VIDEO: Welkom bij Liberty GB

In een historische aankondiging bij de Tower Bridge in Londen lanceert  Paul Weston Liberty GB en legt uit waarom deze nieuwe politieke partij nodig is om de catastrofale neergang van Groot-Brittannië te stoppen.

Hallo, mijn naam is Paul Weston en dit is slechts een korte inleidende video voor de lancering van een nieuwe partij, die we Liberty GB gaan noemen. Nu weet ik dat er de laatste tijd veel discussie over British Freedom is geweest en over de reden waarom ik wegging.

De belangrijkste reden dat ik vertrok was dat er twee denkrichtingen in de top van British Freedom waren: een richting bestond uit mensen die het niet erg vonden dat we alleen werden gezien als de politieke vleugel van de EDL (English Defence League), en mijn opvatting was dat als we de Britse middenklasse willen bereiken, dit een probleem zou gaan worden. En een heleboel mensen spraken met mij en zeiden, kijk ik wil graag mee doen, maar ik heb wel wat problemen met de EDL kant ervan.

Nu steun ik in principe alles wat de EDL doet, maar ik ben me bewust van het feit dat dit sommige mensen afschrikt, dat is de reden waarom er een scheuring in British Freedom was, en dat is precies de reden waarom we nu een nieuwe partij gaan beginnen. We moeten een nieuwe partij hebben die de Britse middenklasse aanspreekt, omdat op het ogenblik niemand zal praten over deze onderwerpen, of als ze er wel over praten, dat ze politiek buitenspel gezet worden door de mainstream media, die over het algemeen zeer links zijn. Dus moeten we een nieuwe partij hebben. En als ik naar die mensen kijk die op het ogenblik de mainstream vertegenwoordigen  … De conservatieven van David Cameron zullen het niet hebben over de belangrijkste vraagstukken van nu, de massa-immigratie volgens mij – die nu zo’n punt heeft bereikt dat die neerkomt op bevolkingsvervanging  – en ze zullen niet praten over de islam. En natuurlijk zal Labour dat niet doen en de Liberal Democrats evenmin.

De enige partij die er over zal praten is de British National Party, maar ik denk niet dat die politiek bezien iets zal bereiken. Die kan heel goed de grootste nationalistische partij van het land zijn en er zijn heel veel, tienduizenden mensen, die de BNP steunen, maar zij steunen geen leider die een Holocaustontkenner is en die de achtergrond bezit die hij heeft . Dus ik kan de BNP afschrijven als het aankomt op echt toekomstig electoraal succes en de gevestigde partijen zijn, zoals ik al zei, absoluut nutteloos als het hierom gaat.

Dit is dus de reden waarom wij deze partij opzetten en we zullen het hebben over de islam en over de bevolkingsvervanging die, zoals ik al zei, letterlijk genocidaal is. We hebben gezien wat er in de afgelopen paar jaar gebeurd is in een ​​aantal van onze grote steden en de volkstelling van 2011 heeft heel duidelijk gemaakt dat we niet alleen maar te maken hebben met een soort van multicultureel, prachtig immigratiebeleid, we worden weggezuiverd uit onze dorpen en steden. Dit is zeer ernstig en nu is het punt bereikt – het omslagpunt, als u wilt – waarop gerekend over twintig jaar in al onze grotere steden de minderheid blank zal zijn. En dan zullen over twintig jaar de kleinere steden volgen en over twintig jaar, dertig jaar, zeker in 2030, 2040, zullen we in de positie verkeren dat we etnisch in de minderheid zijn in dit land. En als je kijkt naar andere landen – in het bijzonder de landen waar de mensen die ons vervangen vandaan komen – dan is alles wat je ziet geweld, moord, verkrachting en corruptie, en ik wil niet dat zoiets in dit land zal gebeuren.

Daarom is deze partij in het leven geroepen. Ik wil dat iedereen begrijpt dat ik dacht dat alle uitgangspunten van British Freedom juist waren, maar er waren politiek bezien verschillen van opvattingen hoe ermee om te gaan.

Dus, zoals ik al zei, dit is slechts een zeer korte inleidende video. We zullen in de toekomst meer video’s uitbrengen die de problemen waarover ik het heb, zullen onderzoeken. Maar voor nu, onthoud de naam Liberty GB. Die zou nu op het internet moeten staan, met deze video, en ik hoop dat u lid zult worden/mee zult doen.

Hartelijk dank – ik ben Paul Weston.

Bron:

http://libertygb.org.uk/v1/index.php/news-libertygb/1792-welcome-to-liberty-gb

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres & Henk V.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Welkom bij Liberty GB

 1. Wachteres zegt:

  Wat hij in feite wil zeggen, vermoed ik:

  “Ik heb mij vergist door mij aan te sluiten bij de EDL. Ik was al erg verbaasd dat hij dit deed.
  Qua persoonlijkheid, uiterst beschaafd, paste hij niet bij die ‘rebellenclub’..

  Zij doen het goede werk op hun manier en hij moet een goed functionerende maatschappelijk geaccepteerde – voor zover dit ooit mogelijk is tegenover links, natuurlijk – politieke partij opzetten.

  Jammer dat hij de naam British Freedom Party niet meer kan gebruiken.

  Dit gezegd hebbende: “Heel veel succes, Paul Weston. Ik ben erg blij dat je weer politiek actief bent. We kunnen je niet missen”.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Jammer dat hij zich niet aan kan sluiten bij UKIP.

  Toen ik las waar zij voor staan. dacht ik, zij zijn meer anti de fundamentalistische islam dan zij willen toegeven.

  Misschien ook wel verstandig, omdat je, als je daar voor uitkomt, onmiddellijk alle gif van links, die blijkbaar grote vrienden met de fundies is, over je heen krijgt.

  Like

 3. Ik ben benieuwd hoe de Engelsen hierop zullen reageren, Zij zijn een volk die, overigens net als Nederland, mega conservatief is en ondanks alle tekenen van verval van hun land, de “volksuitwissweling” zullen bagatelliseren of negeren! Net als hier denken ze dat ze dit met vlaggetjes zwaaien voor hun Koningshuis (die uit het dinosauris-tijdperk stamt) kunnen tegenhouden!

  Like

 4. Jan zegt:

  Weston en de achterlijke vragensteller

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Laat het een groot succes worden, toch constateer ik wel de verandering in Europa die hard nodig is.
  Het CDA heeft inmiddels partij gekozen, gaat verder de PvdA-kant op. Beide partijen voorlopig onder de 20 virtuele zetels. 50+ Denkt alleen nog maar aan geld, niet aan veiligheid, dat kan nog lastig worden.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Kregen we in Duitsland maar eens zo´n partij want daar moet het grote werk toch beginnen.
  Met dank voor de vertaling wachteres.

  Like

 7. friki zegt:

  Veel succes Paul Weston van ons toegewenst.

  Like

 8. Jade zegt:

  Inderdaad goed nieuws…, dat vele landen in Europa mogen volgen.

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  Ja, prima gevonden en vertaald, Wachteres en Henk V.
  Ik ben blij dat er meer mensen zijn, behalve onze rijkvindige webmaster, die het relevante spul van het internet plukken en er iets mee doen.
  Relevant is natuurlijk een zwak woord hier: van existentieel belang.
  Een ding miste ik in de speech van Paul Weston.
  What about UKIP?
  Geen contact, lijstverbinding, samenwerking?

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik heb inmiddels uit het interview met Weston dat “Jan” hierboven heeft gepost begrepen dat Weston te weinig anti-islam in de UKIP heeft gevonden

   Like

   • Wachteres zegt:

    http://gatesofvienna.blogspot.de/2011/12/interview-with-paul-weston.html

    Paul Weston heeft inderdaad deel uitgemaakt van UKIP.

    Hij was: ‘The Ukip candidate for the Cities of London and Westminster’.

    Hij is er weggegaan en heeft een eigen partij (BFP) opgericht, omdat UKIP zich drukker over Europa maakte dan over de islam, naar zijn opvatting.

    Ik vond net een ouder interview met hem in ‘Gates of Vienna’ en daaruit blijkt dat UKIP, zoals ik al zei, bang is om zich teveel uit te laten over de islam.

    Misschien wel wijs, want je wordt meteen door links afgemaakt., Zelfs als je kritiek op het moslimfundamentalisme hebt, zoals wij.

    Like

 10. Wachteres zegt:

  Martien, tot onze schande moet ik zeggen dat we gisteravond thuis kwamen en er een ‘opdracht’ van onze webmaster lag om dit artikel ‘alstublieft, a.s.a.p. te vertalen’.

  Wat wij, als zijn trouwe slaafjes, natuurlijk onmiddellijk deden. 😆

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Ook namens mij succes Paul Weston. Hoewel ik de verdeeldheid in de conservatieve beweging jammer vind. Eenheid maakt macht!

  Like

 12. Joop Klepzeiker zegt:

  Dom , dommer domst !

  Meer versplintering

  Aansluiten bij

  http://www.ukip.org/page/ukip-meps

  Zou een versterking zijn

  Zo wordt je nooit groot genoeg om invloed te hebben.

  Like

 13. Joop Klepzeiker zegt:

  http://www.ukip.org/

  Hier meer info !

  Like

 14. Pingback: De SP bedankt Kübra Kahraman, sociaal bewogen homohaatster | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s