Eu wil van jonge Europeanen migranten maken

Screenshot_10

Met een nieuw fonds van 20 miljard euro moeten jongeren ertoe worden aangespoord buiten hun geboorteland te werken. Dat heeft echter nog nergens ter wereld gefunctioneerd.

De EU-commissaris van Werkgelegenheid en Sociale Zaken, László Andor, wil heel graag een baangarantie voor jongeren in Europa invoeren. Bijna 6 miljoen mensen onder de 25 jaar zijn in de EU werkloos. Met de nieuwe arbeidsgarantie dienen de lidstaten zich ertoe te verplichten banen en stageplaatsen aan te bieden. “Jonge mensen moeten bereid zijn hun thuisregio te verlaten”, zei Andor tegenover Deutschlandradio”.

Pankaj Ghemawat, professor voor globale strategie aan de IESE Business School in Barcelona, stelt een geheel andere these op: de globalisering is een illusie. De afgelopen jaren werden veelmeer regionale bondgenootschappen sterker. Hij toont o.a. aan dat slechts 3% van de wereldbevolking als migranten van de eerste generatie kunnen worden beschouwd; 90% van de wereldbevolking zal het land, waarin ze werd geboren, nooit verlaten. Gezien deze cijfers is het maar zeer de vraag of er gebruik gemaakt zal gaan worden van deze EU-banengarantie.

De EU-landen dienen zich ertoe te verplichten om jongeren uiterlijk vier maanden na het einde van hun opleiding of het verlies van een baan een nieuwe baan, een stageplaats of een praktijkopleidingsplaats te geven, zei de EU-commissaris van Werkgelegenheid en Sociale Zaken. “De jeugdgarantie zal jaarlijks 20 miljard euro kosten. Maar als men helemaal niets doet, dan zou dit het totale budget van de EU met 1% belasten”, aldus Andor. Dat zou overeenkomen met een bedrag van ongeveer 150 miljard euro. Dus zou men onmiddellijk iets aan de jeugdwerkloosheid moeten doen.

Om de directe maatregelen te financieren,. Wil Andor bezuinigen op de sociale uitkeringen of de “sociale fondsen”. “Ook de arbeidsbureaus zouden kunnen bezuinigen. En daarom is het een langdurige investering waarover we het hier hebben.”

Verschillende onderzoeken bewijzen echter dat de wereld niet zo geglobaliseerd is als veel mensen denken: “Van de vele verschillende activiteiten die of binnen een land of grensoverschrijdend kunnen plaatsvinden,bedragen de internationale minder dan 10% en slechts een paar overschrijden de 25% grens”, zei Ghemawat tegen de “Deutsche Wirtschafts Nachrichten”.

De EU-commissaris roept de jongeren er desondanks toe op om “ook naar andere EU-landen te gaan om daar een baan te vinden.” Zo eenvoudig is dat echter niet: een vergelijking met de internationale handel toont aan dat zich op basis van de geografische, culturele en economische gelijkenissen tussen buurlanden meer regionale dan globale handelsmodellen ontwikkelden. Daarom zouden regionale handelsverdragen echter geen armzalig aftreksel van globale verdragen zijn: “Het is zinvol om zowel met de integratie op regionaal als globaal niveau door te gaan”, aldus Ghemawat.

In het globaliseringsproces zou daarom geen sprake zijn van een gelijkmatige en voortdurende opwaartse beweging, zei Ghemawat. “Er zullen terugslagen komen, maar ik hoop dat er over 50 jaar sterke betrekkingen tussen individuele landen bestaan, die ons op de een of andere manier samenbinden.” De integratie zou intelligent verder ontwikkeld moeten worden, ondersteund door doelgerichte regulering.

