“Typisch! De jood!” (update)

Screenshot_24

(Door: Joost Niemöller)

Minister Asscher wil de oplossing zijn, maar is het doelwit.

Update: De site Nieuws.Marokko.nl heeft de reacties inmiddels verwijderd. Wij hebben de reacties geprint en gedownload.

Het antisemitisme was onaanvaardbaar, vond minister Asscher. Hij ging naar Arnhem om met mensen te praten, naar aanleiding van het ‘incident’ met de antisemitische Turkse jongens. Hij schreef ook een brief aan de Kamer. Er wordt een onderzoek ingesteld, het is onaanvaardbaar blablablah.

Asscher kreeg overigens al gelijk antwoord van de doelgroep, op zijn goed bedoelde werk, op de site Nieuws.Marokko.nl.

Enkele citaten van de reageerders om een beeld te geven van de leefwereld:

MaroCross:

Asscher komt uit een Joodse familie van juristen en diamantairs uit de Amsterdamse wijk De Pijp. Zijn overgrootvader Abraham Asscher was een van de voorzitters van de Joodsche Raad. 

ou ja moslims mogen wel Asscher wijst erop dat discriminatie strafbaar is en tot de prioriteiten van de politie behoort.maar anders om niet wilders maag het wel maar wij niet ga naar de heel

Typisch! De jood!

Mocroyassin

Zodra het over de joden gaat staan ze allemaal op de eerste rij! Deze mensen zijn zielig! Eerst waren ze bevriend met khadafie en assad. Nu de bevolking is opgestaan zijn ze zogenaamt tegen ze! Asscher en rutte moeten hun bek dicht houden en vooral niet serieus genomen worden! Ik leef in een vrijland zeggen ze maar de vrijheid is alleen voor de hollanders en niet voor ons. Ik zeg wat ik denk en wat die honden er van vinden boeit me niks!

Muestra:

Mag men tegenwoordig ook al niet een eigen mening vormen over de Holocaust, of moeten we het bij voorbaat zielig vinden? Ik zie geen verschil tussen deze jongeren en Wilders. Gewoon je mening geven over hoe zij denken over een bepaalde onderwerp. Tokkies meteen

MaoZedong:

De minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher maar van welk land Nederland of Israël ?

Transfaler:

Ascher en soortgelijken zijn meestal 90% blank en 10% joods , ze hebben ergens in hun familie een joodse voorouder zitten en zweren daarom zoveel trouw aan joden en Israël  Veel joodse forum trollen hier hebben precies zo een soortgelijke afkomst als Ascher. Echte joden zijn in Europa vrij zeldzaam.

MaoZedong:

hij 100% joods hij zal nooit Israël laten vallen of kritiek geven.

BGarios ziet een probleem:

Iedereen mag een vrije mening hebben, maar antisemitisme valt niet onder vrijheid van meningsuiting (en dat weet je best zelf)

Maar MaroCross ziet dat probleem niet zo:

Wanneer ben je antisemiet? Wanneer je tegenwoordig een gas tank laat inbouwen in je auto ben je al antisemiet! Ik erken dat woord overigens niet!

Muestra wil er zelfs voor naar de rechter:

Je mag over alles een mening hebben. Als ik vind dat Hitler het juiste heeft gedaan (waar ik ook echt in geloof) dit omdat hij wist wat voor nare mensen het zijn (kijk naar israel) dan ga ik in overtreding??? Nu hopen dat ik gesnapt word, wil het maar al te graag belichten.

MaoZedong weet waarom hij niet in overtreding zou zijn:

een semiet is niet alleen maar een jood !

Agardiri_86 weet dat dit klopt:

precies.. zelfs onze profeet vrede zij met hem is een semiet! een semiet is iemand die afstamt van de zoon van profeet nuh vrede zij met hem sam.

de mensen die vinden dat hitler het goed heeft gedaan hebben echt een groot gebrek aan kennis.. jij dus ook. wat ik bedoel te zeggen is. de 2e wereld oorlog is bedacht door zionistische joden.. die der voor hebben gezorgt dat ze joden konden wegjagen uit europa naar een land dat de zionistische joden wouden overnemen .. palestina dus. want zonder inwoners heb je geen land. de joden die leefden in palestina voor dit hele gebeuren, leefden als familie met de moslims..

MaroCross:

Wanneer de joden gewoon braaf land terug zouden geven aan de Palestijnen en per direct zouden stoppen met het vermoorden van onschuldige Palestijnse kinderen, dan zouden ze al een stuk minder gehaat worden

Schuld bij jezelf zoeken, joodje.

