TEKEN VERZET AAN!

Screenshot_11

Het is genoeg geweest.

Dit kabinet is bezig met de systematische plundering van onze samenleving. De belastingen omhoog, de BTW die explodeert, hypotheekrente aangepakt, de huren door het dak, verzorgingshuizen dicht.

Er dreigt een ramp op de huizenmarkt. Onze pensioenen staan op het spel. Onze ouderen getroffen. Iedere maand komen er 20.000 werklozen bij. We moeten allemaal de prijs betalen voor het heilloze EU-avontuur. Nederland wordt kapot bezuinigd.

Ondertussen kiest dit kabinet voor ontwikkelingshulp, geld voor Brussel en Zuid-Europa, windmolens, multikul en kunstsubsidies. Het zijn de keuzes van de links-liberale elites die elke voeling met de realiteit hebben verloren. Niet de Nederlandse belangen staan voorop, maar de wensen van de eurofielen. Niet onze politici regeren, maar ongekozen bureaucraten in Brussel.Elke Nederlander gaat het voelen. 2013 wordt een zwart jaar.

Wij tekenen verzet aan.

Werkend Nederland verdient belastingverlaging.
En dat kan ook. Door te kiezen voor de belangen van Nederland.

Het is nog niet te laat. Wij doen vandaag een beroep op dit kabinet te stoppen met slopen en te starten met bouwen.

Hoogachtend,

De fracties van de Partij voor de Vrijheid in de Staten-Generaal

Screenshot_12

Bron:

http://www.tekenverzetaan.nl/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

67 reacties op TEKEN VERZET AAN!

 1. Martha N zegt:

  Verzet aantekenen, heel graag en gedaan!

  Like

 2. Henny Clemens zegt:

  Natuurlijk tekenen wij verzet aan!
  Alles wat we kunnen doen om deze regering in te laten zien dat ze verschrikkelijk fout bezig zijn, zullen we niet nalaten.

  Like

 3. Agnes westerhout zegt:

  Natuurlijk teken ik verzet aan.
  Wanneer gaan de ogen van vele nederlanders open

  Like

  • hans de haan zegt:

   het is een schade hoe hier de mensen uitgekleed worden ik heb me zakken er zo vol van dat ik ga emigreren wil hier geeneens meer dood gaan nederland is mijn land niet meer

   Like

 4. hijmen huygen zegt:

  Ga zo door Wilders,in Hoogeveen staan 50 cellen leeg daar kan dat stelletje dieven die Nederland plunderen mooi in.

  Like

 5. hirihiri123 zegt:

  Alleen jammer dat maar 1 stem per COMPUTER kan wij zijn met meerderen , 3 personen…………weet iemand hier wat op?

  Like

 6. hirihiri123 zegt:

  oh, ik zie het al, morgen maar weer 1 aanmelden, en dinsdag ook………………

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  HIER NOG ÉÉN!!!
  Als alle PVV-stemmers hun handtekening zetten, maken we kans op een leuker leven!
  Geert, wanneer komt de website waar we onze handtekeningen kunnen zetten beschikbaar?

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Getekend en verspreid natuurlijk…………

  Like

 9. Ada zegt:

  Ik sta achter je.

  Like

 10. henk van oosterhout zegt:

  Natuurlijk teken ik verzet aan. Houd eens een keer rekening met de hardwerkende Nederlanders die steeds maar weer moeten betalen

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.wijtekenenverzetaan.nl
  Toen ik ‘m vanmorgen na Jinek op zondag(waarin Wilders ook te gast was en SLECHT werd geïnterviewd!!) in m’n adresbalk zette, gebeurde er weinig…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Net gekeken naar die Jinek. Wat een enorm irritante egotripper is dat mens.
   Ze probeerde Geert Wilders steeds de mond te snoeren met haar vervelende gezwam en haar domme schreeuwerige manier van vragen stellen. Wat een mekkerende opgedirkte geit.
   Alweer eentje die ons gewetenloos zou verraden zonder zelf na te denken…

   Like

 12. henk van oosterhout zegt:

  Natuurlijk teken ik verzet aan waarom altijd stelen van de hardwerkende nederlanders

  Like

 13. henk van oosterhout zegt:

  Natuurlijk teken ik verzet aan

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Als elke Nederlander die het helemaal gehad heeft met dit geldverslindende kabinet, oa 35.000 Euro voor een links vriendje die een onderzoek heeft gedaan en dat in werkelijkheid echt niets op gaat leveren, nu met de PVV gaat meedoen. dan is er een grote kans dat ze het eens een keer in den Haag gaan snappen. Of zijn ze daar te hooghartig voor.