Screenshot_11

De EU-commissaris voor Werkgelegenheid en Sociale Zaken, László Andor

Bron:

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/03/14/eu-will-junge-europaeer-zu-migranten-machen/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

19 reacties op Eu wil van jonge Europeanen migranten maken

 1. Wat IS dat toch met die lui? Wat is het voordeel voor hen dat ze dit willen ‘pushen’?? Wat zit er achter?

  Like

  • Linsky zegt:

   Da’s heel simpel.
   “Wat de banksters (elite) willen, is dat ze hun monopolie van het krediet kunnen vertalen in een monopolie over alles. Huwelijk en gezin moeten worden vernietigd want mensen ontlenen identiteit en krijgen voldoening uit hun rollen binnen het gezinsleven. Het gezin moet verdwijnen (samen met landen, ras en religie) voordat we onze nieuwe (wereld)identiteit kunnen aannemen”.
   “De verwoesting van het gezin is de leerstelling van het Manifest van de Illuminati”.

   Dit is dus een van de manieren, een nieuwe initiatief om de gezinsbanden en familierelaties kapot te krijgen. 😦
   Verdeel en heers….!

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    U verwoordt hetgeen ik meteen dacht.
    Voor mijn gevoel willen ze het gezin verscheuren. opdat er geen eenheid zal zijn
    Hoe minder eenheid een gezin,” volk” vormt, des te zwakker het staat.
    En een zwak volk is makkelijker te manipuleren, indoctrineren en te domineren dan een volk dat achter elkaar staat en elkaar steunt/voor elkaar opkomt.
    .

    Like

   • oogenhand zegt:

    Uiteraard moet goedkope arbeid overal ter wereld kunnen worden ingezet om de plaatselijke arbeidersklasse onder te snijden. Zogenaamde arbeidersbewegingen keuren dit goed. De arbeidsmigrant zou ter plaatse georganiseerd moeten worden. Maar dat kunnen deze zogenaamde arbeidersbewegingen heel goed zelf doen. Zij immers willen de arbeidsmigratie.

    Like

  • louis-portugal zegt:

   Allemaal paniek omdat ze zien hoe hun speeltje EU in elkaar aan het storten is.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Die kijken alleen maar naar hun vet betaalde euro-baantje en de rest intresseert ze ging eene moer.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende vinkentering, alweer gesmijt met miljarden, door de rode sinterklazen in Brussel. Kotsmisselijk ben en word ik van dit vuige stelletje communisten, die verdomme over de rug van de belastingbetalers, voor sinterklaas spelen, en de hele dag de “gebraden haan uithangen”. Val toch hardstikke in de stront eussr paladijnen!

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Wat zijn het toch een stel zwakbegaafde, autocratische, met zichzelf ingenomen en kop in het zand stekende dhimmie-achtige narcistische klootzakken. Heel Europa wordt naar de kloten geholpen door allerlei ziek, lui, onaangepast, agressief, analfabetisch, psychopatisch, Middeleeuws barbaars gedrag vertonend, van een zeer laag IQ voorzien tuig van overwegend islamitisch allooi hier en in de rest van Europa van alle luxe te voorzien, hen in alle opzichten bevoordelen en een hand boven het hoofd houden, wat ze ook uitgespookt hebben, terwijl ze nooit enige vorm van tegenprestatie geleverd hebben. En dit allemaal ten koste van de oorspronkelijke bewoners in de diverse landen.

  Wat bezielt hen in Gods naam dat zij, het volk zo verkwanselen aan de bezetter en ons linea recta, zonder enige reden aan de islamisering overleveren.

  Wat mij betreft worden deze landverraders volgens oorlogsrecht zonder enige vorm van proces,
  ” grondig berispt. ”

  Op het massamoorden na zou je haast wensen dat Hitler de oorlog gewonnen had. Dan hadden we al deze ellende niet hoeven mee te maken.

  Wat mij betreft mag een klein Adolfje nu opstaan om orde op zaken te stellen.

  Pugna Pro Patria

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Nou Joannes als dat zo zou zijn zouden we nu duits spreken en gegarandeerd veel minder problemen hebben dan nu en zeker geen marokkaantjes die oude vrouwen overvielen of in groepjes mensen aanvallen en af en toe vermoorden hoewel dat per ongeluk is natuurlijk.
   Een soort beroepsrisico.