Met je “Stel” Stel dat Adolf Hitler zijn werk gewoon had af kunnen maken, dan was er ook geen joden haat, toch? Simpel zieltje ben je!

Experience

Wanneer het moslims zijn dan mag iedereen alles roepen wat hij of zij wilt maar zodra het over joden gaat dan is het onacceptabel!

Childsaafa

nou ja moslims mogen wel Asscher wijst erop dat discriminatie strafbaar is en tot de prioriteiten van de politie behoort.maar anders om niet wilders maag het wel maar wij niet ga naar de heel

En dan weer MaroCross:

Ook het strafrecht kan ons de mond niet snoeren

Hasni

Ja het is duidelijk maar ja ,joden hebben zichzelf in de maling genomen zelfs hun godsdienst klopt niet je kan alleen jood zijn van geboorte met andere woorden wie geen joods is die komt volgens hun niet in de hemel ik zou zelfmoord plegen als ik jood was want ik kom toch in de hemel ja toch.

stranger1001

De jood Ascher moet niet zo partijdig zijn en maar eens objectief kijken waarom deze jongens roepen dat ze joden haten. Dat het zorgwekkend is? ben ik het met hem eens……zorgwekkend hoe de joden eraan toe zijn door hun geweld in Pisrael en door hun landjespik en terroristische terreur daden! verander je pro-zionistische beleid maar eens…. maar dit is typisch politiek weer…..niet kijken waarom dat gezegd wordt maar wat er wordt gezegd en je visie afdwingen op elke afkomst en burger die in nl wonen! een mentaliteit van een dictator kan je wel zeggen. ik vraag mij af of Ascher wel thuis hoort in een democratie?

Hooligan.

Holocaust is een leugen

Hooligan.

IK VIND het jammer dat ze acher niet op de trein hebben gezet in de

40s condactor

Je positief uitlaten over de holocaust is dan ook onaccepabel, en heeft niets te maken met zomaar wat uitroepen. Een beetje nadenken ipv in de slachtofferrol te kruipen zou veel beter zijn, al is hetdan nog maar op gebied van menselijkheid en respect ten overstaan van al die mensen die geleden hebben onder de tirannie van hitler, en dat waren niet enkel joden, al waren zij dan wel het hoofddoel van hitler en de zijnen.

Hooligan

je mag de holocaust ontkennen . ik ontken de holocaust is mij vrijheid van meningsuiting , ben je joods ofzo??

condactor

Dat is jouw mening, in België is het strafbaar dat te beweren, en maar goed ook. Mensen die zulke dingen beweren zijn de eersten om aan een holocaust mee te werken.

condactor

Mijn excuses, maar ik kan m’n tijd niet steken in simplesme. Kom eens terug als je een volwassen discussie aankan.

Hooligan.

je bent dus joods? wat doe je op een forum voor marokkaanse jongeren Jood!

Hooligan.

ik lul je klem joodje. mag ik mij mening hebben over de holocaust JA / NEE??

Salaris

Er is vrije meningsuiting hierover, al kan men indien gekwetst wellicht een beroep doen het verbod op smalende godslastering. In de Koran staat weer dat ongelovigen erger zijn dan beesten en dat er naar gestreefd moet worden om christenen en joden hun belasting in vernedering de belasting aan moslims te laten betalen. Ik voel me daardoor niet gekwetst. Zulke boeken heb je. Het ontkennen van het leed van joden tijdens de Holocaust is net als het ontkennen dat er ooit 7000 moslims werden vermoord in Sebrenica. Zij die zulke gebeurtenissen ontkennen zijn doorgaans degenen die graag aan zulke misdaden meewerken.

Hier treed je dus binnen in een denkwereld met een hele eigen logica, die goed doortimmerd is, soms zelfs grappig (over die gastank), en ja, van haat vervuld. Deze mensen willen de Joden dood hebben. Niet meer, en niet minder.

Ik krijg de indruk dat het vooral om Marokkanen gaat, overigens, en niet om Turken. Ze hadden gewild dat Hitler zijn werk had afgemaakt, dan hadden we nu ook geen Palestijnenprobleem. Er is geen speld tussen te krijgen, en een boekje van Anne Frank tevoorschijn halen gaat daar ook echt niks aan veranderen. En het zoveelste SCP onderzoek al helemaal niet. Ze hebben bovendien gelijk met hun opmerking over antisemitisme. Het woord klopt niet, want ze zijn zelf semieten. Ze zijn dus niet antisemitisch, maar ze zijn anti-Joods. Net als Hitler. Want die had gewoon gelijk.

Het is zoals het is.