  Like

 15. friki zegt:

  Wij tekenen met z’n allen.!! Wilders, hij leve hoog!!

  Like

 16. Ruud Beijer zegt:

  Geachte lezers,ook ik ben het natuurlijk eens met Wilders.Toch zien de meeste van u iets belangrijks over het hoofd.Namelijk dat de Nederlandse mensen zelf dit kabinet hebben gekozen.
  Ik als PVVer heb al mijn collega,s geadviseerd om op Wilders te stemmen.Ik werd door vele weggehoond omdat ik op de PVV stem.Nog steeds moet ik heel goed op mijn woorden letten in een gesprek,alleen maar omdat ik op de PVV stem.Natuurlijk ga ik tekenen ,maar ik heb verder geen enkele moeite over voor de Nederlanders die op andere partijen hebben gestemd ,en nu het hardst lopen te klagen.En nog steeds krijgt Wilders de schuld,want zeggen mensen het is zijn schuld omdat hij is weggelopen.Nog steeds wordt de multiculti door heel heel veel mensen goedgepraat.Het effect van het woord [kopvoddentax]komt bij veel Nederlanders nog steeds harder aan dan dat er een scheidsrechter wordt doodgeschopt door een zestal Marrokanen.
  Ik begin echt kotsmisselijk te worden van mijn Nederlandse landgenoten ,die mij afvallen ten gunste van de multiculti.Eigenlijk hoop ik dat het nog veel slechter zal gaan,misschien heel heel misschien gaan de mensen hun ogen dan open .Maar de sLinkse Nederlanders kennende denk ik het niet.Leve de PVV!!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ik had het niet beter kunnen verwoorden; hoe herkenbaar!
   En het woord ‘kopvoddentax’ werd alleen maar gebruikt door de heer Wilders omdat hij wilde aantonen hoe belachelijk de situatie in Nederland is!
   De vijanden van Wilders hebben dit woord tot op de dag van vandaag nog op de lippen; hadden ze maar zo’n goed geheugen m.b.t. de vele rampenkabinetten die die land altijd al hebben ‘geregeerd’!
   Maar nee hoor: het stomme kuddevee blijft stemmen op de gevestigde leugenpartijen…
   En het vee blijft “oranje bóóóven!” blaten, mekkeren en loeien! Jullie weten wel: die ‘koninklijke’ oranje uitkeringstrekkers die door de belastingbetaler van top tot teen worden verzorgd en die hun ‘privé’-vermogen dus geheel kunnen aanwenden voor allerlei heerlijkheden en genoegens op deze aarde. Een ‘gewoon’ mens die een uitkering nodig heeft, moet eerst zijn eigen huis ‘opeten’…

   Like

  • Bart zegt:

   Ruud maak je er niet te druk over.
   Ik schaam mij totaal niet dat ik kies voor mijn vaderland en het moois dit land “had/heeft” te bieden aan vele van ons.
   Ik ken de gesprekken op het werk en ga die discussie zeker niet uit de weg, zelfs met moslims aan tafel zeg ik wat ik ervan vind.
   Er was iemand zo boos dat hij Wilders zag als Hitler, ik heb hem vriendelijk en rustig gevraagd waarom hij hem met Hitler vergeleek, het antwoord was als volgt:” We hebben allemaal gezien hoe gevaarlijk het is als 1 iemand zijn idealen nastreeft in een land, dit is wat Wilders doet zei hij”.
   Ik heb hem vriendelijk verzocht tegenover de rest van zijn collega’s Wilders niet met Hitler te vergelijken daar Wilders totaal niet de idealen nastreeft die Hitler nastreefde.
   Wilders streeft de algemene normen en waarden na die hier al vele jaren tot in den treure vergeten worden en ook door anderen al ettelijke malen als onderwerp van hun programma gebruikt zijn: respect tonen, behulpzaam zijn voor anderen en vooral de Nederlandse cultuur in ere herstellen.
   Het heeft niet altijd nut om mensen te overtuigen met woorden, de mensen moeten zelf in gaan zien dat hun visie op de werkelijkheid niet klopt, zo ook zal dat voor ons kunnen gelden al heb ik tot aan nu geen moment getwijfeld aan waar de PVV voor staat.
   Tot deze mensen in gaan zien zullen wij geduld moeten hebben en ze daar waar zij er behoefte aan hebben uitleg moeten geven over wat er gebeurt in dit land, pas als die groep groot genoeg is dat ze de 2e Kamerverkiezingen winnen dan zal NL ook rekening met de PVV moeten gaan houden en kan de PVV ook een andere koers gaan varen met NL voor wat betreft de visie van 1 Europa.
   Maar Nederlanders zijn al snel tevreden en zolang zij niet getroffen worden dan maken ze daar ook geen energie voor vrij om anderen bij te staan (normen en waarden, hier zijn ze weer).
   Ik zou het liefst vandaag zien dat een hele grote aanhang naar Rotterdam gaat om een tegenstem te laten horen voor al die Turken die uit hun geloofsovertuiging vinden dat een kind niet mag opgroeien in een gezin wat in de ogen van hun geloof van een dak gegooid dienen te worden (buiten het feit dat iets wat nooit aantoonbaar te maken is dat het bestaat zo verworven zit in ons rechtssysteem, geloven is prima maar dat doe je thuis of in besloten kring, hier val je niemand mee lastig die daar geen behoefte aan heeft).
   De zee van voorbeelden die heden ten dagen in onze maatschappij voorbij komen om een geloof publiekelijk te promoten of zijn aanwezigheid kenbaar te maken zijn maar voor 1 doel: Macht tonen!
   Er spelen hier zaken mee waar wij nooit antwoord op krijgen, maar ieder weldenkend mens kan dit niet accepteren, hoe kan het dat onze regering Erdogan naar NL laat komen terwijl hij overduidelijk haatdragende uitlatingen doet richting een gezin en daarmee dit gezin bewust in gevaar brengt, dit is onacceptabel en moet bestraft worden.
   Ik kan maar 1 ding bedenken en dat is dat deze man zodra hij NL binnenkomt opgepakt dient te worden en door het OM gestraft moet worden voor aanzetten tot haat.
   Wat je vanuit je geloof er ook van vind, in de positie van Erdogan kan en mag je deze uitspraken NOOIT doen, we zien de gevolgen en moeten nu ook inzien wat dit bij de vooral Turkse Moslims oproept.
   Dit is een regelrechte oproep aan Moslims om herrie te trappen en onze staat te ondermijnen aan de Islam, dit laat ik zeker niet over mij heenkomen en zal via o.a. dit bericht mijn ongenoegen uiten richting onze regering die hier stappen tegen dient te ondernemen.

   Like

 17. Anneke zegt:

  Zo’n veertig jaar geleden was familie, waaronder wijlen mijn ouders, al fiks tegen de ‘vreemde culturen-tsunami’. Velen zagen toen de donderbui al aankomen!!! Evenzo waren ze tegen de veel te hoge belastingtarieven; hoe meer men verdiende/verdient, hoe meer men weer kon/kan afdragen aan de NL-staat. Wat een ziekelijke graaïers, die ons land bestuurden en nog besturen. Maar dankzij al het politieke WANBELEID zijn zij, wij, onze kinderen èn kleinkinderen fiks bedrogen; MISLEID. In de loop der tijden is het er alleen nog maar gekker, dus hysterischer geworden en de explosie is komende; of al langzaam-aan in gang gezet.

  Like

  • Anneke zegt:

   In de verblinde ogen, verdoofde oren èn WAANbeelden van onze leiders, telt alleen de economie van dit land. “Zij hebben zich massaal zo’n veertig jaar geleden laten OMKOPEN de banksector en het internationale bedrijfsleven…..”. Beseffen totaal niet dat ‘alles’ met elkaar is verbonden en dus van ELKAAR afhankelijk is….Breekt het economische-lijntje, of het zorg-lijntje…dan stort het GEHEEL in elkaar. “Dit proces is nu gaande…de economie kan niet decennialang tot in de hemel blijven groeien….”. De groei is KUNSTMATIG in stand gehouden en is nu ‘stervende’. “Een uiteindelijke maandelijkse vaste-lasten verlossing voor ons burgers inzicht??? Wie zal ’t zeggen” ???

