De islamitische terroristen staan nu aan onze grens in de Golan…

Screenshot_13

Volgens datgene dat er de afgelopen dagen zo bericht wordt, hebben soennitische aanhangers van Al Qaida de grootste delen van het Israëlisch-Syrisch grensgebied overgenomen.

Gisteren publiceerden ze een video, waarin ze zichzelf gewapend filmen op slechts enkele tientallen meters verwijderd van het grenshek met Israël:

Opgewonden wijzen ze naar een Israëlische grenspatrouille. (Beste mensen van Zahal: waarom alleen maar weer lichte jeeps? Jullie weten dat ze RPG´s hebben, een paar meter van het grenshek staan en op ieder moment kunnen aanvallen? Stuur hen een drone of een Merkava).

Assad heeft er vermoedelijk belang bij dat zij zich met ons in gevechten verwikkelen, waarbij sowieso Assad en het “Vrije Syrische Leger” met elkaar wedijveren wie meer tegen Israël is en waarom zogenaamd de andere kant door Israël ondersteund zou worden. Beide zijn in en in antisemitisch en Israël-hatend.

Omdat deze barbaarse Al-Qaida bendes aan onze grens echter wel vaker “wat losjes” georganiseerd zijn, zou hun drempel om aan te vallen en aanslagen te plegen wel eens iets lager kunnen liggen, dan die van het centralistische misdadigersregime in Damascus.

Screenshot_14

Het schijnt op dit moment zo te zijn alsof ze eerst met Assad zouden willen afrekenen en niet op twee fronten tegelijk oorlog zouden willen voeren. Het lijkt erop alsof ze zich eerst niet willen verwikkelen in schermutselingen met Israëlische pantsergranaten en drones, totdat ze hun machtsovername voltooid hebben. Daarna zouden we wel eens snel aanvallen kunnen verwachten in het grensgebied.

Daarbij komt ook nog dat na de ontvoering van 21 Filippijnse UNDOF-soldaten Japan en Kroatië aangekondigd hebben dat zij overwegen om hun UNDOF-troepen terug te trekken. UNDOF-troepen, die sinds de Jom Kipoeroorlog de “vredebewaarders” in het, tot voor kort, zeer dromerige wapenstilstandsgebied zijn.

De VN en haar “vredebewaarders” beginnen zich intussen naar het schijnt direct al weer zo te gedragen zoals ze herhaaldelijk langs Israëls grenzen bewezen: bij de kleinste aanvallen door onze vijanden respectievelijk alleen door verbale oproepen het veld te ruimen, vertrekken ze snel en bereidwillig, breken hun mandaat en leveren Israël uit aan de terroristen en vijandige landen.

De UNDOF-soldaten zijn op dit moment het enige wat directe aanvallen van de radicale islamieten in Syrië op Israël zou kunnen verhinderen en deze zijn slim: ze stellen de UNDOF-soldaten door ontvoeringen en chantage bloot aan gevaar en vertrouwen erop dat de landen hun soldaten niet graag in hachelijke VN-situaties sturen en het lijkt erop dat dit nu al tot succes leidt.

We zullen zien, maar het lijkt erop dat we al spoedig – naast de Egyptische – ook aan de Syrische grens de effecten van de “Arabische Lente” zullen voelen in zwavel en bloed.

Screenshot_15

Bron:

http://aro1.com/die-islamistischen-terroristen-stehen-jetzt-an-unserer-grenze-im-golan/#more-25586

Auteur: Ulrich J. Becker

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, Golanhoogte, islamofascisme, Israël, Jihad, Joden, lafheid, Moslims, Syrië, Terrorisme, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

6 reacties op De islamitische terroristen staan nu aan onze grens in de Golan…

 1. Anneke zegt:

  De islambesmetting zal ook Jordanië in ‘z’n’ grip gaan krijgen, maar of Israel in ‘d’r’ geheel besmet zal raken…”NEE, al zal het misschien er wel even op gaan lijken….”. Vergelijk de situatie van het land Israel eens met de situatie waarin wij westerlingen ons NU anno 2013 bevinden…

  BEIDEN zijn we omgeven door islam-fanatici èn politici die ERNSTIG ziek zijn geworden door hun decennia links-socialistische verraadbeleid!!! “Is deze situatie (misschien) een poging om de kloof tussen het land Israel en de westerse broederlanden te verkleinen; zo niet (op termijn) te doen verdwijnen” ???

