Wilders: 30.000 mensen in verzet tegen Rutte

Screenshot_21

In vier dagen tijd hebben meer dan 30.000 mensen bij PVV-leider Geert Wilders hun ongenoegen geuit over het kabinetsbeleid. „Dit toont aan dat mensen in verzet willen komen. Het afbraakbeleid van Rutte moet worden gestopt”, aldus Wilders vrijdag, omringd door stapels papieren met steunbetuigingen voor de verzetsactie.

De PVV-leider kreeg meer reacties dan verwacht op zijn oproep om in verzet te komen. „Mensen moeten hun naam en e-mailadres opgeven om mee te doen. Dat is een hele stap. Dat zoveel mensen daartoe bereid zijn, laat zien dat er heel veel woede en ontevredenheid heerst.”

Wilders verzet zich tegen de belastingverhogingen in tijden van crisis. „Het kan anders. Door slimme bezuinigingen kan de economie weer aantrekken.” Hij roept de vakbonden en werkgevers op bij het sociaal overleg te besluiten om Rutte niet de vrije hand te geven. Voorzitter Ton Heerts van de vakcentrale FNV moet zich volgens Wilders niet net als D66-leider Alexander Pechtold laten verleiden om mee te doen met Rutte.

De PVV-leider gaat zaterdag het land in, naar Spijkenisse, om nog meer mensen in het verzet te krijgen. Vlak voor Prinsjesdag worden alle protesten overhandigd aan het kabinet. „Als dat er dan nog zit tenminste”, aldus Wilders. Twee weken geleden trok Wilders zelf al met een verzetspamflet naar de ministerraad om te protesteren tegen nieuwe bezuinigingen.

Bron:

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21390023/__30.000_Mensen_in_verzet__.html

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Overheid, PVV. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wilders: 30.000 mensen in verzet tegen Rutte

 1. ruud beijer zegt:

  Als je toch kijkt naar de foto kijkt Geert niet erg vrolijk.Dertigduizend in 4 dagen is niks.Met een miljoen mensen die op de PVV stemmen is dit niks.Hoe komt dit toch?Ik heb gelijk getekend,waarom vele niet?Wat is er toch met ons aan de hand?Waarom komen we nou niet echt in opstand?We zitten als kikkers in een pan die langzaam heet wordt!!Uiteindelijk betekent dat onze ondergang.

  Like

  • Maja zegt:

   Ruud, niet zo somber hoor, de actie staat nog maar aan het begin. Natuurlijk heb ik ook getekend EN de link op mijn facebook pagina geplaatst EN doorgestuurd aan iedereen in mijn emaillijst. Er is nog een half jaar te gaan tot prinsjesdag! Moed houden.

   Like

  • tjonge zegt:

   tja, gemakzucht ?
   hoop mensen hebben het nog te goed, zodra ze het pas echt slecht gaan krijgen, dan is het te laat !

   Like

 2. Jade zegt:

  „Als dat er dan nog zit tenminste”, aldus Wilders… 🙂

  Geniaal die man…
  ….

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Het lijkt er wel op dat al die pro Europa kiezers van E.U. – SM spelletjes houden. Ze vinden het schijnbaar fijn om gedomineerd en gepijnigd te worden, en volgen zonder na te denken alle bevelen op. Gelukkig zijn u en ik anders ingesteld. Maar of we een omwenteling kunnen bewerkstelligen ? We zullen ons best moeten blijven doen. De acties van Geert Wilders en het Burger forum zijn al een goed begin.

  Like

 4. Ik begrijp het ook niet, ik dacht eerst heee in nog geen 4 dagen al 30.000! Ik dacht ook nog voor een volk dat zooo moeilijk in beweging te krijgen is, is dit toch eigenlijk wèl een goed aantal, waar of niet? Wedden dat rutte het niet voor elkaar zou hebben gekregen? Had het Burgerfonds dit voor elkaar in 4 dagen? Maar ja als ik zo jouw reactie zie Ruud Beijer en ook wel v een paar anderen, dan denk ik heee iedereen die niet op de PVV had gestemd is enigszins beschaamd waar zijn hùn hàndtekeningen dan? Verspreid het daarom zo veel mogelijk WAAR men moet tekenen want ik zag alleen al bij de Telegraaf dat toch nog vrij veel mensen dit weer eens niet eens WETEN en dus ook niet WAAR te tekenen! http://www.tekenverzetaan.nl/

  Like

 5. friki zegt:

  Heel veel mensen krijgen de informatie niet. Met meer info via de media krijg je meer macht, dat lukt nog steeds niet goed.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Om een absolute meerderheid te krijgen , moeten wij op z’n mist de helfte van alle Nederlanders hun stem op Wilders (PVV) afgeven. Is dat mogelijk? alleen met God zal dat lukken.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @ruud beijer 12.34. uur. Dat van die kikkers is zonder meer waar. En weet U waarom er niet meer mensen op de been komen, dat heeft voor een groot deel te maken met onze – ik cultuur- die onder meer door de VVD tot hoogste waarde was uitgeroepen. Vooral jezelf breed maken, was het adagium van de liberalen, tijdens de 2 Paarse kabinetten! En terecht dat Pim Fortuyn liet zien in zijn ” Puinhopen van Paars”, waar dat toe geleid had, helaas de geschiedenis herhaalt zich. Daarbij gelet op het feit, dat het nog niet slecht genoeg gaat, et voilá, daar ziet U de redenen waarom de bevolking niet massaal opstaat. Dat gaat pas gebeuren, als men massaal GEEN ETEN MEER KAN KOPEN!

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Bij 15 miljoen wordt het pas echt interessant.
  (nb, die 1 miljoen allahschreeuwers heb ik voor m’n eigen gemak niet meegeteld)

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik heb een paar dagen geleden de PVV gebeld omdat ik enkele vragen had m.b.t. de actie ‘Teken verzet aan’.
  Die vragen luidden:

  – Omdat degenen die hieraan willen deelnemen, alleen maar hun naam en hun e-mailadres hoeven op te geven, zou het mogelijk zijn dat mensen een gefingeerde naam en een ander e-mailadres van zichzelf opgeven. Op die manier zouden er veel ‘verzonnen’ deelnemers kunnen ontstaan.
  De medewerkster van de PVV vertelde dat men uit privacy overwegingen niet naar adressen vraagt omdat mensen hierdoor zouden kunnen worden afgeschrikt. Om valse namen te voorkomen, is er een soort beveiliging ingebouwd waardoor er per computer slechts één handtekening per dag gezet kan worden. Dit moet ‘spammers’ ontmoedigen.
  – Hoeveel waarde heeft een ondertekening als degene die deze heeft geplaatst, tussen nu en het aanbieden van de handtekeningen overlijdt? Het antwoord was dat die handtekening dan nog steeds geldt, omdat die persoon op dat moment zijn mening kenbaar heeft gemaakt.
  – Hoe kunnen mensen reageren die te oud zijn voor een computer en die de deur niet meer uitkunnen? Het antwoord was dat mensen zonder computer hun handtekening kunnen komen zetten op de plaats waar de PVV op dat moment in het land is om de actie te leiden.

  Hoewel het initiatief van Wilders geweldig is –de andere heren politici bestelen ons alleen maar- ben ik tóch bang dat men bij het aanbieden van de handtekeningen weer schamper zal reageren. Wilders heeft ook al een ‘moskeeën-toer’ aangekondigd en daar is eveneens minachtend op gereageerd.
  Maar natuurlijk blijf ik de PVV steunen.

  Het landelijk telefoonnummer van de PVV is:
  070 – 318 5310

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s