De dagelijkse oorlog aan de grens van de EU met het land van de islamitische oemma: aanval op Melilla

Screenshot_1

De EU heeft veel grenzen, maar nergens heerst voortdurende gewapende oorlog – behalve aan de grenzen met de islam. Als we een verslaggever in Ceuta of Melilla zouden hebben, zouden we dagelijks zulke botsingen kunnen melden. Zoiets komt noch aan de grens met Kroatië noch aan die met de Oekraïne voor. En al helemaal niet aan de Zwitserse grens of aan de grens met Vaticaanstad.

Gisteren hadden opnieuw ongeveer 150 moslims een gebouw en daarna het vliegveld bestormd. Ze schoten op de Spaanse politie en verwondden minstens twee mannen van de grenspolitie.

Oh ja: de islamitische soldaten heten in onze media migranten, dus “immigranten” of ook wel “vluchtelingen”. Maar eigenlijk moet de mens zelf vluchten voor deze vluchtelingenvarkens. Want als zij “immigranten” zijn, dan waren Alexander de Grote en Dzjengis Khan ook “immigranten”.

Er raakten 29 personen gewond, waarvan 2 Spaanse politieagenten, bij een massale aanval van de migranten aan de grens van Melilla, waar 150 personen uit de sub-Sahara met geweld de autonome stad (al EU-grondgebied) wilden binnendringen.

El Periodico

Vandaag vertelde men mij dat de “vluchtelingen” die deze weken in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg aankomen allemaal alleen maar mannelijke moslims zijn, allemaal in de dienstplichtige leeftijd: jong, met de beste soldatenleeftijd die men zich kan voorstellen. Zijn misschien hun uniformen ook al onderweg? Met een speciale vracht?

Screenshot_2

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/12/der-tagliche-krieg-an-der-grenze-der-eu-zum-land-der-muslimischen-umma-angriff-auf-melilla/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Immigratie, Islam, Marokko, Moslims, Spanje. Bookmark de permalink .

5 reacties op De dagelijkse oorlog aan de grens van de EU met het land van de islamitische oemma: aanval op Melilla

 1. Schenk zulke figuren de kogel! Oog om oog, tand om tand!

  Like

 2. Jade zegt:

  Uniformen en wapens liggen weldra klaar voor hen in de moskee.
  Het eerste wat ze hier krijgen is een mobiel zodat ze contact op kunnen
  nemen met hun commandant uhh imam…

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Het lijkt me stug dat ze zich straks geuniformeerd zullen manifesteren. Meer voor de hand ligt dat ze zich anoniem als terroristen onder de bevolking zullen mengen.
  Dat was in Gaza toch ook de strijdwijze. Vrouwen en kinderen als dekking gebruiken en de mortieren in de woonwijk opstellen.
  Er komen nog spannende dagen.
  Schuilkelders zullen niet veel helpen. Het zal meer guerilla-tactiek worden.
  Kom, mensen, weg met die 5e colonne. Zo snel mogelijk uitzetten.
  Er zijn mensen als Geert Wilders en zijn PVV (KAREL MARTEL PARTIJ) nodig om ons de ogen te openen. Nederland moet weer islam-vrij gemaakt worden.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  De correct politieke mainstream verzuimd ook hier achtergrondinformatie te geven aan de inwoners van het ontwikkelde westen dat bedreigd wordt door volgelingen van Mohammed.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Het begin van de Arabische invasie lijkt begonnen. Dit lijkt allemaal verdacht veel op de kwatrijnen van Nostradames. Die beschreef dat de Arabische invasie vanuit Spanje op zou rukken richting Noord Europa. Het is allemaal nog heel klein en nietig, maar dat was de W.A. beweging in de jaren dertig ook. Toen stak heel Europa zijn kop in het zand voor de Nazi’s. Tien jaar later brachten de Nazi’s een uiterst modern leger met 20 miljoen soldaten op de been. Wat de Nazi’s konden, kunnen de Arabieren op termijn ook. De geschiedenis herhaalt zich, al zijn er dan wel andere hoofdrolspelers. En alweer steekt Europa als een struisvogel zijn kop in het zand !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s