   Like

   • Anneke zegt:

    “Laten we bidden èn dus blijven hopen op een goede afloop van dit huidige proces….”. Mijn steun heeft Wilders alweer enige tijd….

    Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Ruud Beijer 15.42. uur. Er zit veel waarheid in uw reactie. Of het nu om de PVV gaat of niet, meerdere keren is ook op dit blog gewezen op het grote MANCO in de nederlandse samenleving genaamd SAAMHORIGHEID. En omdat er geen saamhorigheid is, zitten we nu opgescheept met het meest waardeloze kabinet van na de Tweede Wereldoorlog. Doordat er geen saamhorigheid is, en er tevens sprake is van een cultuur- beinvloed door het links-liberalisme d66- van wegkijken, alleen voor eigen gewin gaan, lak aan de buren etc. is het zover gekomen dat we nu met miljoenen egocentrisch ingestelde, aan brood en spelen verslingerde bevolking zitten. En wanneer zou dat veranderen, hooguit als de slappe hap nederlander zijn: VRETEN NIET MEER KAN BETALEN, en NIET MEER ZIJN VOETBALKAARTJE. En dat meneer Beijer is de ellende waar we mee zitten. Ik wil een uitzondering maken, voor de reageerders op dit blog, en op andere FORA die ook zeer bezorgd zijn over waar ons vaderland naar toe gaat. Ik wens U veel succes!

  Like

 19. Hennie v d weerdt zegt:

  Geert hierbij wil ik je steunen want Rutte en de bende brengen het hele land om zeep de mensen in de zorg moeten niet gekort worden die zijn heel belangrijk ontwikkelingshulp te gek voor worden laten ze eerst Nederland zelf goed krijgen het immigratie wij zitten op de kermis wij hebben er dagelijks mee te maken dus stoppen ermee dan kunnen een hoop mensen hun bedrijf weer normaal uitoefenen belasting als we zo doorgaan ligt over 2 jaar heel Nederland op z’n kop stem al jaren op je en blijf dat doen en hoop dat je ervoor beloond wordt een keer want jij doet het echt voor Nederland heel veel succes Gr. Hennie vd weerdt

  Like

 20. In de uitzending van vandaag bij Jinek, heeft Wilders de vloer met haar aangeveegd! De aanmatigende houding van deze zichzelf overschattende ‘dame’ die erop uit was om Wilders als een onbeduidende politicus in de hoek te drukken is volkomen mislukt!
  Bekijk de uitzending: http://www.omroepwnl.nl/video/detail/Eva-Jinek-op-Zondag-10-maart_15371365

  Like

 21. Jan zegt:

  Wat het probleem in Nederland is !!!
  Deze regering bestuurd met een gat ( zo groot als Nederland ) in de hand.
  De PVV erkent dat er problemen zijn in onze samenleving en dat wat je niet hebt ook niet kan weggeven.
  Maar de Partij van de Arbeid verloochend de arbeiders en is de Partij voor de Steuntrekkers en ander lui gespuis wat alleen tegen werken is geworden.
  WW verkorten zonder naar het arbeidsverleden te kijken en de ouderen langer laten werken en tegelijk jammeren dat de jeugd niet aan de bak komt.
  Ik denk dat er weinig hard wekenden nog op deze partij stemmen .
  Miljarden lenen om dit geld garant testellen voor landen die nog nooit iets hebben gedaan om de kosten in eigenland te overzien en betaalbaar te houden.
  Militaire missies met onoverzichtelijke kosten plannen voor een zogenaamde democratie wat een begrip in deze landen is wat er nooit zal komen .
  PVV jullie zijn goed bezig ooit worden de mensen wakker.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb in ieder geval ook getekend TEGEN het slechtste kabinetsbeleid sinds 1945. Verdomme LASTENVERZWARINGEN verkopen als BEZUINIGINGEN, RUTTE je bent de schaamte ver voorbij!

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Ook ik teken verzet aan en ik heb het alle vrienden en bekende gemaild.
  Geen Nederlandse miljarden naar de Zuidelijke landen !!
  Geen miljoenen naar de Euro bureaucraten !!
  Geen miljoenen naar linkse stokpaardjes, grappen en grollen!!
  Geen miljoenen naar de zgn. Arabische ‘Lente’ Landen!!
  Geen miljoenen naar de zgn. ‘ontwikkelings hulp’ Landen !!
  Stop met de uitbuiting van het eigen volk !!
  Eigen Volk eerst !!

