De PVV kan een stuk beter

Screenshot_19

In een seculier land als het onze mag iedere godsdienstovertuiging, politieke stroming of sociaal-culturele opvatting aan onderzoek en kritiek worden onderworpen. Zo werden ook de misstanden binnen bijvoorbeeld de Katholieke kerk aan de orde gesteld, die onlangs nog schokkende onderzoeksresultaten opleverden en hevige beroering in het land brachten. Dat de PVV al lang geleden de oorlog heeft verklaard aan met name de islamitische overtuigingen, behoeft geen betoog. Toch ligt de kritiek van de PVV ook zelf onder vuur, ondanks dat zij uitermate onfrisse praktijken aan de orde stelt die een nader onderzoek rechtvaardigen. Sterker: een aanzienlijk deel van de PVV argumenten zijn in zichzelf uitermate plausibel en het is dan ook heel goed dat hierover gesproken wordt.

Om de positie van met name vrouwen in de islam aan de orde te stellen, heeft de PVV onlangs een rapport uitgebracht onder de titel ‘Geweld tegen vrouwen in de islam’. In de inleiding van dit rapport, onder verantwoordelijkheid van de PVV Tweede Kamerleden Wilders en van Klaveren, stellen zij het nog maar eens helder:

De vrouw is binnen de islam een inferieur wezen dat op talloze manieren wordt achtergesteld ten opzichte van de man. ‘Kindhuwelijken’, uithuwelijking, anti-vrouwengeweld, opsluiting en afscherming van de buitenwereld, eergerelateerd geweld, gedwongen seks en genitale verminking zijn geweldsvormen waar grote groepen islamitische vrouwen mee te maken hebben. Binnen de islam wordt geweld tegen vrouwen niet alleen gelegitimeerd, het wordt zelfs opgedragen.

De geringe aandacht voor de erbarmelijke positie van de vrouw binnen deze ideologie en de nog steeds dominante, politiek-correcte houding bij bestuurders, om geweld tegen vrouwen binnen de islam los te koppelen van de islam, heeft de PVV-fractie in de Tweede Kamer er toe gebracht deze nota op te stellen.

Daar is geen woord Koeterwaals bij en een precieze weergave van de feiten. Maar dan gaat het mis op een manier die de PVV vrijwel altijd parten speelt: er wordt een motie besproken die weer in typische ‘PVV taal’ is gesteld en dus eenvoudig aan de kant kan worden gelegd. Zij stelt daarin namelijk het volgende:

Zo gaf staatssecretaris Teeven op 7 januari 2013 antwoord op de volgende vraag: ‘Erkent u dat er een verband bestaat tussen in Nederland gepleegde eerwraken en de massa-immigratie uit voornamelijk islamitische landen?’ Zijn antwoord was ‘nee’.

Het antwoord van de Minister is natuurlijk verschrikkelijk logisch en de PVV heeft in haar zeldzame naïviteit de policor weer een geweldige lol gedaan met deze in-kop-kans. Er is namelijk geen noodzakelijk verband tussen eerwraak en massa immigratie. De vraag zou dan ook, althans om een bevredigend antwoord te krijgen, moeten luiden: ‘Erkent u dat er een verband bestaat tussen eerwraak en de sociaal-culturele en islamitische achtergrond van de plegers?’

Het enkele feit dat de Minister op de werkelijk gestelde vraag van de PVV destijds volstond met ‘nee’ kan heel wel een politieke functie hebben in een latere fase. Vergelijk het met een hamster die nootjes verzamelt voor de winter wat de PVV in dit verband doet. (de PVV komt overigens wat dat betreft de komende winters wel door) Toch zou het antwoord op de tweede vraag de Minister in een veel moeilijker bocht hebben gedwongen en dus een grotere noot voor de PVV hebben opgeleverd.

Maar het blijft jammer dat een in zichzelf nobel gedachtegoed en streven soms zo pijnlijk sneuvelt. Dat kan eigenlijk best een stuk beter.

