Australië: hoofddoekdwang voor niet-moslims op islamschool

Screenshot_22

Nu vertellen de mohammedanen ons al welke kleren we mogen dragen. Het is nog helemaal niet zo lang geleden dat Derryn Hinch, een Australiës links-extreme radiopresentatoren, zijn collega, de zeer geliefde en populaire Michel Smith, op vreselijke wijze aanviel en hem uitschold voor “redneck” en “racist”, alleen omdat hij de boerka als niet-Australisch verklaarde.  

In dit verband zou men misschien moeten opmerken dat er enkele banken werden overvallen door boeven die boerka´s droegen. En dan was er ook nog dat beroemde verhaal met Carnitha Matthews (zie ook hier).

“Je wilt ze voorschrijven welke kleren ze mogen aantrekken!”, schreeuwde Hinch hysterisch.

Merkwaardig genoeg verneem je niets van Hinch en consorten wanneer in het omgekeerde geval, zoals nu gebeurd is, door Mohammedanen op een school (uiteraard door de belastingbetaler gefinancierd) aan alle personeel, zelfs niet-moslims, de bevrijdende sluier onder bedreiging met het verlies van je baan wordt opgedrongen.

Screenshot_24Er ontstaat verzet

Duizenden mensen aan ondersteunend en onderwijspersoneel worden ertoe opgeroepen om te protesteren tegen een islamitische school, die dreigt om niet-islamitische medewerksters te ontslaan als zij weigeren een hoofddoek te dragen.

The Independent Education Union (onafhankelijke onderwijsvakbond) van Australië, afdeling Zuid-Australië, heeft zijn 7000 leden ertoe opgeroepen om mails te sturen naar het “Islamic College of South Australia”. De E-mail roept alle leden ertoe op om de volgende tekst te kopiëren: “Als bezorgd IEU-lid verzoek ik u om uw verplichting aan alle vrouwen op het Islamic College een hoofddoek te dragen, nog eens te overdenken.”

“De hoofddoekdwang vermindert de religieuze aanspraak op hoofdbedekking, is unfair tegenover vrouwelijke medewerkers en zal risico´s tot negatieve stereotypes van de islamitische gemeenschap versterken. Het is de antithese van het multiculturalisme”, staat er in de E-mail.

Screenshot_21

In de “Advertiser” van deze maand stond dat er tegen 20 niet-islamitische vrouwelijke medewerkers op de West Croydon Campus werd gezegd dat ze na drie waarschuwingen zouden worden ontslagen als ze geen hoofddoek zouden dragen.

IEU-secretaris Glen Seidel ondernam meerdere pogingen om contact te krijgen met de schoolleider Kadhir Emniyet en bestuursvoorzitter Farouk Kahn. Dit mislukte echter. Emniyet en Kahn hebben niet op telefoontjes of E-mails gereageerd. Seidel zei dat hij zich ervan bewust zou zijn dat meerdere medewerkers waarschuwingen zouden hebben gekregen, maar dat er tot nu toe niemand zou zijn ontslagen. “We moeten nu druk uitoefenen in het openbaar. We willen dat al onze leden de E-mail lezen en zeggen ´ dat is niet juist´ en aan de school en het schoolbestuur schrijven”, zei hij.

“Onze leden zijn het eens met de hoofddoekdwang, omdat ze bang zijn hun baan kwijt te raken. Ze maken zich enorme zorgen over hun baan.”

Plaatsvervangend secretaris Keysar Trad van de Centrale Raad van de moslims bevestigde onlangs zijn eerdere uitspraak in de “Advertiser” dat er van mensen, die geen moslim zijn, niet verlangd moet worden een hoofddoek te dragen. “Maar wij kunnen ons niet in de politiek van het bestuur mengen”, zei hij. “Ik had contact met de bestuursleden en ze stonden er op het probleem zelf op te lossen.”

Screenshot_25

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/03/australien-kopftuchzwang-fur-nicht-moslems-an-islam-schule/

Auteur: Warren Raymond

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië, Islamisering. Bookmark de permalink .

19 reacties op Australië: hoofddoekdwang voor niet-moslims op islamschool

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dat krijg je er nu van als je die ZANDPILOTEN en VOORBIPSBERBERS, massa wijze toelaat in je LAND. Ik kan me herinneren dat voor enkele jaren terug de RODEN in AUSTRALIË niet aan de REGERING waren, en de toenmalige conservatieve PREMIER tegen deze MUZELMANNEN zei:
  ” U kunt hier in dit land verblijven. U kunt hier werken en uw overtuiging beleven. Het enige wat ik daarvoor eis is DAT U ZICH AANPAST AAN DE AUSTRALISCHE LEEFWIJZE en WETGEVING, en wilt U dat NIET dan pakt U uw koffers en VERLAAT DAN ONS LAND”.
  Dat is de ENIGE TAAL die de zandpiloten verstaan, echter in AUSTRALIË zijn nu de RODEN aan de regering, dus net zo een WATJES BELEID ALS DAT BIJ ONS door RUTTE EN SAMZWAM!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Jaag ze weg met…. ZZ Top..!!! http://tinyurl.com/7r5w4zp

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 21.33. uur. Geweldig Gerrit, dat filmpje. Maak die achterlijke HAATBAARDEN maar flink de pis lauw. Wat mij betreft VERZINKEN alle MUZELMANNEN nu nog in een ZWART GAT!