  Like

 24. louis-portugal zegt:

  Helemaal eens met Wilders, maar toch herhaald hij teveel.
  Jammer dat hij niet wat lichtvoetiger en met iets meer sarcasme reageert.
  Daar missen we Pim toch echt mee.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Pim straalde autoriteit uit; Geert is meer een ‘kwajongen’ in de meest positieve zin van het woord.
   Pim is dood… vermoord…
   Geert leeft (nog) en daarvoor mogen wij erg dankbaar zijn!

   En ik heb liever iemand die veel herhaalt (kennelijk is dat nodig, want het klootjesvolk heeft het bijv. nog steeds over ‘weglopen’ bij de Catshuisonderhandelingen) en duidelijke taal én de waarheid spreekt, dan iemand die oeverloos zit te zwammen en die liegt.

   Like

 25. frank zegt:

  ook ik teken verzet aan en hoop dat geert er wat mee kan

  Like

 26. Avidia zegt:

  Ik word ook afgewezen door mijn “vrienden”, ik zit er niet mee, ik spreek luid “nou ja, luid?” en duidelijk. Als ik een nieuwsbrief doorstuur krijg ik boze mailtjes terug :-} Nou, dan niet, ze zullen nog wel eens anders piepen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Dat herken ik.
   Het is gewoon ‘in’ om tegen Geert Wilders en tegen de PVV te zijn.
   Gehersenspoeld door de ‘Gutmenschen’ apen apen, apen na.
   Ze hebben geen enkel benul van wat Geert nu echt wil.
   Overal zitten de landverraders die de hand bijten die hen wil voeden.
   Ik verwonder me over het feit dat een kudde sukkels (geldt overal ter wereld waar de ‘elite’ de macht heeft gegrepen) zich alles maar laat welgevallen.
   De weinigen die wél zelf kunnen nadenken en die weten dat het allemaal anders kan en MOET, zullen nooit winnen.
   Je zou er zwaar depressief door worden,

   Ik vraag me trouwens af of de handtekeningen van mensen die nu al verzet hebben aangetekend maar die tussen nu en het moment waarop de handtekeningen zullen worden aangeboden, (door ouderdom, ziekte of een ongeval) komen te overlijden, dan nog meetellen.

   Like

 27. tineke zegt:

  Ik teken ook verzet aan geert zet hemop want er vallen zoveel dooie die het niet meer zitten het leven is niet meer om te genieten maar elke dag dat je wakker word denk je hoe kom ik deze dag door en ja de zorg moet zeker ophanden gedragen worden

  Like

 28. Mia Brassé zegt:

  als ik op de link druk voor te tekenen,krijg ik google, met oeps niet gevonden

  Like

 29. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Heb ook getekend en hoop dat de PVV dit poppenkast kabinet van Pinokkio Rutte ten val kan brengen. Ook naar de uitzending van Eva Jelnik gekeken wat een walgelijk mens ze liet Wilders niet eens uitpraten maar kwebbelde overal doorheen om hem te dwarsbomen. Wel logisch van iemand die zelf lid is van de VVD en geen enkele aanval dult als het om de VVD en Rutte gaat. Typisch voorbeeld van het NL media-circus die helemaal op de hand is van het huidige kabinet.
  Wilders moest maar eens in zee gaan met Nigel Farage die regelmatig de Eurparlementairers van tafel veegt in Brussel.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Eva, het domme blondje dat de intellectueel wil uithangen, stelde Wilders telkens een vraag en wanneer hij hierop wilde antwoorden, viel ze hem meteen agressief in de rede nadat ze had gezegd: “ja, dat weet ik”. Als je iets zo goed weet, waarom vraag je het dan aan iemand? Om de kijker naar het antwoord te laten luisteren?
   Nou, dat maakte ze zelf bijna onmogelijk door haar eigen domme gekakel.
   Zou Bram M. háár gedumpt hebben? In dat geval geef ik hem groot gelijk.