Door:

Henny Eekhof

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

43 reacties op De PVV kan een stuk beter

 1. De formulering van de vraag had inderdaad anders gekund maar ik denk dat Teeven en iedereen met een gezond verstand en rationeel waarnemingsvermogen begrijpt wat Wilders hiermee wil zeggen! Dit is weer zo’n hypocriete uitvlucht om de vraag te ontwijken. Dezelfde fout om aan iemand die kleurenblind is te vragen of sneeuw wit is!

  Like

 2. Jade zegt:

  Op dezelfde manier is de rechtspraak ook al naar de bliksem geholpen…
  Formulering van de vraag, en de plaats van een komma, is belangrijker dan de boodschap.

  Like

 3. 2Crazy2bTrue zegt:

  Ik ben het wel met de schrijver van dit stuk eens. De PVV moet het spel wat intelligenter gaan spelen en zijn tegenstanders niet de ruimte geven er zo makkelijk vanaf te komen. Ik denk dat dit zich direct vertaalt naar een dominantere vertegenwoordiging in de polls.

  Like

 4. rian zegt:

  Juist omdat de PVV weet dat de ministers alles aangrijpen om onder hun kritische vragen
  uit te komen ,moeten de pvvers hun vragen beter formuleren en geen opruiende taal
  gebruiken , want ook dan gaan ze alleen maar in op het taalgebruik en worden de vragen
  genegeerd .

  Like

 5. Nicolazien zegt:

  Binnen de eigen gelederen moet je de rijen sluiten en niet elkaar vliegen af vangen!
  Dat Teeven is zo onbeschoft is geweest om niet inhoudelijk te reageren terwijl iedereen weet wat er bedoeld wordt, ligt niet aan de PVV!
  De PVV levert geweldig werk af door dergelijke zaken aan de orde te stellen, en daar gaat het om!!! Dat begrijpt ieder redelijk mens.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Alles zal men doen vooral de RODEN en de NEP LIBERALEN van RUTTE, om de PVV te blijven demoniseren, afzeiken, en vals te beschuldigen, in samenwerking met onze RODE NOORD-KOREAANSE STAATS TV de NOS,VARA,NCRV,KRO= allemaal LINKSE SOEPZOOI!

  Like

 7. Ik denk dat in de motie van Wilders/van Klaveren de nadruk gelegd moet worden op: voornamelijk islamitische landen. Het is aan de staatssecretaris om de motie te lezen zoals hij wil.
  Het is aan de PVV om de motie te verwoorden zoals zij wil met alle politieke consequentie van dien.
  Er wordt nu gesuggereerd alsof de PVV ofwel dom formuleert ofwel expres dom formuleert.
  De PVV hecht eraan om de op zichzelf staande kritiek op de immigratie en de massa immigratie en de massa immigratie uit islamitische landen in hun motie te verbinden met de problematiek voortvloeiende uit de sociaal-culturele achtergronden van de islam.
  Ik ken de bewindslieden zoals,Teeven tegen Wilders/van Klaveren en eerder Timmermans tegen Raymond de Roon over Zuid Afrika om te weten dat de staatslieden zich altijd verschuilen achter deel begrippen in de moties van politieke aartsvijanden zoals de PVV.
  Anders gezegd: als de motie was verwoord door de PVV zoals de artikel schrijver zegt dan was deze ook verworpen.
  Zo zei Timmermans op een motie van Johan van Klaveren direct voorafgaande aan die van Raymond de Roon over Zuid Afrika dat als het de PVV om de Islam gaat en niet om de moslims dat we wel 500 jaar kunnen wachten.
  Echter het communisme verdween binnen een paar maanden achter een ijzeren gordijn en nu is het verdwenen.
  http://www.nujij.nl/politiek/timmermans-botst-met-pvv-over-islamstandpunt.21021232.lynkx

  Like

  • Tistochwat zegt:

   De vijanden van Geert vinden altijd wel iets waarmee ze hem later om de oren proberen te slaan. En daarmee wordt hij de rest van zijn leven achtervolgd.
   Het is gewoon spijkers op laag water zoeken.
   Andere politici liegen en bedriegen er op los, maar dát wordt door de vingers gezien.

