Voetbalbelofte bij Beerschot, nu radicale moslimstrijder in Syrië

Screenshot_4

ANTWERPEN – De familie van Antwerpenaar Brian D.M. hoopt al twee maanden op een teken van leven. Ze staan doodsangsten uit sinds de 19-jarige zich bekeerde tot moslim om als Abu Qasem te gaan vechten in Syrië. ‘Brian is gebrainwasht door Sharia4Belgium’, zegt zijn zus. ‘Hij is stiekem naar het paradijs vertrokken om te strijden.’

‘Moet je niet gaan slapen?’, vroeg Brians jongere zus in de nacht van 23 januari, ergens in Limburg. Brian knikte van neen en zei dat zij dat stilaan wel moest gaan doen.

Hij verraste haar ook door afscheid te nemen. ‘Wees niet ongerust, maar ik kom niet meer terug.’ Even later stopte een wagen en stapte hij in. Bestemming: Syrië. Om er mee te gaan vechten met de Moslimbroeders tegen het regime van Bashar al-Assad.

Screenshot_5

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islam, Islamisering, islamofascisme, Moslimbroederschap, Syrië. Bookmark de permalink .

12 reacties op Voetbalbelofte bij Beerschot, nu radicale moslimstrijder in Syrië

 1. Rick zegt:

  Kan enkel de hoop uitspreken; Dat hij daar op een verschrikkelijke manier om het leven zal komen 🙂

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Hoe is het mogelijk dat ze niet-moslims mee krijgen in die gekte? Wat wordt ze beloofd? Toch niet die 72 maagden he, hahahaha, die sukkels. Het zal verdomme je zoon wezen, ik haalde hem persoonlijk terug, hoezo gehersenspoeld………………….

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Enkele reis naar het paradijs. Zal dat even zwaar tegenvallen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  @Rick. Als dat zou kunnen !! Graag allemaal !!

  Like

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Maar hopen dat het knulletje door een granaat in stukken gescheurd word zodat het onmogelijk zal zijn om in Belgie nog enige kosten te maken vanwege verwondingen.
  Helaas voor de familie van deze gast maar die zouden mogen bedenken dat ze hem zijn kwijtgeraakt als aan zo iets als Herione.
  Opzouten en vergeten die gek.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @EJ, je site is met geen tien stokken vooruit te branden, hij wordt met de dag TRAGER.Tip: niet meer deeplinken vanaf andere sites, maak de plaatjes KLEINER en zet ze op de eigen server!
  http://pauwenwitteman.vara.nl/Fragment-detail.1548.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=29701&tx_ttnews%5BbackPid%5D=116&cHash=2d7102e9042de3c81b7ee292442444e3
  Beatrice de Graaf denkt ook dat ze overal verstand van heeft, maar van HET PROJECT en taqiyya heeft ze nog nooit gehoord. NTCb-chef D.Schoof is met hetzelfde politiek correcte sop overgoten. En A.Marcouch is geen volksvertegenwoordiger maar een INFILTRANT..!!!
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/

  Like

 7. felix zegt:

  Wat jammer! zo`n verspillng van tijd, en van een heel leven, Ik hoop dat hij een kans krijgt om alsnog tot inkeer te komen, of is dit gewoon mij christelijke/judeeëse geest die mij opnieuw opspeelt? Ik zie hem gewoon als slachtoffer. een slachtoffer van het islamitische systeem.

  Like

 8. Pingback: Samira Azabar koestert haar waanzin | E.J. Bron

 9. Tom Hendrix zegt:

  Zo maakt de perfide islam, iedere dag meer slachtoffers. Net zoals bij de Jehovah getuigen, is het 24/7 hersenspoeling in de moskeet, waardoor voornamelijk jongere labiele figuren, zich laten inpakken door een hersenspinsel van een criminele roverhoofman, en kleuterneuker mohammed, moge deze figuur smoren in zijn eigen “vet”.

  Like

 10. @Tom Hendrix; ik ben zelf 5,5 jaar gehersenspoeld door de Jehovah’s Getuigen. Kan daar over mee praten. Er lopen daar heel wat geflipte figuren rond. Mannen die dom, bazig, bezitterig en gewelddadig zijn die vrouwen en andere mannen mishandelen. Die vervolgens met rust worden gelaten door de leiding omdat ze zogenaamd allemaal het eeuwige leven krijgen op de aarde. Die zogenaamd volmaakt en heilig zijn. En de enige gehersenspoelde boodschap van ze is dat alle niet-Jehovah’s Getuigen binnenkort vernietigd gaan worden door Jehovah God…

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 21.03. uur. Petje af Jack, dat je er zonder kleerscheuren verder vanaf bent gekomen! Iedere vorm van fanatisme, of het nu over geloof of politiek gaat heeft heel gevaarlijke kanten. Nu op wat oudere leeftijd, ben ik blij dat ik niet alles zo zeker weet. Wat dat betreft denk ik aan de filosoof René Descartes, die gezegd schijnt te hebben: Zet al je zogenaamde zekerheden maar eens op een rij, en ga daar maar eens duchtig aan twijfelen. Ik vind dat een zeer gezonde kijk, en zie daar meerwaarde in, omdat het mij ervoor kan behoeden hoogmoedig te zijn of te worden. En ook de kerkvader Augustinus had een goede uitdrukking- tegen het absolute denken- en wel: Bij twijfel vrijheid!

  Like

 12. 4sjun zegt:

  Er valt natuurlijk een hoop af te dingen op de plaatsvervangende middelaarsrol die het Genootschap uit Brooklyn zichzelf toedicht, maar men stuurt geen voetvolk op zelfmoordmissie, men zet niet aan tot geweld en men legitimeert geen verkrachting. Ook over de kwalijke rol van deze beweging bij de tegenwerking van individuele groei naar een evenwichtige volwassene mag zeker een fel licht geschenen worden. Maar dit valt wat mij betreft in het niet bij de gezichten van islam zoals die worden gepraktiseerd door Daesh en Boko Haram en religieus gelegitimeerd door koran, hadith en de soenna van Mohammed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s