  Like

 4. Jade zegt:

  Helaas hebben ze weinig opgestoken van het bezoek van onze Geert.
  Nou ja, ze komen er vanzelf wel achter…

  Like

 5. treintrien zegt:

  Hier ten lande is dit ook gebruikelijk op islamitische scholen hoor.
  Haram – Fenny Brinkman,

  zij beschrijft uitgebreid hoe beklemmend het voelt in dat islamitische tenue.

  Like

 6. tjonge zegt:

  aan de andere kant,
  moet je überhaupt wel willen werken op zo een (achterlijke) moslim toko ?

  Like

 7. Marcel zegt:

  Ik snap dat ook niet zo tjonge.
  Normaalste zaak van de wereld dat je bedrijfskleding draagt als je aan het werk bent.

  Wie op zo’n school gaat werken die verdient gewoon een nadere kennismaking. Kun je lekker roepen als je naar het dak gebracht word dat je nooit PVV gestemd hebt en dat er toch over te praten valt.

  Sommige mensen zijn zo stom
  die gun je het.

  Like

 8. Makropoelos zegt:

  Tom Hendrix, houd dat doorgeven van het e-mail adres in de gaten.

  Ook E.J Bron zou hier een helpende hand kunnen bieden.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Makropoelos 05.15. uur. Beste Makropoelos, dan zal het via dit blog moeten beste Makropoelos. Dankzij, de uitermate democratische gang van zaken bij DDS-kuch- ben ik niet meer in staat op DDS te kijken. Mij is de toegang ontzegd, van de ene op het andere moment. Zeer vreemd!

  Like

 10. Marcel zegt:

  Geinig Tom, ik ben ook geband op DDS. Ik verwacht niet dat websites of een blog democratisch zijn zo gek is het niet hoor, hier is het ook niet democratisch.
  Wat wel vervelend is is dat er geen reden opgegeven wordt, ik heb werkelijk geen enkel idee wanneer en waar ik iets verkeerd gezegd heb. Maar misschien hoeft dat ook niet en kun je er al geband worden als je ook op andere sites reageert of zo, geen idee.

  En als je geband bent dan kun je de website nog wel bekijken hoor. Ga in je webbrowser naar instellingen, verwijder alle DDS cookies van je computer en zet DDS op de lijst van sites die geen cookies mogen plaatsen.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom: zit je capslock iedere keer vast..???

  Like

 12. Kit uit Limburg zegt:

  Nou ben ook al van hyves verwijderd worden, en heb al verschillende bans gekregen.
  En waarom? ja je mag niet meer voor je mening uitkomen he in dat ow zo vrije Nederland.
  Alles danst naar de pijpen van dat zooitje linkse ratten, en dat buitenlandse zooitje, wat hier effe de dienst wil gaan uitmaken.
  En als je het daar niet mee eens bent, heb je hem gewoon gigantisch zitten.
  Nou zal altijd voor mijn mening uitkomen, en nooit of te never zal ik zo’n stoflap over mijn hoofd trekken.
  We zijn Nederlanders, en wij hoeven ons niet aan te passen.
  Dat moeten degene doen, die hier komen profiteren.
  En laten we eerlijk zijn, ze ontvluchten allemaal zogenaamd hun eigen land, omdat ze vrezen dat ze daar vermoord worden.
  Maar ze willen wel al hun gastlanden, wat ze dan op hebben genomen onderdrukken, en hun geloof enz opdringen.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Zou je ook nog ‘normale’ Australieërs hebben of zijn het allemaal van dhimmi idioten ???

  Like

 14. J.de Nier zegt:

  Verschrikkelijk dat die moslims daar de dienst uitmaken. Hier in Nederland doen ze een hoofddoek op achter de kassa en als je hier iets van zegt gaan ze naar de rechter. Wanneer breekt in de wereld iets uit??? Kan je op wachten.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 12.47. uur. Tja, in mijn boosheid ga ik dan inderdaad hoofdletters typen, moet ik eigenlijk niet doen Gerrit.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Marcel 12.17. uur. Beste Marcel maar Hr. Bron, heeft tenminste nog het fatsoen, om eerst te waarschuwen. Dat hoeft dus niet bij die zgn. nette Elsevier en DDS.

  Like

 17. E.J. Bron zegt:

  @Tom

  Het lijkt verdorie wel of ik de hele dag mensen een ban zit te geven! Dat gebeurt sporadisch hoor! Alleen bij echte zuigers! 😀

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @E.J.Bron, beste Bert ik zou niet durven zeg. Ik heb hier reacties gezien, die veel verder gaan als ik ooit op DDS en Elsevier zette. Ik heb het volste vertrouwen in de enige, echte onvervalste Heer Bert!

  Like

 19. oogenhand zegt:

  Moslims zijn “onderdrukt” volgens links, en mogen dus alles wat “onderdrukkers” niet mogen. Volgens links is 2+2=4 voor “onderdrukkers” en 2+2=5 voor “onderdrukten”, of 2+2=4 voor “onderdrukten” en 2+2=5 voor “onderdrukkers”. Hoe eerder je dit spelletje doorhebt, en hoe eerder je hun regeltjes omkeert, hoe beter. Valsspelers verdienen geen eerlijk spel. Islam is een sociale constructie en een systeem van privilege.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s