VIDEO: “Martelaarschap is de hoogste vorm van Jihad”

 (Door: Martien Pennings)

Kijk naar deze grijze, gedistingeerde, welgedane vijftiger. In werkelijkheid is het een islamitische baviaan. Bedachtzaam op het meditatieve af, zoals bavianen wel kunnen zijn. Maar wel knetter-de-knots-knetter-knots. Hij is de secretaris-generaal van de IUA, de Islamitische Universiteits Associatie. Een geleerd man dus. Met gezag. Hij spreekt 21 januari 2013 op Al-Aqsa TV. Dat is de tv-zender van Hamas in Gaza. Hij legt uit dat Joden en Westerlingen erg bang zijn voor de dood, maar dat zoiets in de islam niet bestaat, want Allah heeft het leven van de gelovigen gekocht in ruil voor het Paradijs. Voor de moslim is het leven waardeloos als het niet opgeofferd wordt voor Allah. En dus is het martelaarschap de juiste weg naar het paradijs. Joden en Westerlingen zijn materialisten die het spirituele van het Paradijs [in de islam een hoerenkast waar de man over een eeuwige stijve lul beschikt en eindeloos ejaculeert] niet weten te waarderen. Het martelaarschap, zegt hij, is de hoogste vorm van Jihad.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Jihad. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: “Martelaarschap is de hoogste vorm van Jihad”

 1. luckybee zegt:

  Tsia ze doen het maar hoor ! Wij hebben ze al eens vernietigend geslagen,Karle Martel (de Hofmeier van de Merovingers) en wij zullen het nog maals doen als ze durven terug te komen.Na milleniaa’s van stilte.

  Like

  • Ron zegt:

   Ze zijn helaas al terug in grote getale! Karel de 5e heeft ze ook bij de poorten van Wenen weten tegen te houden, maar uiteindelijk hebben ze ons toch overspoeld.

   Like

 2. ruud beijer zegt:

  Ook dit bericht stuur ik door naar die organisatie ,waarvan de direkteur ongeveer 350.000 Euro aan salaris opeist.Opgehaald door een stel schlemielen die in sprookjes geloven dat ze het moeten opnemen voor de multikul en voor de Islam.Dit gaat door naar Amnesty
  Groeten van Ruud Leve de PVV!!!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik denk niet dat dat veel helpt. Veel beter is het om her en der een kleine donatie te doen, aan dat MEMRI b.v. Ik heb al zoveel filmpjes van hen gezien. Een ervan was van een “hooggeleerde-moslim-meneer”. Het ging erom dat wanneer water in aanraking kwam met de heilige koran , dit water heilzame werking zou hebben. Dit soort ONZIN wordt dan verkondigd door “moslim-intellect”, hetgeen men al gauw is in die landen.
   Bij dat koran-water-aanrakings-filmpje,, moest ik onwillekeurig denken aan TV-uitzendingen van Lou de Jong over WO2. in de jaren 60.
   Hitler, die met hakenkruisvaandel, andere vaandels aanraakt, waardoor die a.h.w. een mystieke kracht zouden krijgen. Dat zou dan weer heilzaam zijn voor de dragers ervan. JE MOET MAAR IN DIE NONSENSE GELOVEN.
   Wij hebben hier Sat.-ontvangst. Vroeger keek ik weleens uit nieuwgierig-heid naar uitzendingen van die Moslim-landen. Je kunt er 10-tallen ontvangen. DOE IK NIET MEER, de vreselijke achterlijkheid ervan. Het is werkelijk stuitend.
   De Sjah van Iran ( die zelf ook geen lieverdje was …..) heeft ooit eens gezegd dat wanneer de Mullahs aan de macht zouden komen, de middeleeuwse achterlijkheid in zijn land zou terugkeren. En gelijk heeft hij gekregen. Een land dat op weg was ëen normaal land “te worden, is weer terug naar AF.

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Als ze dan zo graag martelaar zijn, zou het goed zijn dat ze tot de laatste persoon toe zouden verdwijnen. En dat gebeurt ooit ! Dan zouden wij er geen last meer van hebben. Alleen verdwijnen ze dan niet naar het paradijs, maar naar de hel. De Koran is daar in een van die soera’s heel duidelijk over. Moslims verdwijnen allemaal na hun dood naar de hel. Alleen degenen die positieve punten behaald hebben in hun leven, worden eruit gehaald en mogen naar de hemel. Maar wie de bedoelingen van de Koran en de leefwijze van Islamieten begrijpt, weet dat geen een Moslim na zijn dood de hel zal verlaten. Want Allah is niet op aarde, en niet in de hemel. Maar waar is hij dan wel ? In de hel ! Hij is niemand anders dan de duivel zelve, Beelzebub ! Islamieten zijn dus lid van een duivelskerk. Ze zijn dus allemaal voorbestemd om voorgoed te verdwijnen !

  Like

 4. Jade zegt:

  Sterk stuk heer Pennings. Kamikaze lui zijn het…
  http://vorige.nrc.nl/dossiers/moslimterreur/article1726325.ece

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Eens kijken hoe hard ze rennen als ze plotseling oog in oog staan met enkele vastberaden israelis.
  De laatste keer renden ze in de Sinai met hun staart tussen de benen.
  Ze kunnen zich nog altijd verschuilen achter hun kinderen of de rokken van hun vrouwen zoals we dat telkens weer zien.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Dat moment komt een keer, dat de Arabische legers voor de derde keer afgaan als een gieter. Als in het hele midden Oosten de Sharia regeert. Dan voelen die Arabische staten zich sterk genoeg om Israel aan te vallen. Het is niet te hopen dat Iran (mogelijk) zijn kernwapens gaat inzetten. En het is helemaal niet te hopen dat na Israel Europa aan de beurt is.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s