Twee journalisten probeerden voor de moslimterroristen het nieuwe adres van Lars Hedegaard te achterhalen

Screenshot_44

(Door: Bruce Bawer)

Dat is weer zo´n geval waarbij de “edele journalisten”, die zogenaamd daarom naar  persvrijheid schreeuwen omdat ze het publiek willen informeren over de wandaden van de despoten en de georganiseerde politieke criminaliteit, bewijzen waarvoor ze deze persvrijheid in werkelijkheid nodig hebben: om beter aan verraad te kunnen doen, om de georganiseerde criminaliteit te dienen en om de islamitische terroristen te ondersteunen.

Twee van zulke “edelen” uit de persbranche – uiteraard uit het linkse spectrum – maakten gebruik van de mogelijkheden die hun beroep hen biedt om te proberen het nieuwe adres van Lars Hedegaard te achterhalen. Zoals bekend ontsnapte Lars Hedegaard enkele weken geleden ternauwernood aan een moordaanslag.

De media stellen alles in het werk om het nieuwe adres van Lars Hedegaard te publiceren.

Dat is de zogenaamde “journalist” – zijn ware beroep: verrader – Lars Poulsen van “Ekstra Bladet. Let op hem, want je kunt hem overal tegenkomen waar linkse journalisten aan het werk zijn. Draag de foto´s van deze “journalisten” overal met je mee.

Dit slaat alles: twee journalisten van “Ekstra Bladet”, vermoedelijk Poulsen en een persfotograaf, waren in de auto en observeerden de volgeladen bestelbus. Daarna volgden ze hem. En Poulsen beschrijft heel duidelijk de route van de bestelbus. Als je de route van het busje op Google-Maps volgt, ziet het er eerder naar uit dat de chauffeurs zich bewust waren van het feit dat ze gevolgd werden en ze probeerden de auto af te schudden.

Gelukkig – of kreeg de bestelbus een seintje? – kwam er een patrouillewagen van de politie. De politieagenten wilden het rijbewijs van de “journalist” Poulsen zien. Deze laat zich er in zijn artikel in “Ekstra Bladet” gepikeerd over uit dat dit net op het “geschikte moment” plaatsvond. Daarna ging hij door met het volgen van de bestelbus, maar de politie volgde hem. Een poosje later wilden ze opnieuw zijn rijbewijs zien, omdat ze op “niet al te overtuigende wijze” tegen hem zeiden dat:

“we kunnen zien dat hij al een keer in een ander verband gebruikt werd. Daarom willen we hem controleren.”

En daarom zijn deze “journalisten” – dus verraders in het bezit van een perskaart – het bestelbusje uit het oog verloren. Daarover zijn ze nog steeds heel pissig. Moge de islam hen met zijn zwaard achterhalen – indien mogelijk ook op een “geschikt moment”.

Front Page Magazine

Dat doet echter niets af aan het feit dat twee journalisten precies met deze bedoeling onderweg waren. En je kunt Hedegaard er alleen maar mee feliciteren dat hij zo voorzichtig is. Maar hij wordt er in eigen land toe gedwongen, omdat zulke journalisten iedereen verraden voor geld. En aan wie verraden ze ons?

In deze context zou je misschien ook de melding van onlangs moeten plaatsen dat het Duitse parlement de rechten van deze zogenaamde journalisten nog bevestigd en versterkt. Eigenlijk zouden ze alleen het volgende fundamentele recht verdiend moeten hebben: het recht op een advocaat.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/12/zwei-journalisten-haben-fur-die-muslim-terroristen-die-neue-adresse-des-lars-hedegaard-ausspioniert/#more-43192

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Appeasement, Denemarken, Dhimmitude, mainstream-media, Naïviteit, nieuw fascisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

8 reacties op Twee journalisten probeerden voor de moslimterroristen het nieuwe adres van Lars Hedegaard te achterhalen

 1. marijke zegt:

  Dit geeft toch maar weer eens aan wat voor trieste wereld we leven,Hier zijn geen eens geen woorden voor.En ze wisten dat een baard aap hem nog een paar weken geleden wilden vermoorden.Bah wat een tuig.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Ik kan er zelf over meepraten. De details laat ik achterwege. Maar het scheelde niet veel of m’n halve doopceel had in de krant gestaan+adres. Tip voor iedereen die een hekel aan de pers heeft: flink dreigen in het bijzijn van getuigen en een advocaat helpt!

  Like

 3. Mosje Groen zegt:

  Ik krijg, nee…heb al een tijdje het 1939-jaren gevoel (al bestond ikzelf toen nog niet, maar ik ben nog wel van de generaties die ECHT les kregen).

  Ik vrees met grote vrezen.

  Like

 4. Mosje Groen zegt:

  Vrezen zonder n uiteraard *_*

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Die journalist lijkt een beetje op B. Schut van Joop.
  Allen de haren zijn anders.

  Like

 6. Ik zoek de media juist op. Dan kunnen ze mijn afkeer aan de islam publiceren. Maar de pers mijdt mij mijn hele leven al!

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Het is dat de Kuifjesboeken kinderboeken zijn. Maar deze Kuifjesboeken hadden een wel een voorbeeldfunctie. Kuifje de journalist die achter de misdaad aanging om deze te ontmaskeren, te elimineren. Volledig in tegenstelling met de huidige journalisten. Als ze er goed geld voor kregen zouden ze hun eigen moeder nog verpatsen. Journalisten denken in termen van; Iedereen heeft zijn prijs, en alles is te kopen of te verkopen. En dat bepaalde mensen, zoals Lars Hedegaard, daardoor in een levensbedreigende situatie komen interesseert deze gewetenloze figuren geen lor. Vroeger zou men zeggen; die is opgegroeid in een a-sociaal millieu. Vandaag de dag zou je denken dat al een flink deel van de bevolking er zo aan toe is. Kinderen die geen opvoeding meer krijgen, maar al vanaf het prilste begin afspraken met hun ouders maken alsof het hun partners zijn, en dus geen grenzen kennen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Normen en waarden vervagen, en zo gaat de maatschappij naar de verdoemenis toe.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Onze hele HOERNAILLE klote pers is in de hand der roden, en roden en de islam is 1 hand op 1 buik. Kotsmisselijk ben ik van de hele rooie pers- ja ook de nederlandse- dat compleet hoereert met iedere linkse crimineel en met iedere fanatieke muzelman!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s