PVV legt EU-sponsoring journalisten bloot

Screenshot_43

Lucas Hartong

PVV Europarlementariër Lucas Hartong heeft antwoord gekregen op zijn vragen aan EP voorzitter Schulz over het aantal journalisten dat het Europees Parlement in 2011 op uitnodiging en geheel betaald bezocht. Het zijn er 866 en de journalisten krijgen maximaal 2 dagen vergoed inclusief alle reiskosten (vliegticket, 1e klas treinticket of actuele autokilometers), kosten voor hotel (180 euro per nacht), lokaal vervoer en alle andere kosten. De journalisten kunnen uitsluitend worden uitgenodigd door de zogenaamde voorlichtingsbureaus van het EP of het directoraat-generaal Communicatie.

‘Wiens brood men eet…’

Hartong: “Schulz gaf in zijn beantwoording aan dat een journalist gemiddeld 838 euro voor zijn bezoek ontvangt. Dan hebben we het in 2011 over minimaal 726.000 euro en dat is geen klein wisselgeld. Media behoren volstrekt onafhankelijk te opereren zonder ‘sponsoring’. Nu worden journalisten bij de voordeur door Brussel geselecteerd en ik durf hardop te betwijfelen of dat hun journalistieke onafhankelijkheid ten goede komt. De uitgenodigde journalist wordt betaald door de EU en zoals een rechtgeaard Nederlander weet: ‘Wiens brood men eet, diens woord men spreekt’. Dat verklaart ongetwijfeld dat we zo worden gebombardeerd met pro-EU verhalen in de media.”

Bron:

http://planeteussr.wordpress.com/2013/03/12/pvv-legt-eu-sponsoring-journalisten-bloot/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Censuur, EU, Graaien, Hypocrisie, landverraad, mainstream-media, nieuw fascisme, PVV. Bookmark de permalink .

13 reacties op PVV legt EU-sponsoring journalisten bloot

 1. ZIE JE WEL! ER IS SLECHTS LINXE JOURNALISTIEK EN DE PVV HEEFT T WEER EENS AAN HET LICHT GEBRACHT! Chapeau Lucas Hartong!!!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dus gloeiende vinkentering nog aan toe, onze belastingcenten worden verjubeld door deze slinkse rode bojaren van de eussr, om journaille te smeren en feteren. Dit zijn nota bene puur communistische praktijken. En de achterlijke rutte nog maar wat geld brengen naar deze vuile rode dictators!

  Like

 3. Tja dit geeft de noodzaak van POPned weer aan

  Like

 4. Mosje Groen zegt:

  Wie MSMedia zegt weet toch al lang dat ons slecht linkse en rode voor-gesouffleerde nieuwsfeitjes voorgeschoteld worden.

  Wel heerlijk om te zien dat dit nu eindelijk eens naar buiten komt.
  Het NOS journaal gaf het een tijdje terug ook al toe; hun nieuwe, rode uiterlijk pastte perfect bij hun mening.

  Welke mening???? Gij zijt een STAATSOMROEP, viespeuken!
  Laat aub onze Lucas daar nog maar lang blijven zitten.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Al enige decennia geleden is de journalistiek stap voor stap gestrikt door de regerende elite; achter de schermen !!! (Bilderberg – en andere VM-malloten)…. De laffe journalisten hebben zich puur laten omkopen en sluizen alweer veel te lang valse informatie naar de burger. Zo zijn er inmiddels duizenden -, miljoenen burgers gehersenspoeld; bedwelmd door bedrog. “Ben blij dat de ‘papieren’ ms-media inmiddels heel wat abonnee’s zijn verloren. De leugen verliest wel, op d’n duur”.

  Like

  • CJD zegt:

   Er hoeft aar een knop te worden omgezet en hier gaat het licht. Hoe hoor/lees ik dan de waarheid? (Gansch de waarheid is stil als de EU dat wil ?)

