Hizb ut-Tahrir confereert zondag weer in Party Centrum Rhône

Screenshot_24

Ze hebben het pas op het allerlaatste moment aangekondigd deze keer. Hizb ut-Tahrir houdt zondag 17 maart weer een nazi-conferentie in Party Centrum Rhône. De in vele landen verboden organisatie, die zelfs de Amsterdamse mosketen mijlen ver de keel uithangt, zal weer gaan pleiten voor de invoering van de sharia en de afschaffing van de democratie. Lees via de links over wat voor club we het hier hebben.

In 2011 riep ik op tot een demonstratie tegenover dat “party centrum” en we stonden er. Ik las er een statement voor. Van der Laan vond het toen blijkbaar al normaal dat deze gevaarlijke organisatie in zijn stad verwelkomd wordt en de minister deed ook alsof zijn neus bloedde.
Nu staan ze al door de hele stad heen op straat om, met name hoger opgeleide, jonge mensen te werven met flyers en organiseren doodleuk weer een “Khalifah conferentie” in mijn achtertuin. Geen haan die er naar kraait. De overheid laat dit land vrolijk verder radicaliseren en terroristen werven…

Wat gaan we doen mensen? Als zij, de overheid, geen tegengas geeft, wie gaat het dan nog doen? Moet ik daar morgen in mijn eentje gaan staan met een megafoon? Hij hangt al aan de oplader.

Screenshot_25

Bron:

http://www.amsterdampost.nl/hizb-ut-tahrir-confereert-zondag-weer-in-party-centrum-rhone/

Auteur: Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hizb ut-Tahrir confereert zondag weer in Party Centrum Rhône

 1. Indien de bereidheid er is om te demonstreren op deze korte termijn dan zal ik later vanavond een officiële oproep doen op deze site en sta ik daar morgen om 11.30 uur met megafoon en een statement. Inmiddels pliesie havengebied gebeld dat er mogelijk een demo komt. Dit hangt dus zuiver af van de bereidwilligheid van u!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Sterkte Prof. is mij een beetje te ver.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Hé Opstellten, lul met vingers, doe hier iets aan, of is je ruggengraat net als die van RUTTE van rubber! Dit is gewoon niet te vatten, wat een land is dit geworden…

  Like

 4. Jade zegt:

  Pats boem, de Wannsee-conferentie pal voor onze neus…
  Straks rijden de treinen weer, eerst voor de Joden, en dan voor ons zelf.
  En we staan erbij en kijken er naar…

  Like

 5. Peter Klaasing zegt:

  Er word veel gepraat, maar niks gezegt. Dit is tijd v9or aktie. Met andere woorden, weg met alle moslims ( turken, marokkanen en afrikanen) Hoezee voor Nederland. De boodschap moet duidelijk zijn. Zij (de moslims) zijn niet welkom in ons land. Wij moeten het leven voor hen zo onmogenlijk maken, zodat zij uit eigenwil verdwijnen naar hun land van herkomst. Dit is niet zo moeilijk. Begin met het rond strooien van pamfletten waarop staat, dat moslims kleuterneukers en geitenneukers zijn. Met andere woorden, een ziek ras, wat niet thuishoort in ons land. Tijd voor aktie, weg met moslims.

  Like

  • oogenhand zegt:

   En dat zieke ras hoort wèl thuis in andere landen? Het is dat moslims zèlf schuimbekkende Jodenhaters zijn, maar anders hangen de Godwins in de lucht. Erop wijzen dat links zèlf schuldig is aan racistische massamoord op Oekraïeners (Holodomor) verplaatst het probleem naar rechtse anti-racisten.
   De beste manier om dit te breken is te stellen dat aangezien de Holocaust uniek is, ook Jodenhaat uniek is, en dus niet te vergelijken met haat tegen moslims. Overigens zou het uitroeien van moslims anderhalf miljard doden opleveren, en dus volgens linkse regels veel erger zijn dan de Holocaust.
   Iemand als Sandew Hira stelt keihard dat Nederland, door de slavernij, veel en veel erger is dan Nazi-Duitsland.
   Persoonlijk zie ik meer heil in psychologische ondermijning van de islam door te wijzen op het leven na de dood, maar ik ben dan ook een watje.

   Like

 6. oogenhand zegt:

  Hizb-Ut-Tahrir is gewoon wat eerlijker dan de rest als het om democratie gaat. Binnen het spectrum zijn het de redelijken en de fatsoenlijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s