Hoofddoek oké, onderbroek niet! Dat zijn de nieuwe badregels

Screenshot_13

Omdat steeds minder gasten Duits verstaan, gelden in de zwembaden van München vanaf nu nieuwe regels. Velen zijn rechtstreeks tot buitenlanders gericht – in hun taal. Wat erachter zit.

Regel nummer 11 is kort en krachtig: “Voor niet-zwemmers is water gevaarlijk.” Boven de tekst is een drenkeling te zien. Hij heeft zwart haar. En een donkere huidskleur. In het Engels roept hij: ”Help!”

Zulke scènes komen steeds vaker voor in de zwembaden van München. “We moeten steeds vaker migranten redden”, zegt badchef Christine Kugler. Velen zouden niet weten hoe gevaarlijk water zou zijn: “Ze komen binnen, springen in het water en gaan kopje onder.”

München is de Duitse grote stad met de meeste buitenlanders. Dat is nu ook in de zwembaden te merken – vooral in het Michaelibad in Neuperlach, zegt Christine Kugler.

De gemeente is blij met deze nieuwe klanten – de zwembaden draaien al jaren met verlies. Het probleem zou alleen zijn: “Veel migranten verstaan onze taal niet goed”, zegt Kugler. En dus zouden ze ook geen waarschuwingsborden begrijpen, verboden of aanwijzingen. Daarom zou de gemeente nu nieuwe badregels hebben opgesteld – als poster. Weldra zullen ze ook beschikbaar zijn als folder in het Duits, Engels, Frans, Dari (wordt in Iran gesproken), Pasjtoe (Afghanistan, Pakistan), Somalisch en Arabisch.

De poster is in het Duits: “Badregels!” staat er bovenaan de poster. Daarna volgen 13 tekeningen inclusief uitleg. De eerste zeven regels kent ieder kind: douchen voor het baden, niet-zwemmers maar tot de buik in het water, rekening houden met, niemand in het water duwen, niet duiken en alleen maar in het water springen als er ruimte is. En als het diep genoeg is.

Dan komt regel nummer acht: “Geen alledaagse kleding in het zwembad”, luidt deze. Regel nummer negen laat drie vrouwen zien. De eerste draagt een bikini, de tweede een badpak en de derde een boerkini. Daaronder staat de tekst te lezen: “Om het even welke badkleding een vrouw draagt, zij dient geëerbiedigd en gerespecteerd te worden.”

Als Kugler over de nieuwe regels praat, is ze heel voorzichtig. De regel over de badkleding bijvoorbeeld zou een “waanzinnig gevoelig thema zijn en we waren ons ervan bewust dat we aanstoot zouden kunnen geven!” De uitspraak zou hier zijn: “Een vrouw dient als vrouw geaccepteerd te worden, ongeacht wat ze draagt”, zegt Kugler. Dat zou door veel gasten niet worden gerespecteerd. Ook de badjuffen zouden onder dit wereldbeeld te lijden hebben. Daarom is er nu regel nummer tien: “De aanwijzingen van het badpersoneel moeten worden opgevolgd door zowel mannen als vrouwen.”

Veel conflictstof biedt ook regel nummer 12: “Geen verbale en lichamelijke seksuele intimidatie tegenover vrouwen in welke kleding dan ook.” Op de tekening is een hand te zien, die in de richting van het achterste van een vrouw grijpt. Het is de hand van een blanke – en dat is geen toeval. “Mensen met een donkere huidskleur begaan immers niet meer overtredingen”, zegt Christine Kugler. Dat wilde men met een “gebalanceerde verhouding” tussen buitenlanders en Duitsers op de tekeningen heel duidelijk maken.

Daarvoor werd de hulp ingeroepen van het stedelijke gelijkheidsbureau, het anti-discriminatiebureau en en het bureau voor interculturele samenwerking. Die pasten het gelijkheidsprincipe ook tegelijk bij regel nummer drie toe: in een eerste schets duwde een man met een donkere huidskleur een blondine in het water – in totaal eentje teveel. Hij werd op de tekening later vervangen door een blanke.

(Click op de onderstaande link om alle tekeningen te bekijken!)

Bron:

http://www.abendzeitung-muenchen.de/inhalt.m-baeder-kopftuch-ok-unterhose-nicht-das-sind-die-neuen-baderegeln.df01ec72-56bc-4f9b-a57c-82a9995b094a.html

Auteur: Thomas Gautier

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, Islamisering, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici. Bookmark de permalink .

8 reacties op Hoofddoek oké, onderbroek niet! Dat zijn de nieuwe badregels

 1. Ik heb jaren geleden eens ruzie gekregen op de schilderclub, over mijn anti-islam schilderijen. Ik hoor zo’n extreem Linkse blanke vrouw nog zeggen; “de islam is vrede, alleen maar vrede, begrijp dat toch”! Met zulke lui valt niet te praten!

  Like

 2. tjonge zegt:

  waarom zou ik iemand in een boerkini respecteren ?
  maak zelf wel uit wie of wat ik respecteer !

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Groot gelijk Jack terrible ! Die vrouw is nog verder weg dan een seniele veldmuis. Islam is geen vrede, maar rust in vrede ! Ooit zal zij bemerken dat haar rol als vrouw niet verder gaat dan die van een slavin. Kompleet met de nodige vernederingen en zware mishandelingen. Soms tot de dood erop volgt. En iedere rechter in een Sharia systeem laat in zo´n geval de man vrijuit gaan. Men moet leren met vallen en opstaan. Echter degene die is gevallen voor de Islam, zal nooit meer kunnen opstaan.

  Like

 4. Jade zegt:

  Ik mis de regel nog, dat je niet in het zwembad mag schijten…
  Dat schijnt namelijk ook normaal te zijn bij die lui.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Veel van de migranten begrijpen onze taal niet zo goed, weer het zoveelste bewijs. Hé LINKSE FLAPDROLLEN muzelmensen hoeven en willen dat niet, dat is haram in hun ogen. Geen wonder dat wij naar de kloten gaan LINKS wil en zal het NIET WILLEN WETEN! Lafaards regeren in europa!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s