   Like

 30. André zegt:

  de mooie woorden van Rutte en Samson VVD/PvdA.voor de verkiezingen waren leugens en dat allen maar omkiezers te trekken.ik zal het maar zeggen het zijn politieken criminelen die twee en dan die grijns op die twee gezichten.als of we het zo goed doen .Nederland moet vooruit.NEE achter uit.komen we dit jaar uit op 1 miljoen werkelozen.ondernemers die de deuren moeten sluiten woonwinkels die sluiten/de ouderen die op de finacielle afgrond moeten leven.pensioenfonsen die ui gekleed worden.de FYRA de trein tussen Amsterdam en Brussel wat een mis koop was uit Italie (Nappels) waar de mafia actief is.ik zeg maar zo goedkoop is duurkoop ik ben het helemaal met Geert Wilders eens .maak de economie gezond en geef de burgers meer koopkracht.mijn Partij is en blijft de PVV

  Like

 31. Blondie zegt:

  Het is genoeg ze knijpen onze nek dicht werk is er niet meer wanneer stopt dit stop met die Klote euro!!!!

  Like

 32. hanneke zegt genoeg geweest ophouden nu

  Like

 33. Resi Noijen zegt:

  Het wordt tijd dat we massaal in protest/staking gaan, genoeg is genoeg!!!!!

  Like

 34. Het probleem is dat een groot deel van het volk alleen geïnteresseerd is in voetbal mobieltjes en “Boer zoekt vrouw” Dit was in de Romeinse tijd al zo! Geef en volk brood en spelen, dan blijven zij dom zodat ze allemaal kaalgeplukt kunnen worden zonder enig protest!

  Like

 35. Den Herentalser zegt:

  Hallo PVV
  Ga zo door en maak de domme massa eens wakker.
  Bij de laatste verkiezingen zijn vele schijt lijsters overlopen van de PVV naar de kaal plukkers van de VVD en van de SP naar de draai konten van Sampson van de PVDA hoe dom kan een mens zijn.
  Ik raad jonge mensen aan om te overwegen om te emigreren, weg uit dit regeltjes land en weg uit het molloch Europa.

  Like

 36. Tom Hendrix zegt:

  Beste mensen, de NEUS van PINOKKIO RUTTE, is inmiddels zo lang geworden, van het liegen en bedriegen, dat ze hem volgens mij een afdraaibare neus hebben gegeven. Verder is het gewoon BOERENBEDROG, om LASTENVERZWARINGEN voor BURGERS en BEDRIJFSLEVEN te verkopen als BEZUINIGINGEN. Rutte, U bent met afstand de slechtste premier, die we ooit hebben gehad, en wat LINKSE STREKEN betreft had DEN UYL nog wat van U kunnen leren. Maar mensen, zolang de “domme massa”, zich in slaap laat sussen met: Sterren dansen op het ijs, en Boer zoekt vrouw”, verandert er geen ene malle moer!

  Like

 37. Tom Hendrix zegt:

  O ja, ik refereer hierbij ook aan mijn reactie van gisteren om 16.03. uur, naar Dhr.Beijer!

  Like

 38. franske zegt:

  moet zeker is afgelopen zijn ten eerste alle polen etc. Eruit en eigen volk aan t werk houden/zetten en t geld binnen nederland! Houden!

  Like

 39. Geruchten over DICTATUUR in Nederland worden sterker!
  Een speciale gezant uit Brussel bekijkt de mogelijkheid samen met de huidige regering om de komende vier jaar de Nederlandse democratie om te zetten in een tijdelijke dictatuur. ‘Grote hervormingen zijn noodzakelijk en bovendien zullen er in het kader van de verder gaande Europese integratie vaker en sneller nationale bevoegdheden moeten worden overgedragen’, aldus een woordvoerder van het ministerie van Algemene Zaken. Het kabinet beaamt dat het erg veel last heeft van zowel de Eerste als de Tweede Kamer en probeert nu met terugwerkende kracht alle besluiten alsnog erdoor te drukken. ‘Een dictatuur zou een welkome verandering zijn’ beaamt ook Rutte.

  https://ejbron.wordpress.com/2013/03/11/geruchten-over-dictatuur-in-nederland-worden-sterker/