   Like

  • oogenhand zegt:

   Wat ben jij voor een idioot? Een Adolf Hitler? Geen politieke, maar een religieuze vernieuwing hebben we nodig! Het islamitisch paradijs is opium voor het volk, want klagen over “racisme” hebben de moslims van de communisten overgenomen.

   Like

 4. Jade zegt:

  Doet me een beetje denken aan de duitsland/oostenrijk-reizen van NSB-kinderen…
  http://hetverhalenarchief.nl/kinderen-over-foute-ouders/een-dubbele-reis
  Nu steeds meer mensen bij de voedselbanken lopen dankzij de EU,
  krijg je ook meer kinderen die dan elders maar moeten aansterken…

  Like

 5. hijmen huygen zegt:

  Hitlers droom wordt werkelijkheid:EIN REICH ,EIN FUHRER,EIN EG.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Mischien hebben ze foute ouders?Maar hun invalide niet zichtbaar zijn? Hebben ze in hun jeugd mischien ADHD, Dislectie Autisme of wat anders dat we niet weten? Wij met de bloedgroepe O kunnen ze niet helen, maar wel voorkomen dat ze geboren worden.Moeten wij alle mensen met Bloedgroepe O
  overhalen om sexueel activer te worden als tot zo ver?In Johannes 4 en Johannes 8 heeft Jezus Niets tegen sex. binnen of buiten het huwelijk.Als wij ook nog weten dat wij er mee ook de gezondheid van onze gemeenten verhogen kan, zal ik zeggen DOEN.Dus Jongens en meisjes met bloedgroepe O Aan de bak.

  Like

 7. toetssteen zegt:

  Zooo amusant:

  http://hat4uk.wordpress.com/2013/03/15/profits-of-doom-unfeasibly-huge-bollocks-on-us-fed-profit-from-reuters/

  Ehh ziet u daar die ijsberg, start the music. Oh niet genoeg sloepen, yoh, hoe kan dat nou?

  Like

 8. luckybee zegt:

  Johannes 4 DE SAMARITAANSE VROUW vers1-30
  Johannes 8 DE ZONDIGE VROUW vers 1-11de waarschuwing geldt om dat in Judea de zeden erg hard zijn, ze kan door de Farizeers weer tot dood door steniging veroordeeld worden.Maar wij weten dat Jezus van allebeide net zo veel houdt.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad. Verloedering als er een VN-vrouwenverdrag komt, meneer Morsi?
  Lazer op! Dat woestijngeloof van jou is al meer dan 1400 jaar de hoofdoorzaak van alle ellende en verloedering in deze wereld. Ga het Westen niet opzadelen met geouwehoer over verloedering* want dan weet ik er ook nog wel een paar!
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3409911/2013/03/15/Moslimbroederschap-ziet-VN-vrouwenverdrag-als-bedreiging.dhtml
  *>> http://tinyurl.com/a6tx2w4 http://tinyurl.com/als6ns7

  Like

 10. Frans Brassens zegt:

  € 20.000.000.000 burgergeld nodig om werk te garanderen waar geen of onvoldoende werk is?
  € 20.000.000.000 burgergeld nodig om de mogelijkheid te bieden dat juist bepaalde ‘jongeren’ verhuizen naar andere landen waar ze dan de mogelijkheid hebben om wellicht hun eigen ‘baan’ uit te kunnen oefenen?
  € 20.000.000.000 burgergeld nodig om gezinsverbanden massaal te dereguleren?
  € 20.000.000.000 burgergeld nodig om het gevoel ‘vaderland’ te bestrijden?
  Enz.
  Dit is een nieuwe aanval op de nationale staten en de burgers daarvan, zowel als een niet ondenkbare mogelijkheid dat de criminaliteit erdoor gaat toenemen.
  Dit geld wordt niet slechts over de balk gesmeten, het wordt gebruikt voor de verdere ontwrichting van de samenleving zoals we die kenden en nog ten dele kennen.

