Turkse juf begrijpt niets van Hitler

Screenshot_14

(Door: Joost Niemöller)

Gisteren was PvdA-Statenlid Yasemin Cegerek bij Pauw en Witteman. Over antisemitisme. Net zoiets als de uitspraken van Wilders. 

Gisteren schoof Yasemin Cegerek aan bij Pauw en Witteman. Eerder had ze over de kwestie met de antisemitische Turkse jongens in de media enkele stuitende dingen gezegd, waaraan ik hier refereerde. Ze zei toen onder andere:

“Ze zijn er wel bang van geworden. Mensen op straat hebben ze ook aangesproken van eh… wat doe je op tv met dergelijke uitspraken. Dat is voor die jongens ook niet leuk, dat is niet goed. Wat die jongens zeggen, dat kan absoluut niet maar het zijn pubers en die moeten we ook niet kapot maken. We moeten ze goed opvoeden.”

Na mijn kritiek reageerde ze per Twitter:

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, Appeasement, islamofascisme, Jodenhaat, Moslims, Naïviteit. Bookmark de permalink .

6 reacties op Turkse juf begrijpt niets van Hitler

 1. Jan zegt:

  Beroepsantisemiet maarten-Jan Hijmans is geen haar beter:

  Elma Drayer zou zich diep moeten schamen
  Nu is het natuurlijk ook even schrikken, dit soort uitspraken. Maar slechts een enkele enkeling durft het aan om een duiding te geven die in een iets andere richting gaat dan de voor de hand liggende conclusie dat we hier te maken hebben met atavistische van geslacht op geslacht overgeleverde vooroordelen jegens Joden.
  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2013/03/elma-drayer-zou-zich-diep-moeten-schamen.html

  (Ik ben graag beul van Hijmans op Neurenberg 2.0)

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Alles wordt uit de kast gehaald, door de verraders van links en politiek correcte kaste, om het allemaal weer te verdoezelen. Dat is de tactiek der rode verraders en de meelopers, recht lullen wat krom is! En deze turkse miep is daar een voorbeeld van!

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Politiek Nederland stelt weinig meer voor. Misschien wordt het stemvee eens een keertje wakker en gaan dan echt kiezen. Het parlement zal er dan heel anders uit zien.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Voor eens en voor altijd onthouden: volksvertegenwoordigers met moslim-achtergrond zijn niet meer dan infiltranten*. Y.Cegerek is geen uitzondering. Dat bewijst ze met haar taqiyya over pubers, dat wat ze zeggen absoluut niet kan en ze niet kapot moeten maken en goed moeten opvoeden. Dergelijke uitspraken zijn pure hypocrisie, omdat jodenhaat binnen de islam al eeuwen gemeengoed is.
  *>> http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Nog eentje die de ins en outs van taqiyya goed in de vingers heeft, maw: bestaat dat meisje wel wat volgens Stivan S. zou zijn lastiggevallen..???
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3409479/2013/03/14/Een-mishandeling-was-niet-onze-bedoeling.dhtml

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Ik heb al gereageerd bij DDS. maar wil toch nog wel toevoegen dat die dame en velen met haar geen enkele notie hebben van ons idee over onze maatschappij.
  Ze leven in hun wereld en daar meten ze alles aan af.
  Telkens weer kunnen we zien bij dat soort prorgammas waar die mensen thuishoren en dat is niet hier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s