We hebben ze zelf binnengehaald, en nu zitten we met de shit opgescheept. Voor Joden zal er op den duur weinig anders opzitten dan vertrekken, zoals Joden al zo’n beetje uit de hele moslimwereld aan het vertrekken zijn. Hierna komen de blanken aan de buurt.

Het probleem ligt nu bij mensen als Asscher, die het goed bedoelen, dat geloof ik best, maar die niet begrijpen dat het oorlog is, en dat Asscher dan wel minister mag wezen, maar hij is niet de oplossing, hij is het doelwit. Omdat hij Jood is. En dat weten deze jongens en meisjes allemaal heel goed.

De Joden in WO II konden het ook maar niet begrijpen. Dat ze dood moesten omdat ze Joden waren en om geen enkele andere reden. Je kunt je er nog iets bij voorstellen dat je dood moet om iets wat je gedaan of gezegd zou hebben. Maar dat je dood moet omdat je deel uitmaakt van een etnische groep is letterlijk onvoorstelbaar.

En toch bestaat het. Ook bij deze jongens en meisjes.

Ze willen Joden doden.

En ze zijn nu op het internet moed aan het verzamelen.

Zie hieronder een aantal van de kwalijke reacties zoals ze op de website Marokko.nl zijn verschenen:

Screenshot_23

Bron:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/03/typisch-de-jood-update

Door:

Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Jodenhaat, Nederland. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Typisch! De jood!” (update)

 1. Jan zegt:

  Altijd weer prettig als mijn vooroordelen over moslims bevestigd worden.
  (Ik neem aan dat dit de gemiddelde gematigde moslim is, ook wat spelling en grammatica betreft?)

  Spelling: <-10
  Grammatica: <-100
  Mentaliteit: standaard verrot

  Like

 2. Homoslim zegt:

  Die moed verzamelen ze niet alleen op internet, op de sportscholen bemerk ik ook een massale voorbereiding…

  Like

 3. Mosje Groen zegt:

  Het is zoals vele vrijsprekers al een hele tijd weten; de islamiet zal, nadat hij eerst de gewone ongelovige honden en varkens (wij Hollanders dus) vernederd heeft zich op een gegeven moment tegen zijn eigen faciliteerders (de PvdA) keren….

  Je kon erop wachten….

  Like

 4. maria zegt:

  Ik probeer op Youtube wel eens pro-Israel commentaar te geven en dan niet in de vorm van schelden op marokkanen of moslims maar gewoon historische feiten benoemen. U zult niet verrast zijn als ik u vertel hoeveel onvoorstelbaar hatelijke, laag-bij-de grondse en vooral oerdomme feedback ik in erbarmelijk nederlands terugkrijg. Waarbij de islamieten zich continu tegenspreken in hun schuimbekkende haat tegen Joden en Israël. Vergeet niet dat dit de generatie van NU is die NU zo word volgestopt met haat DOOR HUN OUDERS. Ik ben er maar mee opgehouden want na het zoveelste “k*nkerhoer, joodse visk*t, zionist whore, en het onvermijdelijke “ik n**k je kk moeder” heb ik niet de illusie dat ik iets kan veranderen. Want Allah weet het volgens hen beter….

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Maria 17.34. uur. Troost U Maria, ook ik ben al eerder bedreigt, door de volgers van Mo. Dat is nu eenmaal zo, als je dat volk een spiegel voor houdt, dan gaan ze over de rooie. Typisch moslim gedrag hoor!

  Like

  • maria zegt:

   Het ergste is nog dat ze zich niet schamen voor hun haat en ook doodleuk zeggen dat ze hier lekker onze uitkeringen genieten. Maar Oh,oh als je het waagt om islamitische wandaden of marokkaanse criminaliteit te benoemen. Want dan ben je een vuile racist natuurlijk. Vergeet niet dat bovenstaande meneer met zijn “dood voor Allah is geweldig” elke dag via de schotel in hun gezellige woonkamer komt. Onder het genot van marokkaanse hapjes kijken ze met de hele familie naar haat-imams die ze werkelijk ALLES kunnen wijsmaken. Omdat de koran een onleesbaar vod is wat alleen door “islamgeleerden” naar believen kan worden uitgelegd.

   Like

 6. luckybee zegt:

  Dat staat in de Koran zwart wit geschreven
  Sura 9 vers 123
  123. O, gij die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet, dat Allah met de godvruchtigen is.
  Daar om is voor mij een vriendschap met moslims uitgesloten.

