VIDEO: Jihadistische islamitische kindsoldaat. Dit is de echte islam.

Deze nogal verontrustende video laat een jonge moslim van wellicht niet ouder dan een jaar of 10 zien in een of andere islamitische hel ergens in het oosten van Syrië, die een geweer draagt dat vermoedelijk net zoveel weegt als de helft van zijn eigen gewicht. Rond zijn hoofd draagt hij trots de moslim “zwarte vlag van de Jihad” zoals een islamitische Jihadi veteraan. Klaar om de oorlogskreet “Allahu Akbar!” te schreeuwen en als een martelaar zijn korte leven te beëindigen.

Dit is de echte islam. Barbaars en gewelddadig, boordevol pure haat, wreed en van nature achtergebleven. De familie van deze kindsoldaat zou alles in het werk moeten stellen om het kind buiten gevaar te houden. Maar de kans is groot dat juist de familie verantwoordelijk is voor zijn  hersenspoeling met de cultus van de islam en hem aanmoedigt om een Jihadist te worden.

Deze video toont moslims die claimen dat de islam de “religie van de vrede” is, wat voor onzin dat dan ook mag zijn. Taqiyya om hun stealth Jihad vooruit te helpen. Een misleidende leugen om diegenen zand in de ogen te strooien die niets beter weten te doen dan de islamitische agenda te implementeren.

Deze kindsoldaten zijn niet ongebruikelijk in de islamitische wereld, gehersenspoeld door de mensen in hun omgeving. Zij vullen de kinderen met haat tegen de kafirs, de “ongelovigen”. Welke hoop op toekomstige vrede is er wanneer de kinderen worden geradicaliseerd en als zij al zo lang leven dat ze volwassenen worden, is het al te laat, want dan is er geen weg terug meer.

Bron:

http://kafircrusaders.wordpress.com/2013/03/13/video-jihadist-muslim-child-soldier-this-is-the-real-islam/

Auteur: kafircrusaders

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, islamofascisme, Jihad, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Jihadistische islamitische kindsoldaat. Dit is de echte islam.

 1. manna72 zegt:

  in de samenleving waar in woon. of woonde….
  is het beeld dat hier getoond wordt onvoorstelbaar.
  hoe kan een volk zo zelfdestructief zijn.
  en het komt ook hier. ik ken jongens die in servie hebben gediend. en in libanon.
  ze zwijgen. en hebben een tik er aan overgehouden.
  en stel je nu voor de 100-den nl-moslims, met een doelbewuste missie ( dus anders dan de jongens die ik ken) hier terugkomen…
  de zwarte pest komt terug als vroeger. niet als virus maar als moslimzombies die de samenleving compleet gaan ontwrichten.
  maar liever nu dan als het te laat is…..

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  En dan moet je weten dat in heel het Midden-Oosten, maar vooral ook “op de Westbank” en in Gaza, de officiële media en het onderwijs druipen van de Jodenhaat.
  En dan nog wat ze thuis leren.
  Arm Israël!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Manna72 00.18. uur. Inderdaad, en dan moet ik denken aan het NAZI BEWIND in zijn nadagen, waar de HITLERJUGEND, jongens van amper 15 jaar, de “hel”, werden ingestuurd op bevel van de vriend van de grootmoefti, Adolf Bloksnor. De geschiedenis herhaalt zich, nu mede door met name links. Hoe wrang!

  Like

 4. Jan zegt:

  Je zal zo stom zijn om maar een seconde medelijden te hebben met dat kind als het er op aankomt.

  Like

  • maria zegt:

   Ik zie een klein kind met grote bruine ogen die lekker met zijn moeder moet kroelen.
   De islamisten zien een stuk goedkoop kanonnenvlees wat ze kunnen inzetten in hun bloedige oorlog en waar ze mee kunnen paraderen als “slachtoffer van de Westerse en Zionistische imperialisten” als hij omkomt.

   Like

 5. Jade zegt:

  Dit lijkt mij de kern van het islam-probleem, ze verpesten hun kinderen,
  door er geen liefde in te stoppen, maar enkel haat…

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  “maar liever nu dan als het te laat is”
  Maar wat een ellende kunnen ze aanrichten!
  Dit soort ‘ONMENSEN’ passen niet onze samenleving, die wel gericht is op VREDE.
  Daarom: UITDRIJVEN ! iN ONS BELANG.
  KAREL MARTEL WEER TOT LEVEN WEKKEN.
  PVV doe er wat aan.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Zulke kinderen worden ook al uitgerust als mobiele bom-unit. In de naam van Allah. Wat is er veranderd ? In de naam van de Fuhrer, in de naam van de Japanse keizer. Nee. Wat er veranderd is dat er geen volwassenen, maar kinderen misbruikt worden door de Islam om hun leven te geven voor de – goede – zaak, en dat ze beloofd wordt dat ze na hun daad in het paradijs komen. Hun ouders zijn na de dood van hun kind opgetogen en blij dat hun kind gestorven is ! Dat hun kind een martelaar is geworden, en zijn ouders zijn in de buurt waar ze wonen de No 1 geworden waar iedereen ontzag voor heeft. Dit soort van in en in ziek moorddadig volk loopt met miljoenen rond in Europa. Verraden als we zijn door politici, wacht ons ook een gruwelijke dood als we alsmaar blijven toekijken, discussieren, en tegelijk niets er aan doen !