   Voorbeeld van dit meten met twee maten: tijdens onderhandelingen water bij de wijn doen, heet bij Wilders ‘kiezersbedrog’ en bij andere politieke partijen noemt men dit ‘verstandig onderhandelen’ en ‘elkaar iets gunnen’.
   “ELKAAR IETS GUNNEN’ !!! Wat heeft de burger er aan dat de heren politici ‘elkaar iets gunnen’?

   Like

 8. Avidia zegt:

  Hier werd ook gemeld: de misstanden binnen de Katholieke kerk aan de orde gesteld, die onlangs nog schokkende onderzoeksresultaten opleverden en hevige beroering in het land brachten. Nou daar kan ik over meepraten, ik heb vanaf mijn 5de jaar tot mijn 14de jaar op een internet doorgebracht, ik weet daar alles vanaf, ben doorgewinterd daarin, kan een kollum schrijven daarover, niemand weet zoveel al ik.

  Like

 9. Makropoelos zegt:

  Tom Hendrix en alle anderen die het aangaat, lees a.u.b het artikel van Joost Niemoller op 10 mrt bij de DDS: “De hopeloos lange weg naar een EU referendum”.
  Lees dan ook de reactie van j.c.th.kohler en zijn wens om een demonstratie te organiseren en de spontane reactie hierop van “Gielah”. Hij geeft ook zijn mailadres

  SAMEN ZIJN WE STERK !!!!!

  Like

  • Maja zegt:

   Ted köhler heeft destijds zo’n zefde oproep gedaan op de website van Elsevier. Daar kwamen zegge en schrijven precies 16 reacties op!

   Wat de PVV betreft: zij gaan over hun eigen woorden en wat ze ook zeggen en hoe ze het formuleren maakt helemaal niets uit: het wordt terzijde geschoven. Het is de bevolking die – hypocriet – nu tranen met tuiten jankt maar de PVV tijdens de verkiezingen schandalig in de steek heeft gelaten. In plaats van 9 zetels verlies zou deze partij er minimaal 9 zetels bij gekregen moeten hebben!

   Over de “toon” van de PVV hebben we nu wel genoeg vernomen. Het is typisch links gekwaak om het over de “toon” te hebben want dan hoef je je niet druk te maken over de inhoud! Alle hypocrieten stonden destijds op hun achterste benen toen Wilders het over “kopvoddentax” had.

   Men is te dom om te beseffen dat Wilders dit zei omdat Christenen in moslimlanden OOK een speciale belasting moeten betalen (om nog enigszins normaal te mogen leven). Wilders heeft het intellect van een deel van zijn kiezers wat dat betreft te hoog insgeschat, hij had die vergelijking erbij moeten vermelden.

   Like

   • Precies! maar… om toch te kijken of er een grond v waarheid in zou kunnen zitten heb ik dit nr Geert en Martin gestuurd: Geert en Martin, willen jullie aub hier eens naar kijken om te zien of iets waars in zit wat aan verbetering onderhavig kan zijn?

    Geert sorry dat ik niet eerder heb gereageerd, ik was TE kwaad op die hysterica eva jinek die ineens een linxe trut bleek te zijn! Ik heb me even ‘afgereageerd’ op Twitter… wat een enorme TRUT!
    Jij deed het weer eens perfect, calm, cool en collected!
    ’t Domme hysterische trutje heeft zichzelf voor gek gezet en goed van jou dat je die idiote gage v die enge ‘denk het niet job’ hebt aangestipt met dr marktwerking hahahaha

    Chapeau voor jou dat je zo kalm bleef ik zou ze graag ‘afgedroogd’ hebben… ook dat vogelechtpaar had alleen zij een moment empathie voor je met dat niet kunnen halen van je post maar hij keek ‘moslimsuperieur’ goed, prima, hopelijk zal ie daar nog eens met spijt aan terug denken! WIJ zijn allemaal TROTS op jou!

