap het niet he,Turkije wil graag een Europees land worden maar 1 van de grote voorwaarden was dat het leger moest inboeten van macht en dat het niet meer mogelijk zou zijn om een coup te plegen.

   Erdogan heeft deze kaart zeer goed bespeeld en zij van het is niet mijn wil maar van de EU!
   Dus dank u wel Europa voor die godsdienst vrijheid.

   Like

 9. DonnaDolce zegt:

  Jippie, wanneer komt Turkije bij de EU……………..Hopelijk nooit, het is in wezen net zulk volk als die zandvreters. Hoe komt dat toch dat die lui daar nog steeds van die onvolgroeide hersenen hebben….????

  Like

  • Seculiere zegt:

   @DonnaDolce

   Zandvreters?Heeft Turkije soms een woestijn waarvan ik geen weet van heb?
   En volgens mij zijn hun hersenen volgroeit want in 2012 hebben ze de economie van Nederland voorbij gestreven.Eind 2013 komt er zelfs een Turks smartphone op de markt.

   Vorig jaar hebben ze een spionage sattaliet de ruimte ingeschoten waarvan 80 procent Turkse technologie.

   Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  Alsof het zo bijzonder is dat de turken iets uitgevonden hebben.
  Hoeveel landen en uitvindingen zijn hen al voorgegaan?
  Nederlanders, Joden, italianen etc hebben al zoveel uitgevonden, dus……………..
  Ieder zijn ding.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s