   Like

 6. BigLJohn zegt:

  Wie kent niet het gezegde; het geld wat stom is maakt alles recht wat krom is. Als er maar genoeg geld mee gemoeid is zijn velen bereid om hun principes opzij te zetten. En geld is er in Brussel genoeg. Want het is makkelijk schuiven met andermans belastinggeld. En komt Brussel dan alsnog tekort, dan moeten u en ik weer flink gaan dokken. Tekorten zijn er daarom nooit, altijd overschotten. Want de E.U. die het aldus breed heeft laat het breed hangen, en hanteert het principe; iedereen heeft zijn prijs ! De prijs die betaald werd voor leugenachtige journalistiek.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Ik heb net de PVV aan de telefoon gehad omdat ik enkele vragen had m.b.t. de actie ‘Teken verzet aan’.
  Die vragen luidden:

  – Omdat degenen die hieraan willen deelnemen, alleen maar hun naam en hun e-mailadres hoeven op te geven, zou het mogelijk zijn dat mensen een gefingeerde naam en een ander e-mailadres van zichzelf opgeven. Op die manier zouden er veel ‘verzonnen’ deelnemers kunnen ontstaan.
  De medewerkster van de PVV vertelde dat men uit privacy overwegingen niet naar adressen vraagt omdat mensen hierdoor zouden kunnen worden afgeschrikt. Om valse namen te voorkomen, is er een soort beveiliging ingebouwd waardoor er per computer slechts één handtekening per dag gezet kan worden. Dit moet ‘spammers’ ontmoedigen.
  – Hoeveel waarde heeft een ondertekening als degene die deze heeft geplaatst, tussen nu en het aanbieden van de handtekeningen overlijdt? Het antwoord was dat die handtekening dan nog steeds geldt, omdat die persoon op dat moment zijn mening kenbaar heeft gemaakt.
  – Hoe kunnen mensen reageren die te oud zijn voor een computer en die de deur niet meer uitkunnen? Het antwoord was dat mensen zonder computer hun handtekening kunnen komen zetten op de plaats waar de PVV op dat moment in het land is om de actie te leiden.

  Ik heb de medewerkster van de PVV verteld dat, als ik met de trein reis, altijd hardop en duidelijk hoorbaar voor iedereen in de trein aan mijn partner vraag: “Ga jij eens even kijken of er ergens een krantje ligt met nieuws over de PVV en Geert Wilders?”
  En dan zouden jullie al die verontwaardigde gezichten eens moeten zien! Slechts een enkeling lacht nauwelijks zichtbaar; die durft kennelijk zelf zijn mond niet open te doen.
  De medewerkster van de PVV moest hier hard om lachen want ze vond dat ‘provocerende’ gedrag wel leuk. (Ik probeer hiermee alleen het volk maar wakker te schudden! )
  Ook zei ze dat de PVV een politieke ommekeer zou veroorzaken als er nu verkiezingen zouden worden gehouden.

  Het landelijk telefoonnummer van de PVV is:

  070 – 318 5310

  Like

 8. Roni Thome zegt:

  Nog een reden dat corrupte bende genaamd Europese Parlement per direct te ontmantelen. Wij hebben dat geldvretende zooi in Brussel en Straatsburg niet nodig. Het is hoog tijd toe te geven dat de fantasie-project van de Neo Marxisten is mislukt. Het is tijd om de boel te ontmantelen. Europa heeft geen Oppersovjet nodig (EP). fase 2: weg met de EUSSR-roebel (Euro) en terug naar de basis (gulden). De oude EEG was prima en daarheen moeten wij zo snel mogelijk terug.

  Like

 9. friki zegt:

  De opleidingsschool voor de journalistiek is een links bolwerk. Het volk wordt al heel lang geindoctrineerd.

  Like

 10. Pingback: “TEGENWIND” | E.J. Bron

 11. Pingback: Handvest TegenwinD | Identitair Verzet Limburg & Peter de Realist Verzetsstrijders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s