  Like

  • Linsky zegt:

   Ontwrichting!
   Psies da’s het juiste woord Frans…
   En met opzet natuurlijk…
   Het gaat in werkelijkheid nooit om geld,…maar om Total Control.

   In Canada door de gevestigde media juichend bekendgemaakt dat volgens de laatste cijfers het aantal huwelijken en traditionele gezinnen aanzienlijk was gedaald.
   Enkele van de krantenkoppen waren “Het Canadese gezin zit in een overgangsfase”, “Verbintenissen tussen mensen van gelijke sekse het snelst groeiende soort huwelijk” en “Samengestelde gezinnen worden de nieuwe nationale norm”. Iets waar men zich eigenlijk zorgen over zou moeten maken wordt unaniem verwelkomd als vooruitgang.

   In Frankrijk de woorden “vader” en “moeder” geschrapt uit alle officiële documenten en verplicht vervangen door het woord “ouders”. Dit maakte de Franse Minister van Justitie onlangs bekend. De officiële reden is om mensen van hetzelfde geslacht die tegenwoordig ook mogen trouwen, van dienst te kunnen zijn met de universele naam “ouders”.

   Zelfs boeken die een “traditioneel” gezinsbeeld geven van moeders die voor hun kinderen zorgen of vaders die naar hun werk gaan, worden binnenkort verboden in Eurabië. In Zweden worden op sommige kleuterscholen zelfs de woorden “hem” en “haar” al niet meer gebruikt.…

   Boeken die een “traditioneel” gezinsbeeld geven van moeders die voor hun kinderen zorgen of vaders die naar hun werk gaan kunnen verboden worden als een recent Europees rapport over gelijkheid van seksen wordt geïmplementeerd.

   En de waanzin gaat verder. Zo zijn er nu al kleuterscholen in Zweden waar men weigert om de woorden hem of haar te gebruiken. Ze worden “vrienden” genoemd of aangesproken met hun naam en als het niet anders kan gebruiken ze een nieuw woord dat ze uit het Fins hebben geleend, “hen”. Dit is een woord dat voor alles gebruikt wordt zonder onderscheid van de verschillende seksen.

   Ook de boeken zijn aangepast. Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen zijn verdwenen en vervangen door een boek dat gaat over twee giraffen die een verlaten krokodillenbaby aantreffen en deze adopteren.

   Vorig jaar ging het in Zweden zelfs al zover dat een stel besloot om het geslacht van hun kind dat ze “Pop” hadden genoemd geheim te houden voor de buitenwereld. Alleen de naaste familieleden wisten of het een jongen of een meisje was.

   Alles zal in het werk gesteld worden om het traditionele gezin met wortel en tak uit te roeien. De staat zal de voortplanting bepalen en de staat zal zorg dragen voor de opvoeding waarin vooral de nadruk zal liggen op gelijkheid. Alles gelijk, alles grijs, uitblinkers worden afgestraft en belachelijk gemaakt.

   De reden van dit alles is heel eenvoudig; het traditionele gezin brengt de meeste kinderen voort. En daarom staat het gezin in de weg van de New World Order. Zij willen bepalen hoe voortplanting zal plaatsvinden en zij willen zeer zeker bepalen HOE kinderen worden grootgebracht.

   Dus, worden er permanent brainwash operaties uitgevoerd via de media om toch maar vooral het traditionele gezin onderuit te halen. Dat gebeurt niet alleen via de media. Ook via scholen door middel van het promoten van ongebreidelde sex, homopraktijken, éénoudergezinnen en gelijke sekse huwelijken…. kortom alles behalve de “gewone” gezinssituatie wordt gepromoot.

   Precies zoals ook al jarenlang alle nationale en patriottische gevoelens en de gehele Westerse cultuur onstuitbaar wordt vernietigd.

   En daarom dus dit nieuwe initiatief……..!

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 11.31. uur. Inderdaad Linsky, en alles gefaciliteerd, door de socialistische, de liberale, de links liberale en de christen-democratische politici. Het zijn allemaal in wezen geperverteerde, landverraderlijke personen, die met plezier ons verraden en verkopen aan de satanische NWO!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s