“Antisemitisme behoort tot de georganiseerde islam”

Screenshot_15

Giyasettin Sayan

De actie “Derde Wereld Saar” heeft de voormalige migratiewoordvoerder van de fractie van “Die Linke”, Giyasettin Sayan, naar Trier uitgenodigd. Sayan hield een lezing over antisemitisme en Israëlvijandigheid in islamitische gemeenschappen.

“Het antisemitisme behoort onafscheidelijk tot de georganiseerde islam”, benadrukte Giyasettin Sayan in zijn voordracht “antisemitisme en Israëlvijandigheid in islamitische gemeenschappen”, die hij in de lakenfabriek in Trier hield. De actie “Derde Wereld Saar” werkt nauw samen met de Alevitische gemeenschap in Duitsland en nodigde Sayan uit. Tegenwoordig zou het antisemitisme zijn gezicht veranderd hebben en vooral tot uiting komen in de vorm van Israëlvijandigheid, zei de voormalige migratiewoordvoerder van de fractie van “Die Linke”. Hij verwees naar het bondgenootschap van islamitische antisemieten onder leiding van de moefti van Jeruzalem met het nationaalsocialistische Duitsland. Ook Turkije zou een bondgenoot van de nazi´s zijn geweest. Het antisemitisme onder moslims zou niet alleen uit Europa worden overgenomen, het zou zijn wortels ook in de koran hebben.

Hij was positief over de rol van de Alevieten, de religieuze minderheid in Turkije en uit Turkije afkomstige migranten, die in Trier actief zijn op de universiteit. Onder hen zou geen antisemitisme voorkomen. Daar zou een debat plaatsvinden of het Alevietendom bij de islam zou horen. De bijeenkomst werd ondersteund door de landelijke centrale voor politieke ontwikkeling Rheinland-Pfalz.

Bron:

http://www.volksfreund.de/nachrichten/region/trier/Kurz-Antisemitismus-gehoert-zum-organisierten-Islam;art777,3465922

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Islam, koran, Moslims. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Antisemitisme behoort tot de georganiseerde islam”

 1. guusvelraeds zegt:

  Voor de liefhebber.

  Een complete opname van een discussie bijeenkomst met Giyasettin Sayan als gastspreker en deelnemer. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door het Duits Israëlische genootschap in Berlijn. Opvallend is dat dat tussen de gespreksdeelnemers nauwelijks tot geen medelanders te traceren zijn en dit is natuurlijk ook het grote probleem. Discussies over antisemitisme met mensen die op voorhand niet antisemitisch zijn is natuurlijk leuk en aardig maar uiteindelijk schiet dit toch zijn doel voorbij. De echte antisemieten zijn en blijven onbereikbaar los van het gegeven of met hen, überhaupt mogelijk kan zijn, een constructieve discussie te voeren.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @GuusVelraeds 20.51. uur. Dat is tekenend voor moslims. Ze hebben schijt aan onze openheid, aan onze seculiere staat, en aan onze medemenselijkheid. Neen, waar ze wel goed in zijn, deze zandpiloten, is onze sociale zekerheid opvreten, dreigen en dreinen als ze hun zin niet krijgen, en constant eisen van het bouwen van haathutten. Deze mensen zullen zich NOOIT aanpassen, ze zijn gekomen om over ons te kunnen heersen, en dankzij de rode verraders lukt het hen verdomme ook nog!

  Like

 3. Jan zegt:

  Nerenigde Nazi’s gaan antisemitisme bevorderen:

  Palestinian Rights Committee Chairman, Presenting Film on Yasser Arafat, Says
  Former Leader’s Cause ‘More Relevant than Ever’
  http://www.un.org/News/Press/docs//2013/gapal1260.doc.htm

  Like

 4. Jan zegt:

  Had Hitler hen maar allemaal afgemaakt

  (Human Right Watch en Amnesty International waren niet bereikbaar voor commentaar)

  Like

 5. Jan zegt:

  PBS Three-Part Series ‘The Life of Mohammed’ Features Host of Anti-Semitic Muslim Radicals

  One anti-Semite to appear on the show was Sheikh Ikrema Sabri, the former Grand Mufti of Jerusalem. According to the New York Sun, Sabri is a fan of the Protocols of the Elders of Zion…
  “If the Jews want peace, they will stay away from Al Aksa,” Sabri told me when I met with him in his office near the Temple Mount. “This is a decree from God. The Haram al-Sharif belongs to the Muslim. But we know the Jew is planning on destroying the Haram. The Jew will get the Christian to do his work for him. This is the way of the Jews. This is the way Satan manifests himself. The majority of the Jews want to destroy the mosque. They are preparing this as we speak.”
  http://patdollard.com/2013/08/pbs-three-part-series-the-life-of-mohammed-features-host-of-anti-semitic-muslim-radicals/

  Het zal mij niet verwonderen als deze rotzooi door de VPRO wordt gekocht en zal worden uitgezonden. Die (vieze) club heeft een naam hoog te houden.

  Like

 6. Jan zegt:

  Libel in popular Egyptian song: Israel planned the September 11 attacks

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s