De beroemdste moslimpoliticus van GB, Lord Ahmed (Labour), i.v.m. de “Jodenkwestie” geschorst, onderzoek loopt

Screenshot_11

Lord Ahmed

Dat is interessant nieuws in de islamkritiek – hoewel Labour wel eens eerder in het verleden Lord Ahmed een “beetje geschorst” had. Lord Ahmed, een Pakistani van geboorte, heeft in Groot-Brittannië de top van de politieke carrièreladder beklommen. Hij werd daar een machtig islamitisch politicus, die de partij (Arbeiderspartij) er alleen maar voor gebruikte om bij iedere gelegenheid de islamisering en immigratie te forceren.

Hij was een overtuigd Jodenhater. Hij was ook degenen die de Britse regering chanteerde en dwong om de komst van Geert Wilders te weigeren. Hij dreigde 10.000 moslims naar het parlement te laten marcheren. En daarom mocht Geert Wilders op zijn bevel in 2009 het vliegveld niet verlaten.

En uiteraard is Lord Ahmed zonder twijfel een Jodenhater.

Nu werd deze Lord Ahmed opnieuw geschorst:

De Labourparty schorste een van haar politici en start een onderzoek naar zijn beweringen. Ahmed had er een joodse samenzwering de schuld van gegeven dat hij vanwege gevaarlijk rijden werd gearresteerd.

Volgens The Times heeft Lord Ahmed voor zijn veroordeling tot gevangenisstraf – wegens het sturen van sms´jes vlak voordat hij betrokken raakte bij een ernstig ongeval – gezegd dat het vonnis tot stand kwam onder druk van Joden, die “kranten en tv-zenders” bezitten, die door hen op de rechtbank werd uitgeoefend.

Hij werd veroordeeld tot 12 weken gevangenisstraf.

De islamitische toppoliticus zei in een in Pakistan in het Urdu uitgezonden bericht dat de rechter, die hem 12 weken had gegeven, in het hoogste gerechtshof werd benoemd nadat hij een “joodse collega” van Tony Blair in een belangrijke zaak had geholpen.

The Independent

Screenshot_12Hierover eerst even het volgende: Lord Ahmed zal hier inside-information gebruikt hebben. Zeker, een groot deel van de media bevindt zich in islamitische handen. En heel weinig bevinden zich misschien nog in handen van de oer Britten. De BBC wordt duidelijk door moslims en homoseksuelen beheerst (zoals een officieel bericht van de BBC zelf uit 2007 bevestigt).

En ja, het kan zijn dat de rechtbanken en de politiek in Groot-Brittannië zo functioneren. Lord Ahmed zal dat het best weten, want hij heeft precies zo gewerkt – bijvoorbeeld tegen Geert Wilders.

Overigens gaat het in Frankrijk en Duitsland hetzelfde. Vreemdelingen van allerlei kleuren hebben het voor het zeggen. Autochtone politici komen alleen tot hun recht als zij zich in dienst stellen van de vreemdelingen. In Groot-Brittannië zal dit een belangrijke reden voor de razendsnelle opkomst van de UKIP zijn: de mensen willen een ommekeer.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/14/der-beruhmteste-muslimpolitiker-grosbritanniens-lord-ahmed-labour-uber-die-judenfrage-suspendiert-ermittlungen-laufen/#more-43261

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Appeasement, Criminaliteit, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islamisering, islamofascisme, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

7 reacties op De beroemdste moslimpoliticus van GB, Lord Ahmed (Labour), i.v.m. de “Jodenkwestie” geschorst, onderzoek loopt

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zo haatbaard, dan weet je ook eens wat dat is. Terecht een koekje van ” eigen deeg”, eat your hart out!

  Like

 2. Jan zegt:

  Ik las net dat hij achter slot en grendel zat omdat hij sms’te* tijdens het autorijden en daardoor iemand dood reed. Reactie van Ahmed: “Dit is een Joodse samenzwering”.
  http://www.jpost.com/International/Article.aspx?id=306382

  * sms is een Israëlische uitvinding

  Like

 3. Jan zegt:

  De ‘lord’

  Like

 4. Rudi zegt:

  Ik lees net op Frontpage Magazine dat deze leukerd ooit tien miljoen pond heeft uitgeloofd voor de moord op Bush en Obama.
  Voorts is volgens Daniël Greenfield op Frontpage het vonnis afgezwakt van 6 weken gevangenisstraf en een jaar rijverbod tot slechts 16 dagen in de bak, omdat de rechtbank vond dat een langere gevangenisstraf hem “zou hinderen in zijn werk als bruggenbouwer tussen de islam en de rest van Groot-Brittannië”.
  Veel gekker hoeft het toch niet meer te worden.

  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/muslim-baron-kills-man-while-driving-and-texting-blames-jewish-conspiracy-for-16-day-jail-term/

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Moslimpolitici die in het Westen bestuurlijke verantwoording hebben, zijn infiltranten!
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/

  Like

 6. of dit is al een ‘oud’ bericht of ik ben in de war met dronken rijden door deze man? Ik dacht dat het sms’en was en dat is volgens mij al eerder geweest en is daar ook voor ‘berispt’ maar of die straf uitgevoerd is weet k niet… ik zal eens op het FFI forum kijken, ik denk zelfs dat ik het al op mijn pol.hyve De Stem vh Nederlandse Volk al lang geleden gezet heb…

  Like

 7. http://destemvanhetnlvolk.hyves.nl/forum/2910748/Qlil/Achtm_t_door_wie_Geert_Wilders_Engeland_niet_in_mocht_achter_tralies/
  SCARLATTI
  Lord Acht mèt freed from prison

  Lord Ahmed freed from prison
  Date: 12 March 2009
  LORD Ahmed – the South Yorkshire peer who sent and received text messages on the motorway minutes before a fatal crash – is free from prison today after serving just 16 days of a 12-week sentence for dangerous driving.
  Nazir Ahmed was freed from jail by three Appeal Court judges this afternoon.

  He had been held at Doncaster Prison and, under the terms of his release, must live at his home address until this weekend.

  He was locked up for 12 weeks at Sheffield Crown Court less than a month ago, on February 25, after pleading guilty to dangerous driving.

  He had admitting sending and receiving texts while driving at 60mph at night on the M1 near Rotherham, before being involved in a crash in which a man died.

  But Lady Justice Hallett, sitting at the Court of Appeal in London with Mr Justice Keith and the Recorder of Liverpool Judge Henry Globe QC, decided to suspend the sentence allowing him to go free immediately.

  The 51-year-old from East Bawtry Road, Rotherham, would have been freed next Friday anyway, the court heard, and had therefore almost completed his sentence.

  mijn reactie op dat bericht;
  Scarlatti,Belgium 13/03/2009 14:47:31
  Well, I am SURPRISED that he even WENT to prison.. you will be sooo unpleasantly ‘surprised’ when you finally have NO power left at àll, just read the koran and you will know, you will be for ever a non-muslim to which they may lie (taquiiah is that called) as long as it benefits the islam.. multiculti nonsens which sells us nations to the islam, but so will you, that is the only solace for us..
  http://www.thestar.co.uk/news/lord-ahmed-freed-from-prison-1-276789#3844525

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s