  Like

  • Anneke zegt:

   Laat het nog te vormen kabinet van Netanyahu standvastig blijven en zich niet voor de (zoveelste keer in de geschiedenis) laten MISLEIDEN door de ziekelijke links-socialistische volken en islamfreaks uit o.a. de VN.
   Laat Israel zich geheel LOSKOPPELEN van de grijpgrage ‘Obama-, Vaticaan-/EU-, Islam- en VN-tengels’.

   Like

 2. BigLJohn zegt:

  Eerst de Arabische lente, en als het karwij helemaal geklaard is moeten Israel en Europa eraan geloven. De doorstoot vanuit Arabie naar boven. We mogen dan gaan genieten van de Eurabische lente. Het enige pluspunt is het Israelische leger, die wat in het verleden al bewezen is, oppermachtig is, en een cruciale rol van betekenis kan gaan spelen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het eens met @Anneke 16.22. uur. We zijn verraden door de eigen politici en regeringsleiders. Ik hoop dat Israel KEIHARD toeslaat als dat noodzakelijk is.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Idd. heeft Israel al enkele keren bewezen dat een israeli ongeveer evenveel waard is als honderden arabieren.
  Ik begin het echter toch wel benauwend te vinden en zeker als die arabieren de beschikking over een atoombom krijgen.
  Ze zullen israel in ieder geval een grote schade toebrengen.

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  In mijn stuk over Diederik Samsom http://bit.ly/ZyFx5x heb ik een paar dingen gezegd die voor lezers van dit stuk relevant zijn:

  CITAAT
  Nou moet je weten dat om te beginnen die Golan-hoogte volgens het nog het steeds rechtsgeldig Verdrag van San Remo 1920-1922 behoorde tot het vestigingsgebied voor de Joden en dat de Britten het via een illegaal dealtje overdeden aan de Fransen zodat het zomaar ineens bij het nieuw gecreëerde land Syrië ging horen.

  Tussen 1948 en 1967, 19 jaar lang, controleerde Syrië de Golan-hoogte. Vandaaruit werden gedurende al die jaren de lager gelegen aangrenzende Israëlische gebieden beschoten door Syrische scherpschutters. Dat lager gelegen land is de Hula-vallei, het vruchtbaarste en voornaamste Israëlische landbouwgebied. Arafat’s PLO en de de Syriërs zelf gebruikten de Golan als uitvalsbasis om mijnen te leggen in het noorden van Israël. De Golan-hoogte werd op 9 juni 1967 door Israël veroverd op Syrië in een oorlog die, net als de oorlog van 1948, aan Israël was opgedrongen door de Arabische landen en genocidaal was bedoeld. Israël veroverde de Golan ten koste van 115 doden. Dat is erg veel doden voor een klein landje als Israël. In 1973, op Yom Kippoer, belangrijkste religieuze feestdag van de Joden, pleegden de Arabische landen een verrassingsaanval, opnieuw zoals altijd, met genocidale bedoelingen. Op de Golan-hoogte stonden dit keer 180 Israëlische tanks tegenover 1400 Syrische tanks. De Israëli’s wonnen. Sinds 1974 is de Golan rustig.

  Syrië is tot op de dag van dit schrijven doorgegaan met terreur tegen Israël, direct en indirect, met name in Libanon via de verschillende “Palestijnse” terreur-organisaties. Tot voor kort waren er honderdduizenden Syrische soldaten, zo’n 17% van het Syrische leger, permanent gelegerd in de buurt van de Golan. Vanaf de rand van de Golan is het nog geen honderd kilometer over voor tanks gemakkelijk terrein naar Haifa en Acre, het industriële hartland van Israël. En dan is er dat punt dat steeds belangrijker wordt, maar dat voor Israël nooit een primaire reden is geweest de Golan te bezetten: het hooggelegen meer van Galilea is een belangrijke bron van water.
  Daarnaast is er op de Golan-hoogte nu een early-warning-radar-system geïnstalleerd, dat na teruggave van de Golan-hoogte na verhuizing richting het dal veel minder early in zijn warning zal zijn. Dat is niet handig met het oog op de verraderlijke, genocidaal bedoelde verrassingsaanvallen en terreur in het verleden.

  EINDE CITAAT

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s