Bange Joden ontvluchten Brussel (+ voorbeelden van commentaren!)

Screenshot_7

,,We voelen ons steeds onveiliger.” Steeds meer Joden verruilen Brussel voor Tel Aviv uit angst voor het toenemende antisemitisme in de stad.

Betty Dan werkt als vastgoedspecialist en ziet dat steeds meer Joden zich voorgoed in Israël gaan vestigen. In België voelen ze zich onveilig. ,,We dragen minder makkelijk de Davidster om de nek. Vroeger kan dat zonder problemen,” aldus Dan.

De groeiende haat wegens Joden is volgens Dan de schuld van de Belgische overheid. Die doet te weinig om moslimextremisme tegen te gaan.

Voorbeelden commentaren:

Screenshot_8

Screenshot_9

Screenshot_10

Screenshot_11

Screenshot_12

Bron:

http://www.telegraaf.nl/buitenland/21378829/__Bange_Joden_ontvluchten_Brussel__.html?page=1 (inclusief video!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Brussel, Islam, Joden, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bange Joden ontvluchten Brussel (+ voorbeelden van commentaren!)

 1. Martien Pennings zegt:

  Die comments zijn dus het resultaat van 40 jaar hersenspoeling door de linkse propaganda.
  Ze weten niks, ze hebben geen idee.
  En alles wat ze zeker denken te weten bestaat uit lasterleugens.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Niet de Israelisch, maar de Palestijnen zijn hier het grote probleem. Zij willen de staat Israel niet erkennen, en zijn al sinds het uitroepen van de staat Israel in 1948 aan het donderjagen. Al die zelfmoord aanslagen van Palestijnen in Israel die ontelbare Iraelisch het leven koste. Daarbij opgeteld de duizenden raketten die afgeschoten werden door de Palestijnen, die ook vele Joodse levens koste. De Palestijnse Staat die een vriendje is van Al Quaida. Wie kan nu voor Al Quaida in hemelsnaam nog sympathie opbrengen. En waar gaat het hiet over ? Over grondgebied dat historisch bepaald altijd al van de Joden geweest is. Wie wil weten hoe Israel benadeeld werd, zal de geschiedenis eens moeten nalezen en moet zich vooral niet laten informeren door de MMS media.
  In principe is de Palestijnse Staat de grootste schoft die er rondloopt, maar wel eentje die door velen op handen worden gedragen !

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Ho, ho !! Is er ooit een israëliër als zelfmoordterrorist de “bezette gebieden” ingetrokken om daar onder de Palestijnen dood en verderf te zaaien? Schieten Israëliërs raketten af op Palestijns grondbebied? Heeft Israël al eens de Hezbollah aangevallen en raketten op burgerdoelen in Libanon afgevuurd? Gaan er talloze Israëliërs naar ziekenhuizen in Palestijns gebied voor behandelingen die ze in Israël niet kunnen krijgen?
  Worden de Joden uitgemaakt voor apen en varkens? Worden ze beschuldig bloed van moslimkinderen te drinken? Moeten we geloof hechten aan dergelijke beweringen, die wel de
  stemming bepalen tussen arabieren (moslims) en Israël (Joden)
  Het lijkt me aanbevelenswaardig eens objectief te kijken naar wat zich werkelijk afspeelt. De arabieren (moslims) hebben een pesthekel aan de Joden. Waarom willen ze dan toch wonen en leven op het kleine stukje land van de Joden terwijl er plaats in overvloed is in de omringende moslimlanden? Daar zouden ze zich toch veel meer thjuis moeten voelen?
  Deze FEITEN worden door de Palestijnen verdraaid en velen in Europa hechten daar geloof aan. Waarom sympathiseren Europeanen met de achterlijke ‘haatbaarden’ in plaats van met moderne, democratisch ingestelde Joden die uitblinken in wetenschap en techniek, medische kennis en zorg, landontginning en cultivering (Negev-woestijn), enz.enz. Dit in tegenstelling tot de Arabische (moslim-)landen die niet kunnen bogen op een groeiende ontwikkeling maar meer vastgeroest lijken aan middeleeuwse gewoontes.