  Like

  • hi BigLJohn,
   zij zij de wereld fockers die vooral het Kind op de eerste plaatds plaatsen stomhouden en wel leren hoe een wapen inelkaar zit dat is alles wat zij leren .
   ***
   De eerste wereld oorlog heeft het allemaal verergd voor hedendaagse feiten waar de wereld mee te maken hebben .
   ze zeggen niet voor niets dat een halfbloed niet tevertrouwen is met name Hitler zelf was half Joods maar dat weet U ook al ….
   Wat erg als je dat moet mee maken als ouder waarvan je kind martelaar is geworden voor hun geloof kind zal het voledig nooit begrepen hebben öf wel soms”?
   *****
   Zij komen ons in ons thuisland de LES leren ,en we doen het nog ook

   wie zijn hier de slimmerikken ..
   Aan u het antwoord…………………….

   Like

 8. De Ekster zegt:

  Dat is de reden waarom wij niet van deze lieden kunnen winnen, ben ik bang. Zij voeden hun kinderen op om te haten terwijl wij onze kinderen liefde en begrip proberen bij te brengen. Op mijn dochters school gaat dat ook zo en de lieve, naieve Nederlanders denken maar dat ze daar verstandig aan doen.. en denken dat andere mensen ook zo van vrede en liefde houden. Maar zo zit de moslim niet in elkaar.. de moslim respecteert enkel de andere moslim en haat alle anderen. Zijn kinderen worden vergiftigd van jongsaf, onze kinderen moeten door schade en schande wijs worden want op school leren ze enkel de gekuiste islam en niet de ware, bloeddorstige doodscultus. Vandaar ook, dat zo veel jonge mensen zich bekeren. Ze zien het gevaar niet. Ik moet mijn dochter ook corrigerende informatie geven op de onzin die ze van school meebrengt en kan alleen maar hopen dat het goed komt. Ze heeft islamitische vriendinnetjes, weet zij veel. Ik kan haar kwalijk de omgang met die kinderen ontzeggen, die kinderen zelf kunnen er ook niets aan doen dat ze van die domme ouders hebben. Maar het gevaar is natuurlijk levensgroot aanwezig dat ook mijn dochter gaat denken dat de islam of het dragen van hoofddoekjes geen probleem is. En zo vreet het zuur van de islam steeds verder onze samenleving binnen, alles vernietigend dat van waarde is..

  Like

 9. marijke zegt:

  Als je die foto ziet van dat jongetje kan je toch begrijpen dat die mensen niet uit een normale maatschapij komen.Die ouders die dit toe laten zijn echt van de pot gerukt en horen in de lik thuis.Kijk je mee Timmermans?

  Like

 10. even gelezen reageer ik er ook even op.
  ***********
  ie gene die voor hun land kiezen moeten teruggestuurd worden en niet hier terug komen,
  wan zij komen met onmense tegen haat tegen ons waar zij nooit vanaf zullen komen ze kunnen beter daar sterven dan de wereld voor een doedelzak aanzien .Want zo komen zij toch weer huiswaarts als ze het reden. Want hun haat zit zo diep geworteld na dat hebben meegemaakt .
  ***
  En als Zij als
  ZWARTE ZOMBIES HIER TERUG KOMEN DAN BARST ZEKER HIER DE HELL LOS.ZOALS IN ZIEKTES EN VEEL MOORDEN ZULLEN ER BIJ KOMEN LAS ZIJ TOEGELATEN WORDEN en
  DAT ZAL IK VREZEN DAT DAT ER KOMEN ZAL.

  Like

 11. islam
  = EENMAAL HAAT EN MOGEN DE LIEFDE NIET PREDIKEN,
  laat zij maar heengaan en zien wat het allemaal inhoud .
  Ze zullen wel terug denken waar zijn we mee begonnen.
  In de islamwereld is dat de doodstraf als je daar aan denk denk ik
  Laten ze maar verrekken dat klotevolk. Zo denken we er toch al allemaal over…

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Bart van den Bos 15.32. uur. Zo is dat Bart. Het ergste is dat deze extremistische moslims steun krijgen van hun zogenaamde gematigde moslims, waardoor bewezen is dat gematigde moslims niet bestaan. De ellende is al begonnen, onder het kabinet Den Uyl, doordat deze de gastarbeiders- turken en marokkanen ruimschoots de gelegenheid bood, vrouw en kinderen naar Nederland te laten komen, onder de noemer gezinshereniging.
  Toen kwam in 1975 het grootste verraad, doordat de roden, de liberalen en christen-democraten in het europees parlement instemden met de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG.
  Verantwoordelijk voor deze gang van zaken zijn onze politici geweest, en die zijn dat nog.
  We zullen ons op enig moment moeten gaan verzetten, want anders gaat bij ons de kop eraf!
  Weg met de islam uit nederland, en verdoemd de verraders van de politiek!

  Like

  • Het was al toen ze de eerste Moslims binnen lieten in Europa.
   Het verdrag wat ik ooit van gehoord had was dat ze in vrede zullen komen totdat er genoeg moslims zijn die we niet meer aankunnen en dan begint het pas.
   de ware Hell zal dan losbarsten in Europa voetsstaps met zekerheid.
   En Jazeker zijn onze Regeringen in Europa de Schuldigen hier..
   Willen hier de wetboek die 1500 jaar geleden handhaven,dat kan niet in deze tijd !
   waar vooral de Oosterlingen hier de baas proberen te zijn ..
   EN DAT LUKT ZE AARDIG .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s