  Like

 40. Uiteraard ook verzet aangetekend! Wat kunnen we nog meer doen?

  Like

 41. Geruchten over dictatuur in Nederland worden sterker!
  Een speciale gezant uit Brussel bekijkt de mogelijkheid samen met de huidige regering om de komende vier jaar de Nederlandse democratie om te zetten in een tijdelijke dictatuur. ‘Grote hervormingen zijn noodzakelijk en bovendien zullen er in het kader van de verder gaande Europese integratie vaker en sneller nationale bevoegdheden moeten worden overgedragen’, aldus een woordvoerder van het ministerie van Algemene Zaken. Het kabinet beaamt dat het erg veel last heeft van zowel de Eerste als de Tweede Kamer en probeert nu met terugwerkende kracht alle besluiten alsnog erdoor te drukken. ‘Een dictatuur zou een welkome verandering zijn’ beaamt ook Rutte.
  https://ejbron.wordpress.com/2013/03/11/geruchten-over-dictatuur-in-nederland-worden-sterker/

  Like

 42. hulsman zegt:

  ga zo door
  truus

  Like

 43. Hoe verder het EU-monster oprukt, hoe minder wij te zeggen hebben en hoe minder kracht we in de schaal kunnen leggen, als we het eens een keer ergens niet mee eens zouden zijn.
  Ze brengen het ongemerkt, maar op een goede dag zijn we allemaal de klos en is iedere burger monddood gemaakt door de verdragen. Inmiddels zijn er al zes referenda door Brussel in de prullenbak gegooid en compleet genegeerd omdat de uitkomst niet pro Europa was, dus DEMOCRATISCH is Brussel absoluut niet.

  Democratie was nooit de bedoeling
  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2012/05/europese-unie.html

  Like

 44. Tistochwat zegt:

  Ik heb net de PVV aan de telefoon gehad omdat ik enkele vragen had m.b.t. de actie ‘Teken verzet aan’.
  Die vragen luidden:

  – Omdat degenen die hieraan willen deelnemen, alleen maar hun naam en hun e-mailadres hoeven op te geven, zou het mogelijk zijn dat mensen een gefingeerde naam en een ander e-mailadres van zichzelf opgeven. Op die manier zouden er veel ‘verzonnen’ deelnemers kunnen ontstaan.
  De medewerkster van de PVV vertelde dat men uit privacy overwegingen niet naar adressen vraagt omdat mensen hierdoor zouden kunnen worden afgeschrikt. Om valse namen te voorkomen, is er een soort beveiliging ingebouwd waardoor er per computer slechts één handtekening per dag gezet kan worden. Dit moet ‘spammers’ ontmoedigen.
  – Hoeveel waarde heeft een ondertekening als degene die deze heeft geplaatst, tussen nu en het aanbieden van de handtekeningen overlijdt? Het antwoord was dat die handtekening dan nog steeds geldt, omdat die persoon op dat moment zijn mening kenbaar heeft gemaakt.
  – Hoe kunnen mensen reageren die te oud zijn voor een computer en die de deur niet meer uitkunnen? Het antwoord was dat mensen zonder computer hun handtekening kunnen komen zetten op de plaats waar de PVV op dat moment in het land is om de actie te leiden.

  Ik heb de medewerkster van de PVV verteld dat, als ik met de trein reis, altijd hardop en duidelijk hoorbaar voor iedereen in de trein aan mijn partner vraag: “Ga jij eens even kijken of er ergens een krantje ligt met nieuws over de PVV en Geert Wilders?”
  En dan zouden jullie al die verontwaardigde gezichten eens moeten zien! Slechts een enkeling lacht nauwelijks zichtbaar; die durft kennelijk zelf zijn mond niet open te doen.
  De medewerkster van de PVV moest hier hard om lachen want ze vond dat ‘provocerende’ gedrag wel leuk. (Ik probeer hiermee alleen het volk maar wakker te schudden! )
  Ook zei ze dat de PVV een politieke ommekeer zou veroorzaken als er nu verkiezingen zouden worden gehouden.

  Het landelijk telefoonnummer van de PVV is:

  070 – 318 5310

  Like

 45. willy both zegt:

  het word tijd dat we opstaan en niet alles pikken succes Geert

  Like

 46. Mala zegt:

  Ook ik teken verzet aan, Geert ga zo door!Ik sta achter je.

  Like

 47. Remi van Dongen zegt:

  Zo denk ik er over!

  Like

 48. Kanaar. zegt:

  Ik teken ook verzet aan deze kabinet en de EU en de EURO.

  Like

 49. Harry groeneveld zegt:

  Alleen nog maar PVV

  Like

 50. coby van leeuwen zegt:

  heer Wilders, wat een goeie reclame, kort maar krachtig…. op naar de 76 zetels….zorg goed voor uwzelf he …..groetCoby

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s