Noorse minister erkent leugen: de ontwikkelingshulp gaat wel degelijk naar Palestijnse terroristen

Screenshot_22

De moordenaars van deze mensen krijgen daar een Palestijns staatssalaris voor 

Sinds 2008 stort Noorwegen jaarlijks 300 miljoen Noorse kronen (= 40 miljoen euro jaarlijks) in de bodemloze kassa van de tot op het bot corrupte Palestijnse Autoriteit. Controle over wat met dat geld gebeurt vindt nagenoeg niet plaats en de Palestijnen laten ook geen goede controle toe van buitenaf.

Transparantie komt in geen enkel Palestijns woordenboek voor. Het Westen moet tot in den treure afdokken maar mag zich verder niet bemoeien waaraan de Palestijnse Autoriteit de miljoenen euro’s zoal besteedt.

Echter in Noorwegen, dat net zoals andere EU-landen krap bij kas zit, worden thans expliciete vragen gesteld waar al die ontwikkelingsfondsen, die moeten worden opgehoest door de modale belastingbetaler, zoal naar toe gaan en wat er met die miljoenen Noorse kronen gebeurt. “Wat gebeurt er allemaal met ons geld?”, vragen de Noren zich terecht af. Dit naar aanleiding van een televisiedocumentaire.

Een kort bericht vandaag in The Jerusalem Post spreekt boekdelen. Laat ons hopen dat de andere EU-landen meeluisteren, met inbegrip van België èn Nederland. De vertaling:

De Palestijnse Autoriteit heeft Oslo misleid toen het beweerde dat de Noorse hulpfondsen niet gebruikt werden om de moordenaars van Israëliërs te belonen, zei de Noorse minister van Buitenlandse Zaken.

Espen Barth Eide vertelde maandag in een verklaring: “Het is ongelukkig dat de incorrecte informatie die werd verkregen van de Palestijnse Autoriteit gecommuniceerd werd naar het Parlement.” De verklaring werd geciteerd in een artikel in het Noorse dagblad Dagen.

Anders Anundsen, een parlementslid voor de Progressieve Partij, zei dat de regering lange tijd beweerde dat de Noorse hulpgelden niét werden geschonken aan Palestijnen die opgesloten zaten in Israëlische gevangenissen voor moord en terroristische activiteiten.

De Palestijnse Autoriteit maakt sinds 2003 [!] elke maand geld over aan Palestijnse gevangenen in Israël en heeft hun uitbetalingen in 2011 met 300 procent verhoogd, volgens het Israëlisch televisie netwerk van Kanaal 2.

De verklaring van Espen Eide volgde nadat het ministerie nieuwe informatie had toegezonden gekregen, waarin “een belangrijk verschil tussen wat we tot nog toe hadden aangenomen, in tegenstelling tot eerdere informatie die we van de Palestijnse Autoriteit hadden ontvangen, werd onthuld”, luidde de verklaring van de minister.

Dus de Noorse minister heeft de Palestijnse leugens klakkeloos overgenomen en zo het Noorse parlement voorgelogen. In Groot-Brittannië is hier ook al commotie over.

Wanneer gaat de Nederlandse pers vragen stellen over het misbruik van Nederlands belastinggeld voor de beloning van Palestijnse moordenaars?

Bron:

http://likud.nl/2013/03/noorse-minister-erkent-leugen-de-ontwikkelingshulp-gaat-wel-naar-palestijnse-terroristen/#content

LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Fatah, Hypocrisie, landverraad, Noorwegen, Socialisten. Bookmark de permalink .

6 reacties op Noorse minister erkent leugen: de ontwikkelingshulp gaat wel degelijk naar Palestijnse terroristen

 1. Nederland betaalt 4,7 miljard euro per jaar, hetgeent overeenkomt met ongeveer 650 euro per hoofd van de beroepsbevolking!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt voor dit artikel Likoed Nederland. Tja, in de scandinavische landen, waren de roden al 10 tallen jaren aan het bewind, en net als in nederland steunde de linksen uiteraard elke groepering die volgens links zielig was of nog is. En nederland, beste Likoed, met de partij van de allachtonen in de regering komt er bij ons niets van terecht!

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Dit zou een extreem schokkende mededeling voor de naïeven moeten zijn.
  Maar ik garandeer je dat er in Den Haag geen stropdas scheef van gaat zitten.
  De ingewijden weten het al decennia.
  Maar die zijn gemarginaliseerd.
  De hele Westerse cultuur is in handen van formele en informele linkse netwerken die elkaar subsidiëren en in het zadel helpen en houden.
  De spinnen in die netwerken hebben de hele cultuur via de media, de politiek en het onderwijs vergiftigd met Israël-haat, islamofilie en Palmaffia-liefde.
  Zelfs iets gruwelijks en gewelddadigs als de massamoord van Breivik heeft de collaborateurs niet wakker weten te schudden.
  Er zullen nog veel grotere bloedbaden nodig zijn om ze uit hun lethargie te krijgen.
  En die bloedbaden zullen héél dicht bij moeten zijn.
  Ik denk dat niet minder dan een grote oorlog in het Midden-Oosten die via de 5e colonnes van moslims overslaat naar de West-Europese steden nodig zal zijn.
  En dan nog!
  Dan zeggen de totaal-idioten waarschijnlijk: “Dat krijg je nou van dat islam-bashen.”

  Like

 4. luckybee zegt:

  Hoogste tijd dat de PVV gaat regeren. Steun ze

  Like

 5. maria zegt:

  Dit is de reden waarom ik soms met tegenzin op EJ Bron ga kijken. Dit soort berichten maakt mij zo moedeloos! Onze ongelofelijk incompetente regering die onze eigen bejaarden en gehandicapten het liefst vandaag nog een spuitje zou geven om te bezuinigen zodat er nog meer geld naar islamisten (=terroristen) kan gaan. En onze “journalisten” op de PO die alles goedlullen.
  Worden we zo afgestraft voor onze anti-Israël politiek en onze willekeurige steun aan resp. Gadaffi, Assad en nu hun jihadistische opvolgers met hun vijfde colonne die onze verzorgingsstaat opvreten?

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Een CDA’er zei,” iets in de trant van” we weten dat het geld niet op de juiste plaats terecht komt. Maar het geeft een goed gevoel. (Om geld aan arme landen te geven)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s