  Like

 7. Martien Pennings zegt:

  Ik heb dit al vele malen gepost.
  Nog maar eens.
  Kees Beekmans wist in elk geval al sinds 2006 van het ALGEMENE antisemitisme onder Marokkanen.
  Kees Beekmans was vroeger Volkskrant-journalist, maar raakte dermate bewogen door het gruwelijke lot van de allochtone jeugd in Nederland dat hij leraar werd op een VMBO.
  Vervolgens ging hij in Marokko wonen en trouwde een Marokkaanse vrouw.
  Bepaald geen bevooroordeelde “racist”, deze Beekmans.
  Lees “de Groene” van 13 oktober 2006 waarin hij een van zijn columns schreef:

  “Het is beter met Marokkanen geen gesprek over joden te beginnen, want de doorsnee Marokkaan moet niets van joden hebben. Ik ben een paar keer tegen wil en dank in zo’n gesprek verzeild geraakt en dan zie je iemand van wie je dacht dat-ie een redelijk man was veranderen in EEN PARANOÏDE KRANKZINNIGE. In Israël eten de joden Palestijnse baby’s! Ze hebben Jezus (Issa) verraden want ze hebben gekozen voor de weg van de sjeitan, de duivel. Bush doet alles wat de joden zeggen. Et cetera.” [Mijn hoofdletters]

  Like

  • delamontagne zegt:

   In ,64 toen ik nog jong en avontuurlijk was, heb ik o.a een tijdje voor Geoservice S.A Paris gewerkt. We werden toen naar Algerije uitgezonden om de fransen, waar ze net de burgeroorlog mee hadden uitgevochten en die dus niet erg geliefd waren, te vervangen. Dat werk was in Hassi Mesaoud, ergens in de sahara op een olie-boorplaats. Het was een heel gezelschap van o.a russen, en moslimmers uit libiya,egypte, algerije. Het verbaasde mij dat die arabieren onderling in ,t engels met elkaar spraken, inplaats van arabisch. Maar dan konden ze elkaar beter begrijpen, begreep ik van hen. HEEL VAAK GING HET OVER ISRAEL ( naderhand vroeg ik mezelf af of ze zelfs maar wisten waar dat land ligt..) Hoe of wat weet ik niet meer, WEL STAAT ME NOG BIJ DE MANIER WAAROP DAT GING…… met die mensen valt niet te redeneren. Ik herinner me ook nog hoe ze vol trots een brief met postzegel erop lieten zien. Daarop was Israel afgebeeld met een 2 keer zo grote arabische dolk erin gestoken. Was alleen voor binnenlands gebruik, werd niet in ,t buitenland geaccepteerd, te oorlogszuchtig.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Wanneer rotten we dat tuig nou is eindelijk het land uit ??
  Met dank aan de jarenlange door en door verrotte politici die ons verkocht en verraden hebben aan dit tuig !!

  Like

  • Mosje Groen zegt:

   Koddebeier, dat gaat niet gebeuren. Njet. Niet dus. Ik ben van mening dat er een moment zal komen dat de bevolking ZELF in actie komt. Hetzij door een eenling die a la Breivik die baarden en hun broedmachines afknalt, of door (einnnndelijk en veel gewenster) een massaal protest door de gehele autochtone bevolking dat WIJ hOLLANDERS ZIJN! EN ONZE MEDE-HOLLANDERS NIET KAPOT LATEN MAKEN!

   Like

 9. BigLJohn zegt:

  Wat in Haren gebeurde, kan overal in Nederland gebeuren. Maar dan voor de verandering met Moslims in de hoofdrol. Ze jutten mekaar op via internet, en ooit zal het tot een explosie komen. Met 1,5 miljoen Moslims in Nederland moet het geen kunst voor oproerkraaiers zijn om ergens in Nederland een grootschalige anarchistische actie op touw te zetten. Het is niet de vraag of het gebeurt, maar wanneer, hoe vaak, en mogelijk zelfs permanent. 9-11 kan ook in Nederland plaatsvinden. Hoe langer onze regeerders de Islam koesteren, struisvogel politiek bedrijven, hoe groter de kans dat wij zo’n potentiele gewelds explosie zullen meemaken.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Aan het taalgebruik van die onaangepaste bende valt veel af te lezen.
  Trouwens, al die gesubsidieerde mocro-sites laat ik voor wat ze zijn.
  Ben er niet wild van om gelogd te worden door allahschreeuwers.

  Like

 11. R.A.F zegt:

  Jan zegt:
  15 maart 2013 om 17:04
  Altijd weer prettig als mijn vooroordelen over moslims bevestigd worden.

  R.A.F:
  Jan het waren geen vooroordelen maar waarheden .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s