Razzia bij de islamitische medeburgers in Hessen en Nordrhein-Westfalen

Screenshot_13

Het belangrijkste wapen van de Salafisten is de koran

Trots verkondigt N-TV dat de politie vandaag in Hessen en Nordrhein-Westfalen bij 20 Salafisten, die in Duitsland een islamitische Godstaat willen oprichten, huisdoorzoekingen heeft uitgevoerd en zelfs twee verenigingen verboden heeft. Wat men ons uiteraard verzwijgt, is dat de aardige medeburgers gegarandeerd vanmiddag alweer 3 nieuwe moslimverenigingen hebben opgericht, met ondersteuning van de vele lokale politici, die niet kunnen weten dat deze nieuwe verenigingen net zo Salafistisch-islamitisch zijn.

Het bericht vertelt ons ook dat val alle moslimverenigingen die van de Salafisten het snelste groeien. Deze uitspraak alleen al zou alle politici en gezamenlijk biddende predikanten van de evangelische kerk tot voorzichtigheid moeten manen. Doet hij echter niet, omdat de politici en predikanten zich helemaal niet graag met denken bezighouden.

Hier is het bericht over de razzia´s bij de medeburgers – echter uit de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Want het N-TV-bericht kun je vandaag de hele dag op televisie zien.

In Hessen en Nordrhein-Westfalen heeft de politie meerdere Salafistenverenigingen evenals in totaal 22 woningen van Salafisten doorzocht en talrijke documenten in beslag genomen. Twee radicaalislamitische verenigingen werden verboden.

De Duitse Minister van Binnenlandse Zaken Hans-Peter Friedrich (CSU) verbood de verenigingen “DawaFFM” en “Islamitische Audios” – eveneens een deelorganisatie van de al in 2012 verboden groepering “Millatu Ibrahim”. De woningen van 20 personen werden doorzocht. Politieagenten namen verenigingsvermogens en documenten in beslag. In Hessen werden 17 woningen van personen uit de Salafistische scene doorzocht. Het zwaartepunt lag daarbij op Frankfurt, waar de nu verboden verenigingen “DawaFFM” en “Islamitische Audios” gevestigd waren.

FAZ

Dat is, zoals gezegd, slechts een druppel op een gloeiende plaat. De Salafisten-moskeeën en Salafistenverenigingen schieten als paddenstoelen uit de grond. Alleen al het aantal dat ook in de media wordt genoemd, stijgt. Maar het “grijze” aantal is vast en zeker veel hoger. En iedere week stromen er nieuwe Salafisten het land binnen – onder de schuilnaam “vluchteling”. Gisteren vernamen we dat de nieuwe “vluchtelingen” alleen nog maar jong, mannelijk en islamitisch zijn. Zonder aanhang – klaar voor de Jihad.

Ook het aantal Salafistische forums op internet neemt toe, in de Duitse taal.

Screenshot_14

De Falah-moskee in het Franfurter stadsdeel Ginnheim, waar de verboden groepering “DawaFFM” actief was

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/13/razzia-bei-den-muslimischen-mitburgern-in-hessen-und-in-nrw/#more-43224

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering, Salafisten. Bookmark de permalink .

5 reacties op Razzia bij de islamitische medeburgers in Hessen en Nordrhein-Westfalen

 1. Marcel zegt:

  Laat je toch geen zand in de ogen strooien mensen. Dit bericht word niet voor niets gebracht in de MSM. Het dient om u te laten geloven dat de overheid bovenop dit probleem zit. De werkelijkheid is dat het de bedoeling is om de tegenstelling tussen groepen te vergroten.

  Wat van belang is, is wat er niet in het bericht staat. Gaat u er maar vanuit dat gelijkberechtiging nog steeds een speerpunt van beleid is. En omdat er nu eenmaal meer autochtone Duitsers zijn als salafisten is het einde van het liedje dat we kunnen verwachten dat er binnenkort wel een stuk of honderd autochtone extremisten opgepakt zullen worden en hun huizen doorzocht. Extremistisch autochtoon word je door bijvoorbeeld op sites als deze te reageren.

  Niet voor niets worden dit soort sites konsekwent door de linkse kerk omschreven als guurrechtse haatsites, dat soort framing dient echt niet alleen om de gutmensch een goed gevoel in zijn hoofd te geven.

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Waar ligt de grens tussen een Salafist en een “gewone” moslim?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Marcel 17.31. uur. Dat is inderdaad gewoon show, om de bevolking “voor de gek”, te houden, daar zijn linksen bijzonder goed in bedreven. En dan gaan ze straks toch weer vertellen, dat het maar incidentele gevallen zijn! Laat me niet lachen. Ondertussen vindt onze regering het geen enkel probleem dat 100 junior haatbaarden aan het vechten zijn in Syrië. Ja, onze bromsnor Opstelten heeft wel stoere praat daarover, maar ik geef U op een briefje, dat deze zgn. kansenkanjers- volgens de Partij van de Allahtonen- straks door links juichend weer wordt binnengehaald, en deze terroristen weer gepamperd zullen worden door de rode sekten.
  Te lezen o.a. op http://www.geenstijl.nl en http://www.elsevier.nl.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Zie foto onder de kop van het artikel en klik dan deze link aan:
  http://tinyurl.com/cd8jbdn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s