    Maar goed nu bedoel ik dus dit en ik even VET gemaakt wat ik precies bedoel oh en nog wat ik heb die enge timmerfrans op zijn fb pagina even goed t een en ander toegevoegd de zielige kontenkroeper!:https://ejbron.wordpress.com/2013/03/11/de-pvv-kan-een-stuk-beter/

    Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Makropoelos 05.04. uur. Nou, kijken op DDS kan ik op mijn buik schrijven. Net als enige anderen zoals @ Bobzelf, ben ik eraf gegooid bij DDS. Ik kan niet eens meer de site bekijken, onmiddelijk krijg ik de boodschap ” Acces Denied”. Maar gelukkig weet ik uit welke hoek “de wind waait”.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/03/de-hopeloos-lange-weg-naar-een-eu-referendum

   “J. C. Th. Köhler op 10 maart, 2013 – 16:47

   Wij eisen een bindend referendum
   (Lieve) Gielah:
   “Wij eisen een bindend referendum.”
   Vooropgesteld dat ik het roerend met je eens ben. Wat heeft het voor zin om op dit forum te zeggen: “Wij eisen een bindend referendum.” ?
   Waar het veel meer om moet gaan is HOE we dat voor elkaar krijgen. De mensen hier krijg je toch niet uit hun luie stoel. Bij elsevier.nl heb ik dat tot twee keer toe geprobeerd, met belachelijk weinig respons.
   De PVV organiseert nu een “Verzetstoernee”. Ik vrees dat ook het resultaat daarvan niet zal volstaan om zo’n referendum af te dwingen. Maar als de PVV alle aandacht zou centreren en op zou roepen tot een grote demonstratie in Den Haag, er heel wat mensen op de been zouden komen. Het is er nu de tijd voor, met het voorjaar in aantocht. Verzamelen op het Malieveld en dan in optocht naar Het Binnenhof. Daar de petitie uit “Teken verzet aan” overhandigen aan Mark Rutte.
   Wij kunnen hier dan aandacht genereren voor de actie van de PVV, zodat niemand kan zeggen dat ze het niet geweten hebben. Eventueel kunnen zij die ook nog actief zijn op elsevier.nl daar dan hetzelfde doen. Als er hier voldoende reacties op dit idee komen zal ik die reacties doorsturen naar het secretariaat van de PVV. Me dunkt dat zoiets het gevoel bij de PVV zal versterken dat er draagvlak is voor hun gedachtegoed en dat het de PVV meer steun in de rug zal geven bij het organiseren van oppositie.
   Mijn vraag aan alle gelijkgestemden hier is:
   Wie is er bereid en in staat mee te doen aan een demonstratieve tocht door Den Haag, naar Het Binnenhof, om daar het resultaat van de actie “Teken verzet aan” te overhandigen aan de minister-president, de heer Mark Rutte?

   j.c.th.kohler@online.nl

   Like

   • Wie zegt dat dit voorstel van jou niet een ‘logisch gevolg’ ervan zal zijn?? IK zie het iig wèl zi, er is weinig tot niets wat Geert ‘zomaar’ doet blijkt toch keer op keer weer?!

    Like

 11. luckybee zegt:

  Dit heeft Jezus Christus gezegd over zijn vijanden; helemaal in tegenstelling met de Vervulling der wet en de profeten, dat Jezus Christus aan de Apostelen had gericht.
  Matheus 7 DE SMALLE WEG vers 13-23.
  13 Gaat in door de enge poort; want wijd is de poort, en breed is de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die door dezelve ingaan;

  14 Want de poort is eng, en de weg is nauw, die tot het leven leidt, en weinigen zijn er, die denzelven vinden.

  15 Maar wacht u van de valse profeten, dewelke in schaapsklederen tot u komen, maar van binnen zijn zij grijpende wolven.

