‘Marokkanen, geef jonge inbrekers aan!’

Screenshot_16

De Marokkaanse gemeenschap in Gouda moet de jeugdige daders van de inbraakgolf die de stad teistert, aangeven bij de politie. Dat zegt waarnemend districtschef Marlé van Tol, die zich ergert aan de geslotenheid van deze gemeenschap, tegen het Algemeen Dagblad. De inbrekertjes lopen nu vrij rond op straat. ‘De politie wordt daarop aangekeken.’

Zes keer per dag is het raak in Gouda, een opvallende piek in de jongste inbraakcijfers. Sieraden, spelcomputers en laptops zijn gewild bij de plaatselijke daders, zo blijkt uit politiegegevens. Vaak gaat het om jonge Marokkanen, sommigen pas 12 jaar oud. ‘We kunnen daar wel omheen willen draaien, maar het is zo,’ zegt Marlé van Tol tegen het Algemeen Dagblad. ‘In die gemeenschap zit een hoop informatie, maar het wordt niet met ons gedeeld. Dat irriteert.’

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Marokkanen, Nederland. Bookmark de permalink .

14 reacties op ‘Marokkanen, geef jonge inbrekers aan!’

 1. koddebeier zegt:

  ‘Marokkanen, geef jonge inbrekers aan!’…………Keep on dreaming !!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Elkaar aangeven zullen ze nooit doen.
  Ga eens een beetje in de koran en aanverwant lezen de Tol.
  Zij staan ver boven ons, respect weet U wel, en hebben dus alle rechten om hun jizja bij ons te halen.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  M.vanTol is naïef.Hij zou zich een meer in de koran moeten verdiepen. Daar staat in dat ongelovigen bestolen mogen worden, dat ze het leven zuur gemaakt mag worden.
  M. van Tol is naïef. Hij zou zich ook eens in de details van Het Project moeten verdiepen.
  Want het hoofddoel van alle moslims in deze wereld is het veroorzaken van zoveel mogelijk chaos.
  Zodra de chaos compleet is, ligt het in hun bedoeling om de macht* over te nemen, met als sluitstuk een wereldkalifaat + sharia.
  Meneer van Tol:het is begrijpelijk dat een bepaalde mentaliteit irriteert, maar veranderen zal er weinig. Eén van de oplossingen luidt: in geval van een zgn heterdaadje de dader(s) meteen samen met de verwekkers denaturaliseren en stante pede uitzetten naar het land van herkomst.Reken maar dat daar een berg belastinggeld mee wordt bespaard.
  En de details van Het Project en meer vind je hier:
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/
  *kreeg o.a. wijlen Pim Fortuyn vaak te horen van jonge allahschreeuwers: zodra wij in de meerderheid zijn nemen we de macht over.

  Like

 4. Jan zegt:

  Natascha Kampusch zat acht jaar in een kelder. Als zo’n kind in mijn huis zou inbreken, wed ik dat ik dat record verbeter.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 15.31. uur. Dat is de enigste oplossing met dat maroktuig, de hele familie uitzetten naar MAROKKO, en NOOIT meer TERUG laten komen.

  Like

 6. Jade zegt:

  Marokko wil haar eigen onderdanen helaas niet terug…
  Dan loopt het project vertraging op.

  Like

 7. wim van rooy zegt:

  De clan gaat voor alles bij deze tribale mensen.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Marokkanen die jonge inbrekers aangeven ? Men kan beter in de sprookjes van Grimm gaan geloven. En wat die politie betreft heb ik nog een voorbeeld uit de praktijk. Toen wij een tijdje geleden bij kennissen in Gouda op bezoek waren vertelde een van de jongens het verhaal dat een groepje Marokkanen onderweg zijn brommertje opgeeist hadden. hij moest hem afstaan, anders zouden ze hem aftuigen. Hij koos het hazepad, maar op een of andere manier wisten die Marokkanen zijn woon-adres te traceren. Die jongen had de politie al gebeld, en even later stond een grote groep Marokkanen en de politie voor de huisdeur van die jongen. De Marokkanen gaven te verstaan dat hij zich geen illusies hoefde te maken, en dat het brommertje nu van hen was.
  De politie zei tegen de jongen; Maakt u zich toch niet zo druk mijnheer, er is niets aan de hand.
  Ze maakten een verbaal op die rijp was voor de archiefkast en vertrokken weer, want ze konden voor de jongen verder niets betekenen. De jongen heeft in geen maanden iets van de politie gehoord. Telkens als hij hun belde kreeg hij te horen dat deze zaak geen prioriteit heeft. Wie in Gouda woont dient er ernstig rekening mee te houden dat de Marokkanen daar de baas zijn, en niet de politie !!!!!

  Like

 9. Ehh… Van welke planeet komen deze goedgelovige idioten eigenlijk?

  Like

 10. Avidia zegt:

  Wat een lachwekkende raad, alsof ook maar EEN ouder zijn zoon zal aangeven. Ze zijn eerder trots op hun zoon, lekker gestolen of een aanslag gepleegd op een Hollander, dat is toch een veer in je reet????

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @BigLJohn, 16-3, 18:06 Het Nederlandse politieapparaat bestaat uit gesubsidieerde lafbekken en katuitdeboomkijkers. Ik begin wat dat aangaat respect te krijgen voor de Molukkers uit Culemborg en hoe zij destijds de probleempjes met de Marokkaantjes aangepakt hebben.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   @G. Deckzeijl@ Ja, het komt er op neer dat wij zelf op de een of ander manier terug moeten slaan. Zo niet, dan is het pleit verloren. Het is triest te moeten constateren dat de politie niets doet. Maar zij willen wel het alleenrecht hebben om de orde te handhaven.
   Eigenrichting wordt niet toegestaan, maar bestraft. De politie staat achter de Islam. Dit zagen we al bij dat incident op de Dam in Amsterdam. Een burger die protesteerde tegen Moslims die aldaar doodsbedreigingen schreeuwden aan het Nederlandse volk, werd opgepakt als zijnde een oproer kraaier. Die Moslims stonden precies op de plek waar de dodenherdenking plaatsvind !

   Like

 12. Deckzeijl: vuur moet je met vuur bestrijden! Wat wij hier doen is een bosbrand met een glaasje water proberen te blussen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s