Wat leren Palestijnse kinderen in UNRWA scholen? Niets anders dan haat, JODENhaat (+video)

Wat wordt de Palestijnse kinderen geleerd in de UNRWA scholen? Haat, niets dan Jodenhaat en haat jegens de Jodenstaat.

Onthullende video over het onderwijssysteem dat door de UNRWA wordt verzorgd en betaald. UNRWA is de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties alléén voor Palestijnen. Jaarlijks gaat ruim de helft van het budget van de UNRWA, zo’n slordige vijfhonderd miljoen dollar!, naar de Palestijnse scholen in Gaza en op de West Bank. De UNRWA betaald onder meer de lonen van ca. 10.000 onderwijzers. Volgens hun eigen statuten klinkt het aldus: “… to enable them to be confident, innovative, questioning, thoughtful, tolerant and open minded, upholding human values and religious tolerance, proud of their Palestine identity and contributing positively to the development of their society and the global community.”Niets van dat alles!

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Jodenhaat, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

20 reacties op Wat leren Palestijnse kinderen in UNRWA scholen? Niets anders dan haat, JODENhaat (+video)

 1. Daniel Deblaere zegt:

  “De haat is een moeder. Ach, wat ligt een mens warm aan haar borst, en hoe heet is haar melk!”
  F. Borderwijk (vooral in Gaza en op de Westbank).
  Overigens is haat niet slecht als het onderwerp van die haat maar niet op mensen slaat.
  (Vergelijk met deze ‘waarheid’ : Gof heeft de zondaaars lief, maar haat de zonde)
  Uw dienaar Daniel Deblaere

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En zo ondersteunen de VERENIGDE NAZIES, de HAATSCHOLEN! Het is te gek voor woorden, terwijl deze mensen in 1948, door hun zogenaamde arabische “vrienden”, werden gedwongen om het grondgebied van ISRAEL te verlaten, zodat deze arabische/ islamitische kongsi ISRAEL kon aanvallen, om de ” JODEN DE ZEE IN TE DRIJVEN”.

  Like

 3. Ze zijn er zelf al jaren mee bezig maar krijgen nu ook vanuit het UNRWA hulp???? De UNRWA inmiddels ook verworden tot een Joden hatende organisatie waar ook Nederland geld in steekt….

  Wat ze op school ook al vroeg leren:
  http://welketoekomst.wordpress.com/2012/06/27/de-waarheid-omtrent-terrorisme/

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Het was niks, het is niks en het zal niets worden met dat volk dat niet in staat is zichzelf te voeden behalve met haat.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Het is de heilige plicht voor de moslims om anders gelovigen en niet gelovigen te vermoorden!
  Soera 9:5 “Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren, waar Gij hen ook vindt, en grijpt en belegert hen, en loert op hen vanuit elke hinderlaag”.
  Soera: 9; 111
  Voorzeker allah heeft van de gelovigen-moslims- hun persoon en hun bezittingen gekocht, in ruil voor het paradijs, zij vechten voor de zaak van allah, en zij doden en worden gedood, een onfeilbare belofte. En wie is er getrouwer aan zijn belofte dan allah.
  Hieruit blijkt de ONVRIJHEID bij de ideologie der ISLAM!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Mededeling: op de draad “zionisme-uitspraak camoufleert Erdogan’s veldtocht tegen islamkritiek”
  staat een link van mij naar een NOS-reportage over islamitische pleegkinderen. Daar zat ook het geblèr van die Turkse hoofddoek bij. Maar de politiek correcte IDIOTEN van de gesubsidieerde NOS hebben de boel weer ’s gewijzigd. Ik ook.!!
  http://nos.nl/artikel/483127-te-weinig-islamitische-pleegouders.html

  Like

 7. Wachteres zegt:

  http://al-yaqeen.com/nieuws/nieuws.php?id=2239

  Het is dus toch waar! Niet te geloven.

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  Deze video zegt alles, ook dat het bloed van deze kinderen en van Israëlische mensen aan uw handen kleeft, u betaalt immers deze continue indoctrinatie van geweld, leugens en religieuze/ideologische waanzinnigheid.

  Maar wat kan het u schelen, het is immers ver van uw bed en u kan altijd straks als het weer losbarst verontwaardig zijn en Israël de schuld geven, dan heeft u uw ziel weer geklaard.

  Maar ik zal met de vinger naar u wijzen als we weer geconfronteerd worden met uiteengerukte lichamen van jonge mensen want u bent medeschuldig !

  Like

 9. Jade zegt:

  Mag die geldkraan dan per direkt gesloten worden?
  Tjonge jonge, wat weet ik nog meer niet???
  Bedankt EJ voor het plaatsen…

  Like

 10. Joop Klepzeiker zegt:

  MAG !!!!!!!!!!!!!!!!

  NEE MOET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  islam is haat, islam is haat, islam is haat, islam is haat etc. etc. en dat al 1400 jaar lang!

  Like

 12. ook dit heb ik bij Israëlhater timmerfrans gezet! Eat ur heart out hatebastard!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @Wachteres: links naar die POKKE-site van allahschreeuwer Fawaz Jneid(Fruitweg 5, Den Haag)
  open ik nooit. Niks ten nadele van jou, maar ik wens niet gelogd te worden door geschifte tapijtvreters. http:tinyurl.com/cwh2agd
  (oude HVV-pagina)

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  dubbele slash vergeten, sorry. http://tinyurl.com/cwh2agd

  Like

 15. Henk.V zegt:

  Dat de kinderen in de Palestijnse gebieden onder de geïslamiseerde vleugels van de Verenigde Naties en mede met geld uit die gehersenspoelde organisatie tot totale haat worden opgezweept, wie kan zich daarover nog verbazen?
  Wij kijken van niets meer op, zelfs niet meer van de huichelachtige doelstellingen die de UNRWA
  zegt na te streven in dit geval.Die dienen immers om de financiering activiteiten van een flinterdunne waas van geloofwaardigheid te voorzien!
  Iedereen zou kunnen weten dat de geesten van de ”opgehitste ”bevrijders van Palestina” het soort begrippen dat de U.N. in dit geval hanteert in geen duizend jaar ooit nog kunnen opnemen en verwerken.Allen die zich op Israël willen storten en hun gedegenereerde, moordlustige driften op land en volk van dat land willen uitleven verkeren in een toestand die werkelijk buiten elke vorm van normaal,beschaafd menselijk gedrag is beland.
  Hier zijn ROOFDIEREN aan het werk! Ook in de opvoeding.
  Dat is weerzinwekkend genoeg, maar er is iets wat mij met een nog grotere en ongekende minachting en weerzin vervult , een afkeer die zo sterk is dat ik de betreffende emoties wel kan benoemen, maar de sterkte ervan niet helemaal verbaal kan over dragen.
  Want ik denk nu aan degenen in ons land die in een vermeende staat van morele meerwaarde zich hebben gelijkgeschakeld met het ongedierte dat de kinderen opzweept tot haat, tot holocaust en daarbij ook nog denken dat ze westerse waarden van recht en waarheid dienen.
  Mensen met opgeheven vingertjes, handenwringende gebaartjes, ernstige stemmen..vol afkeuring, vrome blikken.SLANGEN DIE TIJGERS VOEDEN.
  Mijn afkeer van dit godvergeten ‘, zelfvoldane,”rechtvaardige tuig” is zo immens dat ik zou wensen dat die afkeer hun verschroeide zielen zou kunnen verpulveren.
  Nee, ik noem geen namen deze keer..
  Dat ze hier nog vrij mogen rondlopen is al een ramp en daarbij de rol van pleitbezorgers van een verdrukt volk mogen spelen een totale gotspe..
  Ik ken jullie bij name, jullie tuig.
  Dat jullie maar mag worden getroffen door de ellende die je over Israël wil brengen.

  Vrede zij over Jeruzalem.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 20.17. uur. Ook ik herken mij in je reactie Henk. Potverdorie, als ik alleen dat smoelwerk van die hater van het joodse volk, FRENSKE TIMMERMANS, zie ga ik al over mijn nek. Ach ja, de anderen die er ook zijn, tenminste de meest bekende, de huichelaars A.van Agt, Gekke GRETTA DUYSENBERG, ROOIE HARRY-HAMAS-van BOMMEL, ANJA MEULENBELT. Ongezien de tyfus voor dit verraderstuig!

  Like

 17. Henk.V zegt:

  Precies, Tom.De eerlijkheid gebiedt dat ik steeds probeer mij op de een of andere manier af te sluiten voor de namen van deze -in mijn ogen- afschuwelijke mensen die het zicht op goed of fout, waar of onwaar allang hebben verloren ,omdat hun zielen in de loop van de tijd verward zijn geraakt.
  Dit soort mensen heeft niet meer het vermogen om zaken evenwichtig en op een redelijke, rechtvaardige wijze tegen elkaar af te wegen en op grond daarvan een besluit te nemen.
  Het zijn één dimensionale lieden geworden die maar één kant aan een zaak kunnen zien.
  Het is ongelofelijk. En telkens verbind ik hun stellingnames met de wereld waarop ze zijn afgestemd, waarmee ze zich hebben verbonden.
  Dat levert een griezelig contrast op tussen hun zogenaamd morele woede en de werkelijkheid die ze met de paraplu van hun gezwam proberen af te dekken.Je ziet een mate van vroom ogende schurkerigheid ,leugenachtige kwaadaardigheid en totale onwaarachtigheid die eigenlijk te groot is om te verwerken.
  Alles wat ze naar voren brengen is in een incomplete of incorrecte context vervat
  Nu wordt mij met recht duidelijk waarom in de Bijbel de duivel de vader van de leugen wordt genoemd.
  Wat deze mensen bekokstoven is met recht duivels.
  Het enige voordeel wat ik kan bedenken bij dit alles is dat dit soort mensen mij totaal motiveren om de strijd tegen links, tegen politiek correctheid, tegen de ”Israël bashers” tot in het oneindige voort te zetten.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 00.33. uur. Inderdaad Henk, en ook ik wil mij graag voegen bij de tegenstand. Tegen links, tegen de multi-cul, tegen de eurofielen, en tegen het islamofascisme.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s