  16 Aan hun vruchten zult gij hen kennen. Leest men ook een druif van doornen, of vijgen van distelen?

  17 Alzo een ieder goede boom brengt voort goede vruchten, en een kwade boom brengt voort kwade vruchten.

  18 Een goede boom kan geen kwade vruchten voortbrengen, noch een kwade boom goede vruchten voortbrengen.

  19 Een ieder boom, die geen goede vrucht voortbrengt, wordt uitgehouwen en in het vuur geworpen.

  20 Zo zult gij dan dezelve aan hun vruchten kennen.

  21 Niet een iegelijk, die tot Mij zegt: Heere, Heere! zal ingaan in het Koninkrijk der hemelen, maar die daar doet den wil Mijns Vaders, Die in de hemelen is.

  22 Velen zullen te dien dage tot Mij zeggen: Heere, Heere! hebben wij niet in Uw Naam geprofeteerd, en in Uw Naam duivelen uitgeworpen, en in Uw Naam vele krachten gedaan?

  23 En dan zal Ik hun openlijk aanzeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij, die de ongerechtigheid werkt!

  ALLE CHRISTELIJKE PARTIJEN LAPPEN DEZE WAARSCHUWING VAN JEZUS CHRISTUS AAN HUN LAARSEN. VERGEET DAT ALLE ORTHODOXE CHRISTENEN DEZE WAARSCHUWING OOK AAN HUN LAARSEN HEBBEN GELAPT, EN JEZUS CHRISTUS OVERLAAT ZE NOG STEEDS AAN DE MACHT VAN DE DUIVELS. PRECIES ZO ALS HIJ IN MATHEUS 7 HEEFT VOORSPELDT.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Er zijn er nog meer:

   “De ene mens heeft over de andere mens geheerst tot diens nadeel”

   “Stel uw vertrouwen niet op de aardse mens aan wie geen redding toebehoort”

   “Het is niet aan een man om zelfs maar zijn schrede te richten”

   “De duivel gaat rond als een brullende leeuw omdat hij weet dat zijn tijd nog maar kort is” (of woorden van gelijke strekking)

   “Weest geen deel van deze wereld zoals ik geen deel van de wereld ben” (of woorden van gelijke strekking)

   Al deze passages in de Bijbel maken duidelijk dat er niet één mens is die kan zorgen voor een leefbare aarde en dat men zich niet dient te bemoeien met politiek e.d.
   Maar het valt niet mee om te wachten tot God eindelijk ingrijpt.
   En je moet natuurlijk een sterk geloof hebben om alles vol te houden en te pikken.
   Ik heb daar veel moeite mee; het duurt allemaal zo lang…
   Aan de andere kant zie ik heel veel profetieën in vervulling gaan.
   Het gaat ontzettend snel met de verloedering en andere ellende en dat hoort er volgens de Bijbel allemaal bij.

   Like

   • Maja zegt:

    Het is maar hoe je het leest en daar kunnen we een hele boom over opzetten maar nergens in de Bijbel lees ik dat een christen zich niet met politiek zou mogen bemoeien. Oók een christen heeft toch een taak in deze wereld? We moeten blijven werken, ook al wordt het steeds donkerder. ORA et Labora: bid en werk. Waarbij bidden dus voorop staat.

    Like

  • Anneke zegt:

   Alle christelijke partijen lappen deze waarschuwing van Jezus Chr. aan hun laars….En hoe komt dit nu toch??? Ook zij bedwelmd door de leugen….het zijn naam-christenen!!! Spelen eigenlijk een nog gemener spel dan de socialistische partijen !!! Weten dondersgoed dat ze fout zitten, maar toch het VERDWAALspelletje met de burgers blijven spelen. “Schurken…..”.

   Like

 12. Piet Klont zegt:

  Nooit gedacht dat ze hier om mijn mening verlegen zaten.
  Ik kan me daar overigens wel iets bij voorstellen….
  ?

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Luckybee 10.26. uur. Goed gesproken! Over de verraders vanuit het christendom zeg ik, citaat vanuit Marcus 7 vanaf vers 6; Maar Jezus antwoordde: ” Wat is de profetie van Jesaja toch toepasselijk op huichelaars als U! Er staat immers geschreven: ” Dit volk eert mij met de lippen, maar hun hart is ver van mij, tevergeefs vereren ze mij, want ze onderwijzen hun eigen leer, voorschriften van mensen”.
  En mijn enige hoop vind ik in Johannes 3 vers 16: ” Want G’d had de wereld zo lief, dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft”.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Tistochwat 12.28. uur. Beste Tistochwat, inderdaad mij zakt af en toe de moed in de schoenen, maar ik heb de hoop, dat de Heiland ons komt bemoedigen en helpen. Ik zeg bewust Hoop en Geloof, omdat ik mij ervan bewust ben, dat ik Geloof niet kan bewijzen, maar ik realiseer mij dat HOOP een positieve kracht geeft. Dus laten we hopen. Verder vind ik het van belang, dat mensen die niet willen geloven, daartoe ook het volste RECHT hebben. Kom daar maar eens om bij de islam!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Beste Tom, ook ik ben zo langzamerhand de mening toegedaan dat alleen een ‘hogere macht’ ons nog kan redden…
   Ik noem mezelf geen ‘Christen’ omdat dit heel veel inhoudt, maar ik sta zeker open voor wat er in de Bijbel staat geschreven…

   Like

 15. Maja zegt:

  Wie op dit forum heeft zich al bij dhr. Kóhler aangemeld om mee te gaan naar het Malieveld?

  Like

 16. Seculiere zegt:

  Hey E.J,Volgens deze tabel de derde foto zou Turken minder stelen dan Nederlanders. Marokkanen met enorme voorsprong op nr1 gevolgd door Polen.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/03/infographics_award_2012_voor_w.html#more

  Like

  • Anneke zegt:

   “Pure valsheid in geschriften….Seculiere”. Denk eens aan de ‘tsunami van hersenspoelingen’ die wij…westerlingen, oosterlingen, noorder – en zuiderlingen over ons heen hebben gekregen !!! De grote massa geloofd nog teveel de leugen prietpraat, maar tevens gaan er gelukkig ook meer ogen en oren openstaan….Men gaat toch langzaam-aan beseffen dat wij (het volk) puur bedrogen zijn; ‘op alle fronten’.

   Like

   • Seculiere zegt:

    Wel Anneke als er mensen zoals jij nog bestaan die niet zijn gehersenspoeld dan is er nog hoop!
    En EJ mijn niveau is eigenlijk niet hoog,ik bedoel ik bezoek tenslotte jouw site regelmatig :p

    Like

  • Maja zegt:

   “Als” Turken minder zouden stelen dan Nederlanders, so what? Wat zegt mij zo;n grafiekje? In het rijtje van pooierboys en andere criminaliteit staan ze met stip op nr. 1. En wat te denken van al die Turkse winkeltjes waar je nooit iemand ziet? Bij mij om de hoek kan ik er zomaar 3 aanwijzen: een bakkerij, een kapsalon en een winkeltje waar ze badlakens enz. verkopen. Ik loop er 3x per dag langs met mijn honden en ze zijn zonder uitzondering altijd gesloten en als ze een keer open zijn, is er geen klant te zien. OOK Turken zitten tot aan hun nek in de misdaad.

   Like

 17. E.J. Bron zegt:

  @Seculiere

  Waarom “hey E.J.”? Ik vecht toch geen persoonlijke vete met jou uit of zo?

  Like

  • Maja zegt:

   Er bestaan geen Turkse Nederlanders. Je bent Turk OF je bent Nederlander. Beiden is onmogelijk. Al die 2-paspoorthouders eten van 2 walletjes en als hen de grond onder de voeten te heet wordt, verdwijnen ze spoorslags naar hun “thuisland” alwaar géén uitleveringsverdrag met Nederland bestaat.

   Like

  • Maja zegt:

   Ik laat mij geen zand in de ogen strooien door de statistiekjes. In de wijk waar ik woon (30% Turken) draagt 9 van de 10 een hoofddoek, zelfs meisjes van 8 a 9 jaar oud. Die antwoorden zeggen mij dus niets omdat moslims mogen en moeten liegen tegen niet-moslims. Taqqya heet dat.

   we

   Like

   • Seculiere zegt:

    @Maja

    Heb je het puur over de Turken of algemeen over vreemdelingen?
    Want 9 op 10 Die een hoofddoek dragen lijk mij wel erg extreem en kinderen van 8 a 9 jaar in een Turkse gemeenschap heb ik eerlijk gezegd nooit gezien.

    Ik weet dat veel zwarte Afrikanen moslims vooral Somaliers hun kinderen vanaf kinds jong hun hoofd bedekken,misschien bedoel Oost Aziaten zoals Pakistanen en Afganen waarbij dit ook het geval is en misschien kan je geen onderscheid maken tussen die verschillende etnische groepen.Wat begrijpelijk is uiteraard want de meeste zijn bang van het onbekende.

    Like

 18. Maja zegt:

  Seculiere, ik heb 10 jaar gewerkt in de vreemdelingen”industrie” dus weet echt wel het verschil tussen een Turk, een Marokkaan en ook de groepen die jij verder nog noemt. Heb ze allemaal meegemaakt en weet ook wie er in mijn buurt wonen want ik kom ze dagelijks tegen.

  Wat je laatste zin betreft, dat de meesten bang zijn van het onbekende, tja, niet bang genoeg blijkbaar om naar het Westen te komen en hier volop EISEN te gaan stellen.

  Maar ik hou hier over op want het leidt tot niets. Prettige avond!

  Like

  • Seculiere zegt:

   Welja je hebt een goed punt.Die EISEN dat moslims stellen zijn meestal allee altijd belachelijk.
   En moslims zijn wel bang van het onbekende maar waarscheinlijk veel banger van andere moslims in hun thuis land.
   Maar over die hoofddoeken ben ik vrij zeker dat je daarin vergist.

   Ik heb onlangs gelezen dat er enorm veel Nederlanders letterlijk duizenden per maand vergoed verhuizen naar Canada,er zouden al 1.2 miljoen Nederlanders al daargins ” gevlucht ” zijn.
   Komt dit door de haatbaarden?

   Like

 19. Robbert zegt:

  Graslims stellen wel iedere dag nieuwe eisen maar het verzet blijft gelukkig ook alsmaar toenemen: Ik zal het even vertalen: PROTEST TEGEN HALAL SUPERMARKT.
  VLAAMS BELANG PROTESTEERT TEGEN MAROKKAANSE SUPERMARKT IN MERKSEM
  DHR DEWINTER: SYMBOLISCHE ACTIE TEGEN DE ISLAMISERING VAN ONZE VLAAMSE STEDEN

  http://afrikanervolksparty.org/index.php?option=com_content&view=article&id=5385%3Aprotes-teen-halalsupermark&catid=160%3Aartikels&Itemid=284&lang=af

  Like

  • Maja zegt:

   Tja Robbert, daar zijn ze tenminste nog een beetje wakker. Nederlanders laten zich van alles aanleunen, laten zich uit hun huizen verjagen en zich letterlijk van alles door de strot duwen:

   Oer-Nederlandse kaas bereid volgens sharia

   vrijdag 17 december 2010

   In Nederlandse supermarkten liggen diverse producten die halal zijn, zonder dat het op de verpakking staat. Zelfs een oer-Nederlands product als kaas blijkt in de meeste gevallen volgens de islamitische wetgeving – de sharia – te zijn bereid. Dit blijkt uit een onderzoek van het programma Uitgesproken EO.

   Waarom wordt kaas volgens de sharia-leer gemaakt? Dat komt omdat in kaas stremsel – afkomstig uit de maag van de koe – is toegevoegd. Vandaar dat de koe ritueel moet worden geslacht.

   Ook producten als suiker en babyvoeding zijn vaak op religieuze wijze bereid. Waarom weten we dat niet?

   Geen reden om consument in te lichten ” Lees verder op onderstaande link

   http://www.trosradar.nl/nieuws/archief/detail/article/oer-nederlandse-kaas-bereid-volgens-sharia/

   De consument wordt dus op alle mogelijke manieren belazerd ten gunste van moslims. Ik ben er HELEMAAL klaar mee! Als ik kon verdween ik naar een moslimvrij land. Maar dat is niet meer te vinden.

   Like

 20. M.A.L. Sion zegt:

  Veelzijdig zijn de argumenten en feiten die hierboven over en weer worden ingebracht en uitgewerkt enz.enz.
  Waarom is er een PVV? Wat is de grondgedachte achter het streven van deze Partij?
  Het tegengaan van de islamisering van Nederland.
  Wilders heeft keer op keer aangevoerd dat hij niets tegen mensen (moslims) heeft maar tegen de ISLAM als ideologie. Die is, en dat ben ik hartgrondig met hem eens, van a-z verwerpelijk.
  Nu schort er toch iets in de logica. Als we de Islam niet in Nederland willen hebben dan kunnen we moeilijk de mensen hier handhaven die die ideologie aanhangen, verdedigen en in Nederland willen toepassen. Als we consequent de Islam tegen willen gaan moeten we ook er voor kiezen om de aanhangers weg te willen hebben.
  Dan moeten we doen wat KAREL MARTEL heeft gedaan, namelijk de moren (moslims) verdrijven. Dat zie ik ook als ultieme taak voor de PVV en dat is ook de reden dat ik er voor pleit om de PVV een tweede (extra) naam te geven : KAREL MARTEL PARTIJ.

  Like

  • Maja zegt:

   Ook ik heb nooit begrepen waarom Wilders scheiding maakt tussen de islam en moslims want die kùnnen niet worden gescheiden. Als je iets tegen de islam hebt, heb je óók iets tegen de volgers van die doctrine. Sterker nog: zonder volgers zou de islam niet bestaan.

   Zo lang er slechts 1 miljoen Nederlanders op de PVV stemmen is het onmogelijk om moslims weg te krijgen. Ze hebben zich ingegraven in de politiek (landelijk en locaal), bij de politie, in het leger enz. enz. Allemaal taqyya, hun ware gezicht laten ze pas zien wanneer ze met meerderen zijn. En dat laatste gaat de “goede” kant op, er wordt ons constant zand in de ogen gestrooid v.w.b. hun aantal in Nederland. In 2006 waren het er 1,3 miljoen (CBS) en nu 800.000? De grote verdwijntruc dus. Er komen nog steeds haathutten bij en je hoeft maar om je heen te kijken om te weten dat het er veel en veel meer zijn dan 1,3 miljoen! Daarom kloppen die statistiekjes ook niet waarin beweerd wordt dat b.v. Turken minder de moskee bezoeken voor geen meter. Want dan zouden er MINDER haathutten moeten zijn terwijl het tegendeel het geval is.

   Mijn bittere conclusie is, dat de generaties van na de oorlog alle ellende en gesneuvelden die onze vrijheid hebben bevochten, die vrijheid niet waard zijn geweest. Want diezelfde generaties stemmen nu voornamelijk op de EUSSR-partijen die ons uitleveren aan een nog groter gevaar dan het Nazisme ooit was: de islam. Eigenlijk moet ik zeggen dat Nazisme en islamisme 2 zijden van dezelfde medaille zijn. Vandaar ook dat de grootmoefti van Jeruzalem zulke goede vrienden was met Hitler (samen spraken over de totale vernieting van de Joden) en de moslims in de Balkan (Hitler’s Handschar-devisies) nog beestachtiger te werk gingen dan de Nazi’s in andere delen van Europa.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    U schrijft:
    “Ook ik heb nooit begrepen waarom Wilders scheiding maakt tussen de islam en moslims want die kùnnen niet worden gescheiden.”

    Dat klopt, maar als Wilders zegt dat hij de moslims wil bestrijden, roept hij nóg meer haat over zich af en wellicht wordt hij dan door een rechter veroordeeld tijdens een nieuw schijnproces.
    Want moslims zijn personen en de islam is slechts een ‘achterlijke en gevaarlijke ideologie/cultuur’.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s