  Like

 4. friki zegt:

  Al zou je nog zo onwetend zijn en maar één feit zou je te weten komen; dat in de Palestijnse schoolboekjes teksten staan joden te doden en te haten. En wat al niet meer voor gruwelijks voor joden in de harten van kleine kinderen gepompt wordt. Deze fundamentele haat is niet meer uit te roeien, wat Israel ook maar zou doen om de Palestijnen ter wille te komen, alles is bij voorbaat al zinloos.
  Daarom alleen al, om één feit, is al genoeg om Israel en de joden te steunen.

  Like

 5. wim van rooy zegt:

  In een studieuze studie zullen historici over twintig of dertig jaar zich buigen over de vraag hoe het zoal tot een tweede holocaust is kunnen komen. Wie alle stukjes leest die hier worden gepubliceerd, krijgt daar meteen antwoord op. Ik vrees echter dat historici zelf moeten worden opgevoed en dat ze de geschiedenis van de islam eerst moeten bestuderen alvorens ook maar één blinddoek wordt afgeworpen. Historia nog magister.

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  Als ik iets geleerd hebt in de 58 jaren op deze aarde is het dat je niemand iets kan vertellen, alleen de pragmatische zintuiglijke waarnemingen doet mensen veranderen.( weliswaar voor een korte periode )

  Dus we zullen wederom de aarde besmeuren met het bloed van onze kinderen en hun
  ingewanden van de muren en bomen moeten schrapen.

  En dan hard roepen in koor dat nooit weer , we hebben het niet geweten !!

  Lamstralige klote zombies !!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Allemaal de SCHULD van 40 jaar LINKSE AGITPROP. En niet alleen de roden, maar ook het hele verraders tuig van de POLICOR POLITICI. En niet vergeten de RODE OMROEPEN zoals de NOS,de VARA,NCRV,KRO.

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Gehersenspoelde idioten, er zijn er zelfs bij die nog niet voldoende bewezen zien dat er gaskamers waren in de 2dewereld-oorlog………………………..onvoorstelbaar …

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  De tekenen worden steeds duidelijker: de Joden verlaten niet alleen Brussel http://bit.ly/13Wr1br maar ook Parijs http://bit.ly/XuXZOv
  En ik hoop en ik bid dat de hetzers van de Linkse Kerk hun straf niet zullen ontgaan.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik word hier zo misselijk van, ik zou liever hebben dat al die Joden hier onderdak zouden hebben en dat al de moslims eruit worden gegooid, moet je eens zien hoe ons land daarvan zou opknappen. De Joodse bevolking lijkt op onze bevolking, werkers met een handels visie, geen profiteurs, die in ruil voor geld ook nog eens de boel op stelten zetten, dat zijn handophouders, meer zijn het niet, enkelen daargelaten, die spreek ik ook niet aan, maar het geloof dat ze aanhangen spreek ik wel aan. Bederf en Verrot is het, doodslag en vernietiging, ze hebben nooit iets gepresteerd, waar leven ze eigenlijk van in die landen, je ziet ze alleen maar zitten voor hun huizen of hutten, werken die mensen niet? Ze zien er uit als bedelaars, voeren niets uit, onbegrijpelijk, geen wonder dat ze allemaal hier naar toe komen en hand ophouden, pamperen, en ze gaan nooit meer terug, en wij maar werken voor al die nietsnutten. Geef mij maar Israël, die steken de handen uit de mouwen, zelfs Palestijnen mogen er van mee genieten en dan nog praatjes, net als hier, teiltje!!!!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Avidia 04.54. uur. Helemaal waar Avidia. Als ik verdomme hier door mijn geboorteplaats loop, zie ik de SOEPJURKEN en de ingepakte VUILNISZAKKEN-Boerkaas, de hele dag rondlopen. Niet een werkt er van deze parasieten, 5 keer daags naar de moskeet, met hun hol omhoog, dat dan weer wel. Wat is dit land, met name door de RODEN naar de kloten geholpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s