Franse stad verklaart Palestijnse moordenaar tot ereburger

Screenshot_3

De Franse stad Bezons bij Parijs heeft een van de moordenaars van de Israëlische Minister van Toerisme Rehabeam Zeevi tot ereburger van de stad gemaakt. Majdi Al-Rimawi werd door een Israëlische rechtbankt tot levenslange gevangenisstraf plus 80 jaar veroordeeld wegens de moord op Zeevi in 2001 in het Hyatt hotel in Jeruzalem en omdat hij als bevelhebber van de “gewapende arm” van de PLO meerdere zelfmoordterroristen naar Jeruzalem had gestuurd…

In het jaar 2002 belegerden Israëlische troepen het hoofdkwartier van Yasser Arafat in Ramallah. Daar waren door Israël gezochte terroristen naartoe gevlucht, onder wie Rimawi en de PLO-chef Ahmad Saadat. Rimawi was de bevelhebber van de “gewapende arm” van de PLO en had daarvoor zelfmoordterroristen Jeruzalem binnengesluisd.

Om te stoppen met de belegering van het hoofdkwartier van Arafat had Israël de uitlevering van de moordenaar van Zeevi geëist. De Amerikanen en Britten brachten een compromis tot stand. Eerst liet Arafat de vijf moordverdachten tijdens een proces tot 18 jaar gevangenisstraf veroordelen. Daarop werden ze naar de gevangenis in Jericho gebracht, waar Britse gevangenbewaarders moesten garanderen dat ze niet op vrije voeten zouden komen.

In maart 2006 kwam het in de gevangenis tot een opstand. De Britse en Amerikaanse gevangenbewaarders werden teruggetrokken, waarop Israël binnenmarcheerde en de gevangenis innam. Zo kwamen de belangrijke gevangenen in Israël terecht en werden tot gevangenisstraffen veroordeeld.

De stad Bezons heeft Rimawi midden februari tot ereburger verklaard, zoals nu pas werd gepubliceerd door het Israëlische “Palestinian Media Watch”, nadat de huldiging in de Palestijnse media bekend was gemaakt.

Burgemeester Dominique Lesparre van Bezons verklaarde tijdens het feest aan de vertegenwoordigers van het partnerdorp Beni Zaid (bij Ramallah, 5000 inwoners) dat Bezons in de traditie van de “Resistance” (tegen de nazi´s!) zou staan en daarom al 65 jaar lang (de stichting van Israël) solidair zou zijn met de Palestijnen. Want sindsdien leven ze zonder eigen staat in bezet land. Bovendien werden ze sinds 1967 door de Israëlische heersers “gekolonialiseerd”. De gemeenteraad zou unaniem de huldiging van Rimawi hebben besloten, omdat hij al 10 jaar in een Israëlische kerker zou zitten, alleen omdat hij samen met zijn volk aan de strijd van de “Resistance” tegen de bezetting van zijn land en voor de vrijheid gevochten zou hebben. In zijn toespraak ging het om een “universele broederschap” met “vrijheidsstrijders”. De burgemeester vergeleek de situatie van de Palestijnen met Afghanistan, Libanon, Tsjetsjenië, Libië, Somalië, Koerdistan en Mali, waar de volkeren blootgesteld zouden zijn aan burgeroorlog en volkerenmoord.

Bezons heeft deze dagen de krantenkoppen in Frankrijk gehaald, omdat de politie daar een Roma-kamp zou hebben ontruimd.

Er is nog geen officiële Israëlische reactie. Op dit moment bevindt de Israëlische president Peres zich op een officieel staatsbezoek in Frankrijk.

Bron:

http://www.hagalil.com/archiv/2013/03/11/bezons/

Auteur: Ulrich W. Sahm

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", antisemitisme, Dhimmitude, Frankrijk, Islamisering, Joden, Jodenhaat, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, Terrorisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op Franse stad verklaart Palestijnse moordenaar tot ereburger

 1. Martien Pennings zegt:

  Ik zeg: in de kokende olie en grondig frituren.
  Ik geloof niet dat práten en argumenteren hier nog helpt.

  Like

 2. manna72 zegt:

  Jes 5:20 Wee dengenen, die het kwade goed heten, en het goede kwaad; die duisternis tot licht stellen, en het licht tot duisternis; die het bittere tot zoet stellen, en het zoete tot bitterheid!

  en jesus zou hieraan toevoegen : vergeef hen vader, want zij weten niet wat ze doen……

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De rode perfide kliek in Frankrijk is ook de schaamte ver voorbij. We zijn overgeleverd, aan de weerzinwekkende islam, mede door dit gedrag van rode, liberale en christen-democratische politici.
  De Eu is ook tot een bolwerk van jodenhaat geworden. @manna72 01.34. uur, zeer goed vertolkt, de politiek correcte kliek, in samenwerking met de roden zijn daar een voorbeeld van.

  Like

 4. s breget zegt:

  Laten we kijken naar 40/45 en we wisten wat voor uitschot er in de franse kuip zit .

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  O nog weer een leuk nieuwtje. Op http://www.powned. nl staat een bericht, dat 100 of misschien meer – junior HAATBAARDEN- aan het vechten zijn in Syrië. De partij van de allachtonen, vindt dat natuurlijk geweldig, en zal ervoor zorg dragen, dat deze kots-kansenkanjers- bij terugkomst direct weer oitkeroeng, en natuurlijk gratis hois, en gratis ondersteuning krijgen. Dit land gaat met de dag meer naar de kloten, dankzij de “gekken”, die op het pluche kleven in Den Haag!

  Like

 6. Roni Thome zegt:

  Wat is de percentage islamitische bewoners onder de bevolking van de stad Bezones? Persoonlijk denk ik dat de percentage zeer hoog is en zo ook hun politieke macht. Bezones laat ons overduidelijk zien hoe de Islamisering en Arabiseringsproces wordt versneld door het toedoen van politiek-correcte Neo Marxisten. Enkel zulke mensen kunnen moordenaars tot ‘resistance’ bombarderen.

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  De islamofilie spreidt zich als een epidemie over Europa uit. Gisteren bij Pauw en Witteman bleek hoe vergiftigd de geesten van jongens in de Turkse gemeenschap zijn. Openlijk wordt gesteld dat Hitler goed werk heeft gedaan en dat er wat hun betreft opnieuw een Holocaust mocht komen. Glashard beweerden ze dat het vermoorden van vrouwen en kinderen OK was als het om Joden gaat.
  In het programma werd gesproken over aanpakken van deze jongens met hun zieke mentaliteit. Echter het bleek ook dat de gehele Turkse gemeenschap er zo over dacht.
  Er is slechts één remedie en dat is afvoeren naar Turkije met de vriendelijke groeten aan de heer Erdogan, die ook steeds meer anti-semitisme aan de dag legt.
  In Nederland kan een aanpak van dit probleem alleen en uitsluitend verwacht worden van de PVV, de KAREL MARTEL PARTIJ.
  Het is te hopen dat er snel nieuwe verkiezingen komen en dan zullen we ons in moeten zetten voor het zo groot mogelijk maken van deze partij.

  Like

  • Anneke zegt:

   Kan niet letterlijk in de toekomst kijken, maar heb zeer sterk het gevoel dat dit kabinet vlak voor het zomer-reces op ‘z’n snoet is gevallen’. Dusdanig is beschadigd, dat ze niet meer kunnen ‘opkrabbelen’. En….maar HOPEN dat de media en de andere schurken van deze samenleving de PVV deze keer eens niet zo intens zwartblakeren en specifiek doodzwijgen….Wat hebben ze zich laten kennen; tijdens de verkiezingsronde van afgel. september 2012. “Doodsbang voor Geert en zijn kornuiten….”.

   Like

 8. Theodoor zegt:

  Ik heb een goed gevoel over zelf geen links-denkende te zijn. Wat die gehandicapten allemaal aan rotzooi bedenken is bijna niet te bevatten..

  Like

 9. Seculiere zegt:

  Hoe noem je een moslim in een rolsoel?
  ISlam.

  Like

 10. ALS ER NOG 1KEER DE OOLOG UITBREEKT DAN BESTAAT ER GEEN GELOOF MEER .
  HET GELOOF ZAL ZEGEVIERE MET ATOOM RAKETTEN

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Mensen laten we verstandig zijn en Frankrijk nu ook op de zwarte lijst van vakentielanden zetten.
  Ga niet naar Frankrijk op vakantie !!!!!!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Seculiere 11.35. uur. Dat is een goeie seculiere. Ik hoop dat de Turkse bevolking ook eens weer in vrijheid kan leven, zoals onder ATATÜRK, deze man, daar heb ik respect voor!

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik denk dat dat respect iets gaat tegenvallen als je wat meer over zijn geschiedenis gaat lezen Tom.
   Hij is wel veel minder erg dan Erdo lijkt mij want van die weten